9559
  • fpal
    Megtisztelsz ezzel a döntéseddel PeteSilver...
  • Piski
    :)
  • JuanG
    "akkor is"
    "Direkt odaírtam az aljára, hogy gondold végig... Nem megy?"

aha tehát nem választhatok fix autót, mert mi van ha többen olyannal akarnak jönni...de ha csatlakozom valamivel, amivel már valaki bent van az nem probléma...
  • petesilver
    Most írtam hogy nem szabadon, rég az intézet ápoltja vagyok. De ezt sem érted:)
  • petesilver
    Áhh ne fáradj. Csak netezésre kötöznek ki a zubbonyomból.
  • HPt
    így van :)
  • HPt
    azért durva hogy ilyen emberek szabadon járkálhatnak, nem? :D már értem mitől ilyen rossz ez a világ :)))
  • Zizics Jani
    Sajnos, Juan volt már rá példa hogy egy box volt két 550-esre, és Csiki Peti kénytelen volt megvárni amíg a másikat Lintézik előtte a boxban. Szóval ez a része még nem megoldott eddig a játékban.
    Reméljük az 1.2es patch segít ebben is.
  • petesilver
    Bizony, hogy jó. Én is lemértem a Tieteket. Sok sikert a bajnokságotokhoz! Asszem mindannyiunk megelégedésére nem indulok ezek után.
  • Piski
    :))))
    Vigyünk valamit?:D
  • Piski
    Igen, sorbaállás van ha 1xrre megy ki a boxba két kocsi.Volt is...
  • petesilver
    Fordítva. Én várlak szeretettel titeket! szerinted honnan írok?
  • HPt
    gratulálok a stílusodhoz, legalább kiderült milyen is az igazi éned, meg hogy meddig terjed a felfogó képességed

azt hiszem jó hogy van egy szűrő mégis
  • Piski
    Ez esetben szeretettel várunk a gumiszobában, mert neked is szükséged van rá:)))
  • JuanG
    hogyan kerüljük ki, hogy az első tesztfutamon ne legyen 2 egyforma autó...

ha jól tudom lamborghiniből a játékban egy darab van, a múltkor (barcelona) mégis vagy 3-an voltak bent vele...akkor ők egy boxban voltak (egymáson)???...kérdezem, mert nem tudom????
  • fpal
    Na lassan én lépek, mert eddig 2 óra alatt nem sikerült semmi értelmeset összeszednem, ha van valami konkrét és végiggondolt javaslatotok akkor a GTR Masters fórumban megtaláltok, szívesen megbeszélhetjük.
    De a stílust hagyjátok itt légyszí :-)

Ha csak anyázni és nyafogni akartok, akkor nyugodtan folytassátok itt :-)
  • petesilver
    Látod pár konok GPL-es hülyesége milyen sikeres is lehet?
  • fpal
    Ez gyerünk, megy ez neked mint az ágybaszarás. Mindent bele PeteSilver....
  • fpal
    akkor is
  • petesilver
    Abban rejlik te retardált, hogy az a full szeozn lényege hogy azzal az autóval megy a szezonban, amivel akar oszt'jóvan! Hihetetlen bagázs vagytok, álszent idióták!! Ezek után azt se hiszem el, hogy jól ültök rá a WC deszkára! Get Real, mi? szerintem Te egy eredeti versenyzőt is beleültetnél minden autóba. Nem gyanús, hogy ott is mindenki azzal megy, oda szerződik ahova akar? ez a félelem attól, hogy Norbi a választott Ferrárijával mindent megnyer, ez meg szánalmas. Komolyan mondom, nektek nem bajnokság kéne, hanem gumiszoba, ahol a GPL-esek egymást győzködik életük végéig, hogy pedig tutitökjó szabályzatunk volt!!!
  • JuanG
    és ha más is azt választja ki amit én??
  • HPt
    hehe, sikerült elérnünk hogy a 3. legnépszerűbb téma legyünk most az sg-n :)
  • fpal
    Jelenlegi állás szerint az első futamon azzal indulsz amivel akarsz, feltéve ha regisztrálsz.
  • JuanG
    pffff...
  • sanzik
    attol nem kell felni,hogy mindeni ugyanolyan autoval fog menni,mert a versenyzok kozott is tobb kategoria van mindenkinek mas fekszik vagy masik autohoz van vezethetobb setupja es nem biztos,hogy mindenki Norbival akarja felvenni a versenyt...
    a lasabb pilotak ugyan olyan jol el tudnak csatazni a hatso tarktusban mint a gyorsak elol egy nekik jobban vezetheto gyorsabb autoval
  • JuanG
    ahamm...akkor az első futamon mivel indulHATok?
  • fpal
    igen vazzeg, de miben rejlik a módosításod, azzal jössz amivel akarsz oszt' jóvan?

Utána lesz, hogy úgy rajtolsz ahogy akarsz oszt' jóvan?
  • fpal
    Tök jó, kezdem felvenni a fórum stílusát :-)
  • fpal
    Értem Juan, de kifejtenéd akkor légyszí' bővebben hogyan legyen megoldva az, hogy bárki-bármivel, de kiegyenlített maradjon?
    Direkt odaírtam az aljára, hogy gondold végig... Nem megy?
  • JuanG
    de te kérdeztél vazzzeg mi a gond, meg milyen módosításokat javaslunk!!!
  • JuanG
    "Az első bajnokság célja, hogy TAPASZTALATOT szerezzünk. Ezért van pl. az autócsere, hogy kipróbálj minden autót, hiszen csak úgy tudod meg, mi az ami a legjobban fekszik Neked. És ehhez hidd el 10 kör nem elég..."

tapasztalatot szerezzünk, igen...a lebonyolítást és a szabályokat illetően, de nem az autók megismerésében! Arra ott az offline akár...én online már az általam választott kocsival akarok tapasztalatot szerezni...sokat...
  • fpal
    Ha így látod, bizonyára így van. Szia.
  • fpal
    Szavazást többször bonyolítottunk már kérdéses témákban, soha nem volt ezzel probléma, természetesen ebben is lehet, de szerintem itt csak a regisztrált versenyzőknek van értelme szavazniuk.

Hozzáteszem eddig nálunk senki nem jelezte, hogy gondja lenne a szabályokkal, amint jelzi megfelelő számú ember, lehet róla szavazni.

Annak aki azt sem tudja, hogy jönni akar-e, nyilván senki nem kiváncsi a szavazatára.

És mégegyszer ez a fórum, nem az a fórum...
  • petesilver
    Ahh, nincs remény. azt hiszem a végső megoldás tényleg az, hogy Lófasz a seggembe, és nem GTR bajnokság. Feltettem egy egyszerű, érthető kérdést. Lesz szavazás, vagy nem? erre a válasz, hogy kiokítassz, szerinted miért is kell váltott autóval tesztidényt rendezni, azok után, hogy érdeklődsz a problémákról. Esküszöm, rendelek lófaszt a neten, mert ez akkora vicc, hogy az már hihetetlen. Bedőltem neked. Kár volt! Jó versenyzést mindenkinek!
  • fpal
    szerintem ez túlszárnyal a képességeimen, tehát halomra gázolhatod az óvódásokat?
  • fpal
    Szóval, csak hogy lássátok, egy ilyen szabályrendszer kialakításánál nagyon-nagyon sokmindent figyelembe kell venni, és nem 2 perc összedobni.
  • exHumano
    pedig tévedsz. A szabadakarat működik determinációk között is, vagyis szabályok között is. alapszabály: pálya, 2 kapu, 1 labda 2*11 ember. alaphelyzetek leírása mi minősül minek. ezek után a végeredmény, az hogy mi történik valójában a pályán, az a játékosok szabadakaratán múli. Vagyis szabály lehet jó esetben egy keretrendszer, és lehet rosszabb esetben egy sokkal szigórúbb, szinte mindent előíró regula. az első a szabadakaratot keretbe foglalja, terelgeti, a másik szűk keresztmetszetté, vékony szállá zsugorítja.
  • fpal
    Ez a szabad autó választásról annyit azért tudjatok, a bajnokság egy alavető célja, hogy amennyire csak lehet kiegyenlített legyen a mezőny.
    Annak nincs értelme hogy mindenki pl. Saleen-el menjen, mert pl. nem fog tudni hova kiállni a boxba (erre is kell gondolni).
    Annak sincs értelme, hogy Norbi "szabadakaratból" befigyel az F550-be és esélye nincs senkinek az egész évben.

Itt ne a szabad akaratot hangsúlyozzátok, mert abból az jön ki, hogy szar lesz az egész bajnokság ilyen elven.

Az első bajnokság célja, hogy TAPASZTALATOT szerezzünk. Ezért van pl. az autócsere, hogy kipróbálj minden autót, hiszen csak úgy tudod meg, mi az ami a legjobban fekszik Neked. És ehhez hidd el 10 kör nem elég...

Későbbiekben elképzelhető pl. a handicap rendszer bevezetése, vagy más módszerek a versenyek kiegyenlítése céljából.

Ezért kérek építő és jól végiggondolt kritikákat.
  • JuanG
    már volt javaslat #3453, de a nagy vitában elkeveredett:

"Adott versenyző nem használhatja ugyanazt az autót kétszer a szezon
    során, tehát minden futamon más autóval kell rajthoz állnia."

javasolnék egy szavazást, mivel már többen ellenezték ezt, hogy ne legyen ez kötelező, vagyis:

"Minden versenyző bármely autóval (ami az épp aktuális kategóriának megfelel) rajthoz állhat az adott futamon, hogy legyen lehetősége kipróbálni az összes autót."

...vagy valami ilyesmi...

én amúgy:
    GT-Lister
    NGT-porscheGT3
  • sajoati
    http://www.theuspits.com/sims/movies/br1000vid_2003lo.zip Windows