9559
-
Jó ötlet! -
sztem sem kellene, ezen vitatkozni.
össze lett foglalva.
és innen ténylegesen a bajnokság oldalára kellene menni, az oda illő problémákat megbeszélni,
megszavaztatni, megszavazni, javaslatot tenni.
ráadásul itt olyan emberek bántottak olyan más embereket, amivel döbbenetet okoztak pl. nekem, nem gondoltam volna, hogy ennyire fontos ez.
-
Stay Real Code! Stay Real! -
Csakhogy énis beleugassak egy picit az egészbe....Szerintem az hogy lehet a nicket használni de csak real névvel az olyan mint a "nesze semmi fogd meg jól"...ugyanis aki nicket akar használni az valószínűleg nem a saját nevével akar menni.Ezért abszolúte nem megoldás ez a real közé írhatod a nickedet szabály.szerintem.
uiÉettől függetlenül én mindíg real névvel versenyzem mindenhol, de megtudom érteni a nickeseket.Mintha nekem nickel lenne kötelező a versenyzés.... -
Prezsi, szépenszépen kérlek, ki ne fejtsd neki!!! Egyetérteni nem fognak vele, viszont plusz 2 új oldal, és tuti felhúzom újra magam, és leviszem a fórum színvonalát a hozzászólásommal! Kérlek ne vigyél kísértésbe! -
Rájöttem a lényegre! Itt mindenki helikopter, csak én vagyok hülye! Vagy fordítva! -
nmichelisz #3690 Tényleg felesleges a vita, most meg azért kötsz belém mert nem oda van írva ahova én mondtam, de egyértelműen ottvan, és úgy van ott a site legtetején hogy még a szabályzatra sem kell ráklikkelni. Egyébként a magas ló nekem szólt?? Ha igen akkor fejtsd már ki bővebben légyszi, nem tudom megígérni hogy ma válaszolok rá mert nem leszek Pécsen(netközelben) de pár nap múlva biztosan kapsz rá választ! -
budasp #3689 Vicc, ami vicc...
-
Agyatlan barom! jogos a magas ló? mire fel? -
budasp #3687 Ne mond, hogy egyszer sem jogos :) -
Nagyon ügyes, a hírekben valóban ott van, de a hat pontos szabályzat és a hírek nem ugyanaz. A jelentkezés résznél pedig még mindig nyomatékosan felhívjátok a figyelmet a nicknevek használatának elkerülésére. Igazat kell adnom Pete-nek, a magas ló effektus odaver azért pár embertől.
-
Elnézést, tudom hogy le volt írva, de tudnátok adni egy működő torrent linket? Vagy akármit -
budasp #3684 Akkor lesz nagyobb gond, ha a futam közben is ennyire ismeretlennek bizonyul a szabályzat...
:) -
vmi rémlik télleg:DD -
nmichelisz #3682 Emberek!! A nick kérdésre már régóta megvan a válasz, le van írva a siteon, hogy mindenki használja a nickjét a real nevével egybeírva, vagy ahogyan akarja. Ebből látszik hogy olyan szabályokról vitatkoztok amiket el sem olvastatok. De ezt is kb. 20 láttam már leírva előttem, és még mindíg megy a vita, esküszöm nem értem. -
GTRManager\download add-on -
dl Voodoo #3680 Kaszi a Le mans tracket honnan szedted le az érdekelne engem is :PPP -
dl Voodoo #3679 ja szerintem :DDDDDD -
szerintem:) ha jó:) -
dl Voodoo #3677 -r -
dl Voodoo #3676 1-0 Roccsonak !!!!! Én személy szerint egyetértek vele aki nem tudja vagy nem akarja elfelejteni a nickjét egyéb okok miatt tegye bele a nevébe és kész szerrintem a vita lezárva ennyi. -
Igazi kompromisszumos :-)
Támogatom :-) -
újabb jelentkező:)
-
Láttam itt egy hozzászólást,ami sztem a legjobb megoldás lenne nicknév igazi név kérdésben.Profi Box-ban is a rendes név közé megy a nick pl:Nagy"Csonttörö"János és ez igy rendben lenne nem? Nyilván sok embert nick alapján ismernek kár lenne ezt megvátoztatni.... -
jeszjesz
-
GTR FIA GT RACING GAME
de nforce on nem fogod megtalálni mert csak német nyelvterületen jelent meg, igy a kalózverzió is német(persze leeht már teljesen angolosítani). nforce on és isonews on csak akkor lesz kint ha megjelenik végre valahára az angol verzió is -
Most ennek a gamenak mi is a hivatalos neve ,mert pl nforce.nl-en nem talalom! :( THX -
budasp #3669 Már kikerült a hír a HGTRM site-ra. Magny-Cours lesz. -
Most hogy így elcsendesedett a vita, érdeklődnék, hogy hétfőn (27-én) melyik pálya lesz soron? És GT lesz megint? -
uh, nekem win98se, radeon 9000, amd 2500 barton húzva 2200-ig, offline 40, online 30 fps :) és örülök, mert 800x600-ban volt 20 fps-em online, 1024x768-ban több lett ;) -
Igen?
Akkor kipróbálom húzás nélkül. -
K.András #3665 Nálam is SP2-van,de az érdekes az hogy ha nem huzom vidkártyát akkor dupla annyi fps-t csinál :D,pedig más játékoknál többet csinál huzva... -
amugy ki miylen gtr-el foglalkozó weblapokat ismer? jo lenne ha összegyűjtenénk egy csokorral. meg egy faq-ot sem ártana már csinálni. ennek mondjuk lehet nekiállok. -
képzeljétek el, nekem eddig rettenetesen szarul futott gtr. jobb esetben 30-35 fps. gépem 9800 pro, 2.4 p4, 1gb ram. nem segített semmi ezen a problémán. uj winfos, uj driverek stb stb. aztán 2 napja felraktam xp sp2-t és megtáltosodott 70-80-90 fps el hasít a kis drága. nem értem hogy van ez összefüggésbe, de már nem is nagyon érdekel, a lényeg hogy hasíit ahogy eddig is kellett volna:D haveromnál szintén felpakoltam sp2-t és és nála is megduplázodott fps! neki 9600pro, p4 2.4, 512 ram.
-
EMBEREK EZ NEVETSÉGES ÉS VICC AZ EGÉSZ!!!!Nem értem miért kell lesűllyedni erre a szintre,értelmetlen(SZART SEM ÉR A HARAG HATALOM NÉLKÜL)!!!!
Magánvéleményem:kár volt egy összevont bajnokságot tervezni,szervezni!Inkább többet, ahol mindenki tudásának megfelelően indulhat!(ahogy elnézem ez hamarosan meg is fog történni!!)
Hozzátenném:én egy lelkes amatőr vagyok aki egyetért egy picit az egyik táborral és a másikkal is!
DE LÉGYSZI NE BÁNTSATOK!!!
-
Hehe! nem kell itt módosítani semmit, mert ez már most tuti! Olvasd el, erről szól az össes szervezői hozzászólás. Ebben ne is reménykedj:) -
THX -
nekem van egy corvette setup - spa, 11.9, wr :) - holnap elküldöm, k? -
Toya #3658 Jacekkal egyszer egy futamon az akkori szabályoknak megfelelően jártunk el. Ez faszság volt részünkről és nem is volt túl fair dolog, mert toleránsabbak is lehettünk volna nyugodtan.
Azóta módosultak is ezek a szabályok ebből okulva. -
Csak halkan kérnék még egyszer annyit hogy ha esetleg valaki tud a Corvette-hez és a 996-os Porsche-hoz setupokat a bátran küldje el nekem nagyon megköszönném... [email protected] ....lassan ez nem a játékról szóló topic lesz hanem inkább amolyan anyázós féle.