9559
-
#9399 Azt sajna de nemlehet.Más? -
Tes Parker #9398 Sziasztok!Végre megvettem a gamet nagyon zsír.De lenne egy kérdésem.Ha lehet akkor hogyan kell bekepcsolni az abalaktörlőt feltéve,ha belehet kapcsolni?Előre is Köszi a Választ. -
valaminick #9397 hello szerintem fennt a FAQ -ra kattints és ott le van írva minden -
idt103 #9396 Hello mindenki!
Lécci valaki segítsen! Letöltöttem a játékot de nem tudom elindítani! CD kulcsot kér meg CD-t is! Szedtem mrá le valami StarForce progit is! Egyszerűen nem értem hoyg mi micsoda és hogy miért kell! Valaki segítsen hogy hogyan indítsam el a játékot, mert lassan megőrülök!
Előre is thanks! -
#9395 örölünk
-
#9394 megvan.. reggeltem ujjat.. -
#9393 ezt nem hiszem le.. elfelejtettem a kib. kodomat és nemtudom belépni!! és nem is találok olyat h. "elfelejtette a jelszavát.." HELP PLS!!! -
#9392 Így van!Ameddig bírja a vinyód hellyel annyit. -
Tes Parker #9391 Köszi Csiaki a választ már alig várom,hogy játszak vele.Ja és még annyi lenne a kérdésem,hogy bármennyi módot,autót,pályát lehet berakni? -
#9390 Nem cseréli le hanem új autók, modok, bajnokságok, pályák lesznek!Legtöbbje a Szimuláció rész alatt lesz elérhető! -
Tes Parker #9389 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy nelem még nincs meg a game majd csak a jövőhéten veszem meg,de már töltöm hozzá a módokat,szkineket,új autókat szóval az lenne a kérdés,hogy ha felralom ezeket a játékra akkor lecserélnek ezeke valamit vagy egy teljesen új kategória jelenik meg a játékban mármint úgy értem,hogy pl. az NGT-t nem cseréli le a Ford Capri mód hanem új bajnokság jön létre?Előre is Köszi a Válaszokat. -
#9388 Oksa akkor semmi gond nem lesz:) Hajráááá!!! -
Tes Parker #9387 Köszi a választ AlieN911.Nincs rajta mert letöröltem+ visszaállítottam a rendszert úgyhogy még csak maradványa sincs rajta. -
#9386 Üdv!!
Semmit nem kell vele baxakodni:) csak sztem a tört ne legyen a gépen sehogyse!! Énis igy voltam.. csak nekem elindult régen:) Megvettem (én még 8k ) csak én full szüz WINre raktam, mert pont akkor raktam ujra:) -
Tes Parker #9385 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy én még csak a demóval játszottam mert nekem a nem eredeti német verzió van meg és sehogy nem akar elindulni pedig a Regeditben mindent úgy csinálok ahogy kell mindent a leírás szerint,de mégis kéri a CD-t a cd kód beírása után.Úgy döntöttem,hogy megveszem eredetibe mert Egerben 3990-Ft az ára és csak annyit akarok kérdezni,hogy ugye az már eredeti ott is kell-e a regeditben piszkálódni vagy csak felinstallálom és indulnia kéne?Előre is köszi a Válaszokat. -
Me Ga #9384 Sziasztok!
Tud valaki nekem ÉLŐ linket mondani a GTRManager progihoz? A GYIK-ban lévő nem megy...
Köszi.
-
#9383 Banner alatt a link! http://gtrgyikhu.uw.hu/index.html -
#9382 Hello mindenkinek
Valaki el tuggya nekem mondani hogy tudom elinditani a gamét?
[email protected] Ha valaki segitene Elöreis köszönöm -
#9381 Valamelyik nap volt a Fókuszban is. -
#9380 Silver Sting;) A Bovi motorsport fejlesztette ki, eleg bika:) Nekem tetszik. Ket 24 oras versenyen is indulnak majd vele.
http://hvg.hu/cegauto/20060428silversting.aspx
http://www.nice.hu/index.php?action=fullnews&id=184815&category=176&category_name=auto
http://www.uno.hu/news/story/205454 -
K.András #9379 Jo munkához idö kell :D, képet tudsz mutatni esetleg, mert én még a történetröl sem hallottam! -
K.András #9378 Szoltam nekik, hogy olyan bannert csináljanak ami különállo, hogy ilyen formán ki lehessen linkelni :)
/persze vicc/ -
#9377 Magyarok is csináltak egy sportkocsit. Bovi a neve, és csaknem 9 ávig csinálták. Ezalatt az évek alatt mindössze egy kocsit sikerült csinálniuk, bár gondolom, az fullos... :-) -
#9376 nem pénz érte
-
K.András #9375 Off:
Ascari KZ1, 500 lovas csodamasina alig 90 millio forintért :D
On...
-
#9374 Magyar szerverek csak jelszósak vannak, pl. gtr-masters
Magyar akkor van ha csinál vki 1 szervert.
Véleményem szerint ha te csinlsz 1 szervert 5-6 ember lagg nélkül lehet rajta.
-
#9373 Magyar nem nagyon. Külföldiek jók. -
kaszacska #9372 Es magyar szerverek is vannak? A kulfoldieken milyen a ping? -
#9371 Új banner! Ye! -
kingx #9370 Hello!
Valakinek sikerult elinditania a gtr-et xp64-en?
Ha igen akkor arulja el hogyan.
-
#9369 van vagy 30 amire bemetesz
-
#9368 Yehhhh,megy a Game nagyon komoly.:) -
kaszacska #9367 Udv!
Azoktol kerdem akik erdetiben nyomulnak hogy van-e nyilt szerver amit lehet hasznalni? Magyar/kulfoldi?
-
K.András #9366 Figyu, nem kell se törölni se ujrarakni ha megvettétek az eredetit, egyszerüen csak rányomsz a multiplayer gombra és beirod a serialt, onnantol kezdve megy mint eredeti!
MRsix: regeditben megnyomod a ctrl+F kombináciot és ott beirod, hogy GTR törlöd a dolgokat utána beirod hogy simbin és ha talál törlöd azokat is... -
#9365 Azt szeretném kérdezni,hogy ha volt már fent a GTR,akkor a regeditben hol tudom kitörölni a Serialt,amit megjegyez? -
#9364 hi....
4000ft a Cora-ban a Gtr....
-
#9363 Elöszőr ha elmondod mi a hiba... -
#9362 Váhhh nem hiszem el,megvan eredetiben és most ez sem akkar elindulni.Pedig a ware-est felse raktam.Szoval nem tom mi a Hiba.Várom a tanácsokat.Köszike -
DarkCruiser #9361 :D -
#9360 Hát jó...