9559
-
dl Voodoo #3015 Nos jó kis futam volt 2. lettem :S csak azért húzom a szám mert sokkal jobb is lehetett volna :S Sajnos a rajtot "tapasztalt" servervezérlő barátunk tönkrevágta de mivel nem ismeri még a dolgokat elnézzük neki is köszönnyük a lehetőséget !!! (ne nyomd meg a space-t a felvezetőkörbe mert akkor egyből a verseny kezdődik kihagyja a felvezető kört).sikerült meglepetést okoznia ezzel mert 1 lagot láttam és egy porsche seggébe landoltam akivel a szalagkorláton kötöttem ki az autóm eleje úgy ahogy volt leszakadt :( így 2.09- es idő volt a leggyorsabb amit futni tudtam a boxig.Box ha nem jut eszünkbe Ninjával és Petesilverrel és nem mondom el hogy a boxba csak úgy tudsz tankolni hogy leállítod az autót akkor sokaknak kellemetlen meglepetésben lett volna részük ám mint kiderült így is lett :) sorry eszembe se jutott hogy a pit marker nincs bekapcsolva nektek .(Kérdezz úgy okosodsz ) :DDD Boxba 1.30 percet töltöttem 3 szor indítottam újra a verdát (még nem sikerült kideríteni hogy miért nem indul el néha beindul a motor és nem reagál a gázra ledadog és megáll.na mind1 visszaestem 2. ról 3 . helyre és az utolsó körbe hagytam le Starskyt :) szegényt kicsit sajnáltam is elgumizta magát :).KB ennyi a versenyecskéről és grat a győztesnek ;) -
#3014 remélem!! -
#3013 :) majd még kiderül :) -
#3012 ja , gondoltam :)))...
pit marker ... hmmm .. .vicces :))) -
#3011 nana,azért olyan simán nem!!én is ott voltam héééé! -
ppeti66 #3010 Hali!
Létszi segítsetek!!!
Torrentről töltök, de csak 2 db iso file van benne :(
Szóval semmi .nfo, vagy mini image.
Tud vki segíteni?? -
bödön ödön #3009 oké, kösz :) -
#3008 Frissen alakult kicsiny csapatunk talpon maradt 2 tagja elhozta a második, és negyedik helyet:) És az első kettő is simán meglehetett volna. -
#3007 Köszönöm a játékot mindenkinek,nagyon élveztem(pláne hogy nyertem!),kár hogy olyan kevesen maradtunk a végére! -
#3006 Ott azert csusztam ki mert nem akartalak megtamasztani:) -
#3005 mindegy addig jo volt Juan:))) -
#3004 ja igy 2004 vegen pit marker mi:))) F1-2001-ben volt pitszemelyzet sot a GTR modban is bele tudtak ok rakni nezse ebben sehol:)))))))) -
budasp #3003 Pit Marker bekapcs. :D -
#3002 erre azt tudom mondani hogy 25 secel vezetek fel tav utan kimegyek a boxba es honnan az anyambol tudjam hova kell allni? mar bocsanat 2004-elejen ez rohej bazz ezert buktam az egeszet.. -
#3001 faszkivan
nyomjuk órák óta a GTR-t, eljön rajt, kisebb balhék, szerencsére kimaradok, első körben első vagyok...erre a 9. kör tájékán beszolnak a rádióba, hogymenjek ki a boxba mert stopngo kaptam ... jólvan mondom, kurvanyád kimegyek, erre sehol egy szerelő meg miegymás, nem tudom hol kéne megállni??? beszologat a rádióba, hogy menjek előrébb meg minden, de semmit nem látok...kész...szarakodtam egy percet aztán kiléptem....ez hogy a faszba van???
-
#3000 #2946 ezen a lapon. -
#2999 Köszi
-
#2998 GTR - Official FIA GT Racing Game szia ehez a játékhoz van szérai számotok köszi -
#2997 elment, még leírást is kapsz! Aztán csak okosan! ;) -
#2996 ok Akkor mondom amail cimet: [email protected] -
#2995 szivesen adok torrentet, de már más is mondta, hogy ez nem jó, ill. lassú, szal mondjuk mail-ben átküldöm, mert az pici -
#2994 Rendben de nekem nem jött a címet is ugy kaptam. esetleg ha erre is tudnál adni egy címet akkor megköszönném. -
#2993 upsz, csak 1szer akaram...
Neked pedig csak azt tudom mondani amit a reklám is:
Válts most ADSL-re
-
#2992 torrentről azt is, nekem jött az iso-val együtt -
#2991 torrentről azt is, nekem jött az iso-val együtt -
CeNTeR #2990 Áááá de felhúztam magam a GTR-el. Még most mentem először a neten és eddíg segítséggel mentem csak. Most kb 20 kör után sikerült egy mérhetőt mennem, de nem is ezen húztam fel magam hanem az a sz@r ISDN netem egy idő után connection lost-ot csinált. Nem igaz hogy ilyen sz@rnak kell lennie az ISDN-nek megy normálisan egyszer meg csak megszakad. Már sok játékkal jártam így és lassan kezd az idegeimre menni. Ha töltök akkor stabil a sebesség csak ilenkor szivat de nagyon. Roh@djon meg
Valaki nem tud tippet mondani mi a rákostajtékos genyót csináljak, megőrjít. ÁÁÁááááá -
#2989 És mini imaget honnan lehet leszedni? -
#2988 textura=text file...
Még mielőtt belekötnétek! -
#2987 le kell huzni a kábeleket az optikai meghajtokról
a registryben is turkálni kell egy kicsit (valamit a daemon-nal kapcsolatban)
a miniimage-et kell mountolni, aztán a cd-key-t benyomni, lefut az ellenőrzés, aztán érdemes feltenni az 1.1-es patch-et, és berakni az angol nyevű texturákat, és pithangokat!
ENNYI! :) -
#2986 hóesés:
oké, rajta vagyunk a dolgon hogy ne terhelje annyira a procit, de ha nem tudunk vele elbánni, akkor ki lesz iktatva -
ppeti66 #2985 Üdv!
Torrentről szedem a gamet, de még nem jött le.
Csak annyit hogy hallottam hogy Starforce-s a játék,
és azért jó lenne tudni hogy kell-e vmi spéci ódszer hogy elinduljon.
Vki megmondhatná.
Köszi -
#2984 Hogy Indul a játék valaki mondja már meg????? -
Sebike #2983 Hi, a Sup álltal szervezett verseny (Sup elfoglaltsága miatt) egy másik gépen fog futni!
Az adatok akövetkezők:
Az ip: 213.222.178.51
A játék neve: WILDRAIN BRNO NGT
A jelszó meg (de lehet hogy nincs): prohardver
Gyeretk már megy az edzés! -
#2982 Pete, nem tudtam leirni az IP-d! -
#2981 nem inditana meg valaki servert mert a ninja-e teli van
-
#2980 Sziasztok Mini Imaget hol találok a gamehez? -
#2979 Ilyen a bittorrent, mindenki ad, és mindenki kap. -
#2978 Sziasztok! Csak egy kérdés, torrentről töltök, és a letöltőprogramban az Upload sebessége sokkal nagyobb mint a Download. Miért kell uploadingolnia letöltés közben? Még kezdő vagyok ebben a témában :) -
dl Voodoo #2977 81.182.10.61 sorry :S -
#2976 Nemgyó