...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
amikor elkezdem ezt a képet csinálni még tudtzam miert, mostár sajna nem😄DDDDDD de azert betszem:

szoval balos az én nézetem, jobbos shadié(salem mindkettõnk kocsija). talán azt akartam hogy azert kokpit között is nagy különbség lehet. amugy amiota kiproszáltam aközelebbit, annak ellenére hogfy tükröt nem látom azt hazsnálom.

*Posse*T.W.D*

JuanG
érdekes, én a cockpit nézetbõl is csak az utat látom (arra fókuszálok) 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

az igaz, hogy a legjobban cockpit-bõl lehet oldalra látni.
JuanG
engem is zavart régebben, ha valaki nem cockpitbõl nyomta multiban, mert sztem nem lehet olyan jól reagálni más nézetbõl egyes helyzetekben, mint cockpitbõl...de már nem zavar ha mások más nézetbõl nyomják...ha valaki "galibát" okoz, úgyis megkapja a büntit, akár cockpitbõl megy akár nem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Engem is zavar a cockpit nézet, ugyanis ha autót vezetek akkor az útra fókuszálok (full 3D 😉 ). Amikor játékkal (szimulátor) játszom, akkor viszont egy sík képernyõt nézek ami mögött ott a 3D-s világ... Ebbõl következik, hogy nekem az a realisztikus nézet, ha csak az utat vagy max. a motorháztetõt (is) látom. De ez csak az én véleményem.
arty
TVCockpit az melyik ? amikor a tetõrõl játszol? mert az tényleg lehet elõny, hiszen joban belátod a pályát ...

de a motorháztetöröl nem, csak a kilátás lesz jobb 😊

Forza.

Kaszi46
hát ezzel azert vitatkoznék, nameg idõeredményeim sem ezt mutatják, de azert köszi.
figy a moteces progi használatiját ha leforditottad nem teszed elérhetõvé esetleg?

az engineer's kézikönyvet is jo lenne ha valami jo, szakszavakat is vágó, angolos(bár lehet van német verziója is) lefordítaná. mindezt csak azert mert sztem többen jatszunk olyanok akik nem igazán konyitanak az autok setupolásához. igy mindig kuncsorogni kell a pro pléjereknek hogy ugyan küldjed már át pls, meg ezt hogy azt hogy. talán jobb lenne nekünk is ha saját magunk tudnánk ezt elvégezni. bár én megelégszem azzal is ha minden kocsira, minden pályára, minden idõjárási viszonyra küldtök nekem meg shadinak(nameg akinek kell) setupot.😄DD

*Posse*T.W.D*

Panther
Viszont egészen jól mész ahhoz képest, hogy csak 1 hónapja van kormányod. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Viszont a motorháztetõ gyönyõrûen repül le. 😊)) Tegnap karikáztunk Oscherslebenben és egy rosszul sikerült kanyarvétel után megdobott a kerékvetõ, majd elrepült a motorháztetõ. 😊)))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Kaszi46
jolvan végülis nekem mind1, a lényeg ugy is az számítógépes JÁTÉK révén, hogy mindenki, ill. minél többen jól érezzék magukat.

apropo gt, ngt bajnokság is lesz?

*Posse*T.W.D*

Tervbe van véve. 😊

Az ultrarealisztukus törésektõl többet vártam volna amúgy, de nem sírok, mert legalább van, nem lehet büntetlenül beleszállni bármibe.

Panther
Nekem végül is mindegy, hogy cockpit, vagy nem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy akkor elég kevesen fognak csatlakozni. Vagy roncsderbi lesz belõle....

Kaszi46
megjelent a GTR Manager 1.0.3 nem béta verzio, a full gtr hez. azoknak is hasznos akik nem akarnak skint meg hasonlokat csinálni, mert van benne egy add-on letöltõ rész, ahol már most van egy-két jó dolog. pl a betöltõképernyõ angolosítása, uj skinek stb stb. a cuccost INNEN szippanthatjátok.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
háj oll!

akkor az én véleményem:
-idõpont nekem jo
-segítség sztem csak kuplung legyen, vagy különvenni a segitséges és nem segitséges bajnokságot
-only cockpit
-és én még bele vennék egy egyensetupot is, csakhogy mindenki egyenlõ esélyekkel induljon, és valóban a vezetési tudás számítson.

*Posse*T.W.D*

Panther
Ez idáig rendben van, de már a legújabb Simchallenges bajnokságban (ETCC) is engedélyezték a TV-Cockpit használatát, de más segítséget nem. Aki cockpit nézetbõl akar menni és TUD is, úgyis gyorsabb lesz, mint a többiek. Ezzel tényleg csak mások szórakozását csapjuk agyon és elitista lesz az egész bajnokság.

Panther
Ezt hogy érted? GPL-t??

arty
a forced cockpit miatt nem tudok sehol sem semmit játszani ... 😞

képtelen vagyok onnan menni tartosan, mert ugyan élvezetesebb, de egy full versenynél zavar ... a bump kamerák nemtom milyen elõnyhöz juttatják a versenyzõt, mindenesetre én onnan szoktam játszani ...

persze ez csak 1 "senki" véleménye, nyilván a már régebbota bajnokságban versenyzõk szava nagyobb sullyal essen latba!!

Forza.

ibronk
Ja, van force cockpit opció mikor szervert indítasz, és szerintem mindenképpen használni is kéne, ne csináljunk már GPL-t belõle.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Panther
Érdekes, hogy nekem is akad néha, de nem értem, hogy miért. Mik a grafikai beállításaid?

Panther
Na akkor én is kifejtem a véleményemet: én is indulnék. Nekem nem kell semmiféle segítség, esetleg globálisan (mindenki számára) lehet engedélyezni az ABS-t. Változó idõjárás mehet.

Egyetlen dolog van még itt: a szerver képes ellenõrizni (láttam a .plr fájlban), hogy valaki cockpit nézetbõl vezet-e, vagy sem. Azt gondolom, ezt nem kellene erõltetni. Tudom, sok vita volt errõl és azt is tudom, hogy a saját autómat sem motorháztetõrõl vezetem, de ott nem is egy 2D-s képet látok, hanem térlátásom van. A cockpit nézethez nagyon sok gyakorlás kell, nekem is vannak eredményeim az FTL-en cockpit nézetbõl, szóval megbírkózom vele, ha kell.

JuanG
ja és a változó idõjárást én is támogatom...

JuanG
- az 50%-os táv tetszik, majd megnézem kb. mennyi idõ, mert nekem pont páratlan héten vasárnap 20-tól rajtól az ETCC versenyem, így necces lenne...esetleg lehetne 17-tõl a GTR, bár gondolom sokaknak az túl korán lenne...

- 2 hetente okés...

- segítség: én eddig ABS-t használtam high-on, de tegnap megízleltem anélkül menni és elég jól ment már, és asszem ezután már csak a "kuplung" segítség lesz bekapcsolva...de sztem is engedélyezhetünk pár segítséget, pl. kipörgésgátló, ABS, kuplung, automata váltó...de mást azért ne...

Cowek
Amíg nincs hivatalos szerver, itt tudtok gyakorolni:

81.183.253.111
Dedikált a szerver, szavazással tudjátok váltani a pályát!
Éjjel 2-ig terveim szerint mehet!

Jó játékot!
Este remélem én is jövök :-)

http://www.f1-info.hu/

Panaszkodtam az akadozás miatt. Feltettem majdnem mindent full-ra és most nem akad. Ki érti ezt? <#confused>
Cowek
<#nevetes1>

ibronk
<#nyes>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

A sok várakozás alatt vehettél volna egy kormányt... <#vigyor1>
Cowek
Én csak a változó idõjárást szeretném támogatni :-)
Érdekes fordulatokra képes <#wave>

Cowek
Azért volt egy-kettõ már, de tényleg ritka.

én is szivesen indulnék a bajnokságon viszont segitség nélkül érdmes
szerintem
A Norbi által már említett bajnokságról néhány infó.
A szabályok jelenleg vannak kidolgozás alatt, de majd mindenki megismerheti õket és észrevételeivel segítheti a megfelelõ rendszer kialakítását.
A futamokat terveink szerint 50%-os távon rendezzük majd meg és vasárnaponként este 6-tól indulnának a versenyek (így gyakorlatilag 8-ra végeznénk is).

Néhány kérdés azokhoz akik tervezik az indulást (ez a HF1L és a HNR szerveren zajló verseny lesz a tévedések elkerülése végett):
-Megfelel-e a 2 hetenkénti futam (minden páratlan héten lenne éles verseny, de amúgy is futna vasárnap a szerver és lehetne fun versenyt vagy gyakorlást indítani) és az idõpont?
-Engedélyezzük-e a segítségek használatát (mivel a szórakozás a cél, így ezen is érdemes elgondolkodni)?

Ennyi jutott hirtelen eszembe 😊
Minden induló vagy az induláson gondolkodó játékos véleményét várjuk 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Breki33
még nem volt idõm belõni
talán majd ma
és hogy tetszik?
Breki33
megy szerencsére nekem egy vezérlõn vannak
Hát gyerekek, végre egy IGAZI autószimulátor a sok acade szar között. Mennyi ideje vártam egy ilyenre... 😊 Nagyon tetszik, bár joy-jal egy kicsit nehézkes az irányítás.

A miniimage-hoz kapcsolódóan, én 98SE alatt nyomom, nem kellett semmit sem buherálni a registry-ben, csak le kellett húzni a cd-ket, bemountolni a miniimage-t és megy gond nélkül. Bár ez a cd lehuzogatás nehézkes, de megéri. Majd kipróbálom, hátha a BIOS letiltással is megy.

Törölt felhasználó
A mini imaget mountoltam persze. Egyébként, már megy, ugyanúgy megcsináltam 3x... most megy... Élvezetes volt.
JuanG
a mini image-t mountoltad be? vagy az egyes CD-t 😊???

JuanG
amikor installálod a daemon tools, az elején át lehet írni valami device izéket (kettõt) ezeket írd át mondjuk x-re és y-ra, aztán feltelepül...

Törölt felhasználó
Nos, mindent tökéletesen úgy csináltam ahogy ezen az oldalon is le van írva, de a cdkeyt akkor sem fogadja el.

Ezt minden alkalommal végig kell játszani egyébként?
Breki33
nem kell mingig piálni P

jó neki a daemon
Törölt felhasználó
Megpiszkáltam én már mindent. Olyan problémát okozott ez a rakás szar, amire a daemon tools fórumában sem tud senki megoldást (a fejlesztõk sem) egyedül a win reinstall segített. Namost, úgy vigyázok a winre mint a szemem fényére, több mint egy éves, de soha semmi baja nincs, egy érvénytelen bejegyzés sincs a registry ben. Sportot ûztem belõle, hogy tökéletes legyen, úgyhogy tömören összefoglalva: BASSZA SZÁJBA A JÓ KURVA ISTENT EZ A GENNYES ROHADT SZAR TAKONY GECI!

Bocs.
Cowek
Megpiszkáltad már a registry-t?
Ehhez a gaméhoz asszem alcohol kell...
<#pias>

Törölt felhasználó
Hát ez kibaszott jó. Már a daemon tools sem hajlandó felmenni, device errort ír ki.
Cowek
Kisérletezgetek, mert nagyon bejön a game :-)
Ez most dedicalt szerver :-)

Cowek
Elírtam!
81.183.253.111

Panther
Cowek te nagyon serény és szorgalmas vagy. 😊

Panther
Talán írd be és ne copyzd, de ez tényleg érdekes. le van húzva a CD/DVD?

Cowek
Vállakozó kedvûeknek:

81.183.153.111

Törölt felhasználó
Ja, nagyon köszönöm!
Törölt felhasználó
Hm... nem fogadja el a cd-keyt... éééérdekes! Beraktam a .mds filet. Mindent a leírás szerint. Ötlet?