...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
nem lehet, csak kuplungot, mivel nincs mindenkinek harmadik pedálja

a bajnokságban követjük a GET REAL elvet, amennyire csak lehet

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

[HUN]Crassus
Kérdésem lenne: van állandó szerver amin lehet egymás ellen "gyakni" vagy mindíg csinál valaki 1-et és belinkeli ide az IP-t?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

A HGTRM fõoldalán ez szerepel:

"Segítségek nem használhatóak (egyedül az auto-clutch)"

GPLRank: -51|GTRank: -30

Kaszi46
azt sem lehet

*Posse*T.W.D*

Hali!

A HGTRM-es teszversenyeken ugye csak a kuplung segítséget lehet használni...+belsõ nézet. a kérdés hogy blokkolásgátló van-e a GT autókon, vagy azt se lehet majd használni?

sza.sa

sajoati
nyilván azt hitetlenkedem, hogy volt vmi verseny ide bepostolva, es ott a legjobb idõk 1.40.1-2 körüliek voltak.
persze ha ngt-vel, akkor így járás van részemrõl, de hírös Huttu hotlapja harmincnyolc határán helyezkedett, hát hitetlenkedésem helyénvaló-e?

Endure, in enduring grows strong...

Bár azért érdemes megnézni a rankot és a 2004-es pole poziciós idõket.
Jókat mosolyogtunk Norbival amikor nézegettük az idõket 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Panther
Na itt egy link, 29 részes, .pdf formátumú letöltéssel, egyik részét lefordítota az egyik barátom, a nap folyamán majd feletszem az oldalamra hátha segít neked.

A versenyzés fizikája

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Van egy ilyen oldal, azt hiszem a GTR 2002-höz készült magyarázat, de általánosan foglalkozik az autókkal, a mai napon kikeresem neked.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

K.András
Ezzel az idövel pont semmit nem érnék egy gtrankon,nem értem mit hitetlenkedsz.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Saleen

sajoati
iigen, ez az "igaz, még csak pár napja nyomom ... 1.40.1" egész jó, aláírás: Heikki 😉

btw nekem ez a nagyon rángatós kép nem jön be annyira, de ezt már írtam

Kaszi46
alap setuppal 1.40??? 😮 mellik járgány?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Isle of Man? mmmm bárcsak megcsinálnák erre is azt a pályát teljes hosszában.<#miaz>

gtr managerben kijött a GTRMAN_Improved_graphics_for_Nordschleife_conversion_by_Locutus.zip. egész széppé, varázsolja a pályát. mondhatni nem lehet észrevenni hogy user által készített. ja és van atis és nvidi-s verzioja is a pályának!

sajoati, micsoda véletlen, én tegnap, azaz ma gtr replayre, vagyis a közben aludtam el😄 mondom megnézem kikötve tv-re spa ngts köreimet, de bealudtam.(ruhástol)😄DD

*Posse*T.W.D*

K.András
Nekem is nagyon tetszik a játék,igaz még csak pár napja nyomom de nagyon megfogott,az alap beállitások sem rosszak gyakorlatilag a valos idöket meg lehet futni vele(2003 barca Q 1:40.975) én meg 1:40.1xx-et mentem vele,ami nem tünik soknak ha felmegyek és megnézem a GTRankot 😄 ,bár gondolom azokat saját setupokkal nyomták...

tegnap kipróbáltam!<#worship><#eljen>grat a készítõknek,remek munkát végeztek<#hawaii><#vigyor3>ez a játék meg az RBR verik az összes autós gémet<#smile>
sajoati
én is kinyomtattam 😊 emellett szeretném megjegyezni, hogy megvan a GTR, de nem vágtam hanyatt magam tõle. valószínû a gépem se elég neki (1550-en szaladó cerka, 512SDRAM, 8500-as radejon), mert elég frémkihagyósan rohangál az autó.
ráadásul be éjszakára tudtam végre rendesen üzemelni a nsr2k3-hoz az Isle Of Mann-t, elalváshoz néztem rajta egy kis ferrari 330-as AI körözést, és nagyon meggyõzõ volt 😊

b-type
hát én kinyomtattam. 😊
és bár figyelembe kell venni, hogy nascar-hoz készült, tehát nemcsak hogy jobb, vagy bal oldali kerékpárként, hanem soxor jobb elsõ kerékrõl vezeti a magyrázatot, onnan súlyoz vissza....stb.
Szerintem nagy munka van benne, és (nekem)alap.
én vagy 3×-4× fürödtem vele(1fürdés kb. 1óra) 😄DDDD
maximális elismerésem. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kaszi46
ok. ahogy gondolod.

amugy gamestaron kihirezték a karácsonyi addont. hivatalos bejelentésnek van feltüntetve.

*Posse*T.W.D*

petesilver
Szívesen elküldöm neked, de fölösleges belinkelni, szerintem rajtad kívül senkit nem érdekel. Régen se érdekelte az embereket.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Kaszi46
ha gondolod elküldheted mailomra én meg feltolom axeleros tarhelyemre aztán belinkelem ide.

*Posse*T.W.D*

petesilver
igen ez volt az! 😊 azóta megtaláltam , és átkonvertáltam pdf-be is, csak nem tudom hova felrakni.

Kaszi46
nem EZT kersed? azthiszem ez volt azona korábbi linken amihez azt irták a te munkád. én nemtom megnézni mert nincs fent a word , felteleptenio emg nemtom mert a cd le van húzva<#hehe><#zavart1>

*Posse*T.W.D*

petesilver
Fésût küldtem külfénypost! Ez ne legyen akadáj! 😊

petesilver
Én sajna nem tudok, de Alex tuti tele van ilyen linkekkel, csak kérdés mikor jár erre.

pete! Ha tudsz vagy valki tud olyan angol nyelvû oldalt, vagy magyar nyelvû, ahol az autó fizikályával foglalkoznak (ábrákkal, esetleg képletekkel, erõvektorokkal, ilyenek) az írja már be ide a linket.
HPt
'Vasárnap, December 19.-én 12.00-tól lesz az aktuális HGPLM / HGTRM találkozó a Gold Crown Szabadidõ Központ Pizzériájában (XI. ker. Budafoki út 111 /113). Mindenkit szeretettel várunk azok közül is akik beneveztek a GTR bajnokságba, vagy csak részt vettek a teszt-futamon!'

további részletek a GTR fórumon

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Kaszi46
<#email><#law><#eljen><#awink>

*Posse*T.W.D*

Panther
A könyv készen van, de még nem fésültem össze (az angol és német verzióból dolgoztam), nagyon sok dolgom volt eddig. De most nekiülök és elkészítem.<#integet2>

ibronk
Nemtom ki hogy van vele, de engem a join lag izgat a legkevésbé, egy ligafutamon ugyis bemegyünk oszt bent vagyunk, és általában egy két ember van aki ki-be lép, annyit meg simán elviselek. A többi bugot javitsák ki.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Kaszi46
na ez már jobban hangzik<#eljen><#eplus2><#eljen>

engi handbook hogy áll?<#miaz>

*Posse*T.W.D*

Dunpeal
THX! a forrdításért

b-type
Na, a Seat-ra kiváncsi leszek..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Itt van, nem mûfordítás, de megteszi. Az utolsó három mondat nincs benne, ami arról szól, hogy az AI pilóták is a napszakok váltakozásának megfelelõen reagálnak majd, meg dícséri a kiegészítést. A lényeg:

"A 10tacle kiadó és a Simbin fejlesztõgárda karácsonyra megajándékozza felhasználóit a „Spa-i 24 órás versennyel”, egy komplett kiegészítéssel a GTR-hez.

December 24.-én elérkezik az idõ, a 10tacle kiadó és a Simbin fejlesztõcsapat szeretné megköszönni felhasználóinak a nagy biztatást és a remek visszajelzéseket a többszörösen kitüntetettt versenyszimulátorukról, a GTR-rõl és egy egészen különleges karácsonyi ünnepet varázsolni számukra. Ezért pontosan Szenteste teszik letölthetõvé a „24 órás Spa-i versenyt”. A 200Mb-os, ingyenes kiegészítés az alapjáték olyan széles körû javítását is nyújtja, mint új elmentési lehetõség singleplayer-versenymódban, a törésmodell javítását, új speciális effekteket és a multiplayer módosítását.

Az abszolút csúcspont azonban a pótlólagos tartalom, ami a kiegészítéssel érkezik. 5 teljesen új autómodell, mint a Gillett Vertigo Streiff, Seat Toledo GT, vagy a Mosler MT900-as, összesen tehát 16 különbözõ kocsi, valamint a fél-dinamikus napszakváltozások gondoskodnak a versenyek izgalmáról."

Ezek szerint mégis lesz Add-on, de hol a patch? Vajon ez már tartalmazza? Nem hiszem, mert a join lagról egy szó nincs.

Dunpeal
Ezt nem tudnád lefordítani->info
valami olyasmi van benne,hogy a 24H addon dec 24-én letölthetõ lesz!

Kaszi46
<#vomit><#szomoru2><#sir><#gonosz3><#schmoll2><#shakehead><#merges2><#wow3><#pardon1>

*Posse*T.W.D*

Panther
Ez a gondja a TRD-bõl konvertált pályáknak. Valahogy mindegyik pixeles lesz, ha átírják.

Panther
Még valami, az 1.2-es patch-hez:

Lehet, hogy aki még ebben az évben várja, vagy a jövõ év elejére, csalódni fog. Egy német oldal (valami német GTR liga) fórumában olvastam a következõt. A PH-ra is beírtam, ide is bemásolom. Lehet, hogy semmi nem igaz belõle, nem kell nekem esni, én csak lefordítottam, ami ott áll:

"Beszéltem a 10Tacle -el és a Simbin egyik programozójával, aki elmondta, hogy az 1.2-es patch és valszeg a 24 órás add-on is csak 2005 márciusában (tehát több, mint 3 hónap múlva) fog megjelenni (múlt hétre ígérték). Hogy emögött mi rejlik nem tudni, de egy biztos: a fejlesztõmérnök elmondta, hogy az ISI engine - szó szerint - annyira rossz, hogy csaknem lehetetlen belõle a join lagot kiküszöbölni. Most azon dolgoznak, de azért nem jelent meg az 1.2-es patch, mert nem igazán sikerült megvalósítani a join lag kiküszöbölését. Ha sikerül is, akkor is hardverfüggõ lesz a dolog, állítólag."

JuanG
jó ez a pálya...teccik 😊))...csak kár hogy egy kicsit pixeles...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
Mûködik, megnéztem, a readme valami elírás lehet, de az eredeti a TRD-bõl való, úgy tették át F1 CH alá, aztán most GTR alá.

Kaszi46
nézd csak itt mit találtam: #1607
bár nem mükcik a link😞

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
pedig mûkcik vele

*Posse*T.W.D*

Ez egy konvertált pálya elvileg az F1C alól, a readme is ezért maradhatott az eredeti.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

tHoMaSmAn
Jan. 3-ra már mindenki kijózanodik!! 😉
CSAK JÖJJÖN MÁR AZ A PATCH!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
Ez a pálya az F1 Challenge GTR Mod-hoz való, nem a "mi" GTR-ünkhöz!!
Legalábbis a readme alapján!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

JuanG
"Bajnokság elhalasztása (Január 3.)
Sajnos az eddigi teszt futamok alapján kiderült, hogy a GTR-ben lévõ hibák miatt a játék jelenleg alkalmatlan egy igazi bajnokság problémamentes megrendezésére.

Ezért a bajnokságot el kell halasztanunk az 1.2-es patch megjelenéséig. Az 1.2-es patch várhatóan hamarosan megjelenik, de egyenlõre semmi hivatalos információ nincs róla.

Elõreláthatólag Január 3-án indulhatna a bajnokság, bízunk abban hogy a patch addig megjelenik és az eddig ismert hibákat kijavítja.

Addig továbbra is rendezünk nyílt tesztfutamokat minden hétfõn, ahová továbbra is szeretettel várunk mindenkit!
A következõ teszt futam December 20-án lesz, 20:30-kor kezdõdik idõmérõ (szerver már 17:30-tól gyakorlással). A pálya: Spa Francorchamps

Ettõl függetlenül a szerverünket is bõvítjük P4 3.0Ghz-es processzorra és 1GB RAM-ra. Ezt már ezen a héten megtesszük."

Hungarian GTR Masters

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
😊
Az biztos, hogy férfimunka a Trans-Am versenyzés, vagy bármely NR2003 mod, és persze az alapjáték, mindet kipróbáltam. Nyers mint a 'fûvesszex'. 😊
és sztem csak ott, illetve természetesen a GPL-ben csináltak jó hátsó hajtást.
Ezt nem tartom annak, mármint a GTR-ben, igaz szinte csak N-GT-s autókkal mentem, de mindig az Etcc-s Bmw jön a képbe, amit én nem szeretek...mármint ahogy a játékba tették.
Azt viszont tartom, hogy ha nem vigyorgok vezetés közben, akkor minek csinálom?
valamint a hátsóhajtásnak vannak elõnyei, súlyátevõdés a hajtott kerékre, osztott gumikopás, gázadásra ívszûkités.
Ha ezeket nem tudom használni, kedvem szerint felhasználni az nem jó.
szal én továbbra is Rfactor-t, de fõleg a GTP-t várom.

K.András
Más helyen pedig nincsen én is kerestem,aztán felraktam egy torrent-et és két nap alatt lecsorgott,ezt nem uszod most meg,majd ha kijön angol verzio biztos lesz warez mindenhol bár ahogy megjelenik én inkább megveszem...

Namost kezdem azzal, hogy most borítottam ki egy teli whiskeys poharat, össze is, tört, osztozzatok a fájdalmamon<#szomoru1><#szomoru1><#levele><#wow3><#nemtudom>
Amúgy szeretném ha megkeresne valaki privibe, aki ért a kocsifestéshez, ugyanis tele vagyok ötletekkel, de tudás meg tapasztalat az nyet.Elõre is kösz!

My words are weapons.In which I murder You with?

Esetleg vli tudna adni egy tippet honnan lehetne leszedni a gamet? Torrenthez DC-hez nem értek...