...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
nem😊

!Forza Ferrari!

Dunpeal
suprnova.org fenn van!!

DJ Bee18
Nem tud valaki egy mûködõ torrent linket? Mert amik arrafele vannak már nem igazán jók 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

JuanG
nemám 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Kaszi46
#1628 kb itt

*Posse*T.W.D*

DJ Bee18
Sziasztok! Nem tudom meddig olvassak vissza 😊, mikor jelent meg pontosan a német verzió?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kaszi46
FIZETNI?

hmmm ez nem ugy megy mint fps gammáknál(örül a szervertulajdonos hogy mennek hozzá)?

*Posse*T.W.D*

oneal1
akkor ok!
kiv vagyok hányan leszünk majd 20. án!
biztos kira lesz!

!Forza Ferrari!

JuanG
így van...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

oneal1
találkozóra jössz??
mer még nem voltál egyszer sem😊

!Forza Ferrari!

oneal1
jah tényleg dceakkor õk csak hétfõnként jöhetnek nem??
a verseny napján

!Forza Ferrari!

Csiki Peti azt mondta, hogy a szerver átjárhatóságban megegyeztek a találkozón, tehát az éles és a teszt versenyeken jöhet az is a mi szerverünkre, aki más szerverre fizetett.
Én a legutolsó infók szerint ezt tudom. Majd rákérdezünk a biztonság kedvéért azért.

GPLRank: -51|GTRank: -30

oneal1
peti de nem a mi szerverünkön fog menni a dolog???
mer akkor talán a Csiki Petinek kéne a pénzt utalni..
vgay nem?

!Forza Ferrari!

JuanG
kösz, csak nem volt számomra egyértelmû, hogy a dec. 20-án kezdõdõ "teszt" bajnokság is már összevont lesz-e...vagyis ha befizetek a HSW-s szerverre, akkor 20-án indulhatok, ugye???

"A (GPL, LFS, HSW, Mozso-féle F1c) bajnokság szervezõi közös megállapodásának eredménye"

Összevont!

😊

JuanG
még egyszer megkérdezném tisztelettel:
akkor a dec. 20-i verseny az most összevont vagy csak LFS-es teszt bajnokság lesz?

azért kérdezem, mert ha összevont, akkor küldöm a zsét mozsonak 😊))

JuanG
én csináltam csapatot, és úgy veszem észre, hogy egy csapaton belül adott gumitípus van, és nem láttam lehetõséget váltani, csak a kinézetre vonatkozóan, pl. Lister-nél fekete v. sárga kerék...

HaZso
Annyiért nekem is kellene :-P

james-hun
csak info kellene mert meg nincs meg a jatek
milyenek a kocsi erosorendek es mekkora kulombsegek vanak a kocsik kozott (teljesitmeny)
ibronk
Saját csapat csinálása esetén azt nem lehet megadni valahol hogy milyen gumi legyen az autón?
Mert 3 fajta gumi van ám a játékban: Dunlop, Pirelli, és Michelin, és különböznek a tulajdonságaik.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
De akkó csak most az elsõ tesztbajnokságban lesz ez a csere bere, az elsõ komolyban elõre szabadon választott, saját festésü kocsi?

ibronk
Ezt a peches bajnokságot ám, a felénél még ugy volt bajnok lehetek 😊

Nem akartam flame-et, pont ezért nem magyar nevet írtam. De egyébként is "smile" alatt ment az egész.
😊

petesilver
Én nem azt mondom, hogy Huttu 2. Egyszerûen látni szeretném, hogy magyarok a példaképek, mert magyarok közt is van nagyon sok jóóó! Ennyi. Istenítsük a sajátjainkat.

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
ebben igazad van. amúgy ma majdnem vettem egy eredeti NR2k3-at $11-ért, csak kiderült, hogy ide nem szállítanak. mármint USA->Mo. 😞

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
akarom mondani páran (köztük én is) csináltunk kocsit...😄DD

JuanG
elvileg nincs akadálya az addon csapatoknak...én, meg még páran már csináltunk saját kocsit...

HPt
tudom jól, jóban vagyok Norbival, errõl az FFRL-rõl is folyamatosan tudtam, sõt: én is majdnem indultam - az egyetlen akadály az volt, hogy nem volt eredeti Nascar 2003-am

én csak azt mondom, ne mondjuk mindenkire hogy Huttu 2 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

sajoati
az elõbbi #2724-re ment 😊

sajoati
nézd meg ezt pl. (TransAm)
http://ffrl.racesimcentral.com/

HPt
Csiki Peti további információi (LFS fórumból):

"Azért is írok mert tegnap elfelejtettem, hogy a bajnokság változó idõjárással, kötelezõ cokpit nézettel, és egyedüli használható segítségként automata kuplunggal fog menni. Ahogy Hum Peti is írta IP-vel mennek majd a futamok, nem a lobbyból.
A bajnokság oldala hétvégén indul ott lehet majd jelentkezni, lesz FAQ is rengeteg hasznos infoval. Ha lesz rá igény indítunk egy szabad nézetes, (opcionálisan) szabad segítséges, szabad autóválasztásos bajnokságot is szerdánként."

grebber
GTR.Fia.GT.Racing.Game.GERMAN-NCRYSO verzió eddig nm indul daemon toolsal.Alcohol-t irja hogy nincs fennt lehet az kell neki?Majd holnap este kiprobálom Alcohol20%-al.

Next PC upgrade: 2022

Mnemomic
Hát nem tudom én ár most eldöntöttem mivel akarok menni a pedig a Saleen a többi nem érdekel 😊

Mint handicap módszert sok helyen alkalmazzák az autócserét bajnokságokban. Az elsõ bajnokságban tapasztalatszerzésre nagyon jó lesz szerintem az, hogy megismerhetjük majdnem az összes autót.

HPt
még mielõtt megköveznétek 😊

természetesen hülyeséget írtam, mivel a következõ bajnokságban már egy kocsival lesz a menet valószínûleg, így nem lehet majd válogatni 😊 az viszont áll, hogy meg tudjunk egy körülbelüli erõsorrendet

HPt
természetesen, az igazi bajnokságban nem így lesz

ez azért is lesz jobb, mert az "igazi" bajnokságban már lesz egy alapod, hogy teszem azt: Barcelona-n jó volt-e a Lambo, vagy keressek másik kocsit

skineket lehet használni, vagy van vmi technikai korlát amibe beleütközhetne?

JuanG
a probléma az, hogy ilyenrõl még sosem hallottam <#alien>...amúgy nem probléma a tesztekre nézve, de az igazi bajnokságban biztos nem így lesz...és a saját csapatot én is támogatom á lá HNR...csak össze lehessen hozni...

Kaszi46
az én privát problémám csak annyi hogy asszem megtaláltam azt autót ami nekem bejön.mind vezetésben mind külsõben. sajnos se idõm se energiám mindegyikre ráérezni. tényleg a saját skinketet, pontosabban saját autót lehet majd használni?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
jo lenne amugy ha kicsit bõkezûbbek lennének a hozzáértõk a setupokkal.

*Posse*T.W.D*

HPt
ki tudnátok fejteni részletebben, mi a probléma azzal, ha mindegyik autót használjuk? meglepõdtem, amikor láttam mennyien ellene vannak

Kaszi46
ezek a diviziok hogy lesznek?remélem ugy, hogy egy elõzetes idõeredmény egyeztetés alapján rangsorolva lesznek az indulók, és a hasonló idõket autózók indulnak egy divizióban. vagy pont ezt jelenti a divizio?😄DDD

remélem ez a mindig más kocsival való indulás még változni fog.

*Posse*T.W.D*

HPt
Huttu kb. 700 körbõl egy olyan GTRank-et rakott össze, ami másnak 3600 (!) körbõl sem sikerült eddig, ráadásul csomó pálya van ahol kb. egy mp-vel tartja a wr-t <#kacsint>

Prezsi
Szerintem csak Norbi van Huttu szintjén, de ebbe ne menjünk bele, mert flame lesz 😊

HPt
mellesleg: a bajnokságban nem fogod megismerni Huttu tudástartalmát, mivel õ finn, hehe 😊

HPt
tessék??? Atesz, Hazso, stb. tud annyit, mint egy 2x GPL világbajnok?

remélem vmit félreértettem

81.182.9.34 Ninja servere lehet jönni ha akartok
petesilver
Holnap indítok, tesztelünk, de most eltûntem futamolni! Sorry! By, holnap jövök. Addig döntsétek el, hol legyen. Szerintem kezdjünk gyúrni Barcelonára.

1.5 nettel bõven indíthatsz egy 6 fõs servert simán elmegy !!! CSak pls tedd be az ip-t ide ha indítasz mert akkor én is megyek 😉
petesilver
Éééééés végre 30 gigára növelték a korláthatárt. Ami cool végre, tekintve, hogy már 5-én 20 gigánál tartottam. De már leállok, hó végéig nincsne download, a szerverezés-játék miatt.

petesilver
Ma nascar futam van, de holnap tuti indítok tesztnek egyet.