9559
  • Kaszi46
    tőccsed bonccsad élvezd! nameg üdv erre felé is:D
  • petesilver
    Itthon még nem, csak német nyelvterületen egyenlőre sajna.
  • KulacsKa
    Lehet kapni bocsi mert hm játszanék vele egy minnyimát rég hallotam erről a király játékról csak demom volt :(
  • Zsömbi
    Köszönöm
  • JuanG
    és az én oldalammal mi lesz? :DDD...tudom nem sok minden van ott, de majd bővítem lassan...
  • JuanG
    GTR telepítése:

-feltelepíted a játékot a CD-ről (2CD)
    -kikapcsolod a gépet
    -lehúzod a feszültséget a cd/dvd romokról, majd bekapcsolod a gépet
    -futtatás>>>regedit (ha XP-d van)

megkeresed bal oldalt ezt a részt:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
    0000
    0001
    0002
    ezekre ráállva a jobb oldalt megnézed hol szerepel a PnP BIOS Extension…ha megvan akkor rákattintassz jobb gombbal arra, amelyiknél szerepel (én pl. a 0002-re kattintottam), és utána az engedélyek (permissions) –re…a feljövő ablakban ráállsz a SYSTEM-re, és az ablak alsó részében minden pipát amit tudsz átraksz a bal oldalra (megtagadás/deny)

utána OK, és becsukhatod a regeditet…

-ezután bemountolod pl. Daemon Tools 3.46 –al a GTR_CD1 mini image-t

utána elindíthatod a játékot, és írd be a CD-key-t, ha kéri…
    F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    …ha megy a játék utána tedd fel a hivatalos német 1.1-es patch-et (az oldalamon megtalálod)

Az oldalamon találsz angolosítást is meg angol pithangokat, meg egyebeket:
    http://juanracing.hq.hu
  • petesilver
    Utoljára a Microprose-os F1GP-nél használtam ilyet, ott tényleg jó volt naqgyon. Itt a Motec lenne a telemetria felelős ugye?
  • CodeRed
    Köszi! De tök hülye vagyok hozzá
  • K.András
    Én a helyedben telemetria fájlt kértem volna nem setupot(szerintem ugyanugy odaadták volna) :D
    1.
    a telemetria fájlokbol kiolvashato a beállitás
    2.
    centire megtudod nézni hol használja a pályán a féket a gázt, mekkorát mozdit a kormányon,hol milyen fokozatban van stbstbstb...
  • CodeRed
    Most néztem rá az emilre...Köszönöm!
  • arty
    81.182.179.143

dedikált, reggelig, 400kbit uploaddal ...
  • HPt
    én is elküldtem corvette-hez
  • Kaszi46
    szia olvass vissza , vagy használd a keresőt, vagy használ a letöltött cuccoshoz mellékelt readmet!
  • CodeRed
    Köszönöm ocek nevű feladónak a setupokat a 996-oshoz.Sajnos olyan emailről jött az üzenet amit valamiért nem tudott értelmezni a levelező progi így itt a fórumon szeretném megköszönni a setupokat!

THX! THX! THX!
  • Zsömbi
    Sziasztok! Kérem valaki írja le hogyan kell elindítani a játékot! Előre is köszönöm!
  • tHoMaSmAn
    Igen, de pl. a marakodás miatt kimaradt az is, nem láthattunk itt egyetlen IP-t sem, igaz nekem sajna nem volt időm mostanság nekiülni a játéknak :( csak elolvastam a vitát ami itt folyt.

Nekem nagyon gyanús volt a 180 új üzenet tegnap este, mikor megnéztem a fórumot. Először azt gondoltam kijött teljesen "under cover" valami uj warez verzió, de látnom kellett, hogy egy nagy nagy marakodássá fajult az itteni békés élet... Véleményem szerint nem oly' eget rengető fontosságú dolgokról. (De nem szeretnném, ha folytatódna az éles vita)
    De megtalálhatjuk ennek a pozitív oldalát is: már 2. a GTR topic :D
  • Kaszi46
    azert en már ez előtt is próbálkoztam:)

#3719 Mózes itt találhatsz. amikor valaki indit szervertt azt általában itt egy ip kíséretével jelzi. vagy január 1 ig játszhatsz ingyen a hgtr masters szerverén. az ip-t és jelszót az oldalukon keresztül elérhető cseten kaphatod meg.
  • Mozes
    Ha internetten szeretnék játszani akkor hol találok IP-t?
  • tHoMaSmAn

Végre az utóbbi 3 nap egyik értelmes hozzászólása!!
  • Kaszi46
    www.gtr-game.com - hivatalos oldal

www.gt-racer.de - német oldal

www.bhmotorsports.com/GTR - bh motors gtr szekcio

GTR rank - időeredmények feltöltése

gtr.atw.hu - superman oldala setupokkal, egyéb letöltésekkel

home1.stofanet.dk/cjay/ - ha jol emléxem gpl mogul srác oldala. gtr setupokkal

www.gtr-masters.hu - azthiszem ehez fölösleges kommentet írnom(nem félreérteni:P)

www.adonf-fr.com - egy kis mindenes oldal franciául. többekközt innen letölthető a nagyon haszno gtr manager progi is

forum.rscnet.org - az egyik legjobb külföldi fórum, sajnos jelenleg nem üzemel.

igy csípőből ennyi. ha van valami irjátok
  • CodeRed
    http://www.adonf-fr.com/bibliotheque/index.php?Fichier=20)

én ezt az oldalt ismerem...esetleg énis vevő lennék egy olyan oldalra ahol vannak setupok.....esetleg
  • Kaszi46
    vicces, de az első dolog amit tettem az elolvasása után, hogy elkezdtem alapsetupopal menni! javultam is, aztán kicsiket módosítva javulgatok tovább.most amugy csak spa-n tolom
  • Kaszi46
    hmm okké azért annyira nem sűrgős , csak mondom megkérdem. apropo köszi a te leírásodat, nagyon hasznos volt számomra!
  • rezsofiz
    ok megpróbálom kösz
  • Kaszi46
    lehet. nekem ez a GTR_CD1.mds MINI IMAGE file van bemountolva. arra figyelj hogy maga az iso és a amini image file-nak ua. legyen a neve
  • petesilver
    Jelenleg elutazott, és valahol készül a karácsonyra, csak Notebook van nála, vagyis nem hiszem, hogy januárig meglesz. Max egyeztetek vele, és befejezem a végét segítségképpen:)
  • rezsofiz
    Jah megcsináltam mindent, regeditben átállítottam systemnél megtagadásra, aztán megadtam cdkulcsot stbstb.. az gond hogy nem az mds hanem az mdf fájlt mountoltam?
  • Kaszi46
    elvileg minden benne van. a hiba valszeg az ön készülékében van. cd-t lehúztad?
  • rezsofiz
    Megcsináltam mindent ami a leírásban le volt Írva és nem jó.. Van még esetleg valami amit kihagytam és nincs benne a leírásban?
  • Kaszi46
    fölötte meg beszéljünk arról amiről szolnia kellene a topicnak!
    pl szeertném ha összegyűjtenénk a játékkal kapcsolatos weblapokat. aki tud ilyet, az névvel 1ütt sziveskedjen belinkelni.
    Aztán Superman-t kérdezném hogy áll a gtr engi handbook fordítással.
    ______________________________________________________________________________________

mindenki nyeljen 1et, meg számoljon el amíg tud, és a vitákat veszekedéseket hagyjuk ez alatt a vonal alatt, ha kérhetem.
  • Jacek
    adja elo kulturaltam kutyat nem erdekel de nehogymar hozzank szoljon:P
  • Jacek
    ja ertem nincs tobb kerdesem:P
  • HPt
    Jacek, kit érdekel igaza van-e, adja elő kultúrált formában, de ne a gpl tagokat baszogassa
  • Kaszi46
    elgépelés powa:D
  • Kaszi46
    1 úkabb pálya, és a alemans frissitése:
  • Jacek
    Ettol fuggetlenul nehogy azt mond hogy neki semmi igaza nincsen? es igen is okorsegekhez ragaszkodo embereken fol tudja magat huzni az ember(van rutinom:D)

Persze a masik oldal azt mondja hogy mi vagyunk az okorsegekhez ragaszkodok:) de tenyleg van magaslorolleszarommitmondaszencsinaltamaservertwazzeg igen o csinalta teszek ra csinaltak mar sokan de ezt sok ember tartja fonn!!
    Ha meg ez sem erdekli oket akkor meg minek kellett jajdenagygtrliga semmi voltatok elegen a gpl-bol ennyi, de van am elet a gpl ligan kivul is csak elarulom mashol is vannak jo gyorskocsiversenyzok:))

• HPt
    legózz
  • petesilver
    Unatkoztam, nekem jó móka volt! :)
  • HPt
    huh PeteSilver, te mekkora pöcs vagy

mi vagyunk a gecik, amikor te azt mondod az egyik emberre hogy retardált, a másikra meg hogy agyatlan barom? (ráadásul két abszolút rendes emberre, kérdez meg bárkit, budasp-ról én még nem láttam volna embert aki negatív véleménnyel lenne!) ... hogy neveltek téged, hogy mindent megengedhetsz következmény nélkül? azt kell mondjam a vita egy dologért érte meg: azért hogy nem fogsz jönni a bajnokságba - ugyanis ilyen negatív, bunkó emberekre egész egyszerűen nincs szükség, és ezzel a viselkedéssel max. két dolgot érhetsz el: vagy mindenki utálni fog, vagy egyszer jól megvernek (mármint ha az életben is van ekkora szád, és nem a sarokban ülsz nyuszi módjára!)

emléxem a régi aláírásodra is: "Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

ezért mondtam hogy nem szeretnék lesüllyedni, ha nem esett volna le :)

ui: egyébként az aláírásodra reagálva most írjam oda én is az enyémbe hogy PeteSilver egy fasz? ne viselkedj már úgy, mint egy 8-9 éves

• budasp
    Ne haragudj Petesilver, a véresszájú aláírásoddal sokkal inkább magadat minősíted, mint bárki mást.