...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
kérdés: a GTR mennyire moddolható? pl. vannak kilátásba helyezve új pályák, stb?

Endure, in enduring grows strong...

HPt
HTF? legjobb 😉

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Kaszi46
valszeg nincs. de az hogy valaki elolvassa-e a szabályzatot or nát az nem azon múlik hogy használjaé-e a polgári nevét or nát😄
és Gyula úr(ez lennék én) nem kötekedi akar csak rávilágítani arra hogy kár olyan dolgokon vérre menõ vitákat folytatni aminek igazából nincs értelme.

*Posse*T.W.D*

Alexease
LOL!!!! Mondo Mini Shows!😉) Tegnap hoztam haza CD-n vagy ~60 reszt😉))) Nagyon sulyos😊)
oneal1
taláni találva😄

!Forza Ferrari!

oneal1
amugy én marhára nem értem hogy min folyik a vita!!!!
ez egy bajnokság ami ki lett találni és akinek tetszik az jelentkezik rá és elfogadja a szabályrendszert!!!
akinek meg nem tetszik az meg nem jön és kész!
egyáltalán nem durva szabályrendszer szval tényleg nem értem......

!Forza Ferrari!

HPt
most tudod mit mondtál? hogy hülye az, aki gyõzni akar egy versenyben

😛

igy van, viszont ez a fórum jelen stílusban nem hiszem hogy alkalmas erre a feladatra.

www.gtr-masters.hu

Jacek
ez ok😊

HPt
aki ilyet csinál, az valóban kurva komolyan veheti a bajnokságot

pont ez a típus nem olvassa el a szabályokat, és töri össze a másikat a felvezetõ körben

kérdezem én: van õ rá igény a bajnokság szempontjából?

Alexease
Innnye, mi van itt?!?!😉))
Tapasztalatbol mondom, ez itt a szabalyok atbeszelese, ujragondolasa, "megvitatasa", hagyomanyos uton😉))))))))
😛
mi a gond, mondjad, figyelek

www.gtr-masters.hu

Akkor ezt a stílust ne hozzák magukkal, hanem egyszerûen hagyják itt :-)

www.gtr-masters.hu

Kaszi46
jajj mivan itt<#guluszem1>

BSZ K.András.

szijjasztok amugy Kaszi Rossi46 vagyok, de lehet majd Jóska Pista vagy Feri Laci néven indulok<#ravasz1><#hehe>

csakhogy szítsam a tüzet! nem mind1 miylen néven játszik? ha valaki nem akarja vállalni a valós nevét akkor kitalál, egy ál valós nevet😄 értitek!?😄D innentõl kezdve meg értelmét veszti ez a, ki vállalja a nanevét ki nemvita. esetleg igazolvány bezskennelése is kötelezõ lesz?<#zavart1>
legjobbakat <#wave>

*Posse*T.W.D*

Jacek
igy is hozza lehet allni csak hogy minimalis jelentosegu dolgokbol sem engedni hat grat..

Az a sajnálatos Toya, hogy temetsz egy olyan bajnokságot ami el sem kezdõdött, és benne sem vagy...

www.gtr-masters.hu

Jacek
igen nem minden de nelkule lehet offline is nyomni

Jelenleg 40 regisztrált versenyzõnk van, ebbõl kb. 20 az új, 20 a régi aki már régen ismeri ezeket a szabályokat. Nem hinném, hogy 5-en lennénk.
De hangsúlyozom a minõség és nem a mennyiség a fontos...

www.gtr-masters.hu

Cowek
1. Azért nem minden létszám
2. Mint az életben is, ha kiírtak egy bajnokságot annak szabályait elfogadják a résztvevõk. <#nezze>
Teljesen korrekt ez így! Emberek lehet versenyezni!!! <#wave>
ENNYI!

Egy jótanács:
És ne személyeskedjetek...

http://www.f1-info.hu/

"Az hogy benne voltál a szervezésben annyit jelent, hogy kaptál 3 levelet, lázadtál 3 dolgon, és közben le se tojod az egészet, ennyi, hanem itt fikázol, ahelyett hogy szólnál ha gondod van..."

Sajnálatosnak tartom hogy így gondolkodsz 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

exHumano
Akkor ha nem is annyira szívszorító, de tényleg voltak erõfeszítések, és tényleg gratula, ez dícséretes. A többi már nem annyira, de a szerverért tényleg ott az érdem.

Ha véleményed van a szabályokról akkor ide írd: GTR Masters fórum

www.gtr-masters.hu

Jacek
"Ez az amit mi hozzátettünk a bajnoksághoz? És ti akik fikáztok, ti mit tettetek hozzá?"

Ezek az emberek mennenek hozzatok jatszani, ez eleg lenyeges dolog de lehet korozgetni 10-en is aztan 6-an aztan 3-4-en ennyi.

Sanzik, hajlunk mi bizonyos szabály módosításokra, csak el kéne olvasnia az embereknek, hidd el pl. a web site statisztikából szépen kiderül hány ember jelentkezett és abból hány olvasta el tényleg a szabályokat...

Ez tegnap is kiderült a felvezetõkörben, a rajtnál, a verseny közben, a chat-elésnél sajnos mindenhol...

www.gtr-masters.hu

sajoati
kár, mert a virtuális világok tv-je címû utópisztikus prozsektembe bemehetett volna vasárnap délutáni sportmûsorként

Live kommentár nem lesz, de az idõket és helyezéseket élõben fogod látni...

www.gtr-masters.hu

sajoati
nekem aszondta egy ótópályarendõr, hogy az rs octavia 250-nél már nem oljan jó világítóssal a tetején (konkrétan elközd fölborulni), szóval csak vigyázni azzal a kifekvéssel.

Pál Ferenc vagyok, egyik szervezõje a GTR bajnokságnak.

Asszem nem kis erõfeszítésünkbe és komoly pénzükbe telt míg összehoztuk a bajnokságot, szerverrel web site-al, fórummal tokkal-vonóval.
1. A warez mizéria miatt megnyitottuk IP-sre,
2. A több szerver pénz fizetés miatt biztosítottuk az átjárhatóságot az LFS és a HSW szerverek között.
3. A szabályok közösen lettek kidolgozva az LFS és HSW csapattal
4. Szerver INGYEN elérhetõ év végéig minden nap.
5. Elsõ teszt futamnál szerver nem bírta 26 user-nél, 2 napra rá processzor és memória upgrade, saját zsebbõl.

Ez az amit mi hozzátettünk a bajnoksághoz? És ti akik fikáztok, ti mit tettetek hozzá?

Egyébként egy dolgot ne felejtsetek el: EZ A BAJNOKSÁG SENKI SZÁMÁRA NEM KÖTELEZÕ. A szabályokat el lehet fogadni, vagy nem. De mégegyszer mondom, nem kötelezõ senkinek indulnia. Sõt....

A szabályokat úgy alkottuk, hogy 8 GPL bajnokság tapasztalata van benne. Ha valakinek ez nem tetszik, lehet építõ jelleggel hozzászólni, nyitottak vagyunk bizonyos dolgokra. De elolvasni mindenképp érdemes, ugyanis a tegnapi verseny pl. arra is remek volt, hogy kiderült hányan nem olvasták egyáltalán.

Toya, jobb ha meg se szólalsz, ott sem vagy, nem tudod mirõl van szó. Az hogy benne voltál a szervezésben annyit jelent, hogy kaptál 3 levelet, lázadtál 3 dolgon, és közben le se tojod az egészet, ennyi, hanem itt fikázol, ahelyett hogy szólnál ha gondod van...

www.gtr-masters.hu

sanzik
bovitve lett,nagyobb proci,tobb ram,stb
meg aztan az eredeti szerver sem az egbol pottyant le gondolom...
Jacek
azok nem a jatekert vagy az elmenyert jatszanak hanem nyerni akarnak ennyire egyszeru😊 LFS-ben is kifekszenek a geptetore mert ugy gyorsabb😊

exHumano
Namost. Mielõtt elhinném a nagy erõfeszítésekrõl szóló könnyfakasztó történetet, valaki legyen szíves világosítson fel. A jelenlegi HGTRM szerver nem egy és ugyanaz a szerver amelyik eddig is megvolt, csak most felkerült rá a GTR játék, és lett GTR szerver is egyben?

sajoati
get pepper! (igazából a get paprika! kéne, csak a magánhangzók egysége megtörne úgy)

james-hun
De ez azert akkor alna meg a helyet ha virtualis sisak lenne a fejemen es amere forditom a fejem az jelenik meg elottem hisz a viszonyitasi pontok es a latoszog igen lecsoken a belso nezetbol.

ui: en is belso nezetbol jatszok mert ugy tetszik nem mert realis
sajoati
még egy kérdés: mijaz, hogy live közvetítés lesz a futamokról? lesz live kommentár is? 😊

exHumano
Hah! Kiváncsi lennék mi lenne a jelmondat, ha a Simbin játéka parikáskrumpli!! felirattal jelenik meg.😊

sajoati
remélem vmi jóféle FF kormi 😊 amúgy letölthetõk az eddigi futamok, meg van pár crash videó is, szerintem ha télleg érdekel, gyere át a Nascar topikjába
megj.:
term. nem a GTR elöl akarok embereket elvinni, hacsak nem magamat (vasárnapok nekem nem tûnnek túl jónak 😞 )

Szerintem "lamer" aki külsõ nézetbõl játszik egy szimulátort, ezzel a lényeget öli ki az egészbõl. A valósághúsegbe ez semmiképpen nem fér bele. (fõleg a Grand prix legendsnél)
james-hun
koszi erdekel a dolog ..minden erdekel ha mar van netem es vettem kormanyt

sanzik
Nekem semmi bajom a get real-el sem.
Nyilvan kituztetek egy celt,hogy milyen bajnoksagot szeretnetek.
Itt az a problema,hogy ez sok embernek nem felel meg,mivel nem vagyunk egyformak es szerintem ezzel nincs is semmi baj,viszont ok is szeretnenek jatszani.
Most vagy hajlotok a szabalyok modositasara, termeszetesen csak jozan hatarok kozott, annak erdekeben,hogy minnel tobben tudjunk egyutt versenyezni vagy makacsul ragaszkodtok az elhatarozasotokhoz,de akkor szembe kell nezni azzal is,hogy tobb fele szakad ez a keves ember is es tenyleg ertelmet vesziti az egesz...
sajoati
tankkal lehet lenni? 😉

James-hun: nascarracers.hsw.hu ; TransAm mod, V8-as atomállatok. gyere, mert úgyse jön nagy tömeg (most spec. én se vagyok (másik gépnél ülök...), nélkülem bogarásznak Elkhart Lake-en (vatta pálya) az emberkék ma este)

Jacek
Egyebkent hogy semmi ertelmeset ne irjak😊 cocpit nezet szerintem is alap de ugyis at lehet rakni de semmi infoja nem lesz annak aki atrakja, hacsak meg lehet oldani azt is...

Hmmmm no nickname hat annek mi ertelme nem ertem😊) nesze Get real meg az eletben is van nem az eredeti nevvel versenyo egyen ASI (utalom mint a szart) autojan is ez van meg nagyjabol mindenhol😊) akinek nincs nickneve szivesen adok neki😄DD
Nagyon nehez megoldani mint eddig mashol hogy ha reggelsz egy ligaba Pl F1C rendes neved is ott van de nickel mesz...

En szivesebben versenyeztem az alabbbi emberekkel(csak peldak😄) Marki,Toya,Sanzik,Ajjle Bobbi sorolhatnam alltalaban az eredeti nev is megvan egy ido utan de pl Kis Pisti meg Nagy Geza van eleg az eletben a mukaban hasonlok(Elnezest a Kis Pistik es a Nagy gezaktol😄)

Peldaul itt vagyok en Molnar Botond ennyi nem mond semmit😊 de Jacek(a flamer hisztis vadparszt) na az talan mar tobbet😊))))

Get Real wazzeg😛PP

sanzik
na de ha akkora elony a kulso nezet a gplben akkor mindenki azt hasznalna...
ennek ellenere megis mennek cockpitbol es nem hiszem hogy mindig azok vannak a sor vegen
HPt
így van, nagyon sokan - mint már mondtam, köztük én is - külsõ nézetbõl játszuk a gpl-t, és állandó vita téma volt hogy mekkora elõnyhöz juttat ez

részben ezért van forced cockpit view (a másik részt, a get real-t már szinte ki sem merem ejteni)

sanzik
Ez a nevvaltoztatast valamiert mindenki szandekosan felreerti.
Szerintem ez senkinek nem okoz problemat,meg ha durrog is erte valaki.
Ez azert elesedett ki ennyire mert a chatbe nem tudtuk,hogy ki kicsoda es van akinek nem tetszett,hogy beazonositanak magunkat a nick alapjan. De ez mar tisztazodott szerintem es nem kene elovenni tobbet. Te is tisztaban vagy ezzel.

A cockpit nezethez meg lehet ragaszkodni (en tudok menni ugy is),de ne felejtsuk el,hogy a GPL-es tarsasag fele kulso nezetbol jatsza meg ma is a GPL-t.
most erre mit mondjak?!?!
Olyan szbalyokat kellene talan hozzni amit a tobbseg szeretne,erre talaltak ki mondjuk a szavazast. Talan ki kene probalni...
Jacek
szep volt es itt sem voltam😛P

Ugyanmár olvasgasd már el szépen az exGPL-esek hozzászólásait és szomorodj el azon amiket írogattok.
Az megint egy teljesen jogos kérdés milyen jogon irogat Bond is olyanokat (a ti nagy helyeslésetek közepette), hogy lófaszt a
seggetekbe GTR bajnokság helyett.

Mérjetek már egyenlõ mércével.
Miért frankó amit Bond beírt és miért taposott a lelketekbe Arty válasza?

A nagy áldozatról a felállított szerverekrõl meg csak annyit, hogy jelenleg csak a hangzatos szép tervnek köszönhetõen van egy GTR bajnokság (pillanatnyilag) és nem hiszem, hogy ez kizárólag GPL-es érdem lenne.
Tévedések elkerülése végett bármelyik szerveren futhatna a GTR bajnokság, pusztán praktikus okokból fut a exGPL szerveren és ez így igaz, hiszen konkrétan végig benne voltam az egyeztetésben.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

arty
egy forumtárs szavaival élve : lofasz a seggedbe <#vigyor>

nmichelisz: pont arrol van szo/volt szó, hogy több bajnokság is indult volna, de a vélhetõen nagyobb játékélményért inkább (feltételezem) mindenki kötött kompromisszumot: kialakult egy nagy közös derbi lehetõsége. Ezekután az egyik korábban kompromisszumra hajló bajnokságszervezõ társaság késõbb (ahogyan itt a topikban informálodhattam) egyre kevésbé lett a megegyezés barátja. A végén egy lófaszt is felajánlottak a más véleményen lévõk seggébe 😉

HPt: minden bizonnyal többet tett érte, de 0 erõfeszitéssel, pici kompromisszummal még töbet tudott volna tenni 😉 pl. legyen belsõnézet, mert az még erõsen alátámasztható érvekkel, de ez a nickes õrület ... 😄

Forza.

HPt
ugyan sanzik, azon megy még mindig a vita, hogy sokan nem képesek valódi nevet írni, és nem hajlandóak beülni a cockpit-be

hát ha ennyi áldozatot nem képesek meghozni a bajnokságért, akkor mit csináljunk? engedélyezzük az arcade view-t, aztán a következõ kérés a kipörgés gátló és az automata sebváltó lesz?

Nemtom miért de páran olyan huszadrangú kérdésbõl csinálnak problémát, hogy elképesztõ.Én versenyezni fogok, saját névvel, cockpitból, az hogy ki lesz ott és ki nem, azt mindenki maga dönti el, ettõl kezdve nem érdekel.Csalódott vagyok, nagyon...

My words are weapons.In which I murder You with?

sanzik
Ilyen hozzaallasal is meg lehet kozeliteni a dolgot es nekem valoban minden tiszteletem azoke akik ebbe az atlagnal tobb idot,penzt es energiat fektetnek.
Lehet mondani azt is,hogy ha valakinek ez a rendszer nem tetszik akkor csinaljon maganak masikat. Azert arra is kene gondolni am,hogy milyen kellemetlen lesz mikor azt veszitek eszre,hogy miert csak 5en korozgettek a palyan...
Ha jol tudom az volt a cel ,hogy egy nagy bajnoksag legyen sok induloval. Ez a gondolkodasmod viszont nem oda fog vezetni,ahogy mar mutatkoznak is a jelei.