9559
  • Bal1
    A starfuck-kal csak ki kell választani az alsó verzióju starforcot és disable cd-roms aztán be mountolni daemon tools vagy alkohol virtual drivba a mini imige fájlt. és ha a registry-ben átírtad amit ír a no-cd instructions akkor indíthatod. Ha nem megy húzd le a cd meghajtókat, úgyis működik.
  • CodeRed
    Minden Starfuck-os és GTR-es dolgot szedj ki a registry-ből.Ezután újból telepítsd a játékot a leírtak szerint.Ezután pedig a Starfuck-ban csak a legalsó verziót használd és az alapján tiltsd le a CD-ROM-okat.Ami talán fontos lehet az az hogy nálam az optikai meghajtók a secondary idecsatornán vannak.Ezért csak úgy működik a dolog ha a STarfuckban az adott Starforce védelmet kiválaszta a PREFERENCES-nél a CDRoms Located fülnél az On secondary channel van beállítva!!Remélem tudtam segíteni.
  • HPt
    Boldog Karácsonyt minden gtr-rajongónak
  • tHoMaSmAn
    na most fennt van a starfuck:
    1. Hiába állitottam be a settings.ini-ben hogy Language=English csak 3 gomb anol, a többi spanyol vagy ruszki, vagy éppen amilyen az előző nyelv volt, ebből kifolyólag az üzenetek is spanyolok...amiből qrvára 1 szót sem értek!

2. most visszadugtam a cd-t (mert ugye elvileg lehet) aztán a starfuckba arra nyomtam, hogy deaktiválja a cd-t (valamit kiirt amiból semmit nem értek) Ezután rányomtam a PATCH gombra is (mér' ne ha má' ott van) itt is kaptam egy kis spanyol leckét.

3. Játék ugyan azt csinálja, ellenőrzi a lemezt, oszt nnem jut 1-ről a kib**ott kettőre! Szép kis karáncsony ez igy!
  • CodeRed
    Nekem Asus A7N8X-X-es alaplapom van.Most meg nem mondom melyik NForce drivert használom de, bár elsőre nekem is szétqrta a hangot a Starfuck, kis berhelés után helyreált (nem az integrált hangkártyát használom).Reinstall nélkül műkszik faszányosan a Starfuck mostmár.

UI:Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!
  • petesilver
    Szerintem én rakhatom újra registrytakarítás után. Én először sturtfuck nélkül próbáltam, úgy nem ment, és mostmár azzal sem:(
  • ibronk
    Igen, a cd kulcs mindenkinek ugyan az, csak az online más.
  • arty
    kivétel nforce2, 5.10es driver... azzal többeknek sem megy :(
  • tHoMaSmAn
    Őszintén szólva azért óvakodtam a STARFUCK-tól, mert irták itt, hogy hazavágta a gépen a hangot ha nForce-os driver van fenn!!

De most azért letöltöm :P
  • sanzik
    ezt nem tudom,en starfuckal probaltam es igy ment,masik variaciot nem probaltam
    szerintem rakd fel starfuckot mert hasznalhato es egyszeru es meg a cd-t sem kell lehuzgalni
  • tHoMaSmAn
    csak az a gond, hogy én ezt a starfuck-ot nem használtam, hanem anélkül játszottam. Csak úgy tudom megoldani a problémát, ha felteszem ezt a starfuck-ot? anélkül esélyem sincs?
    Ha mondjuk előröl kezdem az egész folyamatot? Uninstall, reinstall, patchelés, aztán registryben a letiltás??
  • Mnemomic
    Az a baj hogy most a szép Saleen-emet dobhatom ki mert vmit változtattak a kocsi lámpáján mert az eredeti Saleeneken kívül a többinek a lámpája be van festve mintha ráfolyt volna a festék olyan :(

Ja meg sajnos a Vertigo elég gyenge pedig formára nagyon tetszik nekem :)
  • sanzik
    en megfejtettem ott van #3840-ben
  • tHoMaSmAn
    "en semmit nem csinaltam install disable cd patch backlist es ment egybol es angol is:P"
    Ezt egy kicsit részletesebben, mert cseppet zanzásitott info!! :)
  • SE
    Boldog Karácsonyt mindenkinek, külön köszönet Juan G.-nek az önzetlen segítségéért!
  • Jacek
    valszeg ujra megjegyzi hogy ott egy virtual daemon:)

en semmit nem csinaltam install disable cd patch backlist es ment egybol es angol is:P
  • sanzik
    Na csak elindult!!!
    annyit csinaltam,hogy a starfuckban disabled utan ranyomtam meg a patch blacklistre,ahogy Jacek is irta es mukodik
  • arty
    nem én, de nekem sem sokminden lehetett a reg-ben, mivel a wint reinstalláltam, s utána a GTR-t nem!

amugy szokásos dolgok meg vannak csinálva: reg olvasás tiltva, kábelek lehuzva, daemon3.47 mountolva, alcohol nincs fent.

esetleg irjátok le, nektek hol van bejegyzés GTR-re, akkor megnézem, nekem is van e ott :)
  • tHoMaSmAn
    Nos nekem most töltődött le a patch, de amint látom akadnak vele gondok, de látom van olyan szerencsés is, akinek nem vágta haza a játékát! Légyszi ossza meg velünk a szerencsés mit hogyan csinált! :D
  • Kaszi46
    nem te törölted starfuck miatt registry-böl a cd-kulcsot meg hasonlokat? ha igen lehet amiatt indul el neked.
  • Ninja
    Most szomorú vagyok, mert nekem sem megy, bármit találok ki!
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek! De ha nem fog menni nálam az 1.2 akkor én szomorkás maradok! Ne hadjátok plz:
  • sanzik
    na mondjatok mar meg valami okossagot mert nekem egyenlore nem megy a patchel
  • arty
    kiprobáltam, h versenyen AI driverre váltok, megnézem hogyan is kéne menni ... 170el elsokallt egy 80-90es kanyart!! totálkárra törte a kocsit :O

érdekes ... :O
  • tHoMaSmAn
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!

• arty
    ahh, a drágaszágom:

• rezsofiz
    Halljátok az 1.2 patch 150 mb:D szép nagy
  • arty
    nekem is megy!!! :D

nekem a win reinstall után nem lett felrakva a gtr ujra, ám az installer igy is ment, utána reboot a védelemnek és fut. daemon 3.47.
  • Jacek
    bele dobaltam az angol dolgokat dob az elejen ket errort hogy nem tudja betolteni a bmp-t de utanna megy es angol
  • Jacek
    en rebootoltam disabled cd meg patch backlist es mukodik
  • Dunpeal
    Megjelent az 1.2-es patch!
  • rezsofiz
    Már megbocsáss de teljesen jogos. Elsősorban 2 darab hozzászólást kellett volna visszaolvasnod hogy megtudd kérdésedre a választ. Másrészt ilyen baszott nagy képeket q@@va nagy bunkóság berakni...
  • bazze
    Hol lehte letölteni a mini image fájlt?
    Nem nagyon érek rá vissza olvasni úgyhogy PLZ HELP
  • K.András
    Szal ne is probáljam felrakni javitást a warez gtr-re?Tényleg kiadhatnák már emberi nyelven, régen megvettem volna...

A renderer viszont nem brazil csak a neve az ;)
  • arty
    ez elég cuminak igérkezik akkor ... :(
  • petesilver
    Szórakozgattam vele, de ezt sufnibarkácsal nem lehet megoldani szerintem, mert túl sok fájlt változtat meg, amik nem működnek a másik nélkül. sima exe, és dll variáláskor nem indul el, merészebb cserebere hatására elindul ugyan, de szénnéfagy utána. Jól megvariálták. Ezek után mostmár tényleg kiadhatnák hivatalosan az angol verziót nálunk is.
  • petesilver
    Ez érdekes, de nálam sem megy a nem eredeti GTR patch után. De nem is ez a legszebb az egészben! Egy egyszerű CD kereséshez a starforcenak van képe 3 percre felnyomni a procit 100% ra, és a hőmérsékletet ezáltal a legmagasabbra tornászni!! Vazzzeee, ez a Starforce tud valamit! Ilyet eddig csak egyszer sikerült, egy nagyon durva brazil renderrel, ami 2 órán át számolta a képet! nem pite!
  • arty
    én ugy tudom, a cd kulcs minden verzional ugyanaz ... de majd egy legal tulaj beirhatja, h neki is az e a kulcsa, amit itt mi szoktunk használni :) (mármint a cdkulcs, nem az online play-é!)

(isten ez a szerkesztés funkcio, neevtséges, hogy csak ezért alapbol emeltdijas sms-t kellene küldeni ... :( )
  • Kaszi46
    hálistennek csináltam a játékról egy biztonsági másolatot a patchelés előtt. ez minden hiba nélkül elindul.
    starforce verzio lehet frissült. patch után system infonál ezt a verziószámot dobdta ki:3.4.63.4 lehet az is hogy a cd kulcsot tiltják. vagy csak én lámázok vmit
  • Kaszi46
    warezosok közül indul mindenkinek 1.2 után? nekem a cd ellenőrsénél nem jut tovább:(
  • ibronk
    Join lagot megcsinálták, juppi, az uj kocsik viszont egy kivételéve mind szarok :)