9559
-
dl Voodoo #2975 Ninja servere : 81.181.10.61 kis gyak -
#2974 Áhh, szinte teljesen fölösleges volt. Ami a GTR Masters oldalon van handbook, az sokkal jobb! -
bödön ödön #2973 van setup help a játékban?!? :)
persze, engem érdekel -
bödön ödön #2972 köszi, nagyra értékelem, hogy így ismeretlenül is teszel valamit a probléma megoldására is! :) -
#2971 Lecapture-öztem a játék setup helpjét, és beraktam pdf-be, így lehet tanulmányozni játékon kívül is. Érdekel ez valakit még rajtam kívül, vagy csak engem? -
#2970 meglesz -
CeNTeR #2969 Szerver van mst valahol?
-
#2968 nem emléxem :) -
#2967 jegkorszak nincsen?:)) -
bödön ödön #2966 az rendben van, de mondom leterheli a procit és nem fasza, 70-80%on megy. azért az kicsit sok egy fórumnak! :)
valami opciót csináljatok már, ahol ez kilőhető -
#2965 sehol, és szerintem tök cool :) van eső meg falevél hullás is -
budasp #2964 Nem-nem! Azok a képek egy haveromnál készültek. Kölcsönben volt nála pár napig egy projektor. Állat volt! :) -
bödön ödön #2963 a gtr masters fórumra miért kellett a hülye hóesés? eléggé leterheli a processzort. hol lehet kikapcsolni? -
budasp #2962 A szabályzatban találtál elírást? :) -
#2961 Látom! sorry. Te tényleg a projektoros megoldással nyomod a versenyeket? Nagyon durva, ha igen, és ötletes. -
#2960 köszönjük, gondolom hamarosan javításra kerül ;) -
#2959 Ez tetszett:
Már tag nem még vagy :)))) -
#2958 elindítani a chat-et a weboldalról két klikkel ... az kurva bonyolult, valóban -
budasp #2957 Olvasd el a szabályzatot. Tartalmazza a játékban lévő chat használatának szabályait. Verseny előtti webes chat pedig erősen ajánlott a futammal kapcsolatos megbeszélések (esetleges problémák ) megtárgyalása miatt.
Szó nincs arról, hogy "kezelj még hatezer chatelő baromságot".
-
#2956 Nah, amikor kipróbáltam az F1-et, ez baromira nem tetszett, ez a chates dolog!! Ez minek? Be a futamra, és kész. Ott is lehet chatelni. Anno futam előtt bementem a chatre, a kutya nem válaszolt a versennyel kapcsolatban, csak mentek a felesleges ökörködések. Meg irc-z, meg chatelj, meg mircezz, meg kezelj még hatezer chatelő baromságot. Mi a fenének? Az ember versenyezni megy be, és a proginak korrekt chatrendszere van. Nem értem. -
#2955 Hja. nem lesz :(((( -
budasp #2954 Csak emlékeztetőül: :)
"
December 13-án hétfőn nyílt tesztfutamot rendezünk, ahová szeretettel várunk mindenkit.
A pálya Barcelona lesz, mint egy felkészülés az első bajnoki futamra.
Az időmérő edzés 20.30-kor indul, a szerver gyakorlatilag 17:30-tól a szabadedzéssekkel már működni fog.
Talákozó hétfő este a CHAT-ben!
"
www.gtr-masters.hu -
#2953 1 oldallal ezelőtt JuanG idelinkelte nekem, keresd meg, és töltsd le. De lehet fent van az oldalán is. Brno lesz ma. -
#2952 mar mukodik:))
1.1 kene meg meg hol lesz verseny meg miegymas:) -
#2951 hopppa ...
na mindegy attol meg valaki indithatna egy servert gyakorolni
-
#2950 Na itt vagyok, ha a PH-féle NGT versenyről beszélsz, akkor az ma egészen biztosan elmarad. Be kell mennem dolgozni. :((((Mindjárt indulok is, de bemásolom, amit a PH-ra is írtam:
"Na még ez is...elnézést kérek minden érintettől, de a mai NGT futam szinte geészen biztos, hogy elmarad. Be kell mennem dolgozni, ugyanis az egyik fájl-szerverrel valami gond akadt. Ilyen se sok fordult elő, szóval le kell rendeznem az ügyet, nem tudom, mikorra végzek. A következő időpont, amikor megrendezhetjük, a jövő hét vasárnap. Még egyszer elnézést emberek.."
Ha meg tudjuk beszélni, akkor akár hét közben is megrendezhetjük valamikor este. -
#2949 Sorry, hülye vagyok, visszaolvastam. 50%-os, 1 kötelező pitstop! -
#2948 Alex jössz? -
#2947 A mai verseny hány körös lesz, és hány kötelező pitstopal? -
#2946 - CDKey: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
- MiniImage: ezt kell mount-olnod hogy hasznalhasd
- Meg nincs 1.2-es patch -
#2945 na mar csak egy CD key kellene ... -
#2944 Jacek, ha nagyon nem megy vazze, gyere el hozzám újpestre egy dvd-vel, vagy vinyóval, és megírom-átrakom neked. -
#2943 ja meg regebben szedtem meg le valami mini imaget az mire is jo -
#2942 hi na vegre lejott a game
De tennetek be linket hogy miket kell meg felraknom melle
Mert JuanG's oldalan is csak az 1.1 patch van fent
es ha jol emlekszem mar van 1.2 is -
#2941 hat nem tom a Sparco Style ules afaval 36 ropi -
#2940 koszi a linket, lejott a cumo fonn hagyom az upot ejjcakara maxon:) -
#2939 thx úgy látszik beindul az ülés biznisz :-D -
CeNTeR #2938 Én is most akarok pont a GTR miatt kagyló ülést venni. Nincs valakinek valami rally-s ismerőse aki tud használt kagylóülést szerzni? Jó a szakadt rossz is, mert én újrahuzatnám. Megcsinálnám magamnak kényem kedvem szerint. Kb 10.000 FT-ig kellene. -
dl Voodoo #2937 dobjon egy mailt vagy keressen meg msn-en [email protected] -
dl Voodoo #2936 Srácok akit esetleg érdekel tudok egy ilyen Warez féleséget (sajna fizetős) ahol fent van a GTR.Ha valakit esetleg így is érdekel annak szivesen elmondom a ré[email protected]