9559
  • exHumano
    Akkor ha nem is annyira szívszorító, de tényleg voltak erőfeszítések, és tényleg gratula, ez dícséretes. A többi már nem annyira, de a szerverért tényleg ott az érdem.
  • fpal
    Ha véleményed van a szabályokról akkor ide írd: GTR Masters fórum
  • Jacek
    "Ez az amit mi hozzátettünk a bajnoksághoz? És ti akik fikáztok, ti mit tettetek hozzá?"

Ezek az emberek mennenek hozzatok jatszani, ez eleg lenyeges dolog de lehet korozgetni 10-en is aztan 6-an aztan 3-4-en ennyi.
  • fpal
    Sanzik, hajlunk mi bizonyos szabály módosításokra, csak el kéne olvasnia az embereknek, hidd el pl. a web site statisztikából szépen kiderül hány ember jelentkezett és abból hány olvasta el tényleg a szabályokat...

Ez tegnap is kiderült a felvezetőkörben, a rajtnál, a verseny közben, a chat-elésnél sajnos mindenhol...
  • sajoati
    kár, mert a virtuális világok tv-je című utópisztikus prozsektembe bemehetett volna vasárnap délutáni sportműsorként
  • fpal
    Live kommentár nem lesz, de az időket és helyezéseket élőben fogod látni...
  • sajoati
    nekem aszondta egy ótópályarendőr, hogy az rs octavia 250-nél már nem oljan jó világítóssal a tetején (konkrétan elközd fölborulni), szóval csak vigyázni azzal a kifekvéssel.
  • fpal
    Pál Ferenc vagyok, egyik szervezője a GTR bajnokságnak.

Asszem nem kis erőfeszítésünkbe és komoly pénzükbe telt míg összehoztuk a bajnokságot, szerverrel web site-al, fórummal tokkal-vonóval.
    1. A warez mizéria miatt megnyitottuk IP-sre,
    2. A több szerver pénz fizetés miatt biztosítottuk az átjárhatóságot az LFS és a HSW szerverek között.
    3. A szabályok közösen lettek kidolgozva az LFS és HSW csapattal
    4. Szerver INGYEN elérhető év végéig minden nap.
    5. Első teszt futamnál szerver nem bírta 26 user-nél, 2 napra rá processzor és memória upgrade, saját zsebből.

Ez az amit mi hozzátettünk a bajnoksághoz? És ti akik fikáztok, ti mit tettetek hozzá?

Egyébként egy dolgot ne felejtsetek el: EZ A BAJNOKSÁG SENKI SZÁMÁRA NEM KÖTELEZŐ. A szabályokat el lehet fogadni, vagy nem. De mégegyszer mondom, nem kötelező senkinek indulnia. Sőt....

A szabályokat úgy alkottuk, hogy 8 GPL bajnokság tapasztalata van benne. Ha valakinek ez nem tetszik, lehet építő jelleggel hozzászólni, nyitottak vagyunk bizonyos dolgokra. De elolvasni mindenképp érdemes, ugyanis a tegnapi verseny pl. arra is remek volt, hogy kiderült hányan nem olvasták egyáltalán.

Toya, jobb ha meg se szólalsz, ott sem vagy, nem tudod miről van szó. Az hogy benne voltál a szervezésben annyit jelent, hogy kaptál 3 levelet, lázadtál 3 dolgon, és közben le se tojod az egészet, ennyi, hanem itt fikázol, ahelyett hogy szólnál ha gondod van...
  • sanzik
    bovitve lett,nagyobb proci,tobb ram,stb
    meg aztan az eredeti szerver sem az egbol pottyant le gondolom...
  • Jacek
    azok nem a jatekert vagy az elmenyert jatszanak hanem nyerni akarnak ennyire egyszeru:) LFS-ben is kifekszenek a geptetore mert ugy gyorsabb:)
  • exHumano
    Namost. Mielőtt elhinném a nagy erőfeszítésekről szóló könnyfakasztó történetet, valaki legyen szíves világosítson fel. A jelenlegi HGTRM szerver nem egy és ugyanaz a szerver amelyik eddig is megvolt, csak most felkerült rá a GTR játék, és lett GTR szerver is egyben?
  • sajoati
    get pepper! (igazából a get paprika! kéne, csak a magánhangzók egysége megtörne úgy)
  • james-hun
    De ez azert akkor alna meg a helyet ha virtualis sisak lenne a fejemen es amere forditom a fejem az jelenik meg elottem hisz a viszonyitasi pontok es a latoszog igen lecsoken a belso nezetbol.

ui: en is belso nezetbol jatszok mert ugy tetszik nem mert realis
  • sajoati
    még egy kérdés: mijaz, hogy live közvetítés lesz a futamokról? lesz live kommentár is? :)
  • exHumano
    Hah! Kiváncsi lennék mi lenne a jelmondat, ha a Simbin játéka parikáskrumpli!! felirattal jelenik meg.:)
  • sajoati
    remélem vmi jóféle FF kormi :) amúgy letölthetők az eddigi futamok, meg van pár crash videó is, szerintem ha télleg érdekel, gyere át a Nascar topikjába
    megj.:
    term. nem a GTR elöl akarok embereket elvinni, hacsak nem magamat (vasárnapok nekem nem tűnnek túl jónak :( )
  • Jose1975
    Szerintem "lamer" aki külső nézetből játszik egy szimulátort, ezzel a lényeget öli ki az egészből. A valósághúsegbe ez semmiképpen nem fér bele. (főleg a Grand prix legendsnél)
  • james-hun
    koszi erdekel a dolog ..minden erdekel ha mar van netem es vettem kormanyt

• sanzik
    Nekem semmi bajom a get real-el sem.
    Nyilvan kituztetek egy celt,hogy milyen bajnoksagot szeretnetek.
    Itt az a problema,hogy ez sok embernek nem felel meg,mivel nem vagyunk egyformak es szerintem ezzel nincs is semmi baj,viszont ok is szeretnenek jatszani.
    Most vagy hajlotok a szabalyok modositasara, termeszetesen csak jozan hatarok kozott, annak erdekeben,hogy minnel tobben tudjunk egyutt versenyezni vagy makacsul ragaszkodtok az elhatarozasotokhoz,de akkor szembe kell nezni azzal is,hogy tobb fele szakad ez a keves ember is es tenyleg ertelmet vesziti az egesz...
  • sajoati
    tankkal lehet lenni? ;)

James-hun: nascarracers.hsw.hu ; TransAm mod, V8-as atomállatok. gyere, mert úgyse jön nagy tömeg (most spec. én se vagyok (másik gépnél ülök...), nélkülem bogarásznak Elkhart Lake-en (vatta pálya) az emberkék ma este)

• Jacek
    Egyebkent hogy semmi ertelmeset ne irjak:) cocpit nezet szerintem is alap de ugyis at lehet rakni de semmi infoja nem lesz annak aki atrakja, hacsak meg lehet oldani azt is...

Hmmmm no nickname hat annek mi ertelme nem ertem:)) nesze Get real meg az eletben is van nem az eredeti nevvel versenyo egyen ASI (utalom mint a szart) autojan is ez van meg nagyjabol mindenhol:)) akinek nincs nickneve szivesen adok neki:DDD
    Nagyon nehez megoldani mint eddig mashol hogy ha reggelsz egy ligaba Pl F1C rendes neved is ott van de nickel mesz...

En szivesebben versenyeztem az alabbbi emberekkel(csak peldak:D) Marki,Toya,Sanzik,Ajjle Bobbi sorolhatnam alltalaban az eredeti nev is megvan egy ido utan de pl Kis Pisti meg Nagy Geza van eleg az eletben a mukaban hasonlok(Elnezest a Kis Pistik es a Nagy gezaktol:D)

Peldaul itt vagyok en Molnar Botond ennyi nem mond semmit:) de Jacek(a flamer hisztis vadparszt) na az talan mar tobbet:)))))

Get Real wazzeg:PPP
  • sanzik
    na de ha akkora elony a kulso nezet a gplben akkor mindenki azt hasznalna...
    ennek ellenere megis mennek cockpitbol es nem hiszem hogy mindig azok vannak a sor vegen
  • HPt
    így van, nagyon sokan - mint már mondtam, köztük én is - külső nézetből játszuk a gpl-t, és állandó vita téma volt hogy mekkora előnyhöz juttat ez

részben ezért van forced cockpit view (a másik részt, a get real-t már szinte ki sem merem ejteni)
  • sanzik
    Ez a nevvaltoztatast valamiert mindenki szandekosan felreerti.
    Szerintem ez senkinek nem okoz problemat,meg ha durrog is erte valaki.
    Ez azert elesedett ki ennyire mert a chatbe nem tudtuk,hogy ki kicsoda es van akinek nem tetszett,hogy beazonositanak magunkat a nick alapjan. De ez mar tisztazodott szerintem es nem kene elovenni tobbet. Te is tisztaban vagy ezzel.

A cockpit nezethez meg lehet ragaszkodni (en tudok menni ugy is),de ne felejtsuk el,hogy a GPL-es tarsasag fele kulso nezetbol jatsza meg ma is a GPL-t.
    most erre mit mondjak?!?!
    Olyan szbalyokat kellene talan hozzni amit a tobbseg szeretne,erre talaltak ki mondjuk a szavazast. Talan ki kene probalni...
  • Jacek
    szep volt es itt sem voltam:PP
  • Toya
    Ugyanmár olvasgasd már el szépen az exGPL-esek hozzászólásait és szomorodj el azon amiket írogattok.
    Az megint egy teljesen jogos kérdés milyen jogon irogat Bond is olyanokat (a ti nagy helyeslésetek közepette), hogy lófaszt a
    seggetekbe GTR bajnokság helyett.

Mérjetek már egyenlő mércével.
    Miért frankó amit Bond beírt és miért taposott a lelketekbe Arty válasza?

A nagy áldozatról a felállított szerverekről meg csak annyit, hogy jelenleg csak a hangzatos szép tervnek köszönhetően van egy GTR bajnokság (pillanatnyilag) és nem hiszem, hogy ez kizárólag GPL-es érdem lenne.
    Tévedések elkerülése végett bármelyik szerveren futhatna a GTR bajnokság, pusztán praktikus okokból fut a exGPL szerveren és ez így igaz, hiszen konkrétan végig benne voltam az egyeztetésben.
  • arty
    egy forumtárs szavaival élve : lofasz a seggedbe

nmichelisz: pont arrol van szo/volt szó, hogy több bajnokság is indult volna, de a vélhetően nagyobb játékélményért inkább (feltételezem) mindenki kötött kompromisszumot: kialakult egy nagy közös derbi lehetősége. Ezekután az egyik korábban kompromisszumra hajló bajnokságszervező társaság később (ahogyan itt a topikban informálodhattam) egyre kevésbé lett a megegyezés barátja. A végén egy lófaszt is felajánlottak a más véleményen lévők seggébe ;)

HPt: minden bizonnyal többet tett érte, de 0 erőfeszitéssel, pici kompromisszummal még töbet tudott volna tenni ;) pl. legyen belsőnézet, mert az még erősen alátámasztható érvekkel, de ez a nickes őrület ... :D
  • HPt
    ugyan sanzik, azon megy még mindig a vita, hogy sokan nem képesek valódi nevet írni, és nem hajlandóak beülni a cockpit-be

hát ha ennyi áldozatot nem képesek meghozni a bajnokságért, akkor mit csináljunk? engedélyezzük az arcade view-t, aztán a következő kérés a kipörgés gátló és az automata sebváltó lesz?
  • Piski
    Nemtom miért de páran olyan huszadrangú kérdésből csinálnak problémát, hogy elképesztő.Én versenyezni fogok, saját névvel, cockpitból, az hogy ki lesz ott és ki nem, azt mindenki maga dönti el, ettől kezdve nem érdekel.Csalódott vagyok, nagyon...
  • sanzik
    Ilyen hozzaallasal is meg lehet kozeliteni a dolgot es nekem valoban minden tiszteletem azoke akik ebbe az atlagnal tobb idot,penzt es energiat fektetnek.
    Lehet mondani azt is,hogy ha valakinek ez a rendszer nem tetszik akkor csinaljon maganak masikat. Azert arra is kene gondolni am,hogy milyen kellemetlen lesz mikor azt veszitek eszre,hogy miert csak 5en korozgettek a palyan...
    Ha jol tudom az volt a cel ,hogy egy nagy bajnoksag legyen sok induloval. Ez a gondolkodasmod viszont nem oda fog vezetni,ahogy mar mutatkoznak is a jelei.
  • HPt
    azért az nem igaz Toya, hogy még neked is a szádba kell rágni a dolgokat és kicsit nem látod át a mondanivalómat!

amit akartam mondani tehát: arty milyen jogon jön ahhoz, hogy Bond-ot lefikázza, Panther meg leseggnyalózza?
  • JuanG
    elég legyen urak! :D

mi lenne ha mondjuk a #3453 -ra koncentrálnánk...ezt a szavazást meg lehetne ejteni, nem??? mondjuk a GTRM oldalon?
  • HPt
    szerintem a fórum miatt ne hagyd abba, pláne hogy ez nem is a hivatalos fórumunk :) inkább gyere jövő héten is, szerintem
  • Toya
    Bravó.
    Olvastad az Állatfarm című Orwell regényt?
    Klasszikus.
    Vannak az egyenlők és az egyenlőbbek.

Kár ezért a GTR bajnokságért. Pedig szép terv volt és szerintem senki nem ilyet akart :(
    Azt hiszem több ilyennek nagy tervnek nem dőlök be és nem kezdem el győzködni Mozsót ennek előnyeiről.
  • james-hun
    En nem ismerek senkit engem se ismer senki ezert egy kis senki vagyok

1. GTR jatek nagyon tetszik
    2. A SPA verseny nagyon tetszet bar hatulrol kiloktek...
    3. Ez a forum kornyezett mar nem tetszik ...
    4. Lehet hogy mar nem is akarok igy versenyezni..??!!

Tudom senkit nem erdekel mert csak egy senki vagyok
  • nmichelisz
    Bond rávilágított a lényegre.A GPL es csapat nem kis erőfeszítések és anyagi költségek árán hozta össze ezt a szervert, annek érdekében hogy tényleg színvonalas versenyeket nyomhassunk rajta. Ha nektek nem tetszik, miért nem álltok össze, dobtok össze egy szerverre és szervezitek meg a saját bajnokságotokat. Senki sincs arra kötelezve hogy a neki nem tetsző körülmények között versenyezzen, de ami a legszomorúbb hogy feleslegesen le is húzza más emberek munkáját és elgondolásait. A GPL bajnokság nyitotta ki nekem is a szemem, hogy mennyire élvezetesebb
    a valósághoz közeli állapotban versenyezni, vigyázni egymásra és a másik véleményére. Ti abszolút nem látjátok a lényeget, senki sem lesz kirekesztve, SENKI. És mit is mondott az egyik előbbi hozzászóló, ők meghoznak minden áldozatot de a GPL esek semmit. Mégis miről beszélsz??? A szervert ki pengette ki saját zsebből, kinek a munkája volt a GTR site, és a szabályok megalkotása?? Miről beszélünk emberek?
  • HPt
    ha gratulálnak, azt úgy illik fogadni, hogy

köszönöm szépen

(már 20x-ra mondom amúgy, nem szabad mindent, de Bond pl. a saját pénzét ölte az lfs bajnokságba, tehát kicsit többet tett a magyar szimközösségért mint te)
  • arty
    vélemény kinyilvánitása <> rinyálás

Lehet regelem kéne magam kis józsiként és elküldeni mindenkit az anyjába ... hiszen valódi név mögött már mindent szabad, mert az már tökös :D

"rázzák magukat nicknév mögé bújva"

gratula
  • dl Voodoo
    Juan teljesen egyetértek veled !!!
  • dl Voodoo
    Ezt nem kelett volna beírnom én kérek elnézést Panthertől !!!sorry