9559
-
K.András #7376 Én is kihagytam volna, de ez jutott eszembe 
Nascart azért nem nyomtam mert nem szeretem az ovál pályákat, erre mit látok az FIA GT(GTR) következö addon képein?Ovál. -
K.András #7375 Félreértesz, csak azt kérdeztem milyen idöket mész, nem fikázni akarlak vagy ilyesmi csak kiváncsi vagyok mennyiket lehet gamepaddal menni! -
Egy szóval sem mondtam, hogy olyan köröket megyek mint akárki kormánnyal, sőt. De itt nem is azon van a lényeg, hanem azon, hogy vannak emberek akik megengedhetik maguknak az efféle "luxust". -
Ezt a példát kihagytam volna az életemből
De ketchup-os krumplipürét is valaki szereti.
Egyébként ezt a kérdést már magad is megválaszoltad 7368-ban. -
fúúújjjj
nemá :) -
K.András #7371 De minek pl oválpálya?Ez europai autosport, amit most csinálnak az számomra kb olyan, mintha a turorudit mustárba mártogatnám. -
Ezt bírom, mindenki fikázza a dolgot, hogy miért jut idő már GT Legendsre, amikor a GTR sem tökéletes, meg mért csinálják online javítás helyett a free add-onokat. De: ezeken mind külön csapatok dolgoznak :) -
K.András #7369 Nem tudom elképzelni, hogy jol lehet gamepaddal nyomni, persze itt a kérdés az mit nevezünk jonak, egy pár idöt mondjál már lécci csak a kiváncsiság kedvéért, miket lehet azzal menni? -
K.András #7368 Én imádom ezt a játékot, de ez az addon szvsz a belekapok ebbe is abba is féle magatartásrol tesz tanubizonyságot.Szerintem is lenne még mit javitani, és ha már nem lesz, akkor az idioták kezdték volna el a 2004-es esetleg a 2002-es szezont feldolgozni pályákkal autokkal stb.Ezer jo pálya van europában amit meg lehetne csinálni, pl moirana, vagy bármelyik svéd pályát(szerintem nagyon jok a pályáik!), erre meg elkezdik az amcsi pályákat majmolni, na ez LOL, azért el szeretnék ezt ök ezt adni amerikában is, és ugy látszik a vásárlok a sok szopatás miatt nem akarják ott megvenni, valszeg ezzel probálják "kiengesztelni" öket. -
Biztos csak az új védelem miatt csinálják. -
igy van ott jo ezt meg nem is ertem:)) ugy erzik a GTR keszen van? nem kell hozza javitas hogy erre van ido? mert en nem erzem ugy.... -
én is szeretem...Nascar-ban, de nem GT autókkal... -
Dehogyisnincsen :DDD Én szeressem ezeket, csak ezt tényleg nehéz lesz gamepaddal nyomni, mert itt tartani kell az ívet... -
szem semmi értelme ennek az ovál addon-nak :)... -
Az a baj, hogy nincs felesleges 25-30 zrem egy kormányra. Szerintem ha lenne annyi pénzem, akkor sem vennék kormányt, annyira nem akarok belemerülni, jó nekem ez a gamepados megoldás is. -
Szerintem egy szim kipörgésgátló nélkül sokkal élvezhetőbb.Próbáld ki egyszer kormánnyal,meg fogsz lepődni mennyire más a játékérzés. -
Hát nemtudom, de Gamepaddal is lehet jól játszani, igaz a kipörgésgátló magason kell lennie az igaz. De hogy őszinte legyek, ezt nagyon jól lehet analog gamepaddal is irányítani csak bele kell jönni. Ja és a simulation módról beszélek. Szerintem élvezetes gamepaddal is, mondjuk nem tudok viszonyítani, mert kormánnyal még nem próbáltam. Én azt mondom, hogy billentyűzettel kár nekiállni. -
budasp #7359 A GTR kormány nélkül felejtős. Egy ilyen kaliberű szim. nem is érdemli meg, hogy kormány nélkül neki álljon az ember szvsz. Ehhez analóg irányítás kell, ami kormánnyal megy csak igazán. -
Gombkormány?! Nekem még ez is magas hajnali 3 körül :DDD
7500FT tényleg ócsó, egy jobb gamepad kerül annyiba, sőt. -
steweee #7357 :)))DDDDD gombkormány. a vételár azért gyanús lehetett volna, mert egy kormányért főleg két évvel ezelőtt nem igazán lenne drága 7500ft -
Háááát. Kormányokban nem vagyok otthon, majd válaszolnak akik értik amit kérdezel :DDDD
Nem tudom mit takar az irányító gomb. -
steweee #7355 microsoft sidewinder.mikor vettem még ez is drága, 7.500 ft volt, pedig jó árban volt két évvel ezelőtt. nincs rajta irányítógomba, az nagy baj lesz? arra gondoltál hogy azzal is jó vagy anélkül? -
Gamepaddal is szerintem nagyon király, de ha lehet Rumble gamepad legyen, mert azzal az igazi, amikor rezeg a váltáskor, meg ha kerékvetőre megy az ember :DDDD Nekem Saitek P2500 van. -
steweee #7353 csak egy gyors kérdés, ez kormányos játék? mármint mondjuk gémpaddal is lehet kielégítő eredményeket elérni vagy csak kormánnyal? mert akkor tárgytalan -
Szerintem szögletes felhő :DDD -
Fedett ovál?
-
Pár képecske a közelgő add-on-ról:
-
Nos? Valakinek van ilyen problémája? Nem mintha zavarna, csak érdekel :DDD -
így van..én sem értem...
még az LFS bejelentés is kicsit off...de én is vártam már -
:DDD -
jah, mondjuk nekem is jobban tetszenek néha a Silent hill sorozat torz szörnyei, mint a saját n2k3 pitcrew-m :) -
most csak pelda kent szerepelt -
amúgy nemtom miért keveredik mindig ide a GT4??? Ez egy autószimulátor, az meg egy "autós játék" (legalábbis cockpit view nélkül mi más), 2 tök más műfaj.
-
mert GT4-ben lehet masik jatekbol palyat konvertalni??? ja nem bocsi:DDD -
PC effekt:) -
Ha a pálya kidolgozása teljesen van, akkor vedd magasra. Nekem az Interlegos lép ki ha a pálya kidolgozása maxon van. -
Yunx #7340 Thx
Nem tom nekem a Hungaroringgel vmi szopás van, 2-3 napja feltettem és ahogy elindítom elkezd villódzni a kép. Kilép, másik pálya OK. Visszalép, villódzik. Nem vágom miért..... -
Fent van a 2002-es Hungaroring is most látom :DDDD -
Hali, Itt szemezgess. Szinte minden pályát megtalálsz. -
Yunx #7337 Tudna valaki egy linket ahonnan lehet addon pályákat tölteni?
Azok kellenének amik a GTRank-en is jegyezve vannak:
-2003 Laguna
-Hockenheim
-Imola
-Lemans
-Nordschleife (ebből van 2 verzióm is de elég xarok..)
-Norisring
-RoadAmerica
1-2 láttam a hsw-n is, onnan szedtem pl a Nordscleife-t de hát nem túl jó...