9559
  • Panther
    Most ez működik? Mert ha nem, én is ránézek. :)))
  • JuanG
    hát most már felb@szta az agyam a program, bocs...miért kell az autóknak (fájloknak) szerkezetileg ennyire eltérni???????? nem értem...

Atesz itt vannak a textúrák (47-essel, Atesszal), mást most nem tudok...

Gulf skin for atesz :)))
  • Panther
    Link
  • petesilver
    Valami konkrétabb link nincs esetleg? megnéztem az oldalt, de ott topic topic hátán, és összevissza, vagy osztályozva, és baromira nem jöttem rá, hogy hol van:(
  • JuanG
    és ez a gulf skin melyik saleenre készült vajon??? mert nem bírok vele egyelőre...a visszapillantó már ok...csak a festés nem látszik...
  • Kaszi46
    starfuck:DDDD ez tetszik
  • Dunpeal
    Van már egy progi a neve starfuck v0.81full ami egy olyan tool ami erejti az ide2(ha ezen van a CDR/CDRW DVDR/DVDRW) és ezután ha bemountolod a mini imagét elindul a gém-> bővebb info az nforce.nl forumában StarForce - F*cked At Last című topikban.
  • Mnemomic
    Köszi!

Igen a car fájlal gondolom az a gond, ami az srác által készített autóval is hogy mind a két fajta visszapillantó rajta volt. Vmit azzal kénne kezdeni.

Ha összejött a dolog akkor a [email protected] -ra küld légyszi.
  • Panther
    Én nem tudtam melyik teamautóra kellett ráhúzni ezt a skint, ezért mivel előtte nem jelent meg a menüben, gondoltam a Graham Nash csapattal teszek próbát. A megfelelő részeket átmásoltama .car fájlba és így működött a dolog. A GenString értéke 0120 volt, ha jól emlékszem.
  • JuanG
    kész az autód!!! Csak épp a menüben nem jeleníti meg az autót.

Asszem a car file-ban lehet a hiba, a genstring sorban...Panther, te mit írtál át hogy megjelent???

GenString=0470 ---a 0470 elé kellene valami!
  • Panther
    Elvileg december első hetében kellene/kellett volna és ma van az utolsó napja, lévén hetedike van, de sehol semmi. A kommunikáció nem valami jó a Simbin/kiadók/stb. és a közönség között.
  • oneal1
    aztmondják hogy nemsokára megjelenik!:)
  • tHoMaSmAn
    idegesitő hibáinak javitásairól... nyevtanilag igy oké, de nem ezen van a hanngsúly itten asszem...
  • tHoMaSmAn
    Meg az 1.2-es patch képeit elnézegetve az éjszakai verseny sem lesz egy mindennapi ebben a játékban! a Join lag, meg a crash-to-desktop idegesítő javitásairól nem is beszélve!!
    Csak jönne már KI!!

Thomas
  • Alexease
    Pedig manapsag csak patch-ekkel "mennek" a jatekok, sajnos szinte mindegyik komoly hibakkal, hianyosaggokkal jelenik meg, altalaban a kiadok hibajabol. Erdemes feltenni oket.
  • Panther
    Az 1.1 elég fontos, a másik, ami meg jön, olyan dolgokat javít, mint például a join lag. Majd referálj, hogy mi a helyzet.
  • grebber
    Német torrentes oldalon láttam.

Létfontosságuak a patchek??(Életmbe nem tettem még fel patchet)
  • grebber
    Na mindegy majd holnap este amint lentlesz ugyis kiderül hogy megy-e.
  • Panther
    Hol láttad ezt a változatot?

Azt hiszem ez a csapat törte fel a TRD2-őt, de az is hol megy, hol nem valakinek. Meg ha crackelt az exe, akkor hogyan mennek fel rá a patchek (1.1 és majd 1.2)?
  • grebber
    Elvileg csak ezt irj az nfo:

- Burn or mount the ISOs, install the game
    - install Alcohol 120% from \NCRYSO folder on CD1 if you haven't
    got it already and add at least 1 virtual device
    - copy GTR.exe from \NCRYSO folder on CD1 to game directory
    - start it, play the game!
    If asked for a serial enter: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

To make the loader use an updated game exe the exe has to be
    renamed to GTR_new.exe.

create a new one or edit the old one's homedir setting properly.

ALWAYS READ THE NOTES BELOW!!
  • grebber
    GTR.Fia.GT.Racing.Game.GERMAN-NCRYSO

Ilyen verzióról halott valaki??Megy ez??
  • b-type
    én se bánom ha dől a kasztni. :DDD
    viszont nem semmi autó lenne egy boxer10-es 4wd-s GT Subaru....
    ssszzz,
  • JuanG
    inkább egy Subaru...
  • b-type
    vagy egy másik szépség :):
  • b-type
    nem rossz kis videó, de nekem utcai kivitelben egyáltalán nem tetszik, versenyautóként nagyon jó, bár azért nem egy Le Mans24h-s Bentley.
    de pofás, viszont utcán kissé(bár telivér) jellegtelen sztem.
  • arty
    igen, ki kell huzni, az eszközkezelő nem elég neki ... sőt, a daemon tools registry bejegyzéséhez is le kell tiltani az olvasási jogot!

lejjebb le van irva, hogyan ...

az egyetlen mod, a kábelhuzkodás elkerülésére, ha BIOS-ban a CD/DVD ide vezérlőjét letiltod ! INTEGRATED PHERIPHERIALS menüben ott kel llennie a primary/secondary ide contorllernek ... na, azt DISABLED :)

a áram kiiktatása nekem nem volt elég, a device managgerből nem tünt el :(
  • bakkk
    SALEEN rajongoknak www.mark-hastings.com/cars/pics/saleen/Small_Movie.WMV
  • JuanG
    próbáld meg előtte, hogy letíltod az eszközkezelőben...
  • petesilver
    Hja, ha majd bármikor játszani akarok, le kell húzzam a dvd írót, vagy azt csak először kell? Mert akkor inkább beiktatok az áramkörbe egy kapcsolót, és kintről kapcsolgatom a szuflát a dvd-nek.
  • petesilver
    jujj. Nézz rá a tutorial.hu-ra, mert ezt kicsit hosszú lenne leírni. Röviden meg annyi lenne, hogy használd értelem szerűen, ami sokat nem segítene.
  • petesilver
    Ahh köszönöm, ez jól esett!! A bizalom!!!! De én nem tudok ilyen szépet sajna.
  • Panther
    Az az opció tényleg ki van nyomva, csak az autónál van benyomva a nagy textúra, a cockpit nálam normál textúrázottságú.
  • petesilver
    ebben nincsolyan, hogy a számot a progi rakja rá, amíg file szinten nem a 47-est adod meg neki? Csak kérdem...
  • Mnemomic
    Ok köszi!

Annyit kénne, hogy a rajtszámok 47-esek legyenek, és hogy az ajtó feletti nevet el kénne tűntetni és esetleg simán "Atesz"-ra átírni.

Itt vannak az eredeti fájlok a srác autójából mert az enyémet én lehet hogy már teljesen szétszerkesztettem :)

Szóval ITT vannak.
  • dl Voodoo
    Srácok valaki tud segíteni a photoshopban ? nem igazán tudom festegetni a kocsi m nem is merem a progit :S valaki pls help meee :(
  • JuanG
    holnap megnézem, ok???
  • JuanG
    jaaa...akkor te voltál :DDD...azt hittem pete...
  • JuanG
    csak azért gondoltam, mert a képeken nem látni be a cockpitbe...
  • Panther
    Megnéztem kis- és nagyfelbontásban is, de nekem a 113-as szám látszik....egyébként minden OK.
  • karikusz
    Vagány nagyon..