9559
-
csak ez erzekeny pontom:PPPPPPP -
nem is azert mondtam hogy magadra vedd -
Adott versenyző nem használhatja ugyanazt az autót kétszer a szezon során, tehát minden futamon más autóval kell rajthoz állnia.
-
fpal #3532 Mégegy alapvető dolog: NEM MONITOROZZUK EZT A FÓRUMOT (a szinvonal miatt sajnos).
Tehát ide hiába írkáltatok problémákat korábban, gondolom feltűnt hogy nincs rá válasz...
Most este nézem, szabályokkal KONKRÉT problémákat mondjatok légyszíves, ne lukas, üres mellébeszéléseket.
Itt vannak a szabályok: http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=rules -
volt, azzal sem tudnék úgy élni hogy tiszta lelkiismerettel fexem le utána (: -
fpal #3530 1. A GPL-esek hpzzászólását azért nem nagyon látod, mert nem a fórum az elsődleges kommunikációs eszközünk, hanem egy zárt levelezőlista. De szeretnénk egyre jobban áttérni a fórumra.
Nem olvastam végig a példát, hiszen a konkrét problémád kérdeztem a szabályokkal, arra nem válaszoltál, hanem előítelekkel rendelkező hozzászólást írtál
Mi a gond a szabályokkal? Emlékeztetőképpen itt van: http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=rules
Hallgatom, kérlek mondd.... -
volt ott koztes allapot is:) -
LOÁL -
nagyon full:DD -
mer igy volt kitalálva és kész..
amugy asszem a nicket a név után leeht irni!
-
*szal nem gtranger:DDDD hanem gtrManager
nordschelife-bol van nvidias és atis változat is, nameg egy szép kis grafikai javitás hozzá! egész szépen néz ki. már nagyon meg sem lehet mondani hogy konvertált pálya -
na, na, azért cheater-nek lenni, meg akarni a győzelmet naaaagyon távol áll ám egymástól :)
tudom, mert az elsőt soha, a másodikat meg mindig akartam :] -
Ajanlott "himnus" a futamok elott: HTFTS.MP3 ;)))))) -
itt nem az a baj hogy nem tetszik,tetszik sok embernek,épp ezért vitáznak,hogy engedjenek 1-2 dologban de kötik az ebet,és emiatt dul a war:)a név,sztem igenis fontos,jacek tökéletesen megvilágitotta a problémát,mert ismerösökkel akarnak játszani saját"nick"nevükön nem joska pista ellen akiröl hirtelen azt se tudja ki fia borja,ha ez szerintük nem olyan hatalmas probléma akkor miért nem lehet engedni? -
en tudom, de ugyis nezetkulombseg van kozottunk ezen a teren:)
En nem teszek meg mindent hogy nyerjek ugyanis sokminden bele ferhet ebbe van akinek bele fer hogy kiloki a masikat es nyom egy sorryt:)))
Lehet csalni is pl:D -
már van 2 új pálya!
amugy a gtranager-böl letölthető a rossi-s lambo! uj autóként jelenik meg szal aki celeti, az izzitsa a 46'racing team-et
-
Igen, igen, sorry tenyleg az a rendes neve (Happy Tree Friends). -
készülnek/tek már új pályák (nordschelife, le mans), de ezek minősége szerintem erősen kifogásolható
új kocsikat még nem igen tudtak belerakni, tudomásom szerint -
Megnéztem az ottani hozzászólásokat. GPL-esek magánbeszélgetése szinte javaslatok nélkül. amit itt írnak a nem tetszésről az meg a GPL-eseknek nem tetszik. Ahogy elnézem mindkét oldal hajtogatja az igazát, bár a szervezők hozzáállása itt is érdekesen kétélű.
1 írd meg a problémád. Megírják. Utána elkezdik bizonygatni, hogy nem értik ez másnak miért lehet probléma, miért nem lehet beletörődni a szabályokba.
2 sarkított vélemény a végefelé: ha már kiadtuk a pénzt, és csináltunk szervert, akkor az lesz amit mi akarunk, ennyi minimum jár érte nekünk. Viszont nem kötelező elfogadni, és jönni játszani ha nem tetszik.
Szerintem maradni kéne végleg a kettes verziónál szervező urak. Az egyes verzió a kettes kultúráltabb, báránybőrbe bújtatott változata.
Azt viszont szem előtt kéne tartani, hogy változtatásra csak nektek van jogotok-lehetőségetek. De ezeket olvasva úgy néz ki ez nem fog menni.
De egy érdekes péld. Építeszz sok pénz áldozásával, kemény munkával egy lakóparkot, amit elnevezel HGTRM lakóparknak. Az építő tagok régóta cimborák, tetszik is nekik a lakópark, és be is költöznek, de jópár lakás még kiadó. Lehet jelentkezni a lakásokra, ki is lehet próbálni pár alkalommal megvétel előtt. Jönnek is az emberek nézelődni. Kicsit meghökkennek a dolgokon, ablak egyik lakásban sincs, az ajtót azonnal zárni kell, amint becsukod az ajtót, becsukva nem lehet csak úgy, azt azonnal zárni kell stb. Sokan értetlenkednek, hogy ok, zárni kell, hát zárni kell, de nem dönthetném el hogy mikor? És nincs ablak se? végülis villany van az ok, de azért csak kéne ablak. Eleinte a lakópark tulajdonosai értetlenkednek, hogy ez miért probléma, mikor ők így szeretik, és ez így tök jó, ők pl teljesen megvannak ezzel így elégedve. Persze ha kellő helyen panszt emel írásban, akkor lehet szó módosításról, de nem ebben a két problémában, az is tuti. alakul a vita, amikor jön egy totálelégedett lakó és közli az érdeklődőkkel: Nem tetszik, hogy nincs ablak? Hogy zárni kell egyből az ajtót? Tudjátok Ti milyen nehéz munkával lett építva sok pénzért ez a lakópark? Lófasz a seggetekbe, nem lakópark! Ezután a lakópark tulajdonosai is megjelennek, és a buzgó egytértés mellett kijelentik, hogy nem kötelező beköltözni a lkóparkba. És bizony sokan nem is fognak.
Szép mese nem? -
legjobb hááát!!!!!:D -
kérdés: a GTR mennyire moddolható? pl. vannak kilátásba helyezve új pályák, stb? -
HTF? legjobb ;) -
valszeg nincs. de az hogy valaki elolvassa-e a szabályzatot or nát az nem azon múlik hogy használjaé-e a polgári nevét or nát:D
és Gyula úr(ez lennék én) nem kötekedi akar csak rávilágítani arra hogy kár olyan dolgokon vérre menő vitákat folytatni aminek igazából nincs értelme. -
LOL!!!! Mondo Mini Shows!;)) Tegnap hoztam haza CD-n vagy ~60 reszt;)))) Nagyon sulyos:)) -
taláni találva:D -
amugy én marhára nem értem hogy min folyik a vita!!!!
ez egy bajnokság ami ki lett találni és akinek tetszik az jelentkezik rá és elfogadja a szabályrendszert!!!
akinek meg nem tetszik az meg nem jön és kész!
egyáltalán nem durva szabályrendszer szval tényleg nem értem......
-
most tudod mit mondtál? hogy hülye az, aki győzni akar egy versenyben
:P -
fpal #3508 igy van, viszont ez a fórum jelen stílusban nem hiszem hogy alkalmas erre a feladatra. -
ez ok:) -
aki ilyet csinál, az valóban kurva komolyan veheti a bajnokságot
pont ez a típus nem olvassa el a szabályokat, és töri össze a másikat a felvezető körben
kérdezem én: van ő rá igény a bajnokság szempontjából? -
Innnye, mi van itt?!?!;)))
Tapasztalatbol mondom, ez itt a szabalyok atbeszelese, ujragondolasa, "megvitatasa", hagyomanyos uton;)))))))))
:P -
fpal #3504 mi a gond, mondjad, figyelek -
fpal #3503 Akkor ezt a stílust ne hozzák magukkal, hanem egyszerűen hagyják itt :-) -
jajj mivan itt 
BSZ K.András.
szijjasztok amugy Kaszi Rossi46 vagyok, de lehet majd Jóska Pista vagy Feri Laci néven indulok

csakhogy szítsam a tüzet! nem mind1 miylen néven játszik? ha valaki nem akarja vállalni a valós nevét akkor kitalál, egy ál valós nevet:D értitek!?:DD innentől kezdve meg értelmét veszti ez a, ki vállalja a nanevét ki nemvita. esetleg igazolvány bezskennelése is kötelező lesz?
legjobbakat
-
igy is hozza lehet allni csak hogy minimalis jelentosegu dolgokbol sem engedni hat grat.. -
fpal #3500 Az a sajnálatos Toya, hogy temetsz egy olyan bajnokságot ami el sem kezdődött, és benne sem vagy... -
igen nem minden de nelkule lehet offline is nyomni -
fpal #3498 Jelenleg 40 regisztrált versenyzőnk van, ebből kb. 20 az új, 20 a régi aki már régen ismeri ezeket a szabályokat. Nem hinném, hogy 5-en lennénk.
De hangsúlyozom a minőség és nem a mennyiség a fontos... -
1. Azért nem minden létszám
2. Mint az életben is, ha kiírtak egy bajnokságot annak szabályait elfogadják a résztvevők.
Teljesen korrekt ez így! Emberek lehet versenyezni!!!
ENNYI!
Egy jótanács:
És ne személyeskedjetek...
-
Toya #3496 "Az hogy benne voltál a szervezésben annyit jelent, hogy kaptál 3 levelet, lázadtál 3 dolgon, és közben le se tojod az egészet, ennyi, hanem itt fikázol, ahelyett hogy szólnál ha gondod van..."
Sajnálatosnak tartom hogy így gondolkodsz :(