9559
-
#4136 hogyan szedjem le, ha "nincs is hálókártyám", ha a windows nem érzékeli... -
sza.sa #4135 Nálam is ez volt a gond este! Sőt a hálózati beállításból is eltünt a helyi kapcsolat és nagyon lassan indult be a net... leszedtem a hálókártyát és újra felraktam, így most már megy.... -
#4134 Az 1.2-es hez a végső megoldást nyújtó letiltás pl pont a mountolt generic drivera vonatkozik, ami SCSI cdromdriveként jelentkezik a windowsban:) amíg ahoz a drivehoz a SYSTEM, vagyis a rendszer hozzáférését letiltod, addig valóban nem lesz eszközkezelőd, ez egy újabb érdekesség az XP részéről. Engedélyezd, és lesz ezközkezelőd.
Még valami. Tegnap belefutottam abba, hogy nem működött a cucc, leszedtem e Daemont, és nem bírtam felrakni. Ennek semmi köze a starfuckhoz! arról van szó, hogy az első, enum rootos tiltás kavar be. A rendszereszközökben akkor jelenik meg a pnp bios extension, ha felrakod a daemont, ez annak a rendszeroldalú eszközkezelője, mellé rak magának egy scsi meghajtó kezelőt szintén az eszközkezelőbe. Ezután a gtr indításához furcsa mód tiltani kell a daemonhoz való rendszerhozzáférést, és a cdromhoz való rendszerhozzáférést. Hiba abból adódik, hogy a root tiltás marad, és úgy akarnak sokan leszedni, meg feltelepíteni Daemont. Lejönni még lejön néha, de újra nem megy fel, errort ír, mivel a fentmaradt tiltást érzékeli, amely tiltás egyben érvényes még a pnpbiosextenisoinra is. szal a lényeg: Mielőtt Daemont leszedünk-felrakunk, újra engedélyezni kell mindkét helyen a systemhozzáférést a Daemon által felrakott eszközkezelőkre, ez az enum/root ban, és az enum/SCSI-ben eddig letiltott cuccoknál van. -
#4133 Nézd meg jobban! Az alapból le van állítva, idítás típusa: kézi. Vagyis neked kell elindítani, ha akarod, vagy átrakhatod automatára is. -
#4132 msconfig>>>szolgáltatások-nál a "univerzális plug and play eszközállomás" -ra azt írja hogy "leállítva"...pedig a pipa ott van... -
#4131 most nézem a munkahelyi gépemet (itt is fenn van a GTR 1.2-essel), és ugyanaz a helyzet, üres az eszközkezelő... -
#4130 semmi mást nem tiltottam le, csak ez van megtagadva:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0
és ha visszaállítom, és újraindítom, akkor visszajönnek a cuccok az eszközkezelőben...ki érti ezt? :) -
#4129 akkor majd még szokom az ff-jét... JuanG: próbálkozz rendszervisszaállítással, vagy előtte esetleg lecsekkolhatod, hogy nem tiltottad-e le a registryben a systemet másról is :)
de a rencervisszaállítás egyszerű, kényelmes. :) -
#4128 mindez win reinstall után, semmi mást nem buzeráltam, a PnP-t sem lőttem ki a szolgáltatások közül... -
#4127 nálam azért van gond...
az 1.2-es peccs install után megcsináltam ezt:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0
itt a System hozzáférést letiltottam és már megy is!!!!"
ezután ezt a részt VISSZAÁLLÍTOTTAM, és úgy is megy :
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
ezekre ráállva a jobb oldalt megnézed hol szerepel a PnP BIOS Extension…ha megvan akkor rákattintassz jobb gombbal arra, amelyiknél szerepel (én pl. a 0002-re kattintottam), és utána az engedélyek (permissions) –re…a feljövő ablakban ráállsz a SYSTEM-re, és az ablak alsó részében minden pipát amit tudsz átraksz a bal oldalra (megtagadás/deny)"
viszont most az XP eszközkezelőben nem látszik semmilyen eszköz sem?!!! és pl. nem tudok csatlakozni a netre...
-
#4126 Le kell venni az effekteket highra és akkor az az állandó kis remegés eltűnik, akkor normálisabb lesz. De a nascarhoz képest tényleg kevésbé érezni rajta, nem húzza annyira írányba mindig, és eléggé más érzetet ad, szóval az után normális hogy furcsának találod. Meg kell szokni. -
#4125 Nálam fullon jól érezni az autót, de a kezem zsibbad a Sidewinder kormánytól :)))))) , így levettem high-ra az FFB-t, így már nem olyan jó. A .plr fájlban lehet részletesen is állítani az értékeket, ha gondolod túrj egy kicsit bele.... -
#4124 Az összes hackelést megfejelendő:
"Baszki amit leírtál bejött, belenyúltam a registry-be és ELINDULT egyből! BAZZE!!!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0
itt a System hozzáférést letiltottam és már megy is!!!!
:) :) :)
Kösz az ötletet!!!" -
#4123 kérdés: tegnap beüzemeltem a játékot 1.2-es peccsel, de miként az 1.0.5-nél, itt is elég gánynak tűnik a FF. Logitech MOMO racing kormim van, és NR2K3 alatt jól működik, érezhető az autó, itt viszont "special FF effects"-szel érdekes hangok jönnek ki a kormány házából. Lehet, hogy a hw-m sérült meg vmikor, csak más játék nem akart oda nyúlni, ahol most kattog a GTR?
Meg amúgy is ééérdekes az FF-e, az oké, hogy ránt ellen meg minden, de elég rosszul érezni az autót... Másnak mi a véleménye erről a fícsörről? -
K.András #4122 Rakd nyugodtan megy faszán,eddig én csak szoptam ezzel a játékkal ma nem:DDD -
#4121 ezt meg fel sem merem rakni:DDD -
#4120 ha figyelmesen olvasnál ezen a lapon megtalálnád!! -
#4119 És ebben hol van az 1.2ről szóló elíndítás!Mert én azt kérdeztem!Ha figyelmessen olvasnál.Az 1.1esel már játszottam is,de nekem az 1.2 érdekel. -
fpal #4118 Megjelent az 1.2.1-es hotfix csomag, amit a már meglévő 1.2-es patch-re kell rakni.
Elsősorban Dedikált szerver oldali javításokat tartalmaz:
- Live reporting javítva lett (Hurrá végre lesz élő közvetítés)
- Az egyéb festésű autóktól a szerver korábban kidőlt.
Letölthető a Letöltések / Egyéb kategóriánál.
A szerver már frissítve van az 1.2.1-es csomaggal, ezért Ti is frissítsétek a GTR-t, mert enélkül nem enged be a szerver
www.gtr-masters.hu -
#4117 picit kellett volna csak viszaolvasni -
#4116 GTR telepítése:
- feltelepíted a játékot a CD-ről (2CD)
- kikapcsolod a gépet
- lehúzod a feszültséget a cd/dvd romokról, majd bekapcsolod a gépet
- futtatás>>>regedit (ha XP-d van)
megkeresed bal oldalt ezt a részt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
ezekre ráállva a jobb oldalt megnézed hol szerepel a PnP BIOS Extension…ha megvan akkor rákattintassz jobb gombbal arra, amelyiknél szerepel (én pl. a 0002-re kattintottam), és utána az engedélyek (permissions) –re…a feljövő ablakban ráállsz a SYSTEM-re, és az ablak alsó részében minden pipát amit tudsz átraksz a bal oldalra (megtagadás/deny)
utána OK, és becsukhatod a regeditet…
- ezután bemountolod pl. Daemon Tools 3.46 –al a GTR_CD1 mini image-t
utána elindíthatod a játékot, és írd be a CD-key-t, ha kéri…
F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
…ha megy a játék utána tedd fel a hivatalos német 1.1-es patch-et (az oldalamon megtalálod)
Az oldalamon találsz angolosítást is meg angol pithangokat, meg egyebeket:
http://juanracing.hq.hu
...don't let me die with that silly look in my eyes... http://juanracing.hq.hu
-
#4115 Üdv.
Valaki ha megkérhetném akkor leírná nekem részletessen hogy mit,hogyan,merre talkálok a gépen mit kell elindítani és hogy mit kell csinálni lépésről lépésre a GTR telepítéséhe hogy az 1.2-es patchel is elindúljon!Nagyon megköszönném,csak mert nem vagyok valami nagy agy ebben a nagy gép belsejében való turkálásnak,buherálásnak!
Köszi!Please -
K.András #4114 Marha jo lesz ez igy neten,szerencsétlenségemre pont egy olyan pályát probáltam amelyet nem igazán nyomtam,Norbi ha megkérlek adnál nekem egy gyorsabb telemetria fájl-t doningtonrol? -
#4113 Nekem teljesen jó. -
#4112 Shadowworld szerver, és #hgplm, key: budapest -
#4111 Jófajta f550 setupokat keresek, ki tud segíteni?De setupok minden kategóriában érdekelnek... -
Latency #4110 Ha megveszek sem megy, kipróbáltam már amit lehet, a starfuck meg jó elcsesztett mindent. Igazán megcrackelhetnék már. Nagyon idegesít. -
#4109 köszönöm! :)
K.Andras: a toledo nekem is nagy kedvenc, az NGT kocsi avgy mifene? amolyan extrabonusz ?? - mert azt érzékeltem, hogy "lassu" :) -
#4108 ha mircröl akarok csatlakozni akkor melyik szobába is kell? -
sza.sa #4107 Nekem a Arcade/Semi/simulation angol, de utánna a menu német marad... ha felrakom az 1.1-es angolosítást előtte, akkor jó, csak pár bimapet hiányol... de a lényeg hogy megy... -
#4106 Hát nem teljesen, nekem a vissza gomb még Rück maradt, de mást most ugy hirtelen nem találtam. De vannak ebben grafikák is, pl. amit piteléskor mutatnak táblát, most ezzel először lesz angol, szóval megér felrakni. -
#4105 Ne adj ilyen ötleteket :P -
sza.sa #4104 A v14-es angolosítástól minden angol lesz? mert nekem a menüben nekem marad jó pár német dolog.... -
#4103 Mert ugy fele német marad, ebben meg már minden angol. -
K.András #4102 Tényleg volt a spekin egy musor amiben benne volt a saleen!375 ezer dolcsi és ez az egyetlen sportauto aminek tök sima az alja! -
K.András #4101 Lehet sorsolásal kéne eldönteni ki milyen autot kapjon... -
K.András #4100 Öszinte leszek a Saleen jön be legjobban,de mivel abbol már sok van igy lehet egy viperba vagy egy ferrariba ülnék szivesen... -
#4099 és melyik gépsárkány körvonalazódik? -
K.András #4098 Nekem a toledo nagyon bejön!!!Egyébként lehet ezeket használni csak a legjobb kocsik már alapbol benne voltak a játékban,most végleges autoválasztásnál vagyok,már mindel mentem sokat tudom melyek tetszenek és miért,szal lassan kezdek autofestést gyártani,gondolom engedélyezett lesz a saját... -
#4097 kár, talán az még életképes kocsi lett volna.