9559
  • sza.sa
    Grat! Nagyon jó a videó! Remélem lesz még folytatás....

ezek a GTR Masterses versenyeken felvett videók?
  • K.András
    Hogy a francba ne lenne rajta shader,ahogy látom sokat nem konyitasz a grafikához,most nem fogok belemenni mi a shader olvass utána egy picit... ;)

• K.András
    A Simbin gárda vezetöje Henrik Roos GT versenyzö 3x-os svéd turaauto bajnok,szal a liszensz talán érthetö a pénzt pedig a Zwaan's Racing fedezte ahol Roos is versenyez...
  • arty
    ok, az ISI - SimBin kapcsolatot már látom, de mi a kapcsolat az EA és a SIMBIN közt? Pl nemhiszem, h saját pénzből ilyenekre telne egy "modder" gárdának ... a FIA licenszről nem is beszélve. erről tudsz valamit?
  • arty
    most nincs rajta shader, sima textura, effekt nélkül :) - nem rossz ez sem, sőt ... néha a tul fénylő aszfalt elég gagyisztikus ...
  • CodeRed
    BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!
    Újévi meglepiként egy kis VIDEÓ minden GTR rajongónak!

• loser
    Köszönöm a segitséget.
  • b-type
    lehet azért mert ezen az oldalon van :))
    ..már ha az az...
    #4184 hsz.
  • loser
    üdv.

GTR_CD1 mini image-t honnan tudom leszedni ?
    vissszaolvastam pár oldalt de nemtalálom sehol.

pls help
  • Alexease
    BOLDOG ÚJ ÉVET!
  • Daffy
    Te figyi Bodesz!A mini image file bent van a virtuális meghajtódban?Csak egy kérdés hátha előrébb jutunk abban miért nem indul el.
  • K.András
    BUÉK!
  • K.András
    "pedig értek a géphez"

Itt senki nem ért a géphez mégis mindenkinek megy a játék,te értesz hozzá na ezért nem megy :D

• HPt
    ja, buék
  • HPt
  • james-hun
    bocsanat de ki kellet probalnom
  • james-hun
  • james-hun
    bazz ezt mar tavaly kiveseztuk ...

• Daffy
    Neked is!Meg mindenkinek!!
  • bodesz
    BUÉK
  • Daffy
    Hát Öregem akkor nem tudom....Ennek mennie kell!!!Ha nem akkor passz hogy mi a baja.Pont azért írtam le ilyen részletesen mert ezzel szoptam vagy 3 napig.
  • bodesz
    még 1 szer ma (de csak ma) még 1 szer megpróbálom
  • bodesz
    na figy elolvastam,megcsináltam(3ujratelepítés mellet és még vagy 100próba) és nem megy sehogy se,pedig értek a géphez
  • Daffy
    Üdv!

Pár hozzászólást viszaolvasnál lehet hogy választ kapnál a kérdésedre...........Bodesz:-)
  • bodesz
    :)
  • JuanG
    hát ez így homály...de majd jövőre visszatérünk rá :DDD
  • sza.sa
    BUÉK!
  • bodesz
    de nekem akkor se megy.az 2indításkor amikor nemkéne hibát kiírnia akkor nekem hibát ír ki :(
  • JuanG
    ha tudna, nem gondolod mindenki úgy nyomná???...amúgy csak pár kattintás amúgy is :DDD...

BUÉK!!!!!!
  • bodesz
    LOL :D
  • james-hun
    Boldog Új Évet Kívánok minden lekörözött versenyzőnek!!

• bodesz
    BUÉK.nemtud valaki olyan programot amivel kell párat kattintani és már megy is a game?mert ez nagyon idegesítő hogy sok mebernek nem indul
  • dan104
    BUÉK
  • Panther
    BÚÉK minden versenyzőnek!
  • Daffy
    Sziasztok!

enum/scsi engedélyeknek az adatforgalomhoz csak akkor van köze ha a letiltott cd/dvd ugyanazon az IDE kábelen van mint a vinyó amivel dolgozol.Én 3DSmax-al dolgozom és ugyanennek szaladtam alá.Ha a jumperelés nem oldja meg a problémádat akkor ott más a gond.Remélem segítettem.
    Boldog új évet mindenkinek!!
  • avcom
    BUÉK
  • sajoati
    köszönöm és bujék! :)
  • Latency
    Jó lessz ez az új év, elindult a GTR!
    BUÉK
  • tHoMaSmAn
    Boldog Új Évet Kívánok minden versenyzőnek!!
  • K.András
    Semmi ilyesmit nem tapasztaltam (én maya-t használok),természetesen ettöl még nálad lehet gond, de nem hiszem hogy ezzel van kapcsolatban,max amugy is nehezebben tölti be a nagyobb fájlokat pláne ha komplett jelenet...