...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
új oldala is van a játéknak: www.gtr-game.com

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
igen, de azért gondolhatnának rá, hogy sokan inkább a multi miatt vennék meg, de ha szar a netkód....de ezt mindenki kideríti úgyis a fórumokból 😊))...épn inkább az AI-ra vagyok kiváncsi, emlékszem annak idején az F1GP2-vel milyen jó versenyeket nyomtam...ottt még a lekõrõzött versenyzõ is védte az ívet

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease

"FZ: Hogy halad a fejlesztés? Megállapítottátok a kiadási dátumot?
Jay: Nagyjából készen vagyunk, a játék bármelyik nap aranyra kerülhet. A kiadási dátum október 29.
FZ: Demo meg fog jelenni?
Jay: Igen, egy egyjátékos demon dolgozunk most. A játék megjelenésével egy napon vagy szorosan az után fog megérkezni. A multiplayer demoról letettünk, mert több munkát igényelne és nem érné meg a plusz ráfordított idõt." ?!?!?!?!?!?!

Ahogy valaki ceget alapit, mar azonnal trukkozik😊)) Mondjuk mindenki szeretne viszonlatni a belefektetett munka eredmenyet, vagyis a penzet😊)))
JuanG
vagy race lehetõséggel AI ellen...

Alexease
Bar, van egy tippem, hogy Spa lesz benne Lister Storm-al😊))) De nagyon remelem, hogy mar online tamogatassal😊) Addigra talan mar gepem is lesz😊
Alexease
Meg hivatalosan meg nem erositett hirek szerint, egy nemet televizio hirei alapjan, oktoberben negy uj demo erkezik." Uszkve😊))
Alexease
"Directly from special a television German the news arrives, not still confirmed officially, of one new version demo of the attended GTR of the Simbin for the next month of October!" Uszkve😊))
Bár szerintem az van ide írva, hogy októberben új demó jelenik meg 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Lefordítanád? 😄DDDD

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
"GTR: nuova demo in arrivo? 17/09/2004
Direttamente da uno speciale televisivo tedesco arriva la notizia, non ancora confermata ufficialmente, di una nuova versione demo dell'atteso GTR dei Simbin per il prossimo mese di ottobre!"

?!?!?
ÁjjLe BoBBi
hmm? :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Alexease
Kaszi46
BRU TÁ LIS!! (bár ezt a demobol is tudom)
mien kormányt vegyek?

*Posse*T.W.D*

JuanG
asszem azt hogy kanyarban mennyire imitálja a kameranézet a fejmozgást (benéz a kanyar felé) ...

dr Kotász
Sziasztok! Hozzám csak most jutott el a demo (késõn ébredtem), egy kérdés, bocsi ha már volt.

Mit jelent a beállításoknál a Look to apex opció?
Törölt felhasználó
Na akkor nyomok én is:

Saleen at Oschersleben

Ezt bûn lett volna kihagyni, a Saleen az egyik kedvencem.
Törölt felhasználó
Jöhetne pedig még egy pár! Remélem beleteszik majd késõbb a Maserati MC12-est is, ha a Simbin nem , akkor a modkészítõk tuti.
Alexease
Na jo, abba hagytam, a tobbit maskor😊)))) Sorry😊)))
Alexease
Alexease
Alexease
Alexease
Shan
Logitech a hang is? 😊

Hogy sikerült a 17. köröd? 😊))
CSOCSO
ezt a "normalatlan" (???) felszerelest is csak fel hangeron hallgatom mert annyira jol szol...
Alexease
THX!😉 Volt egy selytesem hogy nem kapjak meg😊)
avcom
Alex biztos forrásból tudom, hogy a SimBin nem igen fog új engine-t kapni az ISI-tól...

Hentes Bill
lol, mi lóg ott a falon? ne mondjad már, hgoy nem tellik egy normális hangfalszettre, mert lehidalok 😄

Boldog Karácsonyt!

Shan
Nekem van...megy uo. billentyûm...😊
Alexease
Lehet, hogy ez is csuszni fog, mint minden jatek altalaban, de esetleg van ra remeny, hogy talan azert, mert megkaptak az ISI frissitett engine-jet, amibol kicsivel tobbet tudnak kihozni, foleg szimulacioban. Vagyis, elonye is lehet😊
Alexease
Itt van egy hosszabb bemutato a jatekrol, uj kepekkel. A megjelenest mar a negyedik negyed evre irjak. http://gameswelt.de/artikel/?id=228&page=1
CSOCSO

EHhehehe😊
Laciiiiiii
Akkor márcsak 8 nap és kijön a teljes De ahogy lehet ismerni,ugyse jön ki szertemberben

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

JuanG
hja, a hivatalos megjelenés eddig szept. 17., de minden a kiadókon múlik...és hát közel van karácsony is (ami nem feltétlenûl jó nekik)...

ÁjjLe BoBBi
mmmm nem szeretem én ezt a vykos-t...mindig csak rosszat mond

CSOCSO
MOMO ja kinek van???
Vykos valami Novembert emlegetett a GC-s beszámolójában.

ÁjjLe BoBBi
valami hír a megjelenésrõl ?

JuanG
kösz...

Alexease
A kormany reseteles nalam meg van😞(((((
Gozom sincs miert?!?! En valami software-es dologra gyanakodtam - vagy inkabb remenykedtem😊 Minden progiban csinalta (ja?!?!), rendszertelenul. Fingom sincs miert;/
Alexease
- A botvaltot nyugodtan szetszedheted, teljesen fapados, majd meglatod😉 Nem lehet elrontani (elvileg). A rugokon lehet/kell nyujtani, allitani, akkor jo lesz. En az enyemet addig cseszegettem - nem volt rossz, csak kemenyiteni akartam😊) - amig el nem tortem😊) Zar-lakatosnal szereztem bele rugot, teljesen kompatibilis, meg jobb is, mert ketszer kemenyebb, igy sokkal jobb a valtas is😉))))
JuanG
ok szétszedem...de ha nem bírom összerakni, elviszem neked 😄...

Jacek
hatul is csinalja😊) nascarban es lfs-ben is

JuanG
nekem nem, de a haveromnak a nascar2003-ban már csinálta...csak úgy elment az irányítás futam közben...neki amúgy a bill-en van usb bemenete, oda van bedugva, én erre gyanakszom...nekem "rendesen" a gép hátuljába van dugva a kormány, ilyen problémám még nem volt...

...válasz ment a privire...

Jacek
ne parazz szedd szet😊 nekem is van egy ilyen tartalek kormanyom neked nem szokott leresetelni menet kozben?

JuanG
amúgy nem tud valaki Bp-en valami szervízt vagy jófej emberkét, aki járatos a kormány szerelgetésben??? Ugyanis az én kormányomon kezdenek szarakodni a sebváltók (TM FF GT Racing wheel)...a botváltó egyik irányba már egyáltalán nem mûködik, a kormány mögötti egyik váltókar (jobb oldali, a fel váltásra) pedig néha kettõt kapcsol amikor váltok felfele (elég kellemetlen néha, fõleg egy ETCC bajnoki futamon...)...

...tervezgetem hogy szétszedem és megnézem belül, csak kicsit parázok...

JuanG
gondolom a deadzone-t levetted?!!!

JuanG
volt egy legjobb idõm: 2:10:8xx ... de ebben voltak "levágások" (au rouge, buszmegálló ill. az elõtte lévõ balkanyarban), amelyek sajnos nem voltak a kocsira hatásommal, szal a demo megengedi ezeket...remélem a véglegesben ez javítva lesz, meg az is, hogy tavaly itt pl. 2:15-2:16 -os idõket mentek élõben...

...azóta csak "tiszta" köröket megyek teli benzinnel (26 kör), ekkor szokott 2:13 körül lenni a best...

CSOCSO
koszke nekem is van faxa kis progim amivel lehet allitgatni dolgokat.. de maga a kormanyom jol muxik... csak a GTR ben ilyen.. nektek is???
b-type
néz körül Mozso oldalán:
itten niamugy is hasznosság, de van rajta egy kis progi amivel a pedálod görbéjét tod belõni.
amugy meg Spa-i idõkrõl kérjél replay-t, mert úgy leszel inkább képben, hogy hol lehet faragni, meg a levágások miatt is.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type