9559
-
#4296 Nem a lekörözött versenyzőket akarom védeni de a tegnapi edzésen Én is letoltam pár embert.Nem azért mert nem láttam hanem azért mert egy-két frame kimarad,megakad a gép és a következő kép már a másik vesenyző "popsija".Akkor már akár két lábbal is állhatok a féken:-)Szerencsére elég ritka a dolog.Már a kép kimaradás
-
#4295 ha van hozzá magyarítás,azt honnan szedted le?? -
K.András #4294 Szerintem a legszarabb a játékban az AI, valami félelmetes ahogyan a lekörözött versenyzök feltartanak-megpörgetnek-nekedmennek!Tisztára olyan érzéem van töle mintha szándékos volna,bár lehet ez is valami védelem... -
HellBurner #4293 már megvan, visszaolvastam -
HellBurner #4292 Letöltöttem a gamet. Bittorentes Német, de van hozzá magyarosítás, a érédésem az hogy ehhez is le kell húzgálni a kábeleket mint a TOCA RD 2-nél. Van annyira jó hogy megérje vele szarakodni. Le tudá valaki írni hjogy ponotosan hogy kell elindítani? -
#4291 "- Valoszinuleg "meritett" a SimBin a GTR2002-bol, mivel azt is ok csinaltak:)"
Nos, én is erre gondoltam. :)))
-
#4290 Hát most véletlen ebben is igazad van :D -
Piski #4289 És most az elmélkedés után jöjjön a gyakorlat:
1.:agyonpuhított setuppal érdemes menni szerintem minden pályán, nem modellezték le túl jól a felfüggesztést.A setupolást úgy kell kezdeni, hogy a Steeringet felrakod min. 18.0-ra.
A szárnyakkal nem érdemes sokat variálni, nagyájból jó az jó, nem lehet vele annyit nyerni mint f1-ben.
Lehet leengedni a kocsit, nagy katasztrófa nem történik ha beüt az alja, csak ha nagyon veri, akkor lassul picit a kocsi.
2.:Vezetésben csak a határ közelében érdemes menni, ha csúszik akkor már régen rossz.Finoman kell menni, legkevesebbet sem rángatni, a pedálokon nem ugrálni, finoman befékezni a kanyarba aztán állni a gázon és kijönni.A fékerőt én 90%ra rakom, ilyenkor csak a kanyarbejáratnál kell felengedni, amúgy lehet állni rajta.
Ezek az én tapasztalataim, most jöhet Norbi és torkolhat le, hogy "nemúgyvanaz hé":)) -
#4288 -
Piski #4287 Hi!A GTR szerintem a maximum amit ki lehet hozni az ISI enginből, már majdnem elfelejti az ember, hogy arra épül, de azért érződik.Minél többet nyomom annál inkább.Legidegesítőbb, hogy nincs hibalehetőség, nincs csúszkálás, farolás, ill. van, csak az már régen rossz.Nincs átmenet a tapad és a nem tapad között.Nem lehet látványosan és gyorsan menni egyszerre.Meg lehet tanulni a dolgot, de hosszútávon korántsem lesz olyan élvezetes, mint XXX játék(mindenki gondoljon ide amit akar, nagyrészt úgyis tudjátok melyikre gondoltam).De a körítés. az extrák, a lehetőségek az autók tömkelege, na meg a sokfős bajnokság(megemlítem, de le ne szedjétek a fejem) eltartja egy darabig.Reméljük minél előbb jöb 1 jobb, nem érdekel hogy minek hívják, csak húzzuk ki addig... -
#4286 - Valoszinuleg "meritett" a SimBin a GTR2002-bol, mivel azt is ok csinaltak:)
- Tenyleg jobb sokmindenben a GTR, de azert megis csak az F1C engine-re epul, ami azert ujabb mint az elozo F1 2002;))
- Azert az ETCC 2003 Evolution az F1C ala nem lett olyan rossz. Foleg, hogy abba mar javitottak sok mindent es beletettek a eleg sok GTR-ben megjelent otletet;))
Azert kivancsi leszek, hogy a GTR2 milyen engine-re epul majd;P Azert az EA nem hulye. Sokaig kivart, es mikor mar reg nem volt nemzetkozi kiadoja a GTR-nek, bevallaltak a kiadast, de csak 2005-ben, fizetsegnek meg adtak egy GTR2-es lehetoseget;))) Elvileg...:P -
#4285 Az F1 2002-re épülő GTR 2002 valóban egy nagyon jól sikerült mod volt, méltán volt népszerű és lehetséges, sőt, biztos, hogy a SimBin merített is belőle, bolondok lettek volna, ha nem tették volna, de a dobozos GTR azért más. Jobb az FFB, jobb a vezetési élmény, még a grafikus motor is jobb (valamivel), egyszóval mindenben felülmúlja a GTR 2002-őt. Ami persze remek mod, a valaha készült legjobb ISI enginere szerintem, jobb az ETCC-nél is. -
#4284 Csak mondom Vanos hogy ISOból raktam fel a játékot és idáig bárkinek segítettem,a játék elindult.Egyébként pedig ha feltudnád rakni a játékot megtudnád mi az hogy autót vezetek érzés:-) -
#4283 Nem tudom már hol olvastam de valaki azt mondta,írta hogy a GTR egy gagyi és a f1 challenge 99-02 mekkora király....Na annak üzenem hogy játszottam gp3,gp4,F1 2000,F1 2002vel és a box utcáig nem érnek fel a GTRhez képest.Ez egy tényleg rohadt jól sikerült szimulátor. -
#4282 :D
(korábbi "hülyeségeinkhez": pixel shaderre gondoltam, az a "leglátványosabb" ;) ) -
VO101 tvr #4281 Setup módosításkor az autó magasságát hogyan lehet leengedni a lehetséges minimumra? Ha leér, leüt az alja annak belül van hangja, külső nézetben szikrázik, de mikor a Motec-ben megnézem az alapján nem egyértelmű hogy leért az alja... ? Hol a határ? Most mintha úgy érezném, hogy leültetem amennyit csak enged és kész... Még packers-re sem lenne szükség? -
SE #4280 Sziasztok!
BUÉK!
Cockpit nézetben ki lehet tenni a MoTec monitort (fordulatszám, sebesség stb.) a képernyőre?
-
#4279 most sehogy,mert valszeg nem megy a szerver! -
#4278 Hali!
Valaki nem tudja hogy a fenébe lehet bejutni edzésre online?Nehogy azt írjátok kérdezzem meg a gtr chaten.2 napja baszik rám mindenki hiába kérdezem.....
Köszi előre is
-
K.András #4277 Mi franc lehet a szerverrel nem lehet felmenni...
Elöször azt irta -1 ember van fent,gondoltam valakinek felé kéne menni hogy ne legyen bent senki LOL -
K.András #4276 Na mind1 de megen hülyeségen vitatkozom ,be is fejeztem :DDD
ON -
K.András #4275 Igazábol nem tudom milyen shaderröl beszél ö most,lehet ezért nem jo a válaszom sem,nem tudom mire gondolsz... -
K.András #4274 Mi a nem jo szerinted? -
#4273 Ezek utan amit itt leirtal nyugotan olvas csak utana, de majdnem jo. :) -
#4272 Megjelent Long Beach és Laguna Seca a GTR-hez. Letölthetőek innen:
GTR pályák -
K.András #4271 http://www.gtr-masters.hu/ bemész a chatbe és kérsz ip-t meg pass-t... -
loser #4270 üdv.
neten hogy tudok játszani ?
-
K.András #4269 "biztosan nekem kellene olvasgatnom? ;)"
Egyébként én sem vagyok profi,hobbi szinten nyomom a grafikát söt inkább a modellezésben vagyok otthon,és szvsz most félreértettük egymást.
Egy pl, ezt a képet én csináltamKÉP,minden shadert magam raktam össze pl az orán anosztropikus van, az üvegen blinn,a fán lambert stbstbstb...Szal ha nem lenne rajta shader akkor semmit nem látnál csak a nagy feketeséget,ahogy a játékban is ;) -
K.András #4268 Most te milyen shaderröl beszélsz?Vertex-pixel vagy pedig az alap shaderekröl magyarul árnyékolorol?Amely ha nem lenne nem tudom hogy mit látnál.
Szal én most nem tudom eldönteni milyen shaderröl beszélgetünk :D... -
#4267 hát, ez megint 10/10 ... grat!
(András: mondjuk biztos csak akkor lennék a dologban, ha valaki beszurna egy gef4mx440 vagy gef2mx képet, mert azon 100% shadermentes lenne a játék, a szoftveres trükközésembe akár hiba is csuszhatott ...) -
1 rFACTOR no_shader
2 rFACTOR shader
3 GTR no_shader
4 GTR "shader"
kommentáljam is ? biztosan nekem kellene olvasgatnom? ;)
(a gtr képek 1:1 ugyanaz shaderrel és nélküle, szal csak a tömörités+átméretezés miatt tünhet kicsit is különbözőnek)
(amugy ATITool+3danalyser-t használtam, elvileg 98%, h igazam van :D ) -
#4265 mert nem akarok EA játékot venni :D -
Vanos #4264 Sziasztok!
Az 1.2-es patchet ti honnan szedtétek le? Amit leszedtem seggreültette a játékot, és újra kellett instalálnom( A 4193 szerint jártam el).
A játék nekem csalódás.
2 napig dzsúdóztam a felrakásával (.iso-s verzióra a leírt install recept nem működött). Több a csicsa, de semmivel nemjobb az F1 2002-re telepíthető GTR mod-nál.
Nálam marad az F1 2002 a csúcs. Legjobban annál érzem, hogy "vezetek". -
ezsolt #4263 Nagyon jól sikerült, a zene nem is lehetne jobb! -
#4262 csatlakozom, grat -
Latency #4261 Nagyon jó, a vége nagyon hangulatos. Gratula -
-
#4259 klafa videó, gratula!!! -
#4258 úgy értem, hogy az EA tisztán üzleti területen van jelen (hurrá), a játék fejlesztéséhez szerencsére semmi köze -
#4257 német nyelvterületen az EA terjeszti a játékot (bár ez zavaros, mert az eredeti kiadó a 10tacle), de miért olyan fontos, hogy benne van-e az EA vagy sem?