9559
-
#2615 htá Biaggi 3-as, de ettől még nyugodtan lehet vinni, mert Max-nak is volt pár rajtszáma, meg nekem jó Talma 14-ese is akár, de szinte minden számra találok valakit :D -
#2614 47-est ésn foglaltam le :)
Megcsináltam a másik fáljban is. Az az érdekes hogy a showroomban forgatom az autót akkor a szám változik egyszer 47-es aztán meg 113. Most a Photoshopal ki kell bontani a fájlt? Szóval meg tudom nyitni úgy, hogy csak egy autóalap látszik de úgy is, hogy 7 autóalapot bont ki de az utolsó már olyan kicsi hogy képetelenség átfesteni a rajtszámot.
Ha vki meg tudná csinálni nekem az nem lenne rossz :) -
#2613 Nekem lehet a hármas? mert ha nem, akkor átfestem valamire, ami még nem foglalt. :))) -
#2612 Nálam be van kapcsolva és úgy láttam Mnemomic megcsinálta a kisebb textúrát is, ezért nem is értem... -
#2611 Valami szuperhős, nem érted? :))) -
#2610 ki az a Superman? :DDDD -
#2609 azért nem látszik sztem, mert Mnemonic csak az ultra tex fájl-t csinálta meg, Supermannél a meg nincs bekapcsolva a high resolution car livery (a képek alapján)... -
#2608 a 47 -es már foglalt...
Itt az új csapatom a Black Zero, töltsétek le, hogy multiban lássatok , teszteljük le!!! (66-os rajtszámot már lestoppoltam)
Black Zero Lister Team by Juan G -
#2607 pont akartam mondani :)
gyönyörű az autó. -
#2606 aztabüdösmindenit de jól néz ki ez a gulf saleen -
#2605 Elküldtem, de hogy a 47-es szám miért nem látszik, nem tudom. Jobban bele kéne másznom, ha lesz időm meg is teszem. -
#2604 Ja és köszi. -
#2603 [email protected]
Csak egy gond van, elvileg én a rajtszámot 47-esre raktam át nem értem itt miért 113.-eredetileg volt 113. -
#2602 közben nekem mégse jött be a pilóta festése...érdekes csak a karjait teszi be, a fej és törzs marad a default driver festése...??? -
Na itt van a csapatod. A .car fájllal volt probléma, ha adsz emailt átküldöm. -
#2600 Na megcsináltam a csapatomat azonban valami nem jó vele. Már a menüben sem tölti be az autót a játék és természtesen a pályábetöltésnél is kilép a programból.
Amúgy ezt az autót csak átfestettem a saját rajtszámomat raktam rá mert az eredetit egy német srác csinálta. A leírás szerint csináltam mindent nem tudom mi lehet a probléma.
Vki aki már csinált magának csapatot meg tudná nézni mi lehet e gond?
Innen leszedhető
Előre is köszi! Amúgy az eredeti autó sem teljesen jó, mert a Saleenból 2 változat van a játékban máshol vannak a visszapillantó tükrök, de a srác által készített autón sajnos mind a kettő visszapillantó rajta van. Erre is jó lenne valami megoldás. -
#2599 A Ferrari hasonló cipóben jár. A megfelelő .gtr fájlban ott is csak egy .DDS fájl van. -
#2598 Köszi!
-
#2597 bhmotorsports\gtr -
#2596 Hi!
Most próbálom csinálni az autómat. Mázlimra felkerült az addonok közés egy GULF Saleen. De a rajtszámot át kellene festenem rajta a Juan G által leírt szerin próbálom csinálni. Azonban nekem az Ultra.tex.gtr fájlban csak 1 festés van nem kettő. Ez eddig nem is gond, a másik gond az, hogy azt a dds plugint sehogy nem találom. Nem tudná azt vki feltenni nekem? Photoshop CS van. -
#2595 találtam még 1 dolgot amit szívesen módosítanék. ez a csapatlogo ami elvileg a pitben jelenik meg. mondjuk nem is emékszem hol bukkantam rá de biztos megtalálom megint. -
#2594 királyság, akkor estére meglesz a fullos 46 racing team:D -
#2593 Semmi. December első hetében kellene jönnie és ugye holnap már hetedike van. :)) Majd meglátjuk... -
Lacika 79 #2592 Hali!
Köszi, akkor nekilátok lehúzni, és kipróbálom. Ha teccik, akkor majd meglepem magam vele, ha megjelnik kicsi hazánkban. -
#2591 igen...és külön van angol menü + angol cockpit hangok... -
Lacika 79 #2590 Na most akkor csak német verziót lehet letölteni, vagy hogy is van ez? -
Attiska #2589 Van valami hír az 1.2-es patch-ről? Elvileg már lennie kellene. -
#2588 köszönöm :) -
#2587 ok, küldöm... -
#2586 jó kérdés vázz :DDDD
ngt-s, gondolom egy 996 gt3 rs jó lenne.
holnap jön meg a játék, csak festegetni kellene gyakorlásképpen. -
#2585 no sikerült a pilota festést is megoldani...
Először is: nekem van egy "Juan_G.rcd" pilóta fájlom a GameData/Talent/GT könyvtárban, és ebben a fájlban az első sorban (is) van a nevem (sztem ezt nézi/keresi a program): "Juan G"
utána a saját pilótám festését elkészítettem és ilyen néven elmentettem:
"JUAN G_ARMS.DDS"
"JUAN G_BODY.DDS"
"JUAN G_HELMET.DDS"
majd ezt a 3 file-t beimportáltam a talent.gtr-be és elmentettem a gtr fájlt...és a skin "bekerült a kocsimba" :DDD...
Lehet próbálkozni! -
#2584 hát olyan 3 mega...melyik kellene??? -
#2583 Juan elfér egy Porsche template mélben? -
#2582 Jó látni, hogy mások is szenvednek a mapolással, nincs megoldás bizonyos helyzetekre:) Jó lett a festés. Befejeztem a legutolsó autó modellemet, az A.S.K. fórumban meg lehet tekinteni, akit érdekel, szal most jöhet egy kicsit a gtr nyúzás. holnapra okosabb leszek, remélhetőleg. -
#2581 no kész a sárkány festése :DDD...ha lehet, akkor én ezzel fogok indulni...nemsokára megcsinálom csapatba...
-
#2580 majdnem...a pilóták festése egy közös fájlban van: talent.gtr - a teams mappában...és ebből exportálsz egy festést, átfested, és utána be kell importálni a talent.gtr -be a te pilótád nevével...csak az elnevezésben lehetnek gondok, mert hogyan, mi alapján találja meg a program?? -
#2579 Srácok. Amikor néztem a gtr managert, akkor ott az ki tudja szedni a programból a pilóta ruhájának festését. Lehet azzal kell variálni? Át kéne nézni vele, milyen képfájlok vannak egy gyári csapatban, kiszedni, átfesteni, és annak mintájára berakni a saját csapatba. -
#2578 hali
van valakinek barcelonara setup ja?
Viperhoz kéne vagy 550 maranellohoz
thx -
#2577 még nem...az biztos, hogy pluszba be kell rakni a pilótád skinjét a talent.gtr -be, de hogy mi hozza elő a programban? Lehet hogy csak helyesen kell elnevezni a fájl-t amit beraksz a talent.gtr-be... -
a plusszként berakott autó pilótájának skinezésére nem jött még rá senki?