...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
GPLRank: -51|GTRank: -30
Mission Impossible 2010: PRO Class
Szó nincs arról, hogy "kezelj még hatezer chatelõ baromságot".
"
December 13-án hétfõn nyílt tesztfutamot rendezünk, ahová szeretettel várunk mindenkit.
A pálya Barcelona lesz, mint egy felkészülés az elsõ bajnoki futamra.
Az idõmérõ edzés 20.30-kor indul, a szerver gyakorlatilag 17:30-tól a szabadedzéssekkel már mûködni fog.
Talákozó hétfõ este a CHAT-ben!
"
www.gtr-masters.hu
"Na még ez is...elnézést kérek minden érintettõl, de a mai NGT futam szinte geészen biztos, hogy elmarad. Be kell mennem dolgozni, ugyanis az egyik fájl-szerverrel valami gond akadt. Ilyen se sok fordult elõ, szóval le kell rendeznem az ügyet, nem tudom, mikorra végzek. A következõ idõpont, amikor megrendezhetjük, a jövõ hét vasárnap. Még egyszer elnézést emberek.."
Ha meg tudjuk beszélni, akkor akár hét közben is megrendezhetjük valamikor este.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
- MiniImage: ezt kell mount-olnod hogy hasznalhasd
- Meg nincs 1.2-es patch
De tennetek be linket hogy miket kell meg felraknom melle
Mert JuanG's oldalan is csak az 1.1 patch van fent
es ha jol emlekszem mar van 1.2 is
de lehet hogy tud haver csinálni, õ mûanyagos és nagy sim õrûlt õ is 😊
meg kérdezem, de valszeg nem olcsó, fõleg ha szénbõl kéred.
egyszer már beszéltem vele errõl akkor olyan 28-30e pénzért mondta hogy behúzva, meg mindem...
mondom, megkérdezhetem...
Noname cuccost meg nem nagyon találtam... :-( Tudnál segíteni, hogy honnan lehetne és mennyiért szerezni, venni, összerakni stb egy ilyen példányt? :-) Elõre is köszönném és sorry az offért
Misu
mennyit kell rá várni h elinduljon 😛 ?
köszi!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sikerült valakinek beizzítania az NCRYSO-féle verziót eddig vagy marad a húzkodás? én nem jártam eddig sikerrel, pedig alcohol van és daemon nincs még feltéve sem. Köszi elõre is a válaszokat
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
IP: 80.98.6.207
Pass: prohardver