9559
  • Panther
    Hello pete! Megjöttem és először is kellemes ünnepeket mindenkinek!

Nekem Windows XP Media Center Edition van fenn (ahogyan már írtam, eleve beépítve az SP2, nem buherált javítócsomag) és simán felment az 1.2-es patch és elindult a játék. Én a patch telepítése előtt a Starfuck-al eltüntettem a DVD-írót, utána telepítettem a patchet, majd exére rákattintottam. A védelmi rendszer telepítette a Starforce drivereket és újraindítást kért. Kikapcsoltama gépet és lehúztama kábeleket, biztos, ami biztos alapon. Alcohol 120-ban be volt mountolva a mini image és simán elindult alegközelebbi indításnál. Lehet, hogy menne Starfuck-al is, de nem szórakozom vele, amúgy is lenn van mindig a gép oldala, szóval nem nagy kunszt lehúzni a kábeleket. Amikor kijön itthon úgyis megveszem.

Az alaplapom NForce2-es (Asus A7N8X-X), AMD Athlon XP 3200+, 1 GB Ram (400Mhz). Az alaplapi meghajtó nem a legújabb NVidiás, hanem ez:
    nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_international

• Dunpeal
    Nekem angol xp sp2 van fenn és megy az 1.2patch-el amúgy passz,hogy egyeseknek mért nem megy evvel a patch-el,ja és warez verzió
  • Alexease
    Nem. Igy "kell" elinditani - nalam - a jatekot. A patch telepitesnel semmit nem csinaltam, csak raengedtem aztan annyi (plusz a boot).
  • Alexease
    Itt;)
    ..\UserData\Neved\Neved.PLR
    FFB steer force grip weight="0.00000"
    FFB steer force grip factor="0.00000"

En ezeket nullara tettem, bar az lenne eredetileg a jo ha lenne rajta egy kicsi. Ezek elvileg az alap gumi tapadasok "jelzese" az FFB-n a sebesseg fugvenyeben - a kormany forgatasnal. Bar csak 1-2x teszteltem, de nekem igy erezhetobb volt. Igaz, csak nehany kort mentem vele;)))
  • petesilver
    Amúgy szerintem az XP SP2-ben lehet a hiba. Az SP2 nem csak egy firewallal turbózott SP1. A védelmi mechanizmusát úgy alakították ki, hogy a rendszer, és a programok által használt belső kommunikációs portok igennagy százalékát blokkolja a védelem jegyében. Teszi ezt tipikus Microsoft módra a háttérben, és a tuttod nélkül. Ezért kattant meg annyi rendszer anno a ráfrissítés miatt, mivel a régi programok vígan futottak, kommunikáltak a portokon, jött az SP2, és azzal kezdte, hogy bezárta ezeket, és élből a gépen futó programok fele nem indult. Persze ez a teória addig él, amíg be nem ír ide valaki, hogy neki crackelt GTR fut SP2-őn, 1.2-es patch üzemmódban.
  • petesilver
    Azért egy valamit el kell ismerni! Az uninstallja piszok gyors, és leszedi rendesen! :)
  • petesilver
    Ha valaki tényleg megy ki venni, lécci szóljon! Nyamvadtkodik a fene ezekkel a tört cuccosokkal, veszek inkább eredetit, max felgyújtom, ha ahoz meg az angolosítás nem lesz jó!
  • K.András
    Á nem szorakozok én ezzel,játszom az 1.1-el aztán ha meglesz eredeti majd felrakom a javitást vagy ha esetleg jön crack majd akkor...
    Egyébként nagy szopatás ez a simbin-töl de saját maguk alatt vágják a fát,mert ahol nem lehet még kapni a játékot ott csak warez gtr-t lehet használni,és mire lehet majd kapni addigra lehet azt mondja majd kedves játékos hogy addig pöcsöltek amig feltörték megoldották hogy tudjak játszani,ahelyett hogy megvetették volna velünk amihez csak annyi kellett volna hogy egyidöben teszik elérhetövé világszerte,természetesen karácsony elött hogy esetleg a fa alá is bekerülhessen...Ennek ellenére én tuti megveszem.
  • K.András
    De ezeket a javitás telepitése elött kell megcsinálni?Részletezd pls.
  • tHoMaSmAn
    starfuck v0.82beta
    de nekem ezzel se sikerült...
    jacek, sanzik, alex a KIVÁLTSÁGOSOK listája
  • K.András
    Valaki nyomjon nekem egy starfuck linket thx,megprobálom azzal ha van olyan emberke akinek megy 1.2 wrz gtr-el akkor nekem is mennie kell...
  • Jacek
    GTRmanager-el szedheto az 1.3-as angolositas:)
  • tHoMaSmAn
    MoTec angolul

Most láttam a bhm-en, szerintem nem árt, sőt szvsz QRVA HASZNOS!!
  • sanzik
    en a starfuckban mind2 starforce verzional vegig nyomtam a disable cdromot meg a patch blacklistet, nem csak a legalsonal hanem a kozepsonel is
    es sp1-es xp-m van
  • sanzik
    nekem 0.82beta a starfuck
  • tHoMaSmAn
    egy kérdés azokhoz akiknél ment az 1.2!!
    Milye verzióju volt a starfuck?? nekem v0.81beta
    most leszedtem a GameCopyWorld-ről a 0.82beta-t!
    Lehet, hogy ezen is mulhatna a dolog???? mert mint irtam az 1.1-el gond nélkül elvolt viszont az 1.2 kifogott rajta
  • sza.sa
    Nekem ment a sima lehuzogatós módszerrel is az 1.1.... de az 1.2 nem...
  • arty
    látom ignoráltatok... starfuckal akkor kezdjetek csak szórakozni, ha a lehuzogatos módszerrel megy !!! igy ki lehet zárni egy hibalehetőséget, mert ha egyből starfuckal probáljátok, s nem megy, akkor miből derül ki hogy miért is nem megy ?

picit logikusabban, emberek ...
  • ibronk
    Hol van ez az FFB cucc Alex? :)
  • tHoMaSmAn
    Na mindegy mostmár regiztem, és próbálom vele felvenni a kontaktust. :)
  • tHoMaSmAn
    nem vagyok regisztrálva ott... ha megkérnéd hogy irja le, és ide bemásolnád az nagyon jó lenne!!
  • ezsolt
    Hi!

Kellene valaki aki nagyon jól "beszél" angolul! A bhms oldalán a fórumban van egy srác aki azt állítja tud segíteni az 1.2-es patch telepítésével kapcsolatban! Privátban kell vele felvenni a kapcsolatot! www.bhmotorsports.com
  • tHoMaSmAn
    1.2 felrakáskor (patch installkor) akkor le legyen tiltva a cd, vagy nem?
    Kissé zavaros számomra ez a my computer-es variálás, nem értem mi szükség van rá, persze lehet, hogy ebben van a lényeg!! :D
  • Alexease
    Tetszik, tetszik, de meg minjdig nagyon ISI-s a kezelhetoseg:)) Bar valamelyik nap talaltam egy FFB allitasi lehetoseget, amivel valami "kamu" efektek/visszahuzast lehetett allitani, kikapcsolni, azt lelove valamivel jobb, erezhetobb lett. De ha lehet, akkor NGT, afolott meg mindig gazos nekem;)))

Most van idom, bar most kellene indulnom hugomekhoz vilagvegere;))) Aztan meg hetfon ismet melohely;/
  • Alexease

Nekem amugy semmi bajom az XP-vel, teljesen jol mukodik amiota fent van (tobb mint 2 eve), meg mindig 20 sec korul boot-ol nullarol, pedig mar tobbszor teljesen lecserelodott a "software-park" felette;))) Hasznaltam/dolgoztam mar jonehany "rendszeren" (SG, Unix, Machintos, Win es feltucat Linux), de meg mindig a Win a leghasznalhatobb (persze ezt hasznalom a legtobbet, es ezen futattok mindent ami nekem kell;DDDD)
  • petesilver
    Amúgy hogy tetszik a GTR? végre van időd emberi időpontban fórumozni:)
  • petesilver
    A maga hozzáállása ismerős!! Már az is nagy megtiszteltetés a Microsoftnak, hogy egyáltalán hajlandó futtatni az XP-t!!!! :)
  • Alexease
    SP1-em van a SP2-ot nem szeressem, a tul sok biztonsag miatt teljesen atvarialtak az egesz "keretet". Amugy sem ad semmi ujat, csak fel tol egy csomo szemetet, es nehezkesek lesznek a rendszer hozzaferesek. Az egyeb csicsak meg nem erdekelmek, mert amugy is teljesen "csupaszon" hasznalom a rendszert, mert nem a XP-t akarom futtatni a gepemen, hanem az alatt a programokat:))))
  • petesilver
    Visszatérve kicsit a modelre, egy valamin ledöbbentem. Nekem ugye úgy kell készíteni a modelleket, hogy elöl a keréknél a dobot úgy kell kialakítani, hogy a kerék elfordulhasson gond nélkül + - 30fokot, állítólag ennyit minimum fordul az első kerék kormányzáskor. Nos a simbines modelnél ez nincs meg, az első kerék picit elfordítva már beleütközik a dobba. Érdekes, vajon in game mennyire látszódik ez?
  • Alexease
    Leirom mit csinalok sorban, bar nem hinnem hogy valami kulonleges lenne;)
    - MyComputer-ben ha a CD/DVD meghajton "rajta maradt" egy icon (pl. elozo jatek CD/DVD) akkor onnan Properties/Driver/Uninstall.
    - MyComputer/Properties/Hardware/DeviceManager/Scan (ez ujra megtalalja a meghajtot, es fel is rakja.

- Ha az elozo ketto nem kell, akkor egyszeruen eloszor a StarFuck indit es Disabled CD Roms (A Daemon kozben NEM fut meg a hatterben, de a meghajtoja fent van!!!! A Registry-ben a Daemon meghato olvashatosaga le van tiltva!)
    - Ezek utan Daemon indit, emulaciok bekapocsol, jatek mini-image mount-ol, jatek futtat;)

De ha ezek kozul valamelyik sorrend nem volt jo, vagy bent volt egy CD/DVD icon (?!?!) akkor vagy keri a rendes CD-t, vagy keresi a StarForce de nem talalja meg es talan meg le is fagy (vagy vegtelensegig keresne:DD).
  • sza.sa
    nekem is SP2...
  • petesilver
    Mázlista! Könnyebb lenne, ha érteném, hogy mitől nem megy,amikor nem megy. az tuti, hogy valahol nagyon eltéved. Ha megy gyors chek, és indul. Azonban ha nem megy, a proci terheltsége egyből 100%-ra ugrik, és ott marad kb 2 percig, utána error.

Még nem mélyedtünk el a SP1, vagy SP2 XP oprendszerben. Nekem SP2-es van, és nem megy sehogy az új patch!
  • sza.sa
    Mit rontottam el? Xp reinstall, registry buherálás (003 megtagadás), Starfuck, disable CD, GTR install... megy. 1.1 install... megy. 1.2 install...nem megy! Pedig volt előtte Disable CD, meg a patch backlist is...
  • sza.sa
    Arra kíváncsi lennék én is...
  • Dunpeal
    Nekem szintén!
  • Alexease
    Nekem is megy rendesen (StarFuck-al).
  • ibronk
    Jaceknak meg Sanziknak jó emberek, ők hogyan csinálták meg?
  • sza.sa
    Hol lehet online megrendelni a progit???
  • sza.sa
    Éjjel én is újraraktam az XP-t, mert nem ment a Deamon.... de akármit csinálok, nem megy.. sőt a registryből a 003-as mappa teljesen üres, nincs benne semi PNP Bios.... lehet hogy ez lehet a baj?
  • petesilver
    Tegnap én is kísérleteztem. Újraraktam mindent, aminek az lett a vége, hogy jelenleg semmilyen formában nem működik a GTR, még a régi 1.1-sem. Végül is ebből a szempontból nem is olyan rossz a starforce.