9559
-
Marco #4736 Sziasztok! Sajnos sehogyan sem sikerül belőnöm a Momo Racingemet. Sehogy sem akar működni a FFB. Leírom a problémát, hátha már valaki találkozott vele, esetleg lenne valami ötletetek.
Szóval, a WinXP Game Controllers részében itt van a kormány:
A Propertiesre klikkelve próbálom konfigurálni. Maga a kormány mozgása illetve a pedálok tökéletesen működnek:
Az előző kép Settings lehetőségére klikkelve azonban ez a kép fogad és bármit csinálok ugyanígy marad. Hiába klikkelek a Defaults-ra, utána pedig bezárom az eredmény ugyanez. Mintha nem érzékelné az FFB-t:
Mielőtt valaki azt mondaná próbáljam a Logitech Profilerrel, annak íme egy kép. A fent említett program ugyanis ennek a hibaüzenetnek a kíséretében nem hajlandó elindulni:
Kérem, aki tud segítsen ötletekkel.
Windows XP van fent, mindenféle frissítéssel, 9.0c-s DirectX-el, SP2-vel, stb. Telepítettem már újra az egész rendszert, a Logitech drivert, használtam registry cleanert is. Eddig semmi nem segített.
Please help! -
#4735 egy helyet tudok ahová mehetnél tanulgatni, ha a többiek is úgy gondolják, kérdezd meg őket:
PH! autóverseny topic
Sebiék most is nyomják.
(csak gyakorlás, nem bajnokság(!) ) -
#4734 Valakinek van TrackIR-je?
Valahogy lehet neten játszani? [Ahol nem kell fizeni] -
#4733 Hát jó, most először is RAM-ot veszek, aztán bekell fizetnem a sítábort. aztán jöhet szóba ez :-)
És ti mentetek már gép ellen? Ha igen milyen helyen szerepeltetek? -
#4732 a gép az semmit nem számít, max segít az előzési pontokban, és segít szokni a több autót, de ezen kivül csak a minek van ott.
össze sem lehet hasonlítani, minden csapat egy emberekből áll, nem lesz semmi baj.
-
#4731 De még a gép ellen se birok győzni! A legjobb helyem az egyik gyakorláson az utolsó előtti volt. -
#4730 hat igy, 1 eros meki:PP -
#4729 csak próbáld ki ha mégis megtudod oldani.
nem gyenge élmény.
-
#4728 5000 Ft. kell fizetni, nem? Csak tudod én még nem dolgozok. Így mindjárt más.
Na bakker. Fölraktam az új hotfix-et vagy mit és nem indul el. Most mit csinljak? Muszály újrakni??? -
K.András #4727 Ha te vállalod hogy fizeted az internetet, meg 0-24 oráig rendelkezésünkre bocsájtod a géped rendes támogatással, akkor mi is szivesen megyünk hozzád játszani :D, persze épeszü ember ilyet ingyen nem vár el senkitöl, a baj a szarrágáson van, ne már szaros 3500 ft-n muljon a gondtalan és valoban tartalmas játék egy évre, félre ne értsd nekem közöm nincsen a szerverhez, de én befizettem mert levegöt nem kapok ennyiért... -
#4726 :DDDD
persze hogy kell...miért hogy gondoltad?
egy évre azért ki lehet bírni bőven, és kapsz érte élményt.
-
#4725 Ne már! Kell fizetni hogy játszak a szervereteken? Ha nem kell szivesen mentem volna. :-( -
#4724 Igen, én voltam! De szóltam már nekik. -
#4723 azistenit....
bocsi...megvan. -
#4722 Láttam, és el is olvastam előtte, becsületszavamra mondom...de nem találtam ilyesmit...Nah...megnézem mégeccer...
-
#4721 Gyerek!!
Ha 8 hozzászólás nézel csak vissza, látsz egy linket hogy GTR FAQ , amit nemtom miért nem tettek még mindig a banner alá, arról volt szó, hogy vki szól a moderátoroknak, na mind1!
Szóval vedd a fáradtságot, és olvasd el azt a részzt, hogy az 1.2 telepítése után mit kell csinálni! -
#4720 Hali!
Először is nem bolti verzióm van (még eddig, mivel csak német van), tehát ennek tudatában válaszoljatok, lécci:
Feltelepítettem az 1.0-ás játékra az 1.2-es peccset, és többé nem tudtam elindítani.(starforce kereste az eredeti lemezt, és nem találta) Uninstall, reinstall, majd 1.1 peccs telepít, és műxik...A kérdésem, hogy erre rárakhatom az 1.2-est, és az 1230-ás hotfix-et?
Remélem a 'nagy'-ok nem lesznek nagyon idegesek a kérdésem miatt...
hali. -
#4719 Igen? De király!! -
K.András #4718 Elkészült a GTR magyaritása, leszedhetö a GTR-masters-röl!
Köszönet a forditoknak... -
#4717 -
#4716 Sidewinder software fent van? Nekem X a kormány, Z a fék és Y a gáz. -
#4715 "Nemrég szedtem le én is a játékot, de nem tudom elindítani"
hát ha leszedted, nem csoda, ha nem megy :) -
#4714 Valaki tudja közületek hogy Microsoft Sidewinder kormányhoz hogy lehet aktíválni ill. beállítani a " Z "-tengelyt ? Köszi . -
#4713 Kaszi csináld már meg hogy ne uj ablakba nyiljanak meg a menüpontok. -
#4712 GTR FAQ
All rights reserved to Kaszi 46!
by the way: forza ROSSI!! -
#4711 Mi a FAQ linkje? Én szólok nekik. -
K.András #4710 Szolnál a moderátor topikban hogy rakják ki a faq-linket a többi mellé?Thx, szolnék én csak mostanában sokat kértem :D -
K.András #4709 Faszt okoskodsz már, meg lett beszélve ilyen jellegü kérdésre nem válaszolunk, elegünk van a sok idiotábol...
Egyébként azért még lehetne mondani hogy ott a faq, mert nincsen kirakva banner alá...Szal ezt mégegyszer meg ne tedd... -
#4708 Egy igazi mazochista!!!
Egyébként hallgatni kellett volna Kaszi-ra, kb egy hónapja, és kitennni azt a fakk-ot a banner alá, mint minden valamirevaló topicnál, és bár tuti, hogy akkor is jönnének a kicsi mazsolák a kérdéseikkel, hogy segitsünk, de akkor csak annyit kéne mondani, hogy ott a FAQ, vazze!! -
#4707 Bazze ez hihetetlen......Még valaki kérdezze meg hogy kell a játékot felrakni.Léccé,lécci,lécci,akarom... -
#4706 Én minden hova pipát tettem. Egyszer véletlenül nem a System könyvtárba a jobbb oldaliakat pipáltam be és eltűnt egy csomó minden. De azóta is megy. -
DonManó #4705 köszi szépen a help-et!! -
#4704 ha még1szer meglátom valószínüleg hánynom kell -
bakkk #4703 Servizpack 2 után a logitech profilert nem tudom betolteni,van rá valami megoldás. -
ZOLEE22 #4702 Hy All!
Van egy kis gondom talán tud valaki segíteni!
A helyzet az hogy játék után a regisztriből ki vettem a pipákat és újra inditás után el ment a gépem hangja azt írja ki hogy az eszközazonosító rendszeren kivül van! van meg oldás vagy ezt buktam! -
loser #4701 tessék -
loser #4700 kinek nem megy a játék vagy valami baja van vele az olvassa tovább a többieknek unalmas lenne:-)
Szóval a játék indul.Nem rángat meg ugrál a kép,nem kevereg össze-vissza a gép a cd-k között,stb.
A lényeg hogy leírom az elejétől a végéig mert egy-két ember arra is lusta hogy visszaolvasson.
Én teljesen újratelepítettem a gépet.Ez a legértelmesebb dolog hogy ne akadjon össze esetleg egy-két dolog.
Op rendszer XP+sp2
Megvan a játék,feltelepíted.
Nem kell alkohol,felmegy a virtual daemonnal is simán.
játék fentvan,1.1 patchet felrakod.
Ezután startmenü-futtatás beírod hogy Regedit és okézod.
A registryben megkeresed ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
0003
0004
Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.
Nekem a 0003ban volt.Ezután rákkattintasz az adott mappa melletti + jelre hogy lenyiljon.
Két mappa lesz a control és a logConf.Mindkettőre jobbklikk ,engedélyek.
A feljövő ablakban systemre kattintva CSAK AZ OLVASÁSnál lévő ablakot pipáld ki a megtagadás mezőben.
A pnp bios a virtual daemonra vonatkozik.Ez fontos.
Ezek után bezárhatod a registryt
Ha ez megvan akkor kattints a játékindításra.Persze hogy nem fog elindulni mert a védelmet engedélyezni kell.Yes és ujraindul a gép.
Miután újraindult behúzod a virtual daemonba a mini image filet.
Fogod a starfuck v0.82őt és elindítva azt a legalsó védelmet kiválasztva(3 van) az alatta levő jobb oldali felsorolásból kiválasztod a disable cdrom-ot
ezután pár pilanat múlva kiírja hogy ok.
Fogod elindítod a játékot és beírva a cd kulcsot a játék indulni fog az ellenörzés után.Ha nem akkor valamit elb**tál:-))
Fontos hogy 1.1 patchel is elindítsd a játékot hogy itt működik-e.
Ha ok minden akkor fogod az 1.2 patchet és azt is felrakod.
Ezután a játék megint védelemellenörzést fog csinálni.Yes,gép ujraindul.
Miután újraindult fogod és megnyitod megint a registryt.
Itt ezt keresd meg :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0
Erre a mappára jobbklikk és ugyan úgy letiltod az olvasást mint fentebb
Ezután registry bezár.
virtual daemonban mini image,starfuck indít és cd rom disable majd go játék:-)))
Megjegyzések:A starforceclean.exe-t nyugodtan elfelejtheti mindenki mert a program automatikusan újratelepíti,felesleges használni.
Alcoholt szintén felesleges.A gépemben 1.7es celeron proci van 384 ddr ram és gforce mx440es videokari.Szóval nem egy erőmű és megy frankón.
A kormányom logitech wingman formula GP.És még annyi ha valaki a system mappában mindenhova pipát tesz az saját magát fogja megszivatni
mert a hozzáférést is megtagadja saját magától vagyis onnantól nyista mappa megnyitás:-))
Remélem mindenkinek letudtam írni érthetően és jól nyomon követhetően.A fentebb felsorolt dolgok egyébként megtalálhatóak a
forumban csak össze kéne őket olvasni.Köszönet érte azoknak akik vették a fáradságot és leírták.
By Daffy -
DonManó #4699 Nemrég szedtem le én is a játékot, de nem tudom elindítani.
Biztos volt már róla szó, de elmondani még1x vki?? vagy az is jó lenne ha megmondanátok hogy hányadik oldalon van leírva.
Köszi! -
#4698 Na találtam egy jó kocsit. 450-es Ferrari 360 Modena. Elég jól megy. Eddig. -