...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néztél a benner alá ???
Ja monnyuk töled nem telik ki ha még a neved is rosszul van írva....

Sziasztok GTR fanok.Tudnátok nekem olyan oldalakat mondani ahnnan tudok letölteni a GTR-hez autókat,pályákat,stb. persze a Blackhole-on és a GTR4U.de-n kívül természetesen külföldieket.Ha lehet minél többet.Köszi szépen.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

prsze, cak viccnek szántam:)))

k8bal
Na haggyátok! Elõbb (de inkább utóbb) biztos megtanul helyesen írni!<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Legnagyobb királyság hatodikban, tizenhat évesen
(kettõnyócvannal)
:)

csm
az utóbbi néhány hónapban semmit sem fejlõdött a helyesírása :D
jobb ha megszokjátok...

BMW 325 iX Rallye Car :)

ez fórum nem cset, ne szard össze a topicot mindennel, thx
mi ????

:)
pitszemélyzet vagy-e?

NA mind 1 .
TÉK.

Menny mááá. ezér rágod a kefét???

Nem jót nem vagyok a vezetésben jó mer csak fél éve nyomom de a beállításokhoz értek igazából.

k8bal
ujj setup...

uJJ = uJJak

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

<#taps>
ok, milyen köridõ(ke)t mész Spa-ban?
és másodszor?:)))

Huuupsz bocs .

Na elõsször is

1.dodge viper,mosler mt900,ferrari 575 m,
2.Most semennyit mer el romlott a kormány de amúgy nemi 1 órát.
3.CSak kipörgés utánni vissza állítás -t ,és néha kipörgés gátlót de csak gyenge fokozatban.
4.Belsõ illetve motorház tetõ nézetez használok.
5.Ujj setup -okat használok.
6.elõsszõr futómú aztán váltó majd gumi aztán fék aztán a kormány zárását állítom utánna a szárnyakat és az össze illetve szét tartást és végül a benzint.

<#gonosz1><#gonosz1><#taps>

k8bal
ha nem force-os akkor az csak a sima Wingman Formula GP! ;))

Melyik autót szereted a legjobban?
Mennyit mész Spa-ban a "márkás kormánnyal"?
Használsz segítségeket? Cockpit-bõl tolod?
Az eredeti GTR setupokat szoktad finomítgatni, ha igen min módosítasz elõször?
huhh, télleg meleg van:)))

Ja meg nincs "törés elleni paszta".

És ha 200 al akarnak kanyart venni a kocsi 1enesen magy tovább.
És van gumi kopás xal nem olyan hogy végig més 40 kört driftelve és van még ép gumi.
Nállam valahogy nem sokat bírnak ki a gumik.
Taljasen a határon autózom.

Körül belüli adatok .

normál puha gumi 12 kör
normál félkemény gumi 20 kör
normál kemény gumi 35 kör
átmeneti gumi 13 kör
puha esõ gumi 9 kör
kemény esõ gumi 18 kör

Na xal ez az amin még lehet használni a spa -i pályán.
De ekkor már olyan állapotban vanak hogy az 1 . kanyart az emelkedõn csak gáz el vétellel lehet be venni.

Köszönhetõ ez annak hogy néha olyan rövidet fékezek hogy egy kicsit le is csúszom az ivrõl.
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#hehe><#hehe><#hehe>

SitatiS
Fogadjuk el ki mit szeret/akar játszani...
Van aki NFS,van ilyen arcade témákat csipáz,és van aki a sim-t részesíti elõnyben...
Én magam is a SimBin felé húzok:P
de nem vagyunk 1formák...

Let the good times roll.

Nekem mondod most rossz a kormányom és billel jáccom iszonyat szar.

Pedíg márkás kormány .
Logitech formulaforce wingman.Nem force feedback -es.

most még nagy a lendület a srácoknál , de majd rájönnek hogy nemigazán megy billel a játék , meg nem lehet 200-al bevenni derékszögü kanyarokat
Bakker ez olyan hülye hogy az autó beállításokhoz se ért.
Akkor minek meg venni.

NEm kell neki linkelgetni ha annyira meg akarja venni ott az 576 ,cd galaxis,google,yahoo.

Ahogy valaki mondta "neki nfs való". Ahol a kocsikon "törés elleni paszta"<#idiota> van.

Mer ott mincs olyan, hogy 200 -al neki a falnak és vége a versenznek.
ÁÁÁÁÁÁÁ nem ott megy tovább.(2-6 éves korig ajánlott)<#idiota>

Na xal ennyi.

NEm kell neki linkelgetni ha annyira meg akarja venni ott az 576 ,cd galaxis,google,yahoo.

________________________________________________________________________________

SitatiS
jöjjön valaki takarítani ide is! <#nevetes1>LooL!<#smile>

Let the good times roll.

sanzik
mi a gyík van???
ettõl a melegtõl mindenki meghülyült? vagy megint valami kedvezményes internet akció van?
mert olyankor szokott megjelenni ennyi fogyatékos...
jöjjön valaki takarítani ide is! <#vigyor2>
TESCO
k8bal
Nekem is tört... csak megsúgom! De ha valaki ennyire béna hozzá, hogy elindítsa akkor azt csak sajnálni tudom! És ne szóljál be! Még eléggé újreg vagy! És mondom!! TAKARODJATOK INNEN IDE: Warez GTR Topik
Ezt én itt lezártam!

gamerboy91
Jajj.de hülye vagy.
Figyelj ide attól h te esküt tettél h csak eredeti játékot veszel attól még más had döntse el h abból a "kibaszott" 3-4 ezer forintból mit vesz!
És tudod mit te nekd nehéz a gondolkods folyamata.

k8bal
mindenhol bazmeg! és minek? ne vegyétek meg!! Töltsétek le a demo-t rájöttök, hogy túl nehéz mert néha goldolkozni is kell benne és ezért már sajnálni fogjátok az a kibazsott 3 vagy 4 ezer forintot!

szerk: nesze! 3990Ft!

gamerboy91
Sorry de a google barátom nem segítet.
Modja már meg valaki hol 3ropi?

google a barátod
Igen - igen HOL ???
gamerboy91
Hol 3000ft a GTR?

szerinted 3000 ft nemtud magának megengedni egy olyan ember akinek nete van , gyanitom mobilra is elkölt ennyit , ennyire ne legyél naiv , az ilyen embereknek mint ezek a lámák csak addig kell a játék mig ki nem probálják egy onlinebajnokságban utána mennek NFSezni
%20Fixed%20EXE]GTR CRACK innen leszedtem az EUR változatot 12 mb kitömörítve 24 ez tuti jó lesz hozzá ha beteszem a damonba?

Nem azárt tesz fel valaki egy kérdést, hogy mindennek elmond !!!
Ha nem tudsz az adott kérdésre megoldást, illetve nem mondod el (mivel úgy veszem ki, hogy tudtál volna segíteni, csak nem akartál), akkor nem kell írni !

Az a "vedd meg" dolog meg !
Nem mindenki engedheti meg magának és ha egyszer megoldható másképp is, akkor meg ...
k8bal
álljatok már le a warezról! mennyetek innen a GTR másképpenbe!! újrek....

gamerboy91
Ez a crack az angol verzióhoz is jó?

k8bal

[url=http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_gtr_fia_gt_racing.shtml#GTR:%20FIA%20GT%20Racing%20v1.0%20-%20v1.1.0.0%20%20Fixed%20EXE]GTR CRACK[/url]

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Valaki linkeleje be a cracket

Anyádat.Én csak kértem segitséget faszfej.Hülye gyépés.Egyébként már sikerult.Hülye mongonoid.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

k8bal
hülye fasz vagy... ha nem tudod mit csinálsz miért nyúlsz hozzá!? Béna balfasz, vedd meg...

Csáó.Plz valaki segitsen.Felraktam a játékot crackeltem utánna megnyomtam véletlenul a reset drivers gombot és letiltotta az osszes meghajtomat.valaki nem tudja hogyan lehet vissza utyködni.Az plz irjon.THX

Ja csak ha 24 órás versenzre megyekakad minn állat.

Monnyuk az ér ennyira nem de annyira már igen hogy élvezhetetlen lasz a game.

k8bal
csak 1 BMW van benne! ;) 9 festéssel! xD

Tényleg jó MOD!

SitatiS
Ráleltünk 1 modra,WTCC 2006 néven,elég kúúl:D
Báár nem teljes mod,csak 9 BMW autó van benne,de a fizika az vmi csodálatos,GTR2 nyomdokain?:P
WTCC 2006

Let the good times roll.

Taky76
Itt találsz Magyar nyelvû kézikönyvet setuphoz!
Te hol szoktál GTR-el versenyezni? Online?
Nekünk van egy kis amatõr serverünk, fórum itt!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettõt kapsz!!!

k8bal
Kéne egy kis segítség! Eddig is játszottam a GTR-rel, rFactorral, LFS-sel de most jöttem rá hogy nem elég csak úgy levezetésképpen menni 5-6kört...
Ma elkezdtem versenyezgetni GTR-rel és rájöttem hogy iszonyat béna vagyok! (mármint a gép ellen! /lehet röhögni/) Olyan leírás kéne nekem, hogy setupolni hogy kell! Lehetõleg magyarul, de ha angol az se gond! Elõre is nagyon köszi!

És amit adnak mellé filetazt hova kellrakni ???
Mer ami volt mappa azt be rakam a fõ könyvtárba de van egy iles is.
Azt hova?? Mer nem mükszik a tarck.