9559
-
#4696 Igen, valszeg vasárnap délután/este fenn lesz a lapomon. -
K.András #4695 Saleen S7 Twin Turbo: a leggyorsabb amerikai -
#4694 Panther számíthatunk még az engi handbook magyarításának elkészültére? -
VO101 tvr #4693 Egy jónak tűnő leírás autóbeállításokhoz. Sajnos németül -
Lacika 79 #4692 Próbálj egy reinstallt. Menni kéne neki elvileg. -
K.András #4691 Nem vagy béna csak tájékozatlan :D
Csak spa-ban lehet este menni :) -
ppeti66 #4690 Lehet hogy én vagyok a béna de, azt hallottam hogy be lehet állítani a napszakot, időjárást, de nem találom.
Pls, HELP!
Thanks! -
#4689 Basszus! Végre találok egy jó kocsit ami nem igen csúszkál de viszont meg lassú. Aztán ott a kedvenc kocsim, a Lambirghini. Hát az meg csúszkál össze-vissza. Egyik napról a másikra egyre jobban felveri az idegeimet hogy nem birok normálisan menni. -
#4688 -
#4687 Hat igen, amelyik jatek izombol szamolja a felfuggesztest ott ez igy van, es igy is jo:) De amelyik csak tippel egyet, hogy hogyan is kellene, ott vannak am erdekessegek neha...;P -
Piski #4686 Nincs mit. -
Piski #4685 :D -
#4684 Nascar engines játékokban és LFS-ben így ha behimbálod az autót, és elengeded a kormányt két-három jobbra-balra himbálozást magától tud csinálni az autó, majd vagy megáll egyenesbe, vagy megpördül végül. Persze megfelelően erős ffbvel.
Nascarban ez a kedvencem, mikor megcsúszik, és kicsit engedek a kezemmel a kormányon hogy el tudja húzni az ffb a tenyeremben, és magától megfogja az autót, majd nekem már csak a megfelelő pillatban kell egyenesbe visszahúzni hogy megakadályozzam hogy átcsapodjon a másik irányba, tök jó :D -
#4683 AHa. Majd megnézem. Köszke. -
Piski #4682 Na nem járatom a szám, kipróbálom középrehúzás nélkül.... -
#4681 Menet közben sem 'középre' húz, hanem haladási irányba, szóval ha keresztbe haladsz, akkor az ellenkormányzás irányába. Ezt a játékok mindenképpen leadják, viszont emellé a kormány driverből az állandó középrehúzás nagyon nem jó dolog. -
Piski #4680 Gyengébb de van, és biztos, hogy ha kanyar közepén elengedem a kormányt, nem veszi be a gép, hanem kimegy egyenesen, mert egyenesbe jön az első kerék, de aki nem hiszi, járjon utána:))) -
Piski #4679 Nem, de nem is sokat állok egy igazi kocsival, menet közben meg húz erősen:) -
Piski #4678 A kavicságy szar. ez tény.A megpördülés után meg túlmelegszik a gumi, és amíg vissza nem hül, csúszik mint állat.Van egy LCD mode nevű gomb, ha azt nyomod, kilistáz egy csomó adatot, gumi és fékhömérséklet, olaj és vízhőfok, stb., stb.Ezek nagyban befojásolják a menetteljesítménít.PL ha füstöl a kocsi az rossz:))) -
#4677 Álló helyben középre húz egy igazi kocsi? Szerintem nem :P -
#4676 Logitechnél semmiképpen nem jó ha nullára állítjátok a középrehúzást!
Én 1-2%-on használom.
Piski Tomi: csak az elsőkerékmeghajtású autókon érzed "igazán" a középrehúzást, az életben. A hátsókerekesnél sokkal gyengébb ez az érzés, szerintem...:) -
Piski #4675 Nemtom miért jó, hogy kikapcsoljátok a középre húzást, igazi autóban is húz középre.De légyszigyőzzetek meg, hogy kapcsoljam ki, mondjátok el miért jó! -
#4674 Basszus! Tök jól megyek meg minden de ez a rohadék nem hogy megprödűl??! Aztán meg nem hiszem el ,hogy egy megpördülés után ilyen szarúl fog menni. Még a fűre se mentem ki. Nincs valami mód, hogy a kavicságy meg is fogjon?? Mert hát ezt nem kavicságy. Nem az a dolga hogy megfogjon a kicsúszástól? -
Marco #4673 Logitech MOMO Racing-el kapcsolatos kérdésem lenne, hátha ti tudtok segíteni: szóval a Vezérlőpultban hiába állítom az FFB-t defaulra (vagy bármire) Close után elfelejti a beállításokat. A Logitech Profiler pedig el sem indul, pedig USB-s a kormány. Így aztán semelyik játékban nincs FFB most. Van valakinek ötlete?
WinXP SP1, DirectX 9.0c van fent. -
#4672 OK.Úgy látszik Nálam még reggel van:-)
-
K.András #4671 "De Te elhiszed hogy ez eddig nem volt?"
LOL, éppen azt magyarázom hogy nem hiszem el, ezért nem felelötlenség nem fel rakni sp2-öt, valamiböl indult a beszélgetés :D -
#4670 OK.De Te elhiszed hogy ez eddig nem volt?Bármilyen tűzfal(pl agnitum)megcsinálja a felsolort dolgok 60%át.Persze mindenkinek van egyéni véleménye az SP2ről.A másik dogot majd külön megbeszéljük.
-
#4669 Na megyek megnézem amiket írtatok itt. Meg megpróbálok vele végigvini egy versenyt. -
#4668 Tudom hogy kevés. Eddig 128 volt!!! És azt hiszem hogy a demót még azzal próbáltam ki. De lehet hogy most fogok veni még mellé 2 db 512-eset hütővel, villogó csilivilivel 30-ért. Most nyertem a Lottón 18.893 Ft-ot.
Az Sp2 volt fent kb 2 napig. Letöröltem mert a játékok nem is mentek. Akkor fater is föltette miután letöröltem. :-D Nem tudta hogy nekem már volt fönt és le is töröltem.
Amúgy nem szoktam orrba-szájba pakolni a cuccokat.
Vírus nem hiszem hogy van. Fönt van a Norton 2004, Adaware (már nem nagyon használom), és most az egyik legjobb a Microsoft AntiSpyware. -
#4667 sajnos néha az alkalmazások nem elég. Melette a folyamatok a bűvösebb rész. Pl néha előfordul, hogy elindítassz pl egy media playert, és vagy nem történik semmi élből, vagy miután kikapcsoltad többet nem indul. Ilyenkor 1000 százalék, hogy a folyamatokban megtalálod beragadva, mint éppen futó folyamatot. Vagy sok neten benyelhető vírus a folyamatokban jelenik csak meg, máshol nem látod. Érdemes a működő rendszer folyamat ablakáról screensotot csinálni, és aztán ha valamit nagyon benyel az ember, nekiállni összehasonlítani a régivel, hogy ugyan mi fut, aminek nem kéne. -
K.András #4666 A 10 legfontosabb érv a Windows XP 2. szervizcsomagjának telepítése mellett
Egyébként meg pont a kékfog nem kerek, idáig lehetett küldeni bármit gép és telefon között de már csak a gépröl tudok küldeni telcsire, ha forditva szeretném leszakad egyfolytában(Z600)...
De ez már kezd off lenni. -
#4665 Az SP2 elsődleges feladata a "kékfog" technológia fogadására alkalmassá tenni az Op rendszert.Persze a biztonság csak reklámszöveg volt.Az tény hogy van egy-két újítás de nem eget rengető.Azt bármilyen más tűzfal meg vírusírtó is megcsinálja.A windows tényleg nem használ sok memóriát de alkalmazások párhuzamos futtatásánál hamar meglepetés éri az embert.Egyébként mi az ami nem kerek? -
K.András #4664 Nekem miota az sp2 fent van nem minden kerek...Biztonság szempontjábol kb ugyanolyan szar sp2-is csak esetleg ráfogták hogy biztonságos, egy normális tüzfal és virusirto elengedhetetlen.
Egyébként tényleg kevés a 256 mb bár én ugy tudom, hogy a winfos nem használ csak 80-90-et igaz az sem kevés.
Akadozásnál még érdemes megnézni task manager-ben az éppen futo alkalmazásokat, hogy mi zabálja az eröforrást, nekem rendszerint bejön mindig megtalálom a "bünöst". -
#4663 Xp sp-k nélkül elég nagy felelőtlenség.Ezer biztonsági rés van rajta és ráadásul neten akarsz majd játszani.Tedd össze a két kezed ha még nem vírusos a géped:-)
A 256 MB ram egy kicsit kevés lesz.Az XP rendszernek kell minimum 256 hogy rendesen fusson de ajánlott az 512.Az hogy a játékok eddig nem fagytak most meg igen,pl lehet vírus is.menj fel egy online vírusellenorőre és ellenőrizd a gépedet.Ha van vírusírtód akkor meg azzal.Persze lehet ezer más oka is hogy akad.PL orrba-szájba rakod fel a játékokat,mindennap kipróbálsz egy új programot,stb -
#4662 Xp SP-k nélkül. (asszem)
256 Mb RAM, 2,4 Ghz proci, 9600 Videókari.
-
K.András #4661 Reméljük kijavitották a hibák nagy részét, és végre lehet nyomni faszán! -
#4660 Így van, nem kell angolosítani sem újból!:) -
#4659 Na jó nem:-))
Akit levert a víz a hotfix-szel kapcsolatban az megnyugodhat.Ugyanúgy indul a játék mint eddig:-)))) -
#4658 Nem is:)))))
Csak az a genyo kiszolgáló szarakszik kb egy órája és nem megy az egész!:((((((((((((
-
#4657 Ok bocs.Nem gondoltam hogy ennyire gyors vagyok:-)