9559
-
SE #7256 Most már elolvasnám az a qrva cikket!
Nincs fent vhol? -
#7255 Akkor legalább Superman tisztázza, vagy valaki, hogy ha nem a gtrm fórumon miattunk, akkor mégis mi/ki miatt került le a cikk?? -
#7254 akinek nem inge ne vegye magára. AMúgy érdekes látni, hogy az üldözési mánia milyen fura formákban és helyzetekben jelenik meg mindkét oldal részéről. -
#7253 Nem tudom ezzel a PH!-n széthúzással mit akartál, ebben a témában közülünk, egyedül Johnny mondta, szó szerint ezt:
"Kár hogy levetetted a cikket, csakazért sem tettem volna, habár 100%-ban én sem értek veled egyet, de sosem olvastam olyan játékleírást amivel 100%-ban egyetértenék, hacsak nem én írnám.
Más: -Juan lesz HPCC futam ma este? Ha lesz mikor
"
Most így utólag olvasva a linken a 837-838hsz. pl. teljesen oké.
és a (#869)hsz meg pláne.
-
Toya #7252 Tényleg eddig nem írtam be, mert úgy gondoltam nem folyok bele ebbe a parttalan vitába (és most sem teszem meg).
1. A cikket a szerző vetette le.
2. A kiírt szövegben fel sem merül a gtrmasters neve és nincs is kiírva hogy ti miattatok került levételre a cikk (az hogy te úgy érzed okai vagytok a cikk lekerülésének azt biztosan nem a főoldalra kiírt szövegből olvastad ki).
Hagyjatok bennünket ki ebből az egész balhéból.
Még egy ilyen eset nem lesz a GTR-el kapcsolatban, ezt garantálni tudom. -
#7251 Nem tom mire gondolsz, de most végigolvasom újra hátha tényleg.
ezt megteheti bárki aki idejét akarja erre áldozni:
PH!
-
fpal #7250 "Ez nagyon mellékvágány az off felé."
Hát de miért? Megemlítettem, hogy nálatok sem tetszik mindenkinek a cikk. Ez miért off?
Én arra válaszoltam, hogy tisztára az van beállítva részetekről, és a HSW-s Misu részéről meg főleg, hogy a gtr-masters tehet arról, hogy a cikk lekerült, mert volt pár ember aki idézem "heves" nem tetszését fejezte ki.
-
#7249 Szoszerint allat ido volt ma:)))
-
#7248 ?
Ez nagyon mellékvágány az off felé.
Nem tudom, melyik autóversenyes topic nem pezseg egy verseny után vitás szituknál?, pezseg az nálunk is.
De még senki(!!) nem pattant le vita miatt onnan.
Minden problémát megoldani igyekszünk, vagy túllépni.
Lehet ez a sorok közt olvasást, amit lejjebb említettél, ezt vitted oda is. :(
nah de mindegy, hagyjuk :)
egy szmájli mindig belefér. állat jó idő volt ma. :)
-
#7247 mindegy...részemről befejeztem :)... -
#7246 azt is el kell mondani, hogy 1 kritikusnak (a jóízlés határain belül) joga van leírni a véleményét, függetlenül attól, hogy ez most mennyire cseng egybe a többségével. (nyilván tudatában kell lennie annak, hogy a szélsőségek megosztanak, de ha vállalja ezt, tán még egy félmondattal utal is arra, hogy ennek tudatában veti szóhalmazait, akkor megint más a helyzet, az olvasó szempontjából mindenképp.Ö
btw a szerkesztő meg úgy nyilatkozott, hogy rendbenvalónak találta az írást, így igazából nem értem, min megy a rinya. (egy elméleti vita kedvéért azért jó lenne elolvasni a cikket; hogy mely részek sértették az egyik, illetve utóbb, fórumhozzzászólások képében a másik felet.)
VAAAAAGY
napirendre kell térni az 'ügy' felett.
(esetleg írjon egy GTR-fan is valami review-t, kerüljön ki a régi társaságában pro és kontra alcímmel.)
-
#7245 pfeejjjj -
#7244 ROFL -
fpal #7243 mondjuk a saját PH fórumotok sem felhőtlen :-) -
#7242 mert befolyásolja a leendő magyar vásárlókat...na ez a LOL... -
#7241 a gtr-masters fórumon egyesek szerint "ilyen" cikket nem szabadott volna kitenni :(((... -
dl Voodoo #7240 Srácok esetleg van valahol egy másik fórum ahol "fikázzák" ezt a cikket?Itt én nem vettem észre olyan megjegyzést vagy hozzászólást ami miatt vissza kelett volna vonni azt a cikket.Én írtam 3 pontot amivel nem értek egyet és ott van hogy szerintem tehát a saját véleményem.Ha ilyenen megsértődik valaki hát az télleg ne írjon cikket.(kritika mindig volt és lesz is ezzel számolni kell)Egyébként egy jól összeszedett kis cikket olvashattunk sok érdekességgel nekem tetszett leszámítva azzal a 3 ponttal amivel nem értek egyet ;) . -
fpal #7239 Kérdezzetek(!!!) nyugodtan a szerverrel kapcsolatban, nagyon sokat szívtunk vele, de megérte.
Jelenleg 30 játékossal már mentünk teljesen probléma mentesen. -
fpal #7238 Nálunk nincs join lag az 1.2 óta. Pár embernél viszont nem alapértelemzett beállítás a "garage only", nekik "kézzel" kellett átállítani erre.
Másik lehet, ha a szerver karcsú és túl sok a játékos, akkor abból lehet probléma, de az már nem a join lag kategória.
-
fpal #7237 Egyébként nem lenne rossz, ha mondjuk megjelenik egy cikk mondjuk a Népszabadságban, valaki beszólna és akkor sértődés miatt visszavonnák az újságot :-) -
fpal #7236 Mondjuk tény, hogy nem kéne neki ennyit hüppögni mindenért.
Milyen Superman az ilyen, hogy menti így meg a világot? :-) -
fpal #7235 pont nem a safe akármi, hanem a "garage only". -
#7234 Hány százalékos a join lag aránya nálad? A ti deditek milyen konfig? -
#7233 hat nem volt szerintem magas laszti hanem baromsag:))))
Dedi serverrol beszelunk:) -
#7232 csak annyit fűznék hozzá, hogy viszonylag sok cikket írtam, és megsértődni sose tudtam, ha rossz vélemények érkeztek; az ember saját szemeivel látja a világot, és néha annyira közelről néz dolgokat, hogy észre sem veszi, hogy más szögekből is szemlélhetné elemzésének tárgyát.
szóval mint a Magyar Újságírók Szövetségébe egyszer már belépni akaró -- aztán észhez térő :) -- amatőr billentyűzetforgató (ez is manapság már csak akkor, ha a klav. koszos vagy ki kell rázni belőle egy fél sertés mcfarm menüt), amondó vagyok, hogy egy cikkírónak állnia kell a kritikát, mint egy szuperhősnek a szuperbűnözőktől (gagyi név, de ha így hívják őket comix-világ-szerte) rázúdúló szupertámadás-áradatot.
(és aztán persze tetszés szerint öblösen/szárazan/kihívóan/cinikusan/etc. felröhögni, hogy you'll never get me alive, copperz!! vagy foolish mortals, no man can do me any harm!... vagy vmi ilyesmi :) )
-
#7231 Bocs, de magaslaszti volt. :) Egyébként ha szerver vagy, tényleg van join lag. Kliensként az első patch óta én ilyet még nem tapasztaltam, ami nem jelenti persze, hogy nem is létezhet. -
#7230 Prezsi ne terelj? mert ugye azert te sem hiszed hogy a warez 1.2.3 meg az eredeti 1.2.3 kozott elteres lenne?? -
#7229 istencsászár, már megint kiszöktél a zártosztályról? nemigaz, hogy nem lehet rendesen lekötözni az ilyeneket ... -
#7228 Milyen verziód van? :P -
#7227 jobb mint a csillag -
#7226 lol, látom te gyűjteni akarod itt a felkiáltó jeleket -
#7225 jaj de jó hogy jöttél..
megyek motorozom egyet inkább.. -
#7224 1 idióta supermen gyerek miatt megy a vita? ilyen szánalomkupackkal nemkell foglalkozni arra se érdemes hogy beszéljünk róla. -
#7223 ja mer ulyságoknál olyan irja a cikket aki életéba nemjátszott olxyan stilussal azt fikáz mindet:D -
#7222 Sup. berágott?
én úgy gondolom, érzelmi ember, nagyon emészti magát az ilyenek miatt.
Mediterrán alkat. :)
(bocs Sup. hogy elemezgetlek :) )
Mindenki más, és más, pont ezért nem jó beletaposni vkibe. Lehet beszélgetni is.
-
#7221 En sajnalom hogy ez lett az egeszbol, nem rossz szandekbol irtak szerintem az emberek a velemenyuket a cikkel kapcsolatban. Hajlamosak az emberek neha kicsit elragadtatni magukat ,de ez teljesen termeszetes dolog, benn van a pakliban, sajna . Nem sertodni kellett volna, hanem leulni es kibeszelni a dolgot, mert igy most mindenki haragban van mindenkiben ,ami nem jo. -
#7220 Egyebkent az fps es osszefuggeseiben igaza volt Sup-nak az mar mas kerdes hogy mert nicns fps:))) nekem van nincs is problema:) -
#7219 en tom az a safe akarmi:) -
#7218 ja, menüben át kéne állítani hogy a bekapcsolódó játékosokat a garázsban frissítse, így ha beállsz a pit-be akkor akadni fog egy egész picit -
#7217 hat ez jol sikerult:PP
na magyarul csodalkoztam de a legutobbi versenyen volt join lag