9559
-
értem. akkor beszéljünk inkább arról, miért kell megadni a valódi nevet. ... ja, nem, inkább alszom. jó8 4 evry1 -
hat ebbe ne nagyon menjunk bele es ez a GTR topic -
miert nem?? -
de valoszinuleg sajnalom ra az idot mert nekem ez tul F1C-s minden hibajaval ami volt... -
10 percest sem -
nascaron nem csodalkozom:(
LFS S2 varas van:) -
Meg offline azért nem nyomsz le mindegyikkel egy órás futamot fogadjunk :) -
Én még nem
-
Ilyeneket ne plz.
Mindkét tábor a maga vélt igazát akarja bizonyítani, de ilyen nincs, mert a kocsicsere és a fix autó mellett és ellen is felhozhatók érvek. A nézeteltérést az okozza, hogy más prioritással nézitek a dolgokat.
Pete, a tesztfutamokig én is pl. csak az 550-el mentem, aztán múltkor "rákényszerültem" a Saleen-re és tetszett. Már előre dörzsölöm a tenyerem, milyen lesz majd a többi autó. Jó móka lesz ez, Bonddal jókat fogunk káromkodni Ventrilon futamok közben, ha kilökik valamelyikőnket, de hát ilyenektől szép az élet.
Aztán ha vége a tesztligának és mindenki okosodott, meg lehet majd hozni a tuti szabályt az igazi megmérettetés előtt.
Egyébként azt nem értem még, hogy hova ez a nagy GTR őrület és ezt a sok embert miért nem látni az LFS és a NASCAR bajnokságokban, mert azért azt ki merem jelenteni, hogy a GTR nem egyértelműen jobb a másik kettőnél. Bár a bugok számát tekintve abszolút győztes eddig.
(Ettől függetlenül ez is nagyon tetszik nekem, félreértés elkerülése végett.)
-
nem Pete, ne haragudj, nem süllyedek le :) -
- 1 mar:) -
van egy offline mod ahol ki lehet probalni a kocsikat mar valoszinuleg mar mindenki meg is tette:))) -
lister -
Legyen igazad, Ámen! Ki ír utoljára, kié az utolsó szót játszunk? :) -
én nem tudok számolni, te nem tudsz gondolkodni
sokkal szerencsésebb vagyok :) -
Dehogy. amúgy csak egyszer írtam, hogy nem írok ide. Tanulj meg számolni, mert szükséged lesz rá a bajnokságban. Csak azért írtam most, mert Prezsit tisztelem, és becsülöm. Ha már írt nekem, válaszoltam. -
Mámint nem a handicappel magával van a gondom, ne értsetek félre, hanem a megvalósítással. Ha plusz kilókat kapok, mint a valóságban is, még örülnék is neki 
De más autót nem vállalok be, nem is csak az autó miatt, hanem a 3 fajta gumi miatt sem. Nem létezik. -
harmadszorra mondod, hogy nem fogok indulni, ide többet nem írok
most mi van, kéreted magad mint egy bárcás kurva? -
próbálgattam kb. 100 kört különböző pályákon vele...hidd el, rajtam már egy Norbi-setup se segítene az f550-est illetően :DDD...hallod Norbi??!! Ne küldj setupot mert nem segít!!!
-
Pedig de. tegnap óta megy ez azóta aki szervezőként itt megfordult, az csak arra volt képes, hogy ecseteli a szabály jó oldalait, holtt a szabály nem jó. Semmi kedvem olyan bajnokságban indulni, ahol ilyen fafejűek irányítanak. Ami szarul indul, az szar is lesz! Ez tuti! -
no majd meglátjuk jövőre...engem sem zavarnak "annyira" ezek a szabályok a tesztfutamot illetően, csak zavar hogy így elharapódzott ez a vita :((( -
budasp #3635 Juan: A példádra vonatkoztatva pont azért kellene az autócserék által megszoknod az f550-et is, hogy ne forgatsd meg többször, mint a többit. -
go play :D
oprendsz fórum -
Mekk Elek rulzik
-
Ez nem ilyen egyszerű Pete, hogy egy-két emberrel történő nézeteltérés miatt ilyen döntést hozz!
Egyébként erről a kocsitémáról ha lesz szavazás, én tuti tartózkodnék. A többség meg első felindulásból oda pöttyintene, ami elsőre beugrik neki (elnézést
).
Kocsicsere pro:
- minden autót megismerünk és olyannal is megy mindenki, amit előzőleg ki sem próbált volna (szerintem elég érdekes, mennyire másképp viselkednek azonos kategóriájú autók, kár lenne kihagyni)
Kocsicsere kontra:
- nem "get real" :P (valóságban sem igazolgatunk át futamonként szezon közben), viszont várhatóan csak a tesztbajnokságban lesz így, tapasztalatszerzésre valóban jobb
- feltehetőleg hullámzó teljesítmény több embernél, mert nincs ideje mindenkinek kellően felkészülni. Nem elég megtanulni a pályát, az új autók vezetését is szokni kell.
- az egyeztetések hiánya miatt azonos autóknál dugó a pitben (hétfőn én is beszoptam), bár ezt az 1.2-ben lehet hogy javítják az meg hamarosan itt lesz, ezért csak pár napos, esetleg hetes probléma ez is.
Úgy tudom, ilyen nagylétszámú mezőny Magyarországon egy online futamon még sehol nem volt együtt. A januárban induló tesztbajnokság elsődleges célja inkább az összeszokás, a közös nagylétszámú versenyzésben történő tapasztalatszerzés és nem utolsó sorban a győzelem, élmény ill. a szórakozás, ezért a nézet, nick és kocsiviták miatt kár lenne bárkinek is kihagynia.
Egyébként a valós név/nicnnévre azt lehetne még, hogy a teljes név után zárójelben ott lenne a nick is és akkor mindenki megtudja Kis Pál "igazi" nevét is. :) Aki meg valamilyen ok miatt nem akar a valós nevén indulni, kitalál egy ál vezeték és keresztnevet, persze ez csak egy halk tipp, úgyhogy a GPL-eseknek el se mondjuk.
-
"szarabbúl"
-
budasp #3629 Kiegészítem :D -
ja bocs...gondolom nem kötelező erősebb autóra váltani :D -
és ha én szarabbúl megyek f550-essel, mint a lister-el??? mivel én sokkal többször megforgatom egy verseny alatt, mint a listert?
ti tényleg hülyének nézitek az embert, hogy nem tudja eldönteni mivel menjen, mivel élvezi a versenyzést? -
budasp #3626 Ezért is volt szükség jól átgondolni azt a bizonyos HGTRM szabályzatot a megalkotóknak... :) -
Piski #3625 Mekkora fej vazze, válaszol a saját üzenetére:) -
budasp #3624 Jelen esetben pedig a jelentősége abban is rejlik, amit Feri is mondott, hogy nem 40 saleen szaladgál a pályán és a boxban sem lesz tumultus. -
Piski #3623 A dedicated server nem tudja a kilós dolgot, szóval kénytelenek leszünk autókiosztással variálni -
na ez se lesz egyszeru menet... -
Na nehogy már ilyen legyen, akkor én sem indulok. -
budasp #3620 Szóval az autócseréről, hátha világosabbá válik:
1. Teszt bajnkoságban minden autó megismerése IS a cél.
2. Az 1 pont folyamányként a későbbi bajnokságokban alkalmazható lesz úgynevezett handicap rendszer, aminek a lényege a következő:
Minden handicap rendszer célja a versenyzők közötti különbségek minimalizálása, ezáltal az egyéni esélye növelése. Módszere pedig, hogy erősebb versenyző gyengébb autót, gyengébb versenyző erősebb autót kap.
Ez a rendszer számos bajnokságban elfogadott, jól mködő eljárás (HGPLM-ben is) évek óta. -
Ha már videó
Kopecky, Skoda WRC, belső kamera
15 perces videó
http://auto.impuls.cz/video/trojak.avi -
Az gáz, mert semmi tiszteletet nem akarok tanúsítani a GPL bagázs egyetlen tagja felé sem. Magamat akarom megkímélni, nem titeket. -
viszont Bullrun 1000 videó, nem olyan jó, mint pl a 2k3-as, de
http://www.thepits.us/files/br1000_2004_vid_hi.rar -
hát ez sajnálatos :(((