...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ninjának csóközön 😉 elkészültem a kormány generállal holnap vééégetek belevetem magam én is 😊
El fogsz hízni a sok édességtõl látom a papírokat kiragasztottad a verdádra 😊 jó ötletes 😊
james-hun
ujabb kepek ha meg nem unjatok
kep1
kep2

Ninja
Ne köszönd! Nagyon szivesen hajtok veletek! Mivel nem vagyok idõhöz kötve, ezért bármikor tudok inditani és gyakorolni!
IP cimért érdeklödj [email protected] msn-en! Akiknek viszont ismerem az MSN cimét mindik küldök üzenetet, ha van szerver! De te ezt már tudod jól!😊

dan104
Köszönet NINJA-nak a lehetõséget,örök hála!<#puszi><#law>

Álltalában minden nap csinál valamki szervert, de állandó még nincs.A bajnokságnak lesz szervere, de azt még tesztelik, még nem elérhetõ állandóra.Addig az ittlevõk bizalmán és kedvességére vagy utalva😊

My words are weapons.In which I murder You with?

Mindennap szoktatok szervert indítani itt?
És ha igen hanytól hányig üzemel?
Vagy nem lehetne egy állandó szerver?
james-hun
vagyis hogy jol fogsz kinezni mogottem ....<#smile>
JuanG
aranyos 😊...jól fogunk kinézni egymás mellett 😄DD:..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

james-hun
bocs megprobalom meg1x
james-hun
na en is elkezdtem festegetni bar meg csak vagy 40% keszultseg
nagy meretu kep

petesilver
Jövõhéten megpróbálok én is lassan festeni valamit. Majd kiváncsi vagyok, mi sül ki belõle. Ha engedélyezik a custom festéseket, és nagy mezõny lesz, muszály valami széppel elõállni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
így van, és nekem tetszik 😊)), gyerekkoromban megvolt 1-2 képregény belõle...úgyhogy marad!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

dan104
kösz!!!

Jah és mégegyszer:
[/link]http://www.hsw.hu/hgtrm/index.html[/link]
Az érdeklõdõk kedvéért.

dan104
én is én is,mit tegyek mester mond és megteszem!!!

Amúgy a jel a Punisherbõl való ha jól sejtem

Nagyon komolyak ezek a festések grat!Fõleg a nemzetí szinû GTR jel fogott meg.Nem semmi.össznépi bajnokságra egyre nagyobb az esély, részletek hamarosan letisztázódnak a felek között, aminek a vége nagy valószínûséggel egy örületesen jó "csempionsip" lesz😊)

Nekem is dobjatok róla egy mailt pls : msn:[email protected] e-mail: [email protected] THX. Csak azért írtam hogy nyomi mert szerintem nem illik oda to much 😊))) tegyél valami mást rá de küldtem neked mailt Juan G.
Ninja
Gurulgatunk😊 Probálkozunk😊 Ha van kedved 81.182.9.11 20.30-ig biztosan üzemel

petesilver
Pedig az a nyomi halálfej valami Action Hero jele nem? A fantom, vagy mi a szösz jele. Dumcsiztam Toyával, ha minden igaz, rengeteg jelentkezõ lesz, és ha mindenki veszi a fáradságot, és tisztességgel végigtolja a versenyeket, akkor fantasztikus versenyek lesznek, mert rengeteg a jelentkezõ, és leszünk dögivel!!! És az naggyon jó!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ninja
Szevasztok!
Amennyiben lehet még jelentkezni a bajnokságra, szeretnék!
Légyszi az illetékestõl kérnék egy E-mailt a feltételekrõl stb...
Elöre is köszike!
[email protected]

JuanG
51? ...asszem van ilyen alapautó...asszem inkább 49 leszek, vagy 102 😄DD

dan104
kösz,probléma megoldva!!!!!!(nem az volt)

Kaszi46
hmm pedig azt kéne, akkor nemtom

*Posse*T.W.D*

dan104
nem eszi meg!

Kaszi46
méjbi mutasd meg neki a gtr exe fileodat

*Posse*T.W.D*

dan104
TUD VALAKI SEGÍTENI vagy oldjam meg ahogy tudom?

b-type
hányas az az izé, ahol Nevada-ban titkos ufókisérletek voltak?
vmi akárhányas bázis, vagy szektor, v. mi
na az nem jó? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

james-hun
Ha szabad akkor en meg a 007 rajtszamot szeretnem

koszi
JuanG
azt meghagyom Jaceknak 😄...

JuanG
akkor leszek #00 <#alien>

dan104
Kis segítséget kérnék:GTRManager11Final.exe elkezdem installálni és kér valami cd-t,meg keres valami .....exe-t,mit kell csinálni????Kösz

Mnemomic
Bocs tényleg csak a Nascarban is azzal megyek már 3 éve.

Kaszi46
hu itt ilyen számfoglalósdi megy már? akkor ha nincs ellenvetése senkinek a megtisztelõ 46 os rajtszámot elvinném

*Posse*T.W.D*

b-type
na meg ha nagyon belemásztál, és örömödet leled benne (ezért irigyellek, szenyó terjesztõk)
szal akkor ideje lenne egy Subaru-nak is nekiállni!! 😄D
hát nem?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
"zero alatt az a halálfej elég nyomi" --tényleg, az egész autó tele van halálfejjel 😄DD...nem alkuszom!!!

JuanG
nem! 😄DD

JuanG
áááá - ne már!!! ... a francba...

Zsír a verda 1 dolog nem tetszik nekem a zero alatt az a halálfej elég nyomi :S (magánvélemény 😊 )
sajoati
enyém a 28!

valaki nem akar nekem egy cool Vancouver Canucksos (http://www.canucks.com) autót gyártani? 😊)

Endure, in enduring grows strong...

Mnemomic
Csak jelzem, hogy a bajnokságban 47-es számmal mennék majd 😊

b-type
mármint ami fehér az lehetne piszkosfehér, mint a 47-es.
az alapszín nagyon jó.
(persze hogy)

b-type
mi lenne ha lehagynád a - zero -t ,és leszineznéd olyanra mint a 47-es?
olyan piszkosfehérre...régiesre.
és ha a - no fear-t átfordítanád? csak a képet, a felírat maradhat fehér persze, de a képen ami fehér-fekete, és ami fekete az legyen fehér...hm?
egyébként persze hogy desznyó! 😊

JuanG
hopp egy lemaradt 😊

JuanG
elkezdtem egy fekete autón dolgozni, jobban tetszik mint az elõzõ 😄DD

Na "megváltó" EA elmehet a picsába ... vicc az egész 😊)

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Kaszi46
megjöttem 2 napi gtrezésbõl(haveromnál lanoztunk 1et) 😊

nálam most telt eb az a bizonyos pohár, ha ez igaz amit hsw-n irnak nem fogom megvenni ezt a játékot! majd talán a 2. részt(ha nem 2006ban jut el hozzánk). ez már komolyan mondom vicc. minden kibaszott fórumon sirnak utána a nem német anyanyelvüek, rengetegen megvennék ezek az idióták meg szarnak rá, még jobban huzzák a kiadást. szóval ennyit errõl

*Posse*T.W.D*

Hali.Végre megvan a game thx Norbi 😉. Ha indul bajnokság én is jelentkezni fogok !!! 😊 Nagyszerü a játék nr1.
Ennyit az EU-ról... <#szomoru2>