9559
  • JuanG
    BUÉK Skacok!!! :D
  • Istencsászár
    :DDDD
  • petesilver
    Csak szólok, hátha más is dolgozik a gépén, nem csak én: az 1.2-es patchez kellő enum/scsi engedélyek tiltása kicsit megviseli a windowst. Az még nem is izgatna, hogy eltűnik miatta az eszközkezelő, de piszkosul hazavágja a fájlmozgatást! Maxból, vagy photoshopból, vagy bármilyen progiból ha fájlt akarsz megnyitni, és tallózni kell, piszkosul belassul a gép, és irracionálisan sokáig tart, amíg betölti a könyvtárszerkezeteket. Vagyis ezt érdemes csak játék idejére tiltani csak.

BUÉK!
  • loser
    THX, THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX

jo az oldal csak eléggé gázosan jön
    25-130k-ig ugrálva
  • JuanG
    sajoati:

Lister setupom Barcelonára:
    lister_barce
  • Istencsászár
    1.2-es patch ami oda levan irva ugy elindul tutira?
  • Panther
    Még egy dolgot megpróbálhatsz. Parancssorba beírod:

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /abovenormal "C:\GTR\GTR.exe"

Így több processzoridő jut a GTR-re, remélhetőleg így nem fagy meg. Minden indításnál ezzel kellene indítani, de korántsem biztos, hogy beválik. Csak saját felelősségedre használd.
  • james-hun
    nincs meg valakinek a tegnapi verseny replay ?

GTR Masterson nem lattam
  • Latency
    Én is innen szedtem
  • Istencsászár
    GTR LETÖLTHETŐ WAREZRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ http://flashw.bcsms.com/ hajrá!!!!!!!!!
  • Latency
    A demó vagy az eredeti, de én nem fizetnék starforce-os gameért.
  • ronny666
    dehonnem, de semmi

azé thx

ha el is indul, le is fagy annál, hogy választom a simulator módot
  • Panther
    Gondolom ez triviális kérdés, de hátha: nem próbáltad a 3DConfig.exe-vel beállítani a képfrissítést?
  • ronny666
    Nem vagy egyedül ne félj.....
    Nálam is lefagy, meg kiírja a monitor, hogy az alkalmazás átlépte a megengedett ver/hor hz-t, a monitor lekapcsol (out of range üzenet).
    Van ez így.....nekünk marad a demó azt hiszem....
  • loser
    üdv.

fizetős ftp-n látta már vki ?
  • Firci
    MOst végre elindul a game, de most meg mindig lefagy.
    Kékhalál stb.
    Help Me
  • K.András
    Osztákoknál meg németeknél már van,de nemsokára reméljük kapni lehet majd emberi nyelven magyaroroszágon is,nem is tudom még asszem egy honap...
  • mEkLaU
    Zsiiir lejött a játék erre Estoriltol nem tudta felrakni a pályákat :)
    CRC-s és sajna egybe töltöttem nem darabokban szal még javitani se lehet:)
    Inkább megveszem vhol csak tudnám hol lehet:(
  • Latency
    Én már próbáltam mindenhogy (pedig értek a géphez) és nem megy. FELADOM. SimBin & Starforce
  • sza.sa
    Köszi a leírást,megpróbálom a registrit így buherálni, mert a múgy tényleg kizártam magamat....

Viszont alkohol kell, főleg a szilveszteri bulihoz...
  • JuanG
    én is listerrel nyomom, otthon van setupom barcelonához, majd belinkelem neked...olyan 1:40, talán 1:39-et mentem vele...
  • Daffy
    Örülök neki Sajoati....
    De ez azoknak szólt akik nem értenek annyira a gépükhöz és nem mernek a registryben turkálni.Tudom van aki már ilyen képességekkel születik....
  • sajoati
    a gtr installálgat-sindítgatás nem egzakt tudomány, nekem 1.0.5 (v. mi az alap ver) rögtön 1.2-re upgrade-elve is ment, jelenleg cddvd nélkül, mert azt hazavittem :)

• Daffy
    Na hellóka mindenkinek!!

Akinek nem megy a játék vagy valami baja van vele az olvassa tovább a többieknek unalmas lenne:-)
    Szóval a játék indul.Nem rángat meg ugrál a kép,nem kevereg össze-vissza a gép a cd-k között,stb.
    A lényeg hogy leírom az elejétől a végéig mert egy-két ember arra is lusta hogy visszaolvasson.
    Én teljesen újratelepítettem a gépet.Ez a legértelmesebb dolog hogy ne akadjon össze esetleg egy-két dolog.
    Op rendszer XP+sp2
    Megvan a játék,feltelepíted.
    Nem kell alkohol,felmegy a virtual daemonnal is simán.
    játék fentvan,1.1 patchet felrakod.
    Ezután startmenü-futtatás beírod hogy Regedit és okézod.
    A registryben megkeresed ezt:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
    0000
    0001
    0002
    0003
    0004
    Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.Nekem a 0003ban volt.Ezután rákkattintasz az adott mappa melletti + jelre hogy lenyiljon.Két mappa lesz a control és a logConf.Mindkettőre jobbklikk ,engedélyek.A feljövő ablakban systemre kattintva CSAK AZ OLVASÁSnál lévő ablakot pipáld ki a megtagadás mezőben.A pnp bios a virtual daemonra vonatkozik.Ez fontos.
    Ezek után bezárhatod a registryt
    Ha ez megvan akkor kattints a játékindításra.Persze hogy nem fog elindulni mert a védelmet engedélyezni kell.Yes és ujraindul a gép.
    Miután újraindult behúzod a virtual daemonba a mini image filet.Fogod a starfuck v0.82őt és elindítva azt a legalsó védelmet kiválasztva(3 van) az alatta levő jobb oldali felsorolásból kiválasztod a disable cdrom-ot
    ezután pár pilanat múlva kiírja hogy ok.
    Fogod elindítod a játékot és beírva a cd kulcsot a játék indulni fog az ellenörzés után.Ha nem akkor valamit elb**tál:-))
    Fontos hogy 1.1 patchel is elindítsd a játékot hogy itt működik-e.
    Ha ok minden akkor fogod az 1.2 patchet és azt is felrakod.
    Ezután a játék megint védelemellenörzést fog csinálni.Yes,gép ujraindul.
    Miután újraindult fogod és megnyitod megint a registryt.
    Itt ezt keresd meg :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

Erre a mappára jobbklikk és ugyan úgy letiltod az olvasást mint fentebb
    Ezután registry bezár.
    virtual daemonban mini image,starfuck indít és cd rom disable majd go játék:-)))

Megjegyzések:A starforceclean.exe-t nyugodtan elfelejtheti mindenki mert a program automatikusan újratelepíti,felesleges használni.
    Alcoholt szintén felesleges.A gépemben 1.7es celeron proci van 384 ddr ram és gforce mx440es videokari.Szóval nem egy erőmű és megy frankón.A kormányom logitech wingman formula GP.És még annyi ha valaki a system mappában mindenhova pipát tesz az saját magát fogja megszivatni mert a hozzáférést is megtagadja saját magától vagyis onnantól nyista mappa megnyitás:-))
    Remélem mindenkinek letudtam írni érthetően és jól nyomon követhetően.A fentebb felsorolt dolgok egyébként megtalálhatóak a forumban csak össze kéne őket olvasni.Köszönet érte azoknak akik vették a fáradságot és leírták.
    By Daffy
  • sajoati
    ja, meg utóbb rájöttem, hogy vasárnap du. nekem úgyse lesz jó, tehát valószínűleg nem nevezek a bajnokságba. (ill. már neveztem, szóval nem indulok.)
    (btw sose is lesz az, amikorra megkedvelem az FF-ét. :( )
  • sajoati
    szerintem beírták ezt a sort

joinLAG=False;

:)

amúgy én írtam, hogy Listerről kinek mi a véleménye, Barca setup hozzá, stb., de senki nem reagált rá.
    Bár panaszkodhatnék a fél-angol fordítás miatt is (full-ként hirdetve, gtrmasters-ről letöltve)
  • avcom
    Az ISI Thunder játékok nem produkáltak megfelelő eladásokat (gyk szarok voltak) de egy átírt F1C motor nem alkalmas egy NR2003 kiütésére (a SimRacing meg lennék lepve ha nem egy arcade game lenne, minden esetre kb másfél évig fogják fejleszteni az ISI meg kapott rá max 6 hónapot) így most átkerült a munka a Tiburonhoz. Az ISI eladta az ISI motor 1.0-át a SimBin-nek és elkezdték fejleszteni az ISI motor 2.0-át az rFactorhoz, amely először az rFactorban fog megjelenni (később nem tudni mi lesz a sorsa, hallottam pletykát, hogy megörökli a GTR2, de ezt hagyjuk még)

A programozói tehetség megállapítása szvsz nem a mi (legalábbis nem az én) dolgunk, úgy gondolom, hogy a join lag eltávolítása elég nagy fejezet, mert erre az ISI az F1 2000 óta nem volt képes sőt az rF-ben is bent van sajnos
  • Panther
    Más: Alex, András, Pete, stb. (bocs, akit kihagytam) próbált itt még egyedül magáról a játékról beszélni, illetve setupokról, meg pályákról.

Mindenki más csak nyavalyog, hogy így nem megy, úgy nem megy, nem szeretné lehúzni a kábeleket, stb. Persze az is fontos, hogy be tudjuk üzemelni a játékot, de ha ez megvan, esetleg nem beszélgethetnénk ÉRDEMBEN a játékról, a beállításokról, a pályákról?

Arra gondolok, hogy voltak/vannak itt olyan emberek, akik nyavalyogtak, hogy nem megy, aztán, amikor már be tudták üzemelni, hírüket sem hallottuk többé.

Szóval kellene már egy kis eszmecsere beállításokról is, kinek mi jön be, stb.
  • Panther
    Starfuck-al az emberek 90%-nak nem megy az 1.2-es és a hotfix. Vagy lehúzod az optikai meghajtókat, vagy nem nyomulsz vele. Van, akinek megy Starfuck-al is, de elenyésző kisebbség.

A registry turka meg egy kattintással visszaállítható, szóval ez van.
  • K.András
    "különben pl. náluk is lennének shaderek az uton "

Miért most mi van rajta ha nem shader?
  • Firci
    Köszi, de így sem megy. Felinstaláltam+regedit+starforce clean+starfuck+mini image és semmi.
  • mEkLaU
    M.o-n mikor lesz elérhetö ez a játék?
    Ausztriában nem lehet vhol kapni? mert most letöltöttem most készülök feltenni csak nem szereték olyan drasztikus beavatkozásokat végrehajtani h késöbb ne menjen mondjuk ez az..köszi
  • JuanG
    mdf
    mds
  • Csiaki
    Na végre valahára sikerült nekem is elindítani köszönöm annak aki segített ebben!Már csak annyi probléma van vele hogy mikor elindítom a gamét akko itrok utánn kiír vmi olyat hogy nem tudja betölteni ezt +ezt a bmp/tga fájlt.Ezt 5-6x eljátsza de aztán elindúl a game!
  • Jacek
    hat azert ez nem igy mukodik:) hogy atirom az enginet alapbol, ez nem Unreal engine amit folyamatosan fejlesztenek es ha megveszed a licencet akkor a nagy valtasokig megkapod a fejleszteseket.

Meg gondolom toredekes volt egy komolyabb enginek ha egyaltalan fizettek erte es nem az eladasokbol kapnak lecsot.Meg ahogy en latom nincs is komoly engine szim piacon:)) ami fejlett

• arty
    ha egy FTP cimet mondasz, szivesen felteszem :)
  • Firci
    sziasztok

leszettem a játékot megbuheraltam a regeditet de nincs mini img-em tudna valaki segíteni honnan tudom beszerezni. köszi
  • arty
    ha a licens az ISI-é, akkor az EA kirugta az ISI-t (miért??), utána pedig megvette a licenszet? vagy a SIMBIN vette meg a licenszet az ISI-től? :) - ha már többet tudsz, elmondhatnád, mert érdekel az ilyesmi :)

a motor sztem nem ugrott akkorát az f1chez képest, mitn amekkorát az rFACTOR-é fog - továbbra is állitom: nincs igazi programozo nagyágyu a SIMBIN nél, különben pl. náluk is lennének shaderek az uton :D - csak, hogy a legtriviálisabbat emlitsem.

lehet, hogy tweakelgették, foltozgatták az ISI motorját, de alapvető változást én nem _látok_, ettől még bennelehet ...

jah, és nem kötekszem, csak sajátos stilusban szerzem tőled az infot :D sry
  • ronny666
  • K.András
    De voltam tegnap is majd felmegyek még ,de még van egy kis dolgom kéne menni fürdeni és aztán...