9559
-
#4096 azt nemtom:)
amugy ezeket az uj autókat sem lehet sokmindenre használni, sokkal gyengébbek az alap kocsiknál szerintem -
#4095 Volt Diablo, csak ki kellett szedni az 1.2-bol liszensz problemak miatt;( -
K.András #4094 Tényleg és hol lehet a diablo mintha igérve lett volna? -
#4093 nem hivatalosak! de olyan cucc nincs is ami megváltoztatná a ajáték alapjait!
vannak -új pályák
-új skinek
-meglévő autók más skinnel uj slotban( pla ami lambot csináltramn az uj autoként jelenik meg)
-forditások
-stb stb
amugy a 2 patchen kivűl semmi hivatalos nem jött ki a játékhoz -
K.András #4092 Ezek "hivatalos" cuccok,tehát fizikába nem nyulkáltak bele? -
#4091 sokkal 1szerűbb lenne a gtr managert használni. azzal le lehet tölteni mindent ami kijön gtr hez, ki sem kell csomagolni, 2 klikk és felinstalálja a játékba. ha akarod le is tudod vele instalálni. teée van uj autókkal,festésekkel,forduitásokkal,meg1000millio dologgal -
#4090 tényleg, ez miért jobb, mint a game.dic nullázása? -
#4089 köszi szépen majd prbóálkozok de hogy állítgatok a regeditbe nem lesz valami gond a winfosba? -
K.András #4088 THX -
#4087 A HGTRM oldalon a chat részre nyomj, és a tesztfutamok előtt ott adják meg az ipt, és az aktuális jelszót. Vagy ha nem találsz ott senkit, írj nekik egy mailt aztán megadják. -
#4086 Kibontot a GTR könyvtárba, hogy felülird a régieket. -
K.András #4085 Meg szeretnék majd ip-t kérni a szerverhez,kitöl tehetem meg? -
K.András #4084 És ezt hogy kell felrakni? -
#4083 koszonom ..es most latom hogy lemaradtam a hetfoi edzesrol.....bar mindegy akkor meg nem is munkodott az 1.2 ...
thx -
#4082 english_translationV14.zip
http://www.gtr-masters.hu/ [!!!!!!!!!!!!!!] -
#4081 Van már angolositás fullos 1.2höz! -
#4080 nem,állítólag,ha a UIDATA/game.dic fájlt megnyitod és 0 byte-osan elmented angol lesz,én úgycsináltam és működik! -
#4079 na nekem is megy mostmar koszonet erte mindenkinek
mar csak az angol verziot nem merrem felrakni ami volt anno az 1.1-hez
vagy ti azt raktatok fel az 1.2 -hoz is?? -
#4078 Detto én is meg fogom venni, a daemon-t nekem is elb@szta, majdnem format c: lett belöle, mert sem az alcoholt sem a daemont nem tudtam visszatelepíteni...aztán rájöttem, hogy a két számot, talán a verzió meg v.milyen bus útvonalat megváltoztattam a daemon installnál és csak így lehetett újra telepíteni, de tökéletesen müködik azóta is...
annyi, hogy más regisztrációs számra tette... -
#4077 ahhaaa -
sza.sa #4076 Az 1.1-es ment Sfuckal, de anno az 1.2 nem... reggel meg csak hirtelen kipróbáltam lehúzott CDvel... Az Sfuckot meg nem szeressem, mert ha használtam, onnantól kezdve a Daemont nem lehet se le, se föl telepíteni.... inkább lehúzom... ha lesz angol, akkor meg megveszem... -
#4075 De a második nekifutásra újra ottvoltam, de aztán a futam előtt egy kicsivel más dolgom akadt, ezért a futamra már nem léptem be, de a gépet otthagytam a szerveren. -
#4074 GTR telepítése:
- feltelepíted a játékot a CD-ről (2CD)
- kikapcsolod a gépet
- lehúzod a feszültséget a cd/dvd romokról, majd bekapcsolod a gépet
- futtatás>>>regedit (ha XP-d van)
megkeresed bal oldalt ezt a részt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
ezekre ráállva a jobb oldalt megnézed hol szerepel a PnP BIOS Extension…ha megvan akkor rákattintassz jobb gombbal arra, amelyiknél szerepel (én pl. a 0002-re kattintottam), és utána az engedélyek (permissions) –re…a feljövő ablakban ráállsz a SYSTEM-re, és az ablak alsó részében minden pipát amit tudsz átraksz a bal oldalra (megtagadás/deny)
utána OK, és becsukhatod a regeditet…
- ezután bemountolod pl. Daemon Tools 3.46 –al a GTR_CD1 mini image-t
utána elindíthatod a játékot, és írd be a CD-key-t, ha kéri…
F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
…ha megy a játék utána tedd fel a hivatalos német 1.1-es patch-et (az oldalamon megtalálod)
Az oldalamon találsz angolosítást is meg angol pithangokat, meg egyebeket:
http://juanracing.hq.hu
-
#4073 Norbi!
tegnap hogy hogy nemvoltál futamon??
nemtudtál bejönni? -
#4072 Starfuckkal nem próbáltad?
-
sza.sa #4071 Én reggel a lehúzós módszerrel próbáltam és úgy ment... -
#4070 Mindenki írja, hogy a Pete Silver által próbált registry turkával megy neki az 1.2-es patchel a játék.Az lenne a kérdésem, hogy starfuckkal, vagy a lehúzogatós módszerrel. -
K.András #4069 Szal a gyakorlatban a 24H ugy jön ki hogy 5 full(3h-s)nappali meg egy esti/éjszakai/reggeli versenyt kell menni és a végeredményeket öszeadni, vagy mi?Ha nem akkor meg mitöl 24h???Ha 8x 3 orában rendezem meg az nem 24h, jobban mondva annyi de mégsem :DDD -
#4068 Na utánaolvastam német oldalakon: csak Spa-ban van ez a fél-dinamikus napszakváltozás. Azért fél, mert az ISI engine nem képes megjeleníteni a napszakváltozásokat. Egyszóval csak Spa-ban lehetséges ez, mégpedig úgy, hogy mindig a megfelelő pályát tölti be. -
SE #4067 Pl.
de használhatod az oldal alján lévő keresőt is.
Csak okosan... -
#4066 Szevasztok pff elég szarban vagyok.
leszedtem ezt a hülye nímet verziót de se crack meg semmi. de a gamma nem is indul olvastam valami hülyesget hogy mit kell csinálni de nekem ez kicsit magas meg kínai. a fordítás angolra hülyeség is megvan csak már az kéne hogy valahogy elinduljon ez a szerencsétlenség. Szóval megkérhetnék valakit hogy magyarul értelmesen sorjába leírná hogy mit kell csinálni ahhoz hogy elinduljo. és ne azt írjátok hogy olvassak vissza mert a faszomnaksincs kedve visszaollvasni 40xx kommentet. azért előre is köszi. -
#4065 Én még csak open practice módban próbáltam az 1.2-t, de hogy is van itt a fél-dinamikus napszakváltozás? Csak Spa-ban van meg és csak verseny alatt? Elméletileg a többi pályán is változnia kellene a napszakoknak, ha bepipálom az "Angepasstes Tageslicht" opciót.
Én ennek még nyomát sem láttam, pedig gyorsítottam is az időt.... -
#4064 THX -
SE #4063 Nemtom' de ha így van bele se kezdek! -
K.András #4062 F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N -
K.András #4061 Komolyan nem értem,hogyan lehetne már verseny alatt tölteni,és ha vezettem 5 körrel akkor ugrott az elönyöm 3 oránként mert be kell sötétiteni???LOL ez valahogy másként lehet,azt sem tudom elképzelni hogy pont mindenki a pit-ben lenne és akkor töltene mert valaki tutter van a pályán,szal ez most abszolute nem világos számomra,söt egyre jobban gondolkozom hogy is van ez... -
#4060 Valaki tudna dobni egy serialt?:/ -
#4059 mi? verseny alatt bizonyos kör megtétele után fogja magát és elkezd tölteni??? és hirtelen napnyugta van, vagy mi??? -
SE #4058 Most akartam egybe lenyomni 24 órát, erre meg töltöget?
-
#4057 na, nekem is adtatok ötletet a reg cuccolással...
akienek eddig nem ment a starfuck, de már unja az ujrainditásokat/ide tiltásokat:
(nforce2 chipseten, 5.10es drivercsomaggal tesztelve)
itt lehet engedélyeztetni, tiltani a kontrollert, sajnos ez csak annak vigasz, akinek nem a primary/secondary IDE vezérlőn van a windows/game winyoja (pl sata/ide/raid kártya, vagy ugyan ez alaplapin) - hiszen igy kilőnénk a win alol a winyot :)
Nekem megy!!! :) köszönet petesilver és VO101 tvr :D