9559
  • Piski
    Arcade modban volt az, abban meg kiviszi a 400-at a kocsi, meg megáll 5 méter alatt.Úgy sztem 23 a wr, ahhoz képest szép:)
  • K.András
    Hja,tudod hogy megy ez,bill-el gyorsabban lehet menni ;)
    Olyan finoman lehet adagolni a gázt féket stb hogy hihetetlen...
  • K.András
    Ne gratulálgassál,hanem küldjél olcsobban ha tudsz...
  • sajoati
    na még csak annyit, és bocs az offért, hogy ha olyat láttok, hogy Ships to USA only, akkor pl. /http://www.borderfree.com/ Borderfree-vel megoldható a dolog.
  • budasp
    Ha megnézzük a GTR Ranket, akkor látszik, hogy Estorilban Porsche 911-el, amivel Rauch777 ment, a WR 1.38 közepe, és ez top versenyzők által futott idő, természetesen kormánnyal.
    Ezek után szerintem sejthető, hogy bill-el, elsőre az 1.39-es idő nem Simulation módban és nem minden segítség nélküli kör lehetett. :)

Ha mégis, akkor veszélyben az összes magyar top versenyző. :)

• Panther
    Corvette elég stabil, legalábbis a Ferrarihoz képest. Viszont gyors pályákon nekem lassúnak tűnik.

Én is szívesen néznék egy replayt arról az 1:39-ról ohne Hilfe. A raglistán valami 1:33 körül van a csúcs.
  • oneal1
    én corvettel mentem 36.5 öt első nekifutásra...
    Wébergabi emg már 35 alatt tart:))(ez fél mp el wr)
  • oneal1
    megnézném azt a 39 et et billel midnen segítség nélkül...
    amugy melyik kocsival mentél?
  • Panther
    Ez jó alap lehet egy setupolós, stb. beszélgetés elindításához. :)))

Én a magam részéről nem mernék segítségek nélkül billentyűzettel menni ebben a játékban, bár sosem próbáltam ki. Mostanában elég sokat megyek a konvertált pályákon, némelyik jobban bejön, mint a GPS adatok alapján készítettek.

Az 1:39 egyébként Estorilban, ha billentyűzettel ment a srác és ohne help, akkor tényleg nagyon jó. :)

Felraktam még néhány setupot a konvertált pályákra (Laguna Seca, North Point, Long Beach), aztán megnézem Estorilt is majd.

GTR setupok
  • sajoati
    http://payments.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?emitsellershippingcalculator&itemId=0

ZIP code-nak mondjuk 11023-at adsz meg, az NYC, sajna Hungary nincs targetnek, de Germany van.Shipping Calculator
  • sajoati
    pl. 2 font súlyú szórakoztató elektronika ára így alakul Békéscsabára küldve:
    2 fontnyni cucc
  • Daffy
    Üdv!

Nyugodtan írd ki!Én nem vagyok egy nagy autóvezető de egy Porscheval ebben a játékban életedben először billentyűvel!!!!!1:39et menni szerintem több mint durva.
    De kiváncsi lennék mások véleményére is ezzel kapcsolatban.Nekem kormánnyal a legjobb időm 1:43 ami nem mondanám hogy hú de jó.Főleg a tegnap esti edzés után.Többet voltam a füvön mint a betonon.:-)
  • sajoati
    hát ehhez csak gratulálni tudok, én 2 dvd-t cc. $5 pkg-ért kaptam, a 8 könyv volt $20 nyilván elcsesztél valamit. nem UPS express-szel küldeni, meg nem az éves papírgyűjtés anyagát.
  • K.András
    Növérem kint van,és képzeld multkor küldtem neki ujságokat(amelyekhez kint nem juthat hozzá), 15 ezer ft-be került a posta!Azt a pedált 35 dolcsiért a sarokig nem viszik el,nemhogy magyarországra...
  • oneal1
    ha komolyan gondolod akkro mindenképpen vegyél kormányt!!!
  • Piski
    :)))
  • oneal1
    ird ki hogy mennyit mentél
  • oneal1
    billentyű???
    az nemhiszem hogy kompatibilis a bajnoksággal:DD
  • ruach777
    Sziasztok!

Köszönök minden jó szándékú segítséget!
    Különösen Daffynak!! Ne piruljon az arcod, inkább dagadjon a melled, milyen klasszúl beállítottad nekem a GTR-t. Szuper lett!! Köszi!
    Holnap fizetem be a Szerver díjat, azután ha meg van a kód, a lovak közé csapok!!
    Majd menetközben veszek egy kormányt is, de egyenlőre megteszi nekem a billentyű is.

Daffy!
    Szerinted kitegyem az Estorilban szerzett kör rekordomat, amit Porsche 911-el értem el?
    Inkább ne?
    Na jó.

Mindenkinek jó edzéseket kívánok és sikeres kanyar bevételt!!

Üdv,
    Ruach777
  • sajoati
    ez hülyeség (valszeg). ami borítékban jön, az pár dollár, ami nem, az meg súlyra megy. én most rendeltem 8 könyvet, arra 20 dollár pkg. volt.

de erre vannak táblázatok amúgy, súlyra nézik, nem hinném, h olyan nehéz lenne egy ilyen kormány. bár ki tudja, a naagy kilókat már nem csekkoltam, sosem akartam 20 kilós cuccot venni.
  • HPt
    Csak 35? Én olyanokat hallottam, hogy ha rendelek vmit 100$-ért, akkor könnyen fizethetem a végén ennek a kétszeresét is, több mint 200$-t
  • sajoati
    kb 35 dollár postaköltség. úgy, hogy meg kell beszélni a csákóval. én kaptam már úgy is cuccost ebayről, hogy kizárták az eladót :)

bidpay-jel lehet fizetni neki pl, elég jó szolgáltatás, otthon ülve, VISA-val.
  • HPt
    Hogy érted hogy nem lehet akadály a "ships to USA only"? És ha 135$, akkor vajon mennyit fizetek végleg, mire behozatom Magyarországra?
  • sajoati
    ebayeb spec. most árulnak egyet. igaz, ships to usa only, de hát ez nem lehet akadály :) 135 dolcsin áll
  • HPt
    az Ferrari @ Mosport!!!
  • petesilver
    :)
  • Daffy
    Ne add fel:-)))))
  • HPt
    Act Labs Performance Pedals + GPL Shifter

nincs megoldás, weboldalon van kint hogy megszűnt a gyártás
  • Daffy
    Akkor okEgyébként mi a kormány pontos típusa és neve?Hátha van megoldás:-)
  • HPt
    ja, szinte egyetlen pedál amiről még sosem hallottam problémákat, és emellett nem is drága, lehet megvenném

a shifter-nek már nem túl sok értelmét látom, csak ha a simbin befejezi az 1977-es f1 játékukat :)
  • Chaos25
    Mikorra várható kishazánkban a GTR, úgy hallottam február vége talán? 10 ropi körül lesz az ára? Mennyi volt a német verzió kint?
  • Piski
    Teljesen nyugodt vagyok
    Amúgy a cucc nem Petié, csak szerené, ahogy én is.Gyártása megszünt, nem lehet már kapni sajna:((((
  • Daffy
    Kérdezd meg tőle ki segített neki.Már túl vagyunk rajta nyugi:-)
  • Daffy
    Ez szép.Saját cuccod Peti?
  • Piski
    Tudom, de a mini image-ek is mdf-és mdb-ben vannak, szóval ezért gondoltam hátha összekeverte.Egy lehetőség.Nem nekem kell segíteni, nekem megy a gém(eredeti) inkább a srác bajára találj megoldást!
  • HPt
    és én ezekről az összetevőkről beszéltem:

• HPt
    gpl-es világranglista vezető így ment, és jobb lábas fékezéssel, onnan tudom mert leveleztem vele

ekkor próbáltam ki én is a jobb láb féket gpl-ben, és nem voltam sokkal lassabb (watkins glenen 1:03.5 volt akkor a pb-m, 1:03.8-at mentem jobb láb fékezéssel, és egyetlen egy kanyarban dobtam el azt a 3 tizedet)
  • K.András
    Én a váltokart használom, ha hiszed ha nem egy idö után még könnyebb is igy menni!Az ffb-t lejebb kell venni egy picikét és máris nem tépi ki a kezedböl a kormányt...
  • sajoati
    különben hihetetlen durva 6-osból visszakapcsolni 2-esbe, fél kézzel meg vezetni, legyen az NR2k3 vagy GTR, persze csak ha get real akar lenni az ember és a MOMOja váltókarját használja. :)
  • Daffy
    Piski!

Az mdf és mds minden alkohol által használt fájlnak a kiterjesztése.Tehát lehet az 5 GB is.