9559
-
sza.sa #4256 Grat! Nagyon jó a videó! Remélem lesz még folytatás....
ezek a GTR Masterses versenyeken felvett videók? -
K.András #4255 Hogy a francba ne lenne rajta shader,ahogy látom sokat nem konyitasz a grafikához,most nem fogok belemenni mi a shader olvass utána egy picit... ;)
-
K.András #4254 A Simbin gárda vezetöje Henrik Roos GT versenyzö 3x-os svéd turaauto bajnok,szal a liszensz talán érthetö a pénzt pedig a Zwaan's Racing fedezte ahol Roos is versenyez... -
#4253 ok, az ISI - SimBin kapcsolatot már látom, de mi a kapcsolat az EA és a SIMBIN közt? Pl nemhiszem, h saját pénzből ilyenekre telne egy "modder" gárdának ... a FIA licenszről nem is beszélve. erről tudsz valamit?
-
#4252 most nincs rajta shader, sima textura, effekt nélkül :) - nem rossz ez sem, sőt ... néha a tul fénylő aszfalt elég gagyisztikus ... -
#4251 BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!
Újévi meglepiként egy kis VIDEÓ minden GTR rajongónak!
-
loser #4250 Köszönöm a segitséget. -
#4249 lehet azért mert ezen az oldalon van :))
..már ha az az...
#4184 hsz. -
loser #4248 üdv.
GTR_CD1 mini image-t honnan tudom leszedni ?
vissszaolvastam pár oldalt de nemtalálom sehol.
pls help -
#4247 BOLDOG ÚJ ÉVET! -
#4246 Te figyi Bodesz!A mini image file bent van a virtuális meghajtódban?Csak egy kérdés hátha előrébb jutunk abban miért nem indul el.
-
K.András #4245 BUÉK! -
K.András #4244 "pedig értek a géphez"
Itt senki nem ért a géphez mégis mindenkinek megy a játék,te értesz hozzá na ezért nem megy :D
-
#4243 ja, buék -
#4242 -
#4241 bocsanat de ki kellet probalnom -
#4240 -
#4239 bazz ezt mar tavaly kiveseztuk ...
-
#4238 Neked is!Meg mindenkinek!!
-
#4237 BUÉK -
#4236 Hát Öregem akkor nem tudom....Ennek mennie kell!!!Ha nem akkor passz hogy mi a baja.Pont azért írtam le ilyen részletesen mert ezzel szoptam vagy 3 napig. -
#4235 még 1 szer ma (de csak ma) még 1 szer megpróbálom -
#4234 na figy elolvastam,megcsináltam(3ujratelepítés mellet és még vagy 100próba) és nem megy sehogy se,pedig értek a géphez -
#4233 Üdv!
Pár hozzászólást viszaolvasnál lehet hogy választ kapnál a kérdésedre...........Bodesz:-) -
#4232 :) -
#4231 hát ez így homály...de majd jövőre visszatérünk rá :DDD -
sza.sa #4230 BUÉK! -
#4229 de nekem akkor se megy.az 2indításkor amikor nemkéne hibát kiírnia akkor nekem hibát ír ki :( -
#4228 ha tudna, nem gondolod mindenki úgy nyomná???...amúgy csak pár kattintás amúgy is :DDD...
BUÉK!!!!!! -
#4227 LOL :D -
#4226 Boldog Új Évet Kívánok minden lekörözött versenyzőnek!!
-
#4225 BUÉK.nemtud valaki olyan programot amivel kell párat kattintani és már megy is a game?mert ez nagyon idegesítő hogy sok mebernek nem indul -
#4224 BUÉK -
#4223 BÚÉK minden versenyzőnek! -
#4222 Sziasztok!
enum/scsi engedélyeknek az adatforgalomhoz csak akkor van köze ha a letiltott cd/dvd ugyanazon az IDE kábelen van mint a vinyó amivel dolgozol.Én 3DSmax-al dolgozom és ugyanennek szaladtam alá.Ha a jumperelés nem oldja meg a problémádat akkor ott más a gond.Remélem segítettem.
Boldog új évet mindenkinek!! -
#4221 BUÉK -
#4220 köszönöm és bujék! :) -
Latency #4219 Jó lessz ez az új év, elindult a GTR!
BUÉK -
#4218 Boldog Új Évet Kívánok minden versenyzőnek!! -
K.András #4217 Semmi ilyesmit nem tapasztaltam (én maya-t használok),természetesen ettöl még nálad lehet gond, de nem hiszem hogy ezzel van kapcsolatban,max amugy is nehezebben tölti be a nagyobb fájlokat pláne ha komplett jelenet...