9559
-
Bullrun 1000 endurance verseny videók. Sokasodjon a társaság, és talán lesz egyszer egy olyan rajt, mint amilyet a másodikban látni!
2002 Race
http://www.theuspits.com/sims/movies/br1000vid_2002lo.zip
Windows Media 9, 400x300, 24 meg
2003 Race
Media 9, 400x300, 33 meg
"Yeah....and you know what, Salma Hayek wasn't impressed at all when I tried to tell her that I was a famous Sim Racer with several BR1000 wins to my name, go figure" -
nem tudtam veled akkor ezek szerint kommunikálni, nem ment át, sajnálom akkor
egyébként: szólíthatsz hummer-nek vagy petinek is :)) -
Most, miután szembeköptem magam, mégis beírok ide, mert megjelent a remény fpal személyében. Én már kora délután privátban javasoltam HPT-nek, hogy a nascar ligában jól bevált módszer alapján az igazán vitás kérdésben legyen a regisztrált versenyzők között szavazás, a szerintem egyetlen kényes kérdésben, ami az autócserélés. Nos akkor döntöttem a hátraarcanak amikor erre ezt válaszolta nekem HPT: a minden autó kötelező is csak az első idényben lesz így, ami _teszt_ jellegű, és legalább minden autót megismerünk
De előtte persze írta, hogy fejezzem be a falemlést, és álljak elő ötlettel. Ok. Flamelést befejeztem, előálltam javaslattal, és ez volt a válasz. Kérdem én, akkormost. Van rá remény, hogy ebben a kérdésben legyen szvazás, és a szavazás végeredmény legyen a végleges szabály? -
fpal #3572 mi az amivel szeretnél, ezt kérdezem Tőled. És majd megkérdezem mástól is... -
fpal #3571 1. Tehát ez rendben van.
2. Ezt nem értem? Mondtam, van nicknév, be lehet írni. Nem figyelsz ide?
3. Kérdeztem, milyen autóval szeretnél menni?
Mi a hülyeség ez a "szabadakarat csorbítás"? Minden szabály amit az életben alkotunk arról szól hogy csorbítjuk a szabad akaratot. Pl. nem ölhetsz embert, nem csinálhatsz nem erőszakot, ezek mind-mind szabályok, amik csorbítják a szabad akaratodat... -
En viper mert abbol jobban kilatok ...alacsony srac vagyok
-
ok van masik is ez a nehezebb elso test futamra bementem es minden masodik kanyarban eltaknyoltam:)) magyarazat sokat dolgoztam es hulla faradt voltam namot en veszelyeztetni nem megyek be.. -
egyszeruen mindenki amivel szeretne:)az nem gond ha fixet kell valasztani egy ido utan -
cocpit szerintem is alap -
fpal #3566 értem, milyen autóval szeretnétek menni? Melyikkel? -
Hát akkor nézzük:
1 cockpit: ez érdekes. A szimulátorokat onnan szokták játszani, meg az életben is onnan vezetnek, tehát ez irracionális módosításkérelem. Bár azt is írták itt, hogy máshol engedélyezett más nézet is, szal ez szubjektív döntést igényel.
2 Név, vagy nicknév. Mindkét elnevezés a személy sajátja. Joga van ahoz, hogy azt használja, amit akar ugye alapból, és sokan jobban is azonosíthatóak, jobban is azonosulnak a választott nick alapján, mint az általuk nem befolyásolható, eredetileg kapott nevükkel. Itt a hangsúly elvileg a választhatón van, a szabad akart jegyében.
3. autóválasztás. Újabb szabadakarat csorbítás. annak tudatában, hogy a személy pontosan tudja, mivel szeretne versenyezni, bele van kényszerítve olyan feltételekbe, ami megszabbja mivel versenyezzen, mely szabály értelme abban leledzik, hogy tapasztalatot szerezzen olyan autókkal, amelyekkel nem szándékozik később indulni. -
Piski #3564 Feri, az a bajuk, hogy muszáj autót váltani. -
fpal #3563 Ja félreértettem, a 3-ikban az a baj, hogy VAN autócserebere?
Milyen autóval szeretnél menni? -
Piski #3562 Én azt mondom, hogy a Forced Cockpitet meg a kötelző autóváltást szavaztassuk meg, de a nickkérdést ne, mert nem arról van szó amit a legtöbben gondolnak, hogy tiltva van a nick, hanem csak arról, hogy szerepelnie kell a Teljes nevednek is, in game.Amúgy a chaten fórumban, meg bárhol máshol úgy hívod megad hogy akarod.Ezen nemtom mi a gond?!?! -
fpal #3561 1. Cockpit nézet, sajnos csak ezt az egyet lehet "erőltetni". Ez sokkal biztonságosabb pl. mint a motorháztető, mert jobban látsz jobbra-balra (hátrébb vagy ugyanis)
2. Nicknév az lehet (eddig is).
3. Autócserebere van. -
Engem szemely szerint nem zavar a nev, meg a nezet se,egyedul az auto valasztast nem tartom tul szerencsesnek,de ha nem lenne mas lehetoseg azert tudnek alkalmazkodni hozza.
Viszont megertem azokat akiknek ezek nem tetszenek a jelenlegi felallasba. Ezert kene talan egy szavazas.
-
És kiváncsian várom a végét, mi sül ki ebből. Ha van végeredmény, és nem járok erre, valaki dobjon már meg egy priváttal plíz! Tetszik ez a topic! -
amire az s2 megjelenik, kb. véget ér a bajnokság :) -
igen de nem a szabalyok miatt hanem az LFS S2 miatt -
fpal #3556 Humano, itt figyelek, megint csak vagdalkózól, az egyik szervező vagyok, sasszemekkel figyelném módosításaid a szabályokba, hogy lásd, lehet módosítani.
De ha nem tudsz mit mondani, akkor miért mondod, hogy NEM LEHET változtatni.
Jelenleg ott járunk, azért nem lehet, mert nem tudtok mit mondani... -
Olvasva az alábbiakat, mert még friss az élmény, akkor összefoglalom:
1- cockpit kérdés, vannak akik nem csak így akarnak menni
2- A név, vagy nicknév használata.
3- Autócserebere tesztidény alatt.
Többet én sem találtam -
olvasd el az utobbi 200szolást és rádöbbensz
-
cockpit nezet,nick hasznalat,auto kerdes
Ugy latom ezek a fo problemak. Nem lehetne egy szavazast a regisztralt versenyzok kozott ezekrol a kerdesekrol? Vagy volt ilyen?
A lathato tobbseg akaratat konnyebben el fogadja az "ellentabor" is szerintem. -
fpal #3552 Kérlek, ne várd, hogy visszaolvassak 3550 üzenetet, sírba kerülnék. Ezért kérem, modnjátok most mi a gond, direkt készítettem jegyzet füzetet is :-) -
Igen, pont ez a lényeg. akar valamit a közösség, de nem tud, nincs módjában változtatni. Ez a jog csak a szervezőket illeti meg. -
fpal #3550 Ja te pedig nem tudod, hogy akarod-e....
Ez kezd számomra durvulni... -
fpal #3549 Semmi gond a szabályokkal?
Emberek senki nem tud konkrétat mondani???
Ne csináljátok, mert azt gondolom akkor hogy itt csak az üres vagdalkózás megy...
-
mert mindenki azt mondja hogy lényegtelen,de nagyon is nem;) -
akit érdekel egy 1000 km-es endurance verseny, csekkoljon át a NASCAR topikba (nem reklám, inkább érdekesség, mert USA-ban szokják szimmmmesek futni :) ) -
fpal #3546 értsem úgy, hogy nincs gond a szabályokkal??? -
en?:))) nem tudom hogy egyaltalan akarom e:) de szerintem egyertelmuen mindenki azzal ami tetszik neki vagy amivel tud menni, es ahogy PS mondta eleg lenyeges dolog mert noveli a biztonsagot a palyan.
8 ev utan ezt nem kell mondanom nektek mik tortennek a palyan ha ezt szorzod az allandoan valtozo autokkal:)) -
Piski #3544 Mindkét fél arról beszél, hogy milyen jelentéktelen dologról van szó, legyen az cockpit view, nickhasználat vagy autókérdés.De ezért egyik sem enged és ebből a szempontból ua a heylzet a Gpl táborral, mint a többiekkel.Kötik az ebet a karóhoz. -
Nekem semmi. Sorry de nem játszom ilyenekkel, csak filozófiai részről érdekel az eset, ezért nem is konkretizáltam, hanem próbáltam leírni egy példamesével, ami a probléma sarkítására való a probléma jobb kihangsúlyozása érdekében. az itt olvasottakról levont következtetésem fogalmaztam meg, hogy mi szűrödik le ebből egy kívülállónak.
De a a kérdésed, és előző hozzászólásod hűen visszaadja szerintem az én mondanivalómat. Vagyis közületek senki nem érti, mi lehet a gond a szabályotokkal. Itt sokan leírták a nem tetszésüket, de az titeket továbbra sem érdekel, mert a szabály szerintetek jó. Ha meg nem tetszik, akkor nem kötelező játszani szerintetek. Szóval ez csak megfigyelés útján leszűrt elméleti tapasztalat. szerintem semmi bántót nem írtam, nem előítélet volt benne, hanem helyzetelemzés. -
Toya #3542 Ne idegelj :) -
... -
fpal #3540 ja mégvalami, és nem is olyan, mint amilyennek látod... -
fpal #3539 Akkor dolgozz, és ne itt írkálj süketségeket :-) -
Toya #3538 Nem temetem, csak írtam hogy senki nem ilyet akart amikor a megbeszélések zajlottak.
Igazad van semmit nem csináltam. Biztosan akkor te győzködted Mozsót telefonon ennek az előnyeiről.
A nem indulásom oka pedig, hogy mivel két műszakban dolgozom nincs időm felkészülni a futamokra és csak minden másodikon tudnék elindulni :(
Ennyi. -
fpal #3537 Hogy szeretnéd? -
vágom, písz =)