...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

játék közben f6.

üdv. a GTR fullban lehet autómata váltással tolni a gámát? a demoban amit leszedtem-és párszor kifagyott mint a sz*r-nem igazán volt ilyen lehetõség, illetve beállítások után is csak manuálisan lehetett váltani. köcce.

Alexease
Bemasolod a Location konyvtarba.
Heló az lenne a kérdésem hogy lehet a leg egyszerûbben pályát be rakni a game ba ????
A faq nem jó, azért kérdem.

Taky76
Akkor inkább úgy mondom, hogy akinek van kedve és ráér, azt szívesen látjuk a versenyeinken!
Azt mondjuk tudni kell hozzá, hogy mi csak lelkes amatõrök vagyunk, akik az arcade gamekból a simulátor gamek irányába fordultak!
További infó és segítség
ITT!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettõt kapsz!!!

lac coo
40 óránként alszol, belefér! :))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Egy nap 24 ora, ha egy kicsivel tobb lesz, akkor igen:)))
lac coo
Mész , Alex???<#rolleyes><#vigyor>

Taky76
A java része annyi idõs mint Te! Mondjuk ez nem feltétele a komolyságnak, csak Zsoco kissé indulatos!<#eplus2>
Természetessen szívessen látunk!

Alexease
A #86-os hozzaszolas, komoly emberre vall, ha a tobbi is ilyen, erdekes versenyek lehetnek;)))))

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

... elindítani
én úgy szoktam ekindítani , hogy rákattintok kétszer az ikonjára és láss csodát elindul
jah
SitatiS
ez most komoy?<#vigyor5>

Let the good times roll.

Mind 2 +van csak egyiket sem tom elindítani
Duddits
<#nevetes2>

lac coo
Pfffff.....<#szomoru2><#wilting>

Alexease
Meg sem a GTR2-ot toltotted le?! <#idiota><#zavart1><#zavart2><#ravasz1><#banplz>
Vki tudna nekem segíteni h hogy kell elindítani a nem eredeti verziót
Alexease
KabelTV szolgaltatotol fugg, naluk kell erdeklodni.
Prézli
Megvan a GTR szal jogosan írok ide de engem konkrét az AB Moteurs érdekel:
Kérdésem az h mihez jár, vagy hogyan lehet megszerezni ezt az adót?
Voltunk osztálykiránduláson és ott volt AB Moteurs(Dijon Prenois-Porsche futam)
de a hülye osztálytársim a pólyásoknak való foxkids (vagy mi a sz@r-t)
nézték és csak vége fele tudtam nézni a Clio kupát :D

hm..
thx az infot!

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

lac coo
Lehet , hogy 407-es, de lehet hoyg 6-os, de az AB Moteuors-on szoktam látni kupát ráadásul dízel! :))))

De asszem új 406-os....

Alexease
Nem tudok rola hogy lenne. Arrol sem hogy versenyeznek valahol vele. Meg Vatanen ment egy 406-sal, de az rally volt;))
Hi All!

keresek Peugeot 406ost.
létezik a GTRhez egyátalán?
szétnéztem kb 100 oldalon de nem találtam:(
ha van aki tudna azt megköszönném :D

Lui76
Én is akartam vasárnap menni azon a nyílt versenyen délután akkor jelentkeztem az oldalon de a versenyig jelszót már nem kaptam mailben, pedig csak 9-kor
kezdték így sajnos még most sem tudtam magam megmérettetni :(

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Taky76
Sziasztok!

Általában milyen %-ban állítjátok a kormány, gáz és fék érzékenységet? (itt az aktív játékosoktól kérdezem!!!)
Egy kezdõ GTR játékosnak mit ajánlotok?

Kösz a válszokat!

ha sokat szívat itt is az lessz a vége<#hehe>
Ehh....
Az elég jó.
Azon már kéne mennie.
Nekem 1 szer volt ez akkor nem a gép miatt volt mer AMD +3700 mhz és egy sima 6600 -as.
A megoldás nállam, újra az egéssz winfos -t
.

Barton 3000, NF7-s, 6600GT
Kaszi46
Gondoltam szólók, a faq-ot véletlenül letöröltem, biztonsági másolat nincs belõle. <#wave>

*Posse*T.W.D*

intel ? akkor lehet a HT miatt
Hi! Ma megvettem az eredeti gémet, hazaér, install, ujraindul kódbeir, majd proci 100%-on géplefagy, de miért?<#wow1> Elõtte soha nem volt tört változat fenn, kétszer uninstall, install, ugyanaz<#wow3>, járt már így vki??
Június végétõl indul a bannerek között is megtalálható GTR-Masters liga nyári futamsorozata, toborzó jelleggel, minden héten lesz egy nyílt, tehát teljesen ingyenes futam.A dolgok menetével kapcsolatban az odlal FAQ részében mindent megtalálsz, ha mégsem, írj a fórumba és biztosan választ kapsz a kérdésedre.Szeretettel várunk!

My words are weapons.In which I murder You with?

köszönöm a választ:) Rendes vagy!! Már megvan a kormány is.....
Na xal 12 / 5 vagyok .
Amióta meg van a gém azóta manuális váltóval megyek .
Eleinte minden segítság be volt kapcsolva de most már semmi sincs.
Ha álmos vagyok akkor is csak médiumra rakom akipörgés gátlót és nem autómata váltózok.

b-type
alegegyszerûbb ha eredeti a játék, és ráböksz a menüben a multira, akkor kilistázza neked hogy milyen online játékok futnak, ..vmelyikbe becsatlakozol..amelyik nem jelszavas.
Ha nem eredeti, akkor is van asszem ip alapú elérés...talán, de ezt nem tom pontosan.
Ha komolyan akarsz futni akkor pedig a banner-ban van ligaelérés.
Mivel ez a játék a szimulátorok közé tartozik, ezért általános elvárás a kormány, annélkül inkább akadály leszel mint versenytárs,...még akkor is ha gyesek azt mondják hogy õk virga módon bánnak a bill-l.
..szal ha van kormány, akkor pedig érdemes minnél szimesebbre venni a figurát, és fokozatosan, vagy nagy levegõvel az összeset, de kikapcsolni a vezetési 'segítségeket'.
hajrá :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

azt akartam mondani, hogy szeretnék valakivel/valakikkel játszani, gondolom ezt online kell...hogy lehet?
25 vagyok és nem a számítógépen nevelkedett monitorfüggõ emberek közé tartozom...Azt sem tudtam 13 évesen mi az a PC, most is csak fél éve van igazi, komoly gépem, de nem hiszem, hogy ezért bárkit is le kellene nézni.....
z0ty4
hmmm...

fogalmazd ujra pls
ebböl semmit nem érteni....

<#confused><#confused><#confused><#confused>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Auto. váltó ???
Ember te hány éves vagy ???
5-6.
Én 12 /5 vok és amióta men van azóta manuális .
Én úgy tanultam meg bene manuzni,hogy eleinte fullon a kipörgés gátló most teljesen offon áll.
Monnyuk ha álmos vagyok medin van a kipörgés gátló de akkorsem auto váltózok.

szeretném megvenni a játékot, de mindenképp online szeretnék játszani, nem a hülye géppel.....Le tudná vki írni, hogy hogyan kell, mert nagyon nem értek hozzá:(((Vagy nincs kedve vkinek játszani még?
Alexease
Sajnos nem, mert mar uninstallaltam egy ideje;)
köszi, meg tudnád nézni nekem? Kicsit béna vagyok még a manuálhoz:((
Alexease
Nem tudom, de szerintem ember nincs, aki automata valtot hasznalna verseny autoban:))) En el tudom kepzelni hogy nincs, bar sose probaltam...
sziasztok! Letöltöttem a demót, de hiába állítom be automatára a váltót, csak fölfele vált magától lefele nem...Ez a teljes játékban is így van??
AlieN911
nincs mit:) ha tok segitek:) ***#9410 inhlis -> inglish

Honda - The Power of Dreams

mucius
óóó isten vagy. thx!! olvastam valahol hogy Zolner Gyuszi által van vmi magyarítás. remélem a rádióban nem az õ sipítozó transzvesztita hangját kell hallgatnom. :D

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

AlieN911
üdv! van magyar pitrádijo:) inhlis..
hun..

Honda - The Power of Dreams