9559
-
#7416 Ne a forummal gyere, hanem akinek van autósjátéka az országban annak hány százaléka rendelkezik kormánnyal... Azt gondoltam hogy itt sokaknak van koránya. -
#7415 Szerintem akik ide járnak ebbe a fórumba,azoknaka 80-85%a rendelkezik kormánnyal.Ahogy Jacek is írta nem kell BRD-t venni.A logitech kormánnyal is jól lehet játszani.És nincs 10E FT. -
#7414 bajnak nem baj de hogy rohejes az igaz:) kulak hat ez erdekes force nelkuli Logitech kormanyt 9900 lehet venni ettol tenyleg kulak az ember:))) jo nekem nem az van de mar bocsi hogy vettem magamnak kormanyt:) -
#7413 GEnius SpeedWheel FFB.Jelenleg olyan 25 ezer körül van.És a MOMOval ellentétben nem esett szét,ment tönkre a pedálja 2 hét alatt.Lassan 4 hónapja kaptam és rengeteget van használva.Eddig az égvilágon semmi baja.Ha gondolod küldök róla fotókat. -
Piski #7412 Logitech MOMO Racing.Nem amorf, bár az asztalt ez is megrángatja, az tuti.Precíz, kényelmes, jelenleg a legjobb a piacon.És az ár/érték aránya is OK. -
steweee #7411 ár 25.000-ig. ajánljatok már vmi jó kormányt, akarok egyet venni. de miskolcon nics választék, csak megrendelésre hoznak. és hozzáteszem hogy tesómnak volt a richard burnst rallyhoz vette, már nem tudom a típusát de drága jó kormány volt, párszor én is kipróbáltam de undorítóan kemény volt a kormányzása, billegett tőle az egész kis asztal amin volt. olyan kellent amit puhán lehet tekerni és lehetőleg teljes kör legyen a kormány mert a mindenféle absztrakt formákat utálom -
#7410 Kíváncsi lennék az emberek hány százaléka játszik kormánnyal.... Gyanítom elenyészően kicsi. -
#7409 NEM érdekel... Akkor örüljetek a kormányotoknak aludjatok vele, de ne legyen már baj, meg röhejes ha valaki gamepaddal játszik. -
K.András #7408 Igaza van, ez olyan mintha kormányt akarnék tenisz játékhoz használni, lehet vele biztos de nem arra találták ki. -
#7407 "MediaMarkt informacio (de mondjuk ez nem jelent semmit:DD), hogy allitolag a kiado meg ket hetet csusztatja az itthoni megjelenest..." -
dl Voodoo #7406 Esetleg valami hír mikor jelenik meg ez a szar magyarul? -
#7405 "folhozom a GT sorozatot megint hat mmivel lenyegeben gamepadra csinaltka igy nagyon is jo vele, de egy GTR vagy GPL vagy NascarR2003 rohejes:)"
Kicsit lefitymálóan beszél akik nem kormánnyal nyomják.... -
K.András #7404 Azért mert van egy kormánya, biztos hogy kulák és nagy az arca? -
#7403 :))) -
#7402 Áruld már el, hogy a fenébe lehet gamepaddal kipörgésgátló nélkül menni? Arról nem tehetek, hogy kulák vagy, ráadásul nagy az arcod is, mert neked van kormányod, másnak meg nincs. -
#7401 Uzleti szempontbol tiszta es ertheto, csak az a kerdes, mennyi ertelme lesz:))
- Milyen szinten kezeli a jatek a draft-ot?! Anelkul nem sok ertelme.
- Eleg erdekesen kezeli a jatek a felfuggesztest, a tapadast es annak visszanyereset, ha ha atbillen a kaszni es megcsuszik valamelyik kerek lehetetlen megfogni (nekem:D). Bar azert megfelelo reflex segitsegevel megoldhato, mert erezni mar nem sokat lehet utana a kasznibol:)
De elobb a jatekot tudjam mar megvenni, aztan tolom en szivesen korbe-korbe:)) Azert a Nascar nepszerusegere de foleg az Amcsi piacra jellemzo, hogy meg az LFS-be is tolnak oval palyat (ha jol tudom):))))) -
fpal #7400 Az ovál pályát kérték, asszem az amerikai disztributor. Nem ez a lényeg, a lényeg hogy ingyen van, akkor meg tök jó :-) -
#7399 lehet hogy megse en tevedek most irtad le azokat a segitsegeket amik szamitanak:D -
budasp #7398 Ki, mit élvez ugye. Van aki azt, hogy megtanul kezelni egy versenyautó szörnyeteget, van aki pedig azt, hogy körözget szép grafika mellett néhányat, játszi könnyedséggel.
Nincs itt baj egyik dologgal sem. :) -
budasp #7397 Az már bőven sok helpből... :) -
#7396 Hát elég nagyokat tévedsz. Nálam kormánysegítség, sebességváltó fékezési segítség, stb. ki van kapcsolva. A kipörgésgátló van bekapcsolva meg a blokkolásgátló. -
#7395 :D jo hat igen bele lehetett kotni:)) -
#7394 Bob-ot mar megtalaltam:DDDDDDD -
#7393 háttt...elég massziv a Tv állványom...
de azért elképzelve hogy gondolod?
60kg-os TV...azon rajta a középtornyom? és arra a moncsit?
-
#7392 Nincs uldozesi maniam, csak egyszeruen #7387;))))))) -
#7391 ismerlek...csak ne menjen az egészséged rovására:)
mondjuk elmész a gardróbod mellett és gyorsan bekukkantasz a szekrénybe mert neszeket hallasz majd beléd nyilal a gondolat hátha mohus GT4-ezik ott?!:)
aztán keresed Bob-ot:) -
#7390 PC jobban nez ki TV-n:)) -
#7389 folhozom a GT sorozatot megint hat mmivel lenyegeben gamepadra csinaltka igy nagyon is jo vele, de egy GTR vagy GPL vagy NascarR2003 rohejes:) de csak azert mert alap hogy minden segitseg ki van kapcsolva ha bekapcsoljuk oket siman lehet egy banannal tolni:) -
#7388 nekem a PC-m is a nappaliban van:)
és történetesen LFS-re van rátolva a kormány....
kezdem azt hinni, hogy üldözési mániád van -
#7387 Ja, hat ha "be vagy baszva" az mas...:))) En meg geci vagyok, es zsigerbol utalom a sznobokat es a penzes embereket...:D -
#7386 azokat védtem, akiknek mondjuk jó gamepaddal..pl TE:)
én kormánypárti bvagyok:)
én meg be vagyok baszva...hiába a sör az sör:) -
#7385 Mindig azon a hataron lavirozol, hogy eppen csak nem kot beled a legjobb szandeku ember sem... Termeszetesen, bizonyos szempontbol, igazad van, csak akkor nem tudom minek jarsz ide, miert nem mesz a konzol forumba, nyomsz egy-ket uj PS2/GT4 kepet/videot, tolsz nehany kort kedvenc etalon jatekoddal a NAPPALIDBAN a KIBASZOTT NAGY 100Hz-ES TV-den?!?!? -
#7384 Ezzel most mi is a mondanivalód? Írd már le, mert nem akarom félreérteni, de amit ebből kivettem, és ha kommentálnám, akkor le lennél B@szv@ :DDD -
#7383 figyi valakinek az nem játékélmény, hogy a perifériás látvány nélkül egy "sík" képet nézegetve azt tanulgassa hogyan lehet elkormányozgatni egy szimulátor jellegű játékot és minden kanyarban elszáll, mert nem találta ki a programozó gondolatait és még GTR autó kötelében sem járt...mindezt egy 15HUF-os műanyag kormánnyal...
ezt úgy értem valaki leül nyom két kört azt csá:)
nem szereli fel minden nap a kormányt a lakásába...mert valljuk be elég hülyén néz ki nálam is a nappaliban tele madzag stb... -
#7382 MediaMarkt informacio (de mondjuk ez nem jelent semmit:DD), hogy allitolag a kiado meg ket hetet csusztatja az itthoni megjelenest... -
#7381 lekváros sztrapacska -
#7380 Ezt én elhiszem... El tudom képzelni milyen jó lehet kormánnyal ;D -
budasp #7379 Mi csak azt mondjuk, hogy akár csak egy átlagos kormánnyal is (kb.15 eFt) és segítségek nélkül összehasonlíthatatlanul nagyobb a játékélmény mint gamapaddel és bekapcsolt segítségekkel. -
#7378 De nekem nem is a köridő a lényeg, hanem hogy élvezzem a nagybetűs JÁTÉKOT. -
#7377 Még nem kezdtem el komolyan a játékot, de Monzában 1:45:500 körüli időt megyek Saleen S7-R-el, azzal az alapsetuppal.