...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1918--Közkincsé tétetnéd a kézikönyvet?
#1921--Szép magyon, de azert világíthatna jobban az elsõ lámpa, sztem igy belülrõl nem lenne használható.
#1958--Milyen felhozatal van most?(nfs, rcr?)
#1959--Én fullon használom, replaynél(álatlában csak az elején) és startnál nekem is megakad, de utána simán megy.
állítólag a féktárcsák izzása is tervben van(vagy csak kívánságlistán) remélem 1.2 be berakják ezt is.
*Posse*T.W.D*
1. Milyen video-beállításokkal használjátok a játékot?
Nekem viszonylag erõs gépem van, de a replay-eknél akadozik;
(A demó egyáltalán nem akadt, ingerszegény Spa pálya)?
2. Zászlójelzéseket nem látok edzés közben (pl. kék zászló), pedig be vannak kapcsolva. Ha nem a fülkébõl vezetek, akkor a MoTec monitor?-on felgyullad az aktuális LED.
Forza.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Hányan vannak ezek 10000-en, hogy ennyi mindent csinálnak?? Kiváncsi vagyok mi fog ebbõl lenni, de szerintem rFactor meg LFS S2-3 véget fog vetni mindennek <#vigyor3>#vigyor3>
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Forza.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
forrás INFO
GTR
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Modokra ott lesz az rFactor. A lényeg szerintem, hogy meg tudják oldani új pályák beimportálását a játékba, mert némi nehézségbe ez is beleütközik. Legalábbis nem olyan könnyû, mint az F1 2002 - F1 Ch közötti konverzió. Most már csak azt kellene tudni, hogy a Nascar Thunder 2004-bõlk nem lehet-e pályákat átemelni, hiszen mindkét játék ugyanazt a motort használja.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
wowq, már csak a játék kellene, de remélem már hozzák..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Most vagy az esti verseny lehetõsége lesz benne vagy a 24 órás verseny lesz elérhetõ?
A fordítás:
"Ahogyan elsõ kézbõl megtudtuk, az 1.2-es javítás készen van.
Jelenleg még nem áll rndelkezésünkre a változások listája, néhány fontos dolgot azonban kijavítottak:
-kilépés a desktopra
-szerverre való belépéskori lag (legalábbis minimalizálták)
Abból indulunk ki, hogy a letöltés 2004.11.17-tõl elérhetõ, - ahogyan mindig is nálunk a DL-szekcióban."
Most jöttem meg külföldrõl, majd indítok szervert, de valszeg csak holnap, ha összeszedtem magam egy kicsit. 😊
Más: azt a kézikönyvet lefordítom, nem egy nagy szám, hátha más is ahsználhatja.
Szükgégem lenne arra a kis állományra, amit a játék telepítése után a virtuális meghajtóba kell betenni a futtatáshoz. Tud valaki segíteni nekem? Elõre is thx.