...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoval balos az én nézetem, jobbos shadié(salem mindkettõnk kocsija). talán azt akartam hogy azert kokpit között is nagy különbség lehet. amugy amiota kiproszáltam aközelebbit, annak ellenére hogfy tükröt nem látom azt hazsnálom.
*Posse*T.W.D*
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de a motorháztetöröl nem, csak a kilátás lesz jobb 😊
Forza.
figy a moteces progi használatiját ha leforditottad nem teszed elérhetõvé esetleg?
az engineer's kézikönyvet is jo lenne ha valami jo, szakszavakat is vágó, angolos(bár lehet van német verziója is) lefordítaná. mindezt csak azert mert sztem többen jatszunk olyanok akik nem igazán konyitanak az autok setupolásához. igy mindig kuncsorogni kell a pro pléjereknek hogy ugyan küldjed már át pls, meg ezt hogy azt hogy. talán jobb lenne nekünk is ha saját magunk tudnánk ezt elvégezni. bár én megelégszem azzal is ha minden kocsira, minden pályára, minden idõjárási viszonyra küldtök nekem meg shadinak(nameg akinek kell) setupot.😄DD
*Posse*T.W.D*
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
apropo gt, ngt bajnokság is lesz?
*Posse*T.W.D*
Az ultrarealisztukus törésektõl többet vártam volna amúgy, de nem sírok, mert legalább van, nem lehet büntetlenül beleszállni bármibe.
*Posse*T.W.D*
akkor az én véleményem:
-idõpont nekem jo
-segítség sztem csak kuplung legyen, vagy különvenni a segitséges és nem segitséges bajnokságot
-only cockpit
-és én még bele vennék egy egyensetupot is, csakhogy mindenki egyenlõ esélyekkel induljon, és valóban a vezetési tudás számítson.
*Posse*T.W.D*
képtelen vagyok onnan menni tartosan, mert ugyan élvezetesebb, de egy full versenynél zavar ... a bump kamerák nemtom milyen elõnyhöz juttatják a versenyzõt, mindenesetre én onnan szoktam játszani ...
persze ez csak 1 "senki" véleménye, nyilván a már régebbota bajnokságban versenyzõk szava nagyobb sullyal essen latba!!
Forza.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Egyetlen dolog van még itt: a szerver képes ellenõrizni (láttam a .plr fájlban), hogy valaki cockpit nézetbõl vezet-e, vagy sem. Azt gondolom, ezt nem kellene erõltetni. Tudom, sok vita volt errõl és azt is tudom, hogy a saját autómat sem motorháztetõrõl vezetem, de ott nem is egy 2D-s képet látok, hanem térlátásom van. A cockpit nézethez nagyon sok gyakorlás kell, nekem is vannak eredményeim az FTL-en cockpit nézetbõl, szóval megbírkózom vele, ha kell.
- 2 hetente okés...
- segítség: én eddig ABS-t használtam high-on, de tegnap megízleltem anélkül menni és elég jól ment már, és asszem ezután már csak a "kuplung" segítség lesz bekapcsolva...de sztem is engedélyezhetünk pár segítséget, pl. kipörgésgátló, ABS, kuplung, automata váltó...de mást azért ne...
81.183.253.111
Dedikált a szerver, szavazással tudjátok váltani a pályát!
Éjjel 2-ig terveim szerint mehet!
Jó játékot!
Este remélem én is jövök :-)
http://www.f1-info.hu/
Érdekes fordulatokra képes <#wave>#wave>
szerintem
A szabályok jelenleg vannak kidolgozás alatt, de majd mindenki megismerheti õket és észrevételeivel segítheti a megfelelõ rendszer kialakítását.
A futamokat terveink szerint 50%-os távon rendezzük majd meg és vasárnaponként este 6-tól indulnának a versenyek (így gyakorlatilag 8-ra végeznénk is).
Néhány kérdés azokhoz akik tervezik az indulást (ez a HF1L és a HNR szerveren zajló verseny lesz a tévedések elkerülése végett):
-Megfelel-e a 2 hetenkénti futam (minden páratlan héten lenne éles verseny, de amúgy is futna vasárnap a szerver és lehetne fun versenyt vagy gyakorlást indítani) és az idõpont?
-Engedélyezzük-e a segítségek használatát (mivel a szórakozás a cél, így ezen is érdemes elgondolkodni)?
Ennyi jutott hirtelen eszembe 😊
Minden induló vagy az induláson gondolkodó játékos véleményét várjuk 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A miniimage-hoz kapcsolódóan, én 98SE alatt nyomom, nem kellett semmit sem buherálni a registry-ben, csak le kellett húzni a cd-ket, bemountolni a miniimage-t és megy gond nélkül. Bár ez a cd lehuzogatás nehézkes, de megéri. Majd kipróbálom, hátha a BIOS letiltással is megy.
Ezt minden alkalommal végig kell játszani egyébként?
Bocs.
Ehhez a gaméhoz asszem alcohol kell...
<#pias>#pias>
Ez most dedicalt szerver :-)