9559
  • Panther
    Láttam. Nem mész?
  • K.András
    Kurva komoly müxik az élö közvetités, folyamatosan nyomon lehet követni milyen idöket futunk a pályán :D
    Katt
  • Panther
    A TRD2-nél segített sokaknak, többek között nekem is, nem tudom itt segít-e valamit, vagy lefagy a rendszered, szóval használd saját felelősségedre. Elindítod a GTR-t. Miután elindult, lement az intro is, leteszed a tálcára. CTR+ALT+DEL -el előhívod a Task Managert. Ott a "Processes" (angol Win, bocsi, gondolom Folyamatok a magyar megfelelő) fülre kattintasz és kikeresed a GTR.exe-t. Jobb katt rá az egérrel. Ott látsz egy olyat, hogy: Set Priority. Válaszd az "AboveNormal opciót és zárd be a Task Managert. Fogsz kapni egy figyelmeztető ablakot, ezt okézd le és kész. Minden indítás után meg kell csinálni, mert ha bezárod a GTR-t, visszaáll normálra.

Véletlenül nem MS Sidewinder kormányod van? Nekem igen és netes fórumokon sokaknak előjött a szaggatás hiba ezzel a kormánnyal, a megoldás ez volt.
  • sajoati
    hali, vannak valakinek Barcelona setupjai Listerhez? nekem vmiért ez az autó tűnik GT-ből szimpinek. (na jó, vmiért=legkönnyebben vezethető)
    vagy a sima schnell is elég jó kompetitív köridőkhöz? :)
  • avcom
    az ISI az EA-nek dolgozott, az otthagyás és a kirúgás között pedig nagy különbség van, a licence pedig az ISI-é és nem az EA-é ezt a fejlesztőktől tudom. A SimBin múltjával is tisztában vagyok, sőt az egyik egykori tag révén talán kicsit többet is tudok, mint az átlag. A poligonszámról csak annyit, hogy ha ennyi és ilyen modellt betennél az F1C-re kérhetnél a NASA-tól gépet, a GTR-es motor azért tuningolva van jelentősen sőt, mint említettem olyan dolgok is megvalósultak, melyek korábban évekig nem, szóval én nem akartam konkretizálni a dolgokat, de egyszerű modderek nem jutottak volna el idáig.

annyit még, hogy ha jól tudom, akkor eredetileg a SimBin MotoGP2 engine-t akart venni, csak nem volt rá pénzük és ha minden igaz a következő SimBin játék egy másik motorral készül, de részleteket nem mondhatok egy A4-es miatt...
  • arty
    ugyértem, az ISI az EA-nak melozott, de otthagyták őket, nyilván az engine használatának joga az EA-nál (is) maradt. ISI most ugye rFACTOR-hoz fejleszti a motorját :) - na, ott már azért látni változást!

a SIMBIN alapvetően egy modcsapat (volt), nyilván kaptak még pár embert, és nekiálltak a GTR-nek, az EA adta a motor alapját, ám mivel azt nem ők csinálták, gondolom kicsit nehezebben boldogulnak vele, mint amikor vki egy saját programot fejlesztget ... a nagyobb poligonszámu modell nem nagy kunszt, számtalan játékhoz az amatőrők által kreáltak is lazán nagyságrendekkel komolyabbak, mint a gyári (gpl, mercedes wr, nfs széria... stb)

alapvetően azonban süt a GTR-ről az "F1C" mult :) ami nem baj, mert én azt is szerettem ...

• tHoMaSmAn
    Csatlakozom!!
    Nekem is ez történt, hogy feltettem az 1.2-t (a kinszenvedések után LoL) és egy idő után elkezd szaggatni a játék, pedig nem változtattam semmit a grafikán, oilyan mint az 1.1 idején
    1024*768/32bit@85Mhz
    nincs FSAA
    és nincs V-Sync sem?
    Szal mi a f*szom okozhatja ezt a gondot?
  • Alexease
    A 24h mod eleve halalra volt itelve az engine korlatai miatt. Annak csak egy jo megoldasa lenne, ha folyamatosan valtozna a napszak es az idojaras. Es olyan beallitasi lehetoseggel, hogy kivalaszthato legyen, hogy a 24h-at egy, ketto, harom vagy akarhany (max 24;D) ora alatt akarjuk lenyomni. Minden, ezalatt levo megoldas csak tenyleg a "megszalottaknak" valo.

Es mielott felre erti valaki: ez nem az ISI vagy a SimBin hibaja, egyszeruen az engine nem erre valo. Es meg nincs is olyan autos engine ami ezt tudna. Persze, nem azert mert annyira bonyolult, csak hat eddig nem csinalt ilyet senki;)
  • Panther
    Na feltettem néhány setupot megint a lapomra, nézzétek meg, hátha többet ki tudtok hozni belőle, a lapon fenn van, hogy mik azok.

GTR
  • avcom
    ezt, hogy érted, hogy kivált? A GTR sosem volt ISI fejlesztés, csak eladták a motort a SimBin-nek és kész. Azzal meg vitatkoznék, hogy nagy dolgokat nem tudtak kihozni belőle, a 4x nagyobb poligonszámú modellek, a high res textúrák, a multi fejlesztések önmagukért beszélnek... Ez a SimBin pedig már nem az a SimBin, aki, ami a MOD-ot fejlesztette...
  • Daffy
    Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.Miután felraktam az 1.2 patchet a játék akadozik.Frankón indul meg ok minden csak akadozik.A videodriver frissitve lett és nem tudom mi baja van.Az 1.1essel ment simán,nem volt semmi baja.Van valakinek ötlete?
    A gép 1.7 celeron,384 ddr ram,gforce videokari,stb.
  • dl Voodoo
    Tiszta politika ígértek valamit rászavaztál és azt kaptad amit ígértek?Részben
  • arty
    az a gond, hogy az ISI ugye kivált, tulajdonképpen az enginehez NAGYON nem képesek hozánnyulni SIMBINék, (szinte modderek) - igy nagyon nagy dolgokat nem lehet létrehozni, sajnos ez várhato volt :)

azért egy átlag f1c modtol joval jobb :) - nekem egyértelmüen pozitiv eddig
  • K.András
    Megértem.
  • b-type
    Andris nálam most nem arról van szó, hogy jó, vagy nem...ezt mindenki el tudja dönteni, csak, hogy megen az RBR-t hozzam fel, az jött S3 nélkül, mizéria nélkül (sajnos multi nélkül) és kész.
    megvettem... és olyan amit vártam.
    Ezt megvettem és nem.
    ezt nem is lehet általánosítani, ez csak így érzem.
  • Piski
    Én nem arról beszélek, hogy jó vagy nem, félreértesz, tetszik, bajnokságban is bentleszek, de itt arról van szó, hogy igértek valamit, fizettem, és nem azt kaptam, ergo át lettem baszva!Nem akartam így írni, de erről van szó.És ez tény függetlenül attól, hogy jó-e a játék vagy sem...
  • JuanG
    "Ez nem egy DirectX 9-es engine. Nem lehet benne megoldani a dinamikus napszakváltakozásokat. "

hát a directx-től ez asszem független, emlékszem anno az Operation Flashpointban benne volt a dinamikus napszakváltás, és baromi hangulatos volt!
  • K.András
    Most akármit mondasz nem rossz ez a játék...Igértek dolgokat, pl hogy lehet pilotát váltani söt miközben a társad körözget te a telemetrián is nyomon tudod követni stb, de ezekböl semmi nem lett, azt kell szeretni ami van nem rossz ez majd meglátod.
  • Piski
    DE ha a tied jobb, lécci oszd meg DC-n!!!:D
  • Piski
    különbség
  • Piski
    Mi nyomtunk bajnoki tesztfutamot, hát az 1.2 előtt játszhatatlan volt neten sok emberrel, olyan bugok voltak benne, am szégyen.A pecs után egy nagyjából jó játék lett, de még így is csinál akkora bugokat, hogy csak sasolok.És a 24h nem 3x8 óra, nekem már 2 óra után váltott, mondjuk minden külömbség meg stb megmarad, olyan mintha elmentené a játékállást és visszatültené egy másik napszakú pályára(ezt is csinálja) ami azt jelenti, hogy megakad a pia a játék, tehát le kell nyomni 1ben, nem olyan vészes, csak nem ezt ígérték!!!!!!!
    PL szó volt online pilótacseréről, csapatfőnöki módról,stb.És én se nyomotam le 24h-t a játékkal, de ha már csinálnak valamit csinálják rendesen.
  • K.András
    Szerintem nagyon jo lett a játék!Érzödik rajta a FIA liszensz,ettöl a 24H-s botlástol eltekintve nem sok kivetnivalot találok rajta,jo grafika szuper autok,ugy néz ki normális netes rész mi kell még?
    Rakd fel meg fog gyözni hidd el ;)
  • sajoati
    nagyon állat, csak nem mint versenypálya, hanem, mint "pálya". persze ez csak hozzáállás kérdése, mármint ki lehetne nevezni versenypályának, csak baromi hosszas tanulás kéne, hogy meglegyen fejben.
    de azért szívesen megnéznék egy fun versenyt rajta (pl. előzések hogy történnek), persze profikkal, nem mindent-rögtön-összetörőkkel, mert úgy nem fun
  • b-type
    a rák, csak a kiadásra vonatkozott!!
    attól még bőven lehet jó a játék.
    (mivel nem használom, nem is szoktam írni, csak olvasok, csak most olyan 1etértettem, hogy muszáj volt :) )
    [balra el]
  • b-type
    off:
    neked tetszik az a pálya? sztem valami állat! :)
    bár GPL-lel az igazi, mert jobban kilátni, mint a NR2003modokból, kivéve
    az együléses modot.....hopp..meg is nézem azzal milyen..:)
    on:
  • sajoati
    mint említettem, a NR2k3-ban meg tudták oldani a vezetőváltást. Erre ment ki a poén is, hogy az IOM pályán akár 75 órás versenyt is lehetne rendezni, mondjuk húszfős csapatok részvételével :)
    (vagyis kb. 20x20=400 pilótával)
  • b-type
    emléxem vmi ilyesmire, de ott inkább azt hangsúlyozták, hogy csak tudja egy ekkora kiadó, hogy mit csinál...nem azzal vitatkoztak veled, hogy karácsony után jobb megjelentetni (miért is lenne).
    csak sztem arra gondolt, hogy belülről jobban látni, és számunkra kedvezőbb lesz, ha nem adják ki olyan állapotban, ami nem tükrözi az elvárásokat.
    Sztem erre senki nem számított. :(
    egy ekkora rákra..
  • K.András
    Sirtam már én is ezek miatt,akkor senkit nem érdekelt söt volt aki meg akart gyözni, hogy sokkal jobb kiadni karácsony után mert akkor többet vesznek mint karácsonykor LOL
    Szal volt ez körül nem kevés viccesnek tünö esemény, a megjelenési dátumoktol a németül hamarabb kiadomtol kezdve minden,de legalább már megy jo 24H-t azért nem megy senki olyan sürün,igazábol még a bajnokságban(GetReal) is csak 33%-ot megyünk csak...
    Szerintem az 1.2-ben az a baro hogy kijavitották a join lagot lehet rendesen multiban játszani,emlékszem még meg sem jelent a játék és már mindenki tudta hogy nem lesz jo a netes része oszt mégis...
  • VO101 tvr
    A 24 órás versennyel kapcsolatban 2 aggályom van:
    - Ki az aki néhány óránál tovább képes a monitor előtt ülve nyomatni a köröket? (nagyobb rontások, autótörések nélkül) Főleg igaz ez Spa-ra, ami szerintem nehezebb, koncentrálósabb pálya mint a 24 órás Le Mans-i
    - Ha pedig 6-8 vezetőváltással megy le a 24 óra, azt hogyan lehet megoldani, hogy bemegyek a boxba és átadom a csapattársamnak az autót? Nyilván senki nem tartja azt szórakoztatónak, hogy az ai-val váltják egymást...
    Szóval nem csak a napszakváltásnál lehet itt probléma.
  • b-type
    Ebben pl. számomra egy akkora igazság van, hogy nem látni a végét.
    detto megvettem, tudtam hogy meg fogom venni, lenyeltem a nyomorult s3-at, és nem az a gáz, hogy nem tetszik (mert nem tetszik).
    hanem az a hülye érzés, hogy nem azt vettem meg amit akartam.
    és ha a 'majdjön' Angol verzió ilyenebb, meg olyanabb lesz (ami még nem biztos), akkor olyan q.gecc ideges leszek (meg még jópáran), hogy kaszát, kapát egyengetve dühöngök....és a mitomén mit fogok csinálni (persze mit is..mél)
    Nem tom, egy jó mod még visszahozhatja nekem ezt a játékot, de egy király játéknak nem így kellene megjelennie, és nem is így szokott. (pl. RBR)
    sztem. ja...és nem is tetszik! :DDDDD
  • sajoati
    bár nemtom, hogy a 25km-es Isle Of Man pályából is le lehet-e zavarni ötszázvalahány kört, mert az akkor kb. 75 órás versenyre elég, lol. (12000+Km :) )

Nemzetek kupája esetleg, 15 fős csapatokkal?

• sajoati
    a dune-ban (dűne 1, 1992(?) westwood) volt dinamikus napszakváltozás :D

viccet félretéve: a laplimit más játékban is benne van, pl. a Nascar 2k3-ban ötszázvalamennyi, igaz, ott a -- tudomásom szerint -- leghosszabb endurance verseny 1000 mérföldes, ami kb. 5 óra. Viszont váltott pilótákkal, ami tök vicces, mármint a módszer, ahogy megoldották, de működött /-ik.
  • K.András
    Ha az engine nem engedi akkor ha szétszakakadnak simbinesek akkor sem tudják megcsinálni másként,igazábol egy nagyon jo játék ez csak ezt a 24H-s részét nem tudták ugy megvalositani hogy valoban 24H legyen ne pedig 8x 3 ora,mert ugye 8x3 ora az nem ugyanaz mint egyben 24 vagy 2x8 vagy 4x6 vagy akármi a 24H attol 24H mert egyben kell levezetni...
  • Piski
    És inkább jövő nyárra hagyták volna, de jó játékot adtak volna a kezembe, minthogy fizetős béta-teszter legyek.Na ez a LOL.
  • Piski
    Az, hogy te letöltötted valahonnan, és megnézted, ilyen, azt kész.De én egy jó fél éve olvasgatom a híreket, és istenítik a játékot, elmondták mi lesz benne, hogy lesz benne.Mondom ennyit megér, megveszem.Aztán kiderül nem is az van a dobozba amit írtak.Egy bughalmaz az egész.Azt mondják majd jön az addon, 1.2 tuti lesz, abba már benne lesz minden, jó lesz, igérjük.Aztán ez is csak nagyjából jó.Majd jön az angol, az lesz a jó, most ezt hallom.Csakhogy nem ezért fizettem!
  • Panther
    Ez igaz, de:
    1. Ingyen van a kiegészítő. Ajándék lónak ne nézd a fogát.

2. Ez nem egy DirectX 9-es engine. Nem lehet benne megoldani a dinamikus napszakváltakozásokat.

3. A töltés valóban zavaró, de a második pont következménye, szóval senkit nem érhet váratlanul. Akkor nem értem, miért LOL a dolog. Ha nem testzik nem kell felrakni, ennyi az egész.

A Simbin így is a maximálisat hozta ki ebből az engineből, amit lehetett. Ha meg újraírták volna az egészet és azt mondják, hogy csak jövő nyárra jelenik meg a cucc, akkor az lett volna a baj. Komolyan nem értem....
  • JuanG
    :((((
  • Piski
    Még egy igen komoly hiba:A 24 órás futam igazából nem 24 órás, hanem 24h vagy 600kör.Igazi versenyzőknél nem gond a 600 kör, mert a pole idő 2:16 az átlag meg 2:20 és a fölött.A játékban már az ai is tud 2:16-os átlagot menni, ami 22 és fél órát jelent 600 körre, A Norbi meg gondolom 20 órán belül is le tudná zavarni a 24 órás versenyt:)
    Szóval nagy LOL
  • Piski
    Megnéztem ezt a 24 órás futamot, hát elkeserítő.A 2 óra végén megáll és elkezdi tölteni az estét.Aztán bejön a menü, hogy continue vagy save.....
    Elég illúzióromboló, hogy 2-3 óránként tölt 1 új pályát.Még jó hogy az eredmények megmaradnak.
  • sza.sa
    Én az eszközkezelőből szdtem le... viszont az Internet beállításoknál, a LAN beállításoknál a beállítások automatikus érzékelését bekapcsoltam, és már megy rendesen a net (router mögött vagyok)...