...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dan104
azt a plug and play baromságot?nem igazán jött össze!

arty
az .nfo-ban leirtakat, azaz a registry letiltást megcsináltad?

Forza.

Kaszi46
ejj, mimindenrõl lemaradtam a hétvégén<#schmoll2>

#1918--Közkincsé tétetnéd a kézikönyvet?
#1921--Szép magyon, de azert világíthatna jobban az elsõ lámpa, sztem igy belülrõl nem lenne használható.
#1958--Milyen felhozatal van most?(nfs, rcr?)
#1959--Én fullon használom, replaynél(álatlában csak az elején) és startnál nekem is megakad, de utána simán megy.

állítólag a féktárcsák izzása is tervben van(vagy csak kívánságlistán) remélem 1.2 be berakják ezt is.

*Posse*T.W.D*

dan104
az mds-t is kipróbáltam,az sem jó!

dan104
sziasztok tudom hogy már unalmas,de ha valaki tud segítsen:feltettem a játékot,letakarítottam a védelmet,betettem azt az mdf állományt és mégsem megy!lehúztam mindent!elõre is kösz!

arty
replay nekem is akad, meg ugye a rajt is 😊 de mivel máskor jol megy, fullon játszom

Forza.

Van pár kérdésem.
1. Milyen video-beállításokkal használjátok a játékot?
Nekem viszonylag erõs gépem van, de a replay-eknél akadozik;
(A demó egyáltalán nem akadt, ingerszegény Spa pálya)?
2. Zászlójelzéseket nem látok edzés közben (pl. kék zászló), pedig be vannak kapcsolva. Ha nem a fülkébõl vezetek, akkor a MoTec monitor?-on felgyullad az aktuális LED.
arty
megértem, h nem adták ki... ilyen felhozatalban, mint a mostani ... de akkor ne a gtr2t promózzák, ha a világ nagyrésze hivatalosan még az elsõ résszel sem játszhat ...

Forza.

Törölt felhasználó
Sajnos nem megy. 😞
karikusz
Vagány...<#eljen>

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Dunpeal

Szvsz. a labda a EA -nél van, miattuk késik a megjelenés.
Törölt felhasználó
Se Ftpn, se torrenten, se dcn, se fizetõs weben nem találtam meg a játékot. Valaki monnyon má egy elérhetõséget, köszi!
ibronk
Ja gtr 2 egy év mulvára, meg 2005 nyárra csinálnak még egy játékot "amit minden ember aki játszik a GPL-el elõ fogja rendelni mihelyt meglátják a shotokat belõle". Ja és persze még sorban állnak az ötletek is a mostani GTR feljesztésére.........
Hányan vannak ezek 10000-en, hogy ennyi mindent csinálnak?? Kiváncsi vagyok mi fog ebbõl lenni, de szerintem rFactor meg LFS S2-3 véget fog vetni mindennek <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

arty
gtr2? ez valami vicc? talán az elsõ résznek nem ártana megjelennie ... 😞 bravo fejlesztõk 😞

Forza.

Dunpeal
ja bocs az lemaradt,hogy ...a gtr2

ibronk
A GTR2 fog 2005 vége felé kijönni, a 24H kb. egyidõben a patchal.

Dunpeal
Egy kis info az 1.2patch megközelítõleg 2 hét múlva jön ki,24H verseny addon formájában lesz elérhetõ olyan 200mb körüli méretû lesz,valamint lesz benne új autok és 2005-ben vége felé jön.
forrás INFO

Panther
GTR-hez feltettem egy Oschersleben - setupot. 1:26.516 az eredmény, de lesz ez még jobb is. Ferrari 550-hez való.

GTR

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Na igen. A starforce mellé én sem hiszem, hogy + védelmet raknak.
Panther
Gondolom azért, mert a Starforce védelmet a hagyaományos crackelési megoldással (exe, dll fájlok, stb. kicserélgetése) nem lehet átverni, tehát a patch azért megy fel, mert nem talál eltérést a fájlokban, amiket leellenõriz. Azt persze el tudom képzelni, hogy a mini images módszerre kitalálnak valamilyen ellenintézkedést, de kérdés, hogy megéri-e ilyesmit egy patchbe építeni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Én is azt hiszem, de nem tudom, hogy Dunpeal kolléga miért biztos benne, hogy felmegy simán a patch. Azért remélem...
JuanG
még nem lehet asszem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ÁjjLe BoBBi
np

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

avcom
akkor félreértettelek, elnézést

honnan lehet letolteni az 1.2-es patch-et,elore is kosz
ibronk
80.98.56.99

ibronk
Nem játszunk egyet?

Dunpeal
igen ez csak új festés

JuanG
úgyértem ez csak új festés?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez nem plussz autó, hanem a konrad saleen-t cseréli le???

ÁjjLe BoBBi
ki akarja moddolni? lol.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Panther
A moddolhatóságróL: nem tudom, ki hogy van vele, de én inkább az alapjátékkal szeretnék játszani. Biztosan ebben az is benne van, hogy kedvelem a FIA GT versenyeket, meg a sportkocsikat. A fejlesztõk is - gondolom én- azt tartották szem elõtt, hogy az F1 Ch-t is agyonmoddolták, már többet játszottak az emberek a modokkal, mint az alapjátékkal. Ezért aztán kódolták az olyan fájlokat, mint a .gdb fájlok például.
Modokra ott lesz az rFactor. A lényeg szerintem, hogy meg tudják oldani új pályák beimportálását a játékba, mert némi nehézségbe ez is beleütközik. Legalábbis nem olyan könnyû, mint az F1 2002 - F1 Ch közötti konverzió. Most már csak azt kellene tudni, hogy a Nascar Thunder 2004-bõlk nem lehet-e pályákat átemelni, hiszen mindkét játék ugyanazt a motort használja.

Dunpeal
Ja Még nem,de remélem nemsokára!

Dunpeal
JuanG
már letölthetõ??

Sonajk @:o)
köszike 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Dunpeal
jó,simán fel lehet rakni rá!

JuanG

b-type
Mekkora jóság!!
wowq, már csak a játék kellene, de remélem már hozzák..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Milyen az 1.2 patch és a "nem hivatalos" verziók viszonya?
Dunpeal
24H verseny lesz elérhwtõ az 1.2 patch álltal!<#eljen>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Én ott vagyok, de te hol vagy?

Mnemomic
1.2-es patchbõl képek:

Most vagy az esti verseny lehetõsége lesz benne vagy a 24 órás verseny lesz elérhetõ?

Cowek

http://www.f1-info.hu/

Dunpeal
http://www.gt-racer.de

Panther
Hol olvastad ezt? Egy linket plz.

A fordítás:

"Ahogyan elsõ kézbõl megtudtuk, az 1.2-es javítás készen van.
Jelenleg még nem áll rndelkezésünkre a változások listája, néhány fontos dolgot azonban kijavítottak:

-kilépés a desktopra
-szerverre való belépéskori lag (legalábbis minimalizálták)

Abból indulunk ki, hogy a letöltés 2004.11.17-tõl elérhetõ, - ahogyan mindig is nálunk a DL-szekcióban."

Most jöttem meg külföldrõl, majd indítok szervert, de valszeg csak holnap, ha összeszedtem magam egy kicsit. 😊

Más: azt a kézikönyvet lefordítom, nem egy nagy szám, hátha más is ahsználhatja.

Sziasztok!
Szükgégem lenne arra a kis állományra, amit a játék telepítése után a virtuális meghajtóba kell betenni a futtatáshoz. Tud valaki segíteni nekem? Elõre is thx.

Valaki irja már le pontosan mit kell modositani a rendszerleíró adatbáziban. Köszi.