9559
-
#3896 Nem sajna. Anno 1 srác csinált egy ilyen autót renderhez, és csak ő renderelte ezeket az autókat, a max fájlt nem adta ki a kezéből. Erre akkor mérges lettem, és csináltam maxban egy bontott owr autós rendert, amit élből publikáltam, és azóta sokan letöltöttek. Az enyém így nézett ki:
-
sza.sa #3895 Szomorú vagyok.... nem megy az 1.2..... az 1.1 megy StarFuckal, de amint felrakom a patchet, csak keresgél és a végén error.... -
#3894 hajrá :)
Ezt te csináltad Pete?
aztszem, úgy eméxem, de mindenesetre amióta likeltétek az Nr2003-ba azóta ez a hátterem...gyönyörű. -
#3893 Ahh! Na így már érdemes lesz festegetni. Röpke másfél órás szöszölés után sikerült kiszednem a játék fájljából ezt a Ferrarit, és maxban lerenderelnem. Még kb 2 óra szöszölés kell majd, hogy minden textura a helyére kerüljön rendesen. De a legjobb, hogy végre kinyerhető belőle így maxon keresztül az autó meshének Wireframe mapja, és így már lehet pixelrepontosan festeni szenvedés nélkül házilag is. Bíztam benne, hogy összejön, De MISU segítsége nélkül nem jött volna össze. THX!
-
#3892 starfuckot CSAK akkor probaljatok, ha a lehuzogatos modszerrel amugy már megy!!! különben jól fejreállithatjátok a windowst ....
nforce2 chipseten, 5.10es driverrel a starfuck NEM megy, eddig ez a tapasztalat. régebbi driverekkel igen, legujabbal nem. -
bazze #3891 Hol lehet azt magcsinálni mint ami neked van azt ahová a géped tulakdonságait beírtad? -
bazze #3890 Az van bemountolva
most próbálom a starfuck-al
-
#3889 Sztem azért mert nem a miniimage fájlt mountolod be indításkor. -
bazze #3888 Hi
seegítség kéne!
lehuzom a dvd írót aztán felpakolom a gamát át álítom a regeditbe azt a hüly filét és mégse müxik
miért? -
#3887 Hát de ha van, miért ne? -
#3886 MSN bekapcsolod szivesen! -
#3885 Valaki tudna segiteni, hogy addig turkáltam, és állitgattam abban a registry könyvtárban ahol a daemon-t le kell tiltani, hogy mostmár semmit nem látok ott, akár megadom a hozzáférést, akár nem.
Uninnstalláltam a daemon, és ami a legjobb, hogy mostmár visszatelepiteni sem tudom. A visszadugott CD-olvasóm is BIOS alatt látszódik csak Windows alatt sehol semmi.
Valaki tudna meoldást javasolni erre, mert valahogy nagyon nem szeretném az egész rendszert ujrainstallálni most... -
fpal #3884 Pont erről beszélek hogy nem kell új... -
#3883 #3869 -
fpal #3882 1.2 angolosítás:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?p=786 -
#3881 (András privi ment) -
ezsolt #3880 Nekem se megy! Reggel 7-óra óta szenvedek vele! Marad az 1.1! Legalább az autókat be lehetne tenni, de az sem megy!
ASUS A7N8X nForce2 5.10-es driver! Nem tudom van-e köze hozzá!
-
#3879 persze megkérdezem amint lehet, de mondom, elvileg minden media markt-ban és saturn-ban kéne találnod -
#3878 Nos leszedtem (az uninstall leszedi a userdata könyvtárat, tehát minden statisztika meg beállitás odaveszik!---JÓ KIS INSTALLER, MI?)
Ezután ujra feltettem (előtte reistryben pucoltam ami GTR-es volt)
Rátettem a patcheket, kipróbáltam starfuckkal, kipróbáltam lehuzott kábellel, sehogy sem sikerült! :(
Ráhagyom, majd máskor szenvedek vele!!
-
K.András #3877 Sogoroknál lehet kapni?Lehet kiugrok két ünnep között.Csak ez is tök lutri kéne tudnom helyet, megkérdeznéd hol lett véve bécsben? -
#3876 Hát ez érdekes. A V-Sync bekapcsolása megoldotta a problémát.
Lényeg, hogy működik. -
K.András #3875 Megvan,csak nem gondoltam volna hogy ez a harminc oldal van csak benne,elég vastagnak tünt... -
budasp #3874 A kézikönyv is meg van angolul. Itt megtalálod. -
K.András #3873 És milyen a kézikönyv?Mert ha jol láttam elég vastag,vagy semmi érdemleges nincsen benne az autokrol beállitásokrol stb? -
#3872 -
#3871 Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem Arcade módban minden menüpont lefagyasztja a gépet?
Mert nekem van, és elég zavaró. Mit tegyek? -
#3870 nem, nekem még hozták bécsből
semmit nem beszélek egyébként németül (kivéve ich bin, meg danke ), de elboldogultam vele, gyakorlatilag csak pár percig kell átvészelni a németet és lehet következtetni a gombok helyzetéből mi mire való -
budasp #3869 Új angol game.dic . -
#3868 méé nem megy ez az 1.2-es patch aki tud valamit minnél előbb szoljon hogy mehessen!!!!!!!!!! -
#3867 méé nem megy ez az 1.2-es patch aki tud valamit minnél előbb szoljon hogy mehessen!!!!!!!!!! -
#3866 -
budasp #3865 A game.dic fájl tartalmát töröld ki (0 legyen a file hossz), és visszaáll angolra, márha korábban angolosítottad. :) Csak néhány gomb lesz német, de az már nem zavaró. -
K.András #3864 Szoljon valaki ha sikerült felrakni javitást mert nekem nem megy sehogy(hja ne az szoljon akinek eredeti van mer arra persze hogy felmegy :D)... -
K.András #3863 Postán rendelted Peti?Nem zavart hogy német vagy te beszélsz valamennyit? -
#3862 -
Marco #3861 Hamarosan (1-2 héten belül) megyek ki Németországba. Akinek kell eredeti GTR az szóljon időben és akkor hozok be. -
K.András #3860 Arra még szép hogy felmegy :D
-
#3859 nekem - legális verzióra - gond nélkül felment, de a faszért kellett, hogy megint német legyen :/ -
#3858 oké, megpróbálkozok a teljes ujratelepitéssel!
starforce cleann elég lesz a registry kipucolására, mert amikor a registyben rákerestem a GTR kifejezésre 1 találatom volt csak (de az is csak a GTRmanagerre...)
Keressek a cd kulcsra is? -
K.András #3857 Nekem sem megy(1.1 megy mert elraktam külön mappába),már bocsánat de mérnem basszák meg az anyjukat,mi a faszomat szorakoznak ezzel a buzeráns német nyelvü szarral,olyan mérges vagyok hogy nem igaz.