9559
-
#3776 nana egy kis nyikhaj:PPPP -
#3775 -
sza.sa #3774 Wov!!! Nem is tudtam hogy ilyen rég regisztrált vagyok! :) -
sza.sa #3773 Nekem csak az intro-movie.... az is csak néha... -
dl Voodoo #3772 Én magam vagyok egy csillag :))) -
#3771 Halljátok nektek nem fagyogat?:)
nekem mint az állat -
#3770 5 csillag??
az ma jo konyak,nem? -
#3769 lol, az ősreg :D -
budasp #3768 Jé, én is kaptam :) -
#3767 -
#3766 Én is megnézem a csillagjaimat :-)
Megnéztem :-) Tudom utólag is szerkeszteni :-) -
#3765 Jövőre lesz az 5 is Jacek! -
#3764 en megtalaltam hogy kell eltuntetni,nem szeretem a csillagokat... -
#3763 -
#3762 ugye figyuzod a 4-et:PPPP -
#3761 lol -
#3760 -
#3759 egyébként én nem kaptam, én vettem :P -
#3758 hogy 2002-ben regeltél (2002-2003-2004)
én azért egy, mert 2004-ben -
#3757 3 csillagos lettem, az mit jelent? :) -
#3756 Kaptam ajándékban VIP mittoménmit karácsonyra, Ti is? :) -
#3755 Ezaz! Elindult! Az volt a gond hogy a miniimage packből csak az mds szedtem le, az mdf-t nem.lol -
#3754 igen de az a demonnál van alchol-nál ez van "Plug and Play BIOS Extension" -
#3753 Annál kell átállítani ahol ottvan a pnp bios extension -
#3752 De ha demon tools-t használsz akkor nem a 0002 hanem a 0003-nál kell beállítani a megtagadást/deny-t,mert 0002-nál akkor kell ha alchol-t használsz,valamint ha mindkettő fenn van akkor mindegyiknél meg kell csinálni a megtagadást/deny-t -
#3751 Okozhatja az esetleg a gondot hogy már eleve úgy telepítem hogy CD le van húzva? -
#3750 Hát megpróbálom köszi -
#3749 -
#3748 en hiaba jeloltem ki a legalsot a starfuckban nem ment,viszont a kozepsovel igen
csak aze mondom,hatha valaki masnak is csak igy jon ossze... -
#3747 :)
hát én is sasoltam, mikor csajoztam, aztán másnap reggel 200valahány hsz....pfff.
jó hogy lecsengett. -
#3746 Jesszus, hány oldalt végigveszekedtünk! Szegény ezért nem találja Sajoati 3291-es útmutatóját. ezért becopyztam ide. így csak menni fog már!
Elméletileg #3259-et kell végigcsinálni, és utána, ha visszadugjátok a CD-t a későbbiekben, a Starfuckot indítva (legalsó SF verziót választva) "Disable CDroms", és máris szalad a játék.
Nekem elsőre ez nem jött össze, mert közben betűjeleket cserélgettem, meg a Daemon Toolsnál is változtattam a No. of drives-on, ami bekavarhatott neki.
Igenám, csakhogy nem segített az uninstall, az első reinstall után ugyanúgy kérte az eredeti CD-t.
Ezért a registryben rákerestem a Starforce, illetve GTR kifejezésekre, és ahol Sf volt, azt töröltem, plusz megtaláltam (sajnos már nem emlékszem, hol a) az F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N keyt. Töröltem az őt tartalmazó reg. mappát, mert látszott, hogy az a SimBin cucca.
Feltételezésem szerint ETTŐL javult meg a dolog, vagyis a köv. installnál (amit a biztonság kedvéért a Starfuckkal a fent leírt módon elrejtett CD-vel végeztem) már kérte ismét a CD-keyt (reboot után).
Lépéseim voltak tehát:
2. játszás lehúzott CD-vel, alvás
3. [másnap, mindenféle D-tools variálás] játék nem indul CD-vel bekötve, Starfuckkal
4. game uninstall, reinstall; játék nem indul Starfuckkal
5. registry: keres: "Starforce", kb. 9 találat, ezek törlése, plusz "GTR"-re keresve megtaláltam a kulcsot (célszerűbb F84GX-...-re keresni), töröltem az őt tartalmazó mappát.
6. Disable CDroms Starfuck-ban a 3.4.63 (a legalsó!) verzióval
7. meggyőződés, hogy a HKLM\satöbbiben (#3259!) még mindig le van-e tiltva a SYSTEM és a rendszergazda a PnPBios Extension kulcsot tartalmazó mappáról (igen, le volt tiltva)
8. Install game (újraindítást kér a végén)
9. Reboot, Daemon T.-val bemountolva a mini MDS, start game, CDkeyt beírni, kész.
--
a 9. pontban ellenőrizzétek, hogy valóban nem látszódik-e CD meghajtótok a Daemonosokon kívül, mert ha igen, akkor Starfuck/Disable CDroms
sok sikert!
-
#3745 ezek szerint már lent van a játék, :)
nekem eredeti van, szal nem tudom nálad mi lehetett a gond. :( -
#3744 Már megpróbáltam megcsinálni a dolgot de sajnos nem ment. Itt egyébként mindenki meg tudta csinálni, csak én nem?:) -
#3743 nincs csak német verzió.
torrentes lehetőség van (ebben én nem tudok segíteni)
a telepítése Juan ez oldal #3731 hsz-ben, a feltelepített játékot fel kell peccselni, és utána lehet 'angolosítani'.
Juan oldala, Gtr szekció..
:) -
#3742 Nem tudja valaki hogy mikor lesz rendes warez verzio? Egyébként a game maga már megjelent? Mert azt tudom hogy van egy német változat.. De ha már megjelent volna máshol akkor már rég feltörték volna angol nyelvre is. No akkor hogy is van? -
#3741 asszem van hozzá leírás, majd megkeresem -
#3740 Elnézést, ha már volt: csak az installáláskor kell lehúzni az optikai meghajtót, vagy minden futtatáskor? -
#3739 Háát majd rá kell kattannom erőteljesebben, mert az első nézelődésre hirtelen kusza volt. De időval muszáj lesz használni. -
#3738 igen itt a MoTeC való erre, tényleg mindent nagyon részletesen megmutat, mennyit fékezel, mennyire fordítod a kormányt, stb.
(egyébként ez a MoTeC egy-az-egyben ugyanaz a program, amit a valódi fia gt szerelők is használnak) -
#3737 bocs tudtam hogy kifelejtek vmit! akkor amit még ismerek: juanracing.hq.hu - letöltések skinkészités hasonlo finomságok