...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sza.sa
sza.sa
két napra kiléptem a való világból egy kicsit lanozni. Természetesen gtr-en kívül mást nem toltunk😄 nagyon jo volt, csak ngt vel mentünk! ha indulok valamelyik bajnokságban akkor valszeg ngt kategóriát választom. igaz csak keten voltunk, de nagyon élvezetes volt. spa-n szurtuk 2 napig haver modenával én 911-el. szóval csoda egy játék ez a gtr😄
ugylátom végre megérkezett K.András is<#nevetes1>#nevetes1>
Juan pilótafestésnél van vaalmi változás?
*Posse*T.W.D*
hogy képzeljük el? ablakban közvetítésszerûen, vagy csak a sorrend frissül, idõkkel?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagy örömmel jelentem be, hogy a site a mai nap elindult, ami a Hungarian GTR Masters bajnokságnak a otthont.
Hungarian GTR Masters bajnokság december 20-án indul.
A bajnokság lebonyolításához rendelkezésünkre áll egy dedikált szerver 100Mbit-es kapcsolattal, a hét minden napján a nap 24 órájában.
A bajnoságban a GET REAL elvet követjük, ami azt jelenti, hogy a lehetõ legélethûbb szabályok szerint versenyezzünk. A bajnokság a következõ elképzelések szerint fog zajlani:
* Eredeti pontrendszer
* Eredeti pályák
* Választható autók
* GT és NGT futamok
* Segítségek nem használhatóak (egyedül az auto-clutch)
* Forced-cockpit nézet
* Dedikált szerver 24x7 elérésben 100Mbit-el
* Elképzelhetõ a jövõben a handicap rendszer
* ÉLÕ KÖZVETÍTÉS a futamokról
* Részletes statisztikák
* Online chat
Amennyiben jelentkezni szeretnél a bajnokságba használd a Jelentkezés menüpontot, elõtte természetesen olvasd el figyelmesen a szabályokat.
A site-on várható még további fejlesztés a közeli jövõben mint pl.:
* Statisztikák
* Versenyek ÉLÕ közvetítése
Remélem elnyeri tetszésedet a www.gtr-masters.hu oldal!
Még nincs 100%-osan kész az oldal!!!
A Jelentkezés részt még NE HASZNÁLJÁTOK!
Majd jelzem ha mûködik!
Köszi a megértéseteket.
Jani
Elindult az elsõ magyar GTR bajnokság oldalala!!!
http://www.gtr-masters.hu/
Üdv.:
Jani
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
ezt adja nekem a torrent a g.t.r.-re; más viszont simán jön le. túl népszerû a cucc, vagy mi lehet a gond? (elvileg ha népszerû, pont gyorsabban kéne, hogy jöjjön, nem? tûzfalat is bekonfigoltam, találkoztatok már ezzel a hibával?)
Endure, in enduring grows strong...
sza.sa
sza.sa
sza.sa
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
james (ha meglesz neki)
ninja
voodoo
pete
dani
thomasman
Ja! Én amolyan safety car stilusban fogom küldeni a mezõny után, dehát a gyengéknek is esélyt kell adni, nem?
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
nem találom sehol!
egy torrent linket lécci!!!
Hogy haladsz Brnoval?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Vagy megvettétek???
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mission Impossible 2010: PRO Class