...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ja es meg egy kerdes.. akiknek MOMO juk van...:
nektek is az utcso fel uton fog a gaz????
ugyertem:
hogy az egesz tengely hosszusaganak csak az utolso feleben erzekeli a jatek a gaz-t😞
CSOCSO
ja amugy lister el mentem es minden "marhasag" kikapcsolva
CSOCSO
nah en nyomtam 3 kort..
a legjobb ido 2:23:**
latom lehet ezt meg booooven javitani😊
van itt ket kepecske... MOTEC progiban csinaltam.. valaki tu ra mondani valami okosat?? vagy kaphatnek masoktol lyen kepeket csak 2:15 alatti idovel?
kep1

kep2
2:10.204 minden "marhaság" kikapcsolva.

oneal1
😄DD

!Forza Ferrari!

DJ Bee18
Amúgy az én legjobb köridõm segítség nélkül 2:19. De még csak kb. fél óra játék után 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Nem tudom mi a problémátok? Ez csak egy kérdés, vagy segítségkérés volt. Én még csak a demóját szedtem le az SG-rõl, eddig nem is hallottam róla, csak megtetszett és azért kérdeztem megjelent-e már. De már tudom, hogy segítségnyújtás az nincs. Azt tudtam hogy nem fog válaszolni senki, de hogy még le is toljanak érte, ezt nem gondoltam volna. Mindegy, csá

Jacek
2:08 korul van a csucs vagy meg lejebb😊)

Laciiiiiii
Hülye vadállat!!(jo értelemben irtam) de jol nyomhatod akkor!! Nekem akkor még gyakorolnom kell ! Meg az istenért sem tudok 265 felé menni!!! Sehol se.Max 268volt asszem

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

oneal1
minden segtség off(kuplung nincs)
2:11:167

!Forza Ferrari!

Laciiiiiii
Az jo!! Nekem rosszabb 10 seccel Abs est nem mértem még!

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

JuanG
minden segítség OFF, akkor olyan 2:15-2:16 ...
ha ABS on, akkor 2:12-2:13 ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Laciiiiiii
Ki játszik ugy hogy nincsen semmi segédlet bekapcsolva????És igy mennyi a legjobb körideje???

Nekem pontosan ugyanez volt, 3x szedtem szet a momo kormany pedaljat, mire rajottem, hogy ha a kormanyt hamarabb kapcsolom be mint a gepet akkor jo, ha mar megy a gep es ugy kapcsolom be a kormanyt akkor valoban csak 3/4-ig megy a gaz, es neha a fek is...
arty
nemis a beirás... de hogy megint csak write only mód megyen, az a szép ...

esküszöm, ugy kellene megcsinálni azt a k**** reply-t, h az elõzõ oldalakbol legyen egy két emlékeztetõ kérdés, s ha az megy, mehet a hozzászolás 😄

Forza.

b-type
off:
ne-ne-ne...ne vedd spec magadra, csak filózzál.
beesni topicba, és a 'szasztok-miez-honnanlehetletölteni' duma meredek, de tényleg, és ezt a játékot nagyon sokan várják, olyanok akik keresik kutatják mikor mi az új infó, és lökik is ide kapásból.
a válasz a beírásodnak szólt, mert az elég harmat.
az hogy te ki vagy meg mekkora, az nem jön itt képbe.
on:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Jacek

DJ Bee18
Én meg ahhoz tudok gratulálni, hogy valaki csak feltesz egy kérdést, erre egy számomra ismeretlen név mögé rejtõzött alak elkezd b***ogatni a cinikus kérdésével rohadt sok írásjellel a végén. Figyelj haver, nem is ismersz, azt se tudod ki vagyok. Meg egy kérdésem alapján már általánosítasz? Képzeld én is vettem már software-t. Ha a valóságban így válaszolsz minden hozzád intézett kérdésre, akkor sok barátod lehet 😊. Csak az a gond, hogy akik a fórumokon meg cseten keménykednek a valóságban meg se mernek szólalni. Ha mindenkinek ki lenne írva neve, pontos címe, telefonszáma, 100% hogy legalább tizedére csökkenne az ehhez hasonló beszólásoknak a száma.

bzoley
Nem értem mi a gond? Idétlen beszólásra, idétlen válasz. De megnyugtatlak, vettem már software-t, nem is egyet😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Mnemomic
Hmm hát ehhez csak gratulálni tudok.

bzoley
Nekem még sose jutott eszembe

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

b-type
😊))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Nem jelent meg basszus! Sose szokott eszedbe jutni esetleg, hogy meg is vegyel egy jatekot?!?!!
DJ Bee18
Sziasztok! Ez a játék medjelent már, és ha igen honnan lehetne letölteni?

CSOCSO
L betu
guardian hero
RPM Limiter volt, ahogy sejtettem, csak a scrollbar-ról alkotott elképzeléseim nem voltak fedésben a menüt megalkotó grafikuséval. Köszi a tippet!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

JuanG
pit assist???

de nézd meg jól mert a controlsban van ahol tudsz lefele görgetni (nem látszik alapból az összes kiosztás)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

guardian hero
Biztos hülye vagyok, de nem találok olyan funkciót, amivel az RPM limitert ki tudnám kapcsolni... Milyen néven keressem?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
ok😞
Alexease
Csak single😊
CSOCSO
hulye kerdesem lenne.. a demoban csak egymagam tudok autokazni vagy hogyan lehet olyan session-t inditani ahol mar tobbiek is vannak?
oneal1
figy a kormány hátuljából ki kel lhúzni a pedál máddzzágját😄 és vissza.és akkr ojó lesz
kalibrálás közben csináld

!Forza Ferrari!

CSOCSO
mar ki is targyaltuk... es valamiert muxik magatol rendesen.. a kerdes az hogy ezentul jo is lesz.. vagy majd holnapra meggondolja magat es megint sszar lesz...
Alexease
Amugy az ISI engine-ben tenyleg jo az FFB szimulacio, jok az efektek stb. Rengeteg az allitasi lehetoseg, mint a jatek opcioiban, mint kint az INI-kben. Sajnos alapalapotban, vagy csak Basic szinten valo allitaskor, csak a negyede jon ki, es nem az igazi. Erdemes vele foglalkozni, mert sokkal jobb lesz az egesz vezetesi elmeny. Mivel nem kozvetlenul a felfuggesztesbolm izom fizikabol kapja az ertekeket, sokat szamit hogy a sok kis parameter hogy van behgangolva.
Alexease
A Hardware forumban van valami FFB kormanyos topic, ott szerintem kitargyaltak a Logitech/Momo gondokat. Talan segit.
CSOCSO

f*sza b*szameg... most ugy megcsinaltam hogy mar a fek is csak az elso piros vonalkaig megy😞((((( AAAAAAAARHHH gecc ezt nem hiszem el eskuszom.. ha valaki tud valamit mondani az pls ne tartogassa.. esetleg ha valaki tud valami kulfoldi forumot ahol tudnak segiteni..pls ossza meg!
CSOCSO
nah.. szoval aztan valahogy kiderult hogy hiaba nyomom ki a pedalt 3/4 reszig megy csak el.. egyre erdekesebb..tehat a marade kozepsi negyed reszben tortenik valami?..\aztan eszrevettem hogyha beletaposom szoszerint erovel a muanyagba a pedalt akkor vegigmegy...
ahh mondom es hihetetlen.. gyorsan meglesem a colin mcrae rallyban is hogy csak az utcso 3/4 ig megy el? es igen... ohh faszom.. gyorsan kijovok a logi sajat szarjaban meglesem hogy mizujs... ott is csak az elso piros kis pocokig megy el..ooh fasza.. ha erosen rataposok (kenyelmetlen lenne igy hasznalni de nagyon) akor vegigmegy..
jo. szepen szetszereltem.. erre most latom hgy kuuuuurvara nincs mit igazitani az egeszen.. erre szepen szet is esett az egesz😞((((((( 15 percig szorakoztam vele hogy osszetegyem mert szanaszet esett az egesz.. erre kiesik valami muanyagocska is belole😞 hat majdnem szivrohamot kaptam mert kurvara nemtom hova kell visszarakni..azota kitalaltam hogy szerintem a kis fogak ala kell berakni valahova mert most nem mukodik a fogakat kiengedi kis gomb..szal tuti oda kell valahova.. nagynehezen osszerakom.. meg nincs osszecsavarozva de kibaszottul nem mukodik egyik pedal se..szal kb a boges hataran vagyok baze...😞 fakkom kivan de rendesen!
CSOCSO
nah.. amugy mentem par kort.. tetszett.. 2:34.9* es kort mentem.. gondolom ezt meg boooven lehet javotani de csak par kort mentem meg csak most kezdem betanulni a palyat...
Oneil.. szerintem nem lesz jobb ha 4% ra veszem de azert majd meglesem mindjart
oneal1
az ffb-t be lehet állitani pár kormányra..
momora is
neked az van ugye??
állisd át éssemmi gáz nem lesz
a pedálról meg anynit ohgy a gáz és fék érzékenységet vedd le 4% ra!!!
próbáld ki ezeket és irj

!Forza Ferrari!

CSOCSO
nah mostmar jo.. a menuben mostmar jobbra huz nem balra😊
oszintem fingom sincs de irrealis az tuti 😊..
CSOCSO
ahammm.. de ez most direkt huz szetfele? valaki ezt kedveli vagy ez minek van de most komolyan?....
az kormany optionsbe van vmi csuszka (most nem tom pontosan mert nincs fent a jatek) a force feedback -re azt huzd at minuszba es kozpre fog huzni.. vagy forditva 😊
CSOCSO
amugy a hangok nagyon brutalosak😊
CSOCSO
nah kiprbaltam. lenne egy ket dolog amit nem ertek...
1) a gaz kb negyed uttol fog.. tehat csak a maradek 3/4 en reszen fog.. de az optionsban teljesen jo csak a kek csik nem megy fel... hiaba allitgatok dead zone-t az nem erre valo..( de azert probaltam)
2)semi pro menujeben ok.. de a simulation menuben a kormanyom balra huz... igaz szerencsere a jatekban mar nem...
3)viszont a kormanyom nem huz kozepre.. hanem egyenesen taszit!!!!!!!!!!
en meg nem hallottam ilyenrol... oke nem vezettem meg ilyen autokat.. de akkor sem ertem .. vagy is.. nem tudom.. ennek komoly taszitania kene kozeprol??????
Alexease
Menj ide es itt erdeklodj!!! SG LogoMuhely
JuanG
valamilyen képszerkesztõvel készíthetsz ilyet...photoshop, photopaint, vagy esetleg windows paint...a kép mérete 120x20 pixel nagyságú lehet maximum asszem...

Laciiiiiii
Bocs h. ennyit kérdezek!! És olyat hogyan lehet csinálni amilyen neked a képed??? Juan G és 1 subaru (ha jol látom)

JuanG
kimész a fórum fõmenüjébe, ide: forum

és bal oldalon a forum menüben a "beállítás"-oknál tudod állítgatni a dolgokat...