9559
  • JuanG
  • JuanG
    hát remélem nincs igazad, és a verseny alatt nem töltöget...vagy nem is lehet 24H -át nyomni egybe? Szarúl hangzik...
  • petesilver
    Én is, de akkor így megvárom a hivatalos angol verziót!
  • petesilver
    Asszem 3 órás takkokra osztották, mert nem boldogultak a realtime dinamikus változásokkal az egybe 24 óránál
  • K.András
    De tényleg ez a spa 24H hogyan is van, mert elkezdtem egyet és kb háromszor töltött a játék elején egyszer volt nappal gyakorlás töltés volt este,aztán volt nappali kvalifikácio után megen töltés lett esti kval megen töltés elkezdödött nappal a verseny!!!???Most akkor ez nem változik dinamikusan hanem töltögetni kell a verseny alatt is vagy mi?
  • petesilver
    Jesszus mi van itt!!! :) Nagyon örülök, hogy sikerült, és végre mindenki élvezheti az új patch örömeit!!! Csak nem írkáltam hiába!!! Gratula V0101 tvr!!! Ha délután hazaérek, ki is próbálom!!!
  • K.András
    "csatlakozom az előttem szólókhoz!!!"

Akkor te is leszopod magad keresztbe hosszába?
    (fényépes igazolást tudunk elfogadni csak)
  • JuanG
    csatlakozom az előttem szólókhoz!!! Hálás köszönet a megoldásért!!!!!!!!!!!!!
  • tHoMaSmAn
    Leszopom magam keresztbe, hosszába!!!!
    Hálás köszönnet PETESILVER és V0101 tvr!!!
    Meg mindenki másnak, aki közreműködött!!!
    Sokat szoptunk emiatt az 1.2 mizéria miatt, de végre megoldódott!!
  • K.András
    Ettöl függetlenül természetesen megveszem a játékot.
  • dan104
    Srácok,hála mindenkinek aki foglalkozott a kérdéssel,nekem is megy!!!!
  • K.András
    Nekem is megy :DDD
    YES!
  • ezsolt
    Hajrá!
    Nekem tetszik!
  • sza.sa
    Yeah!!!! Megy!!!
    Örök hála mindenkinek, aki segített!!!!
  • ezsolt
    Hi!

Nekem is megy!!!
    Pete, VO101 tvr

• Kaszi46
    hááháááhháhá nekem is megy el se hiszem!!
    nemtommár kinek de nagyon köszi jövök egy rekesz serrel
  • arty
    nekem eddig is ment, de:

• Ninja
    Azt hiszem nagyon sokunk Karácsonya ráment az 1.2-re! Eddig csendesen figyeltem s csináltam mindent, amit irtatok! A mai napig semmi eredmény, ha csak az nem, hogy Tiszta lett az Xp a sok Install miatt
    Köszönet mindenkinek és köszike VO101 tvr-nek aki feltette az Íre a pontot

Most már nekem is megy

• VO101 tvr
    Hang meg minden van :)
    Semmi mást nem csináltam, csak ami le volt írva az 1.1-hez... Daemon-t sem indítottam újra...
    Vak tyúk is talál szemet...
    Próbáljátok ki hátha nektek is műxik...
    A registry keresőjébe beírtam, hogy cd és ezt adta ki. System letilt és kész........
  • VO101 tvr
    Baszki amit leírtál bejött, belenyúltam a registry-be és ELINDULT egyből! BAZZE!!!

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

itt a System hozzáférést letiltottam és már megy is!!!!
    :) :) :)
    Kösz az ötletet!!!
  • CodeRed
    Na , hogy még "lol"-abb legyen,ITT egy kis előzetes a videóból.Bár kissé nagy fába vágtam a fejszémet ezzel a GTR videóval, azért megcsinálom ha törik, ha szakad
  • fpal
    LOL ami itt van :-)
  • Marco
    Sziasztok! Aki PÜ-t vagy mailt írt nekem a GTR-el kapcsolatban, azzal holnap felveszem a kontaktot! Jó éjt!
  • petesilver
    Ezeket nem magam miatt írom vazze! :) Hanem hátha valaki ezek után meg tudja oldani, meg a kihívás miatt. Inkább hozatom én is az eredetit, de azoknak, akik nem veszik meg, ez nem vigasz.
  • avcom
  • K.András
    Itt irja a srác hogy megy ki,francért nem ragadod meg az alkalmat?:DDD
  • K.András
    Irtam neked sg-privát üzit, hogy ha mész ki akkor nekem hozzál,elküldtem a számom.thx!De kb mikor mész ki mikör jössz meg stb?
  • petesilver
    hja, és ezt úgy kéne, hogy először eszközkezelőben ránézni a cdrom bejegyzési számaira, ezt kikeresni pnp, vagy cdrom oldalról a registryben, és a számok alapján azokat a bejegyzéseket tiltani, vagy a numerikus értéket átírni. Ha minden igaz a numerikus érték a registryben az 0-nem, 1-igen. Asszem. De ehez érteni kéne:(
  • petesilver
    Nálam majd csak a reinstall fog segíteni, ahogy nézem, de azt ma már nem erőltetem. Szal ahogy nézem a dolog nyitja a CD-rom plugandplay kezelésében van. A gond itt az, hogy a plug and play alá tartozik a hang kezelés is többek között. Lehet nekem azért szállt el minden, mert első nekifutásra is kevertem a rendszerbaszkurálást. Első lépésként fogtam, és a szolgáltatásoknál letiltottam a plugandplay kezelést. Ezzel a mozdulattal kinyírtam a win oldalról a cd-rom felismerést-kezelést, valamint a hangkártya felismerés-kezelést, és a GTR 1.2 lehúzott cd-romal egyből el is indult. Ezután ezeket visszakapcsoltam, lett is hang, de kihagytam az újraindítást, és utána mentem be a registrybe. Nos a másik verzió a daemonos registry után az volt, hogy lejjebb mentem a services részbe, és ott a cd rom szekciónál tiltottam le minden hozzáférést. Ekkor pnp engedélyezve volt, winben volt hangom, a játék indult, de hang nem volt így sem. Tehát a lényeg, hogy meg kéne találni a registryben a pnp kezelésnek csak a cdrom részét, és letiltani a pnp cuccok közül csak a cdrom részt. Ekkor elméletileg nem érzékel a starforce semmilyen eredeti cdromot, és elindul. Az a trükk, hogy a daemon féle emuláció scsi oldalról generic driver, és nem vonatkoznak rá a pnp beállítások, illetve ami vonatkozik, azt lövöd ki élből az első registryturkával. Nos röviden ez az elméletem az egészről, valahogy így kéne működnie. A gond ott van, hogy a registryből a cd-romos rész túl sok oldalról megközelíthető.
  • sza.sa
    nForce chipseted van? Nem gond ha nem lesz hang, már rutinból megy az XP reinstall....
  • SE
    Nálam ez volt a megoldás:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\ACPI_HAL
    Mindent engedélyezni kell. (Jobb klikk a kulcsra és Engedélyek...)
    És itt is:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_AUDIOSRV
  • Marco
    Sziasztok! A héten megyek ki Németországba, akinek kell eredeti GTR legyen szíves ma vagy holnap megkeresni levélben.
  • petesilver
    Nos. Egyáltalán nincs hang:) De ezt a részét szerintem az elején tudatosan nyírtam ki, az a baj, hogy nem lehet a windowsba visszakapcsolni, illetve nekem nem megy:)
  • SE
    egyáltalán nincs hang, vagy csak a GTR-ben?
  • petesilver
    Srácok, türelem. Jelenleg kinyírtam a hangot végleg a windowsXP-ből:) Amúgy érdekes állat az XP:) Mindent visszaállítottam, minden megfelelően működik, mégsincs hang:) Szal ezért nem írom le a megoldás felé vezető utat, elég ha én szívok vele, úgyis a másodlagos rendszerem nyüstölöm, amit fél éve nem is használtam, ezért nekem nem gond az se, ha nem lesz hang. Csak nem akarom, hogy Ti is szívjatok vele.
  • sza.sa
    Azaz mi a megoldás? melyik crack readme?
  • VO101 tvr

• petesilver
    Hja a megoldás alapja az eredeti crackreadme-ben rejlik.
  • petesilver
    :) Szal át lehet baszni ennek a starforcenak az agyát az tuti!!! :) Dolgozom az ügyön, egyenlőre a főtrükk megvan, csak finomítani kéne, ha lehet. Jelenleg ott tartok, hogy beizzítottam a másik XP-s rendszeremet, és azon sem indult az 1.2. Azóta már két féle módon is át tudom vágni a program agyát, vagyis már el tudom turkálás után indítani az 1.2-es GTR-t, csak jelenleg egyik verziónál sincs hangja. Ha szerencsém van, sikerül megtalálni a módját, hogy hang is legyen, bár lehet, hogy az amatőr tudásom eddig tartott. Mindenesetre mostmár bármikor el tudom indítani a progit hang nélkül, holott egyik rendszeren sem ment eddig.
  • VO101 tvr
    Nálam működik az 1.1, de utána külön könyvtárba telepítve az 1.2 nem. Az 1.1 továbbra is működik...