...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nektek is az utcso fel uton fog a gaz????
ugyertem:
hogy az egesz tengely hosszusaganak csak az utolso feleben erzekeli a jatek a gaz-t😞
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

de jol nyomhatod akkor!! Nekem akkor még gyakorolnom kell ! Meg az istenért sem tudok 265 felé menni!!! Sehol se.Max 268volt asszem
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Abs est nem mértem még!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ha ABS on, akkor 2:12-2:13 ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
esküszöm, ugy kellene megcsinálni azt a k**** reply-t, h az elõzõ oldalakbol legyen egy két emlékeztetõ kérdés, s ha az megy, mehet a hozzászolás 😄
Forza.
ne-ne-ne...ne vedd spec magadra, csak filózzál.
beesni topicba, és a 'szasztok-miez-honnanlehetletölteni' duma meredek, de tényleg, és ezt a játékot nagyon sokan várják, olyanok akik keresik kutatják mikor mi az új infó, és lökik is ide kapásból.
a válasz a beírásodnak szólt, mert az elég harmat.
az hogy te ki vagy meg mekkora, az nem jön itt képbe.
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
de nézd meg jól mert a controlsban van ahol tudsz lefele görgetni (nem látszik alapból az összes kiosztás)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
kalibrálás közben csináld
!Forza Ferrari!

f*sza b*szameg... most ugy megcsinaltam hogy mar a fek is csak az elso piros vonalkaig megy😞((((( AAAAAAAARHHH gecc ezt nem hiszem el eskuszom.. ha valaki tud valamit mondani az pls ne tartogassa.. esetleg ha valaki tud valami kulfoldi forumot ahol tudnak segiteni..pls ossza meg!
ahh mondom es hihetetlen.. gyorsan meglesem a colin mcrae rallyban is hogy csak az utcso 3/4 ig megy el? es igen... ohh faszom.. gyorsan kijovok a logi sajat szarjaban meglesem hogy mizujs... ott is csak az elso piros kis pocokig megy el..ooh fasza.. ha erosen rataposok (kenyelmetlen lenne igy hasznalni de nagyon) akor vegigmegy..
jo. szepen szetszereltem.. erre most latom hgy kuuuuurvara nincs mit igazitani az egeszen.. erre szepen szet is esett az egesz😞((((((( 15 percig szorakoztam vele hogy osszetegyem mert szanaszet esett az egesz.. erre kiesik valami muanyagocska is belole😞 hat majdnem szivrohamot kaptam mert kurvara nemtom hova kell visszarakni..azota kitalaltam hogy szerintem a kis fogak ala kell berakni valahova mert most nem mukodik a fogakat kiengedi kis gomb..szal tuti oda kell valahova.. nagynehezen osszerakom.. meg nincs osszecsavarozva de kibaszottul nem mukodik egyik pedal se..szal kb a boges hataran vagyok baze...😞 fakkom kivan de rendesen!
Oneil.. szerintem nem lesz jobb ha 4% ra veszem de azert majd meglesem mindjart
momora is
neked az van ugye??
állisd át éssemmi gáz nem lesz
a pedálról meg anynit ohgy a gáz és fék érzékenységet vedd le 4% ra!!!
próbáld ki ezeket és irj
!Forza Ferrari!
1) a gaz kb negyed uttol fog.. tehat csak a maradek 3/4 en reszen fog.. de az optionsban teljesen jo csak a kek csik nem megy fel... hiaba allitgatok dead zone-t az nem erre valo..( de azert probaltam)
2)semi pro menujeben ok.. de a simulation menuben a kormanyom balra huz... igaz szerencsere a jatekban mar nem...
3)viszont a kormanyom nem huz kozepre.. hanem egyenesen taszit!!!!!!!!!!
en meg nem hallottam ilyenrol... oke nem vezettem meg ilyen autokat.. de akkor sem ertem .. vagy is.. nem tudom.. ennek komoly taszitania kene kozeprol??????
és bal oldalon a forum menüben a "beállítás"-oknál tudod állítgatni a dolgokat...