9559
-
#2695 kössz. Miért nincsen ez a BH-n? na majd zúzom innen hirtelen! -
#2694 GTR_Update_1100_DE.exe -
#2693 nem, eredeti német... -
#2692 azt felraktam, csak a patchet nem!!! :) hunapatch? -
#2691 ezt tetted fel???
GTR_translation_english11
előtte az 1.1-es pecset fel kell tenni... -
dl Voodoo #2690 Ninja servere : 81.182.9.164 aki akar jöhet pöfögni :) -
dl Voodoo #2689 megy rendesen -
#2688 na akkor. Elindul ez a registrys cuccos után, beletelt vagy 2 percbe is az egész, de az angolosítás után is valami kibaszott német szöveg fogad, hogy írjam be a nevem, aztán utána is vegyes az angollal, szal ki is léptem egyből. Megy ez valakinek full angol felirattal, vagy csak ilyen csalamádé módon, angol+német? -
dl Voodoo #2687 Valaki nem csinálna egy magyarosítást a setuphoz? :) -
#2686 Meddig kábé? -
#2685 tnafolyamom lesz. :( :)
pedig mennék. -
#2684 Nekem egyedül az autócserélgetés nem tetszik, de ha teszt jellegű.... -
#2683 Lehet, hogy mire hozzánk elér 15000HUF is lesz belőle. :( -
#2682 én is úgy gondolom, csak kicsit félreérthető, ezért írtam a "szmájlikat" :)))... -
#2681 Este jössz hozzám tesztelni? :))) legyen mondjuk egy para pálya, Enna Pergusa. -
#2680 240valamennyi, de még nem tom mert majd, és euro-ban csengetem a cimbinek.
és a 2cd-st ja, most települ, rákuljon ki az s3-a. -
dl Voodoo #2679 Ausztriában átszámítva 10 000 HUF -
#2678 Leértékelve? :)))) Mondjad már mennyi az forintban most? 2 CD-s változatban kaptad meg? -
#2677 ez teszt lesz nem az atomkomoly. -
#2676 itt van bázz itt van!!!!
most jött meg 42valamennyi euro volt leértékelve...pffff,
telepít, angolosít..tanfolyamra megy :((( áááááhhh.. -
#2675 Én is ismerem, már választottam is. Csatlakozom Juanhoz. Én is meggondoloma dolgot, ha ez így lesz. A közös megegyezés mit jelent? Hogy 2-3 ember így döntött? :)) Na mind1. Én eredetileg is a hsw-re jelentkeztem Toyáékhoz. -
#2674 Mondjuk ez szerintem se jó így. -
#2673 "szabadonválasztott de mindig más autóval kell jönni (tehát nem lehet 2x ua-t az autót használni) így megismerjük majdnem mindegyiket" ...
...kösz, én már ismerem mindegyiket :)... -
#2672 ez valakinek tiszta? mert nekem rohadtúl nem :)))...mi az hogy minden futamon más autóval kell menni? És ez közös megegyezés szerint lett kitalálva (a 3 szerver csapata együtt?)??? Mert ha tényleg így lesz, én meggondolom magam...:((( -
#2671 Leszedtem kipróbálásra ezt a starfuckot, már csak azt kéne tudni, hanyas verzió kell a GTR-hez -
dl Voodoo #2670 De rossz hogy nem lehet editálni a hibákat sorry -
dl Voodoo #2669 Egy kérdésem lenne hol is lehet pontosan jelentkezni?A HSW oldalán a jeentkezés alatti E-mail címen biztos nem mert egyfolytában tele van a fiók és nem lehet elküldeni a mailt :S A fórumban meg nem láttam jelentkezési részt . Tehát valami elérhetőséget tudnál adni? A másik szerintem 1 bajnokság kevés lesz szerintem mert rengetegan játszanak vele én úgy vettem észre. -
#2668 Most mit lehet írni azon kívül, hogy kibaszottszééép? Kibaszott gyönyörű, például? Az. Szorry, de csak ezzel a stilisztikai megoldással tudtam igazán érzékeltetni a kocsi ütős mivoltát. :) -
#2667 Gondolom nem is kell kérni külön, de azért beírom. Szóljon valaki, ha már lehet itthon kapni a progit, hogy tudjam megvenni hirtelen. THX! -
#2666 Kár hogy pont 20.-án nem tudok indulni :(
Na a képek:
-
dl Voodoo #2665 Hali. srácok ha már ennyien itt vagyunk nem csinál valaki 1 servert? Én hostolnék de csak 512 netem van nem biztos hogy elmenne lag nélkül. -
budasp #2664 Sziasztok!
Az induló magyar GTR bajnokságról:
"
Sziasztok
csak szeretném jelezni, hogy mivel megegyeztünk a szerverátjárhatóságról semmi akadálya, hogy aki akar jöjjön a GTR bajnokságba. :)
Ez azt jelenti, hogy aki LFS tag (azaz fizetett LFS szerverdíjat) az hetente az aktuális éles vagy teszt GTR futamra jöhet ami hétfőnként lesz, illetve egész pontosan aznap használhatja a szerverünket ami a GTR bajnokságnak ad majd otthont. A szabadedzések már du. indulnak az időmérő 20.30-kor kezdödik (45p), majd 15p warm-up és 1 órás futam követi. A bajnokság dec. 20.-án indul majd, minden hétfőn éles futammal, eredeti pályasorrend-el, tehát elég gyorsan - február végéig- lezavarjuk hiszen mintegy teszt jellege is lesz. Úgy néz ki hogy 7 GT (azaz GT autóval futott) és 3 N-GT (azaz N-GT autóval futott) futam lesz amelyekre szabadonválasztott de mindig más autóval kell jönni (tehát nem lehet 2x ua-t az autót használni) így megismerjük majdnem mindegyiket. Az első futam barcelona lesz GT autóval, dec 20.-án, jövő hétfőn 13.-án pedig tesztfutam ugyanott. A futamokra IP címmel lehet majd csatlakozni.
A héten beindul a site is fórummal, szabályokkal meg mindennel. Úgy néz ki, hogy a hsw is hajlik a szerver-átjárhatóságra és akkor egy magyar bajnokság lesz akár több divízióval is, egy futamon kb. 30 ember tud versenyezni egyszerre, bár lehet hogy többet is bír a dolog.
Egyelőre ennyit szerettem volna, folyamatosan tájékoztatlak majd benneteket.
Várunk bárkit szeretettel akár már 1 hét múlva a tesztfutamra is!
Csiki Péter
" -
#2663 Na ez volt a gond! Mostmár így jó lett mindjárt rakok be képeket :)
Köszönöm Juan G és köszönöm Panther! Lett egy jó kis autóm :) -
#2662 Na nekem is csak fekete autó van csak az ablakeret kék.
Az nem gond hogy eredetileg a festés mipmap levels értéke 7 most meg 10? -
#2661 Köszi!
Sajnos nem tudom melyikre készült. Mondom a srác addon kocsija nálam működött de az is csak úgy, hogy mind a két változatú visszapillantó rajta volt ami a Saleenhoz van. Szóval ott sem stimmelt vmi. -
#2660 de ha akármelyik origin gyári kocsira tettem rá akkor is fekete lett... -
#2659 a festés ne mjelenik, meg...fekete az egész kocsi...meg vol amikor a kocsi egyáltalán nem látszódott..., azért kérdeztem melyik saleenre lett ez festve? -
#2658 A konkrét hiba az, hogy nem jelenik meg a kocsi a játékban? -
#2657 Igen, de mikor? :) -
#2656 csapatba nem bírtam megcsinálni, de a textúra kész, ami a zipben van...