...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 cockpit: ez érdekes. A szimulátorokat onnan szokták játszani, meg az életben is onnan vezetnek, tehát ez irracionális módosításkérelem. Bár azt is írták itt, hogy máshol engedélyezett más nézet is, szal ez szubjektív döntést igényel.
2 Név, vagy nicknév. Mindkét elnevezés a személy sajátja. Joga van ahoz, hogy azt használja, amit akar ugye alapból, és sokan jobban is azonosíthatóak, jobban is azonosulnak a választott nick alapján, mint az általuk nem befolyásolható, eredetileg kapott nevükkel. Itt a hangsúly elvileg a választhatón van, a szabad akart jegyében.
3. autóválasztás. Újabb szabadakarat csorbítás. annak tudatában, hogy a személy pontosan tudja, mivel szeretne versenyezni, bele van kényszerítve olyan feltételekbe, ami megszabbja mivel versenyezzen, mely szabály értelme abban leledzik, hogy tapasztalatot szerezzen olyan autókkal, amelyekkel nem szándékozik késõbb indulni.
My words are weapons.In which I murder You with?
Milyen autóval szeretnél menni?
www.gtr-masters.hu
2. Nicknév az lehet (eddig is).
3. Autócserebere van.
www.gtr-masters.hu
Viszont megertem azokat akiknek ezek nem tetszenek a jelenlegi felallasba. Ezert kene talan egy szavazas.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
De ha nem tudsz mit mondani, akkor miért mondod, hogy NEM LEHET változtatni.
Jelenleg ott járunk, azért nem lehet, mert nem tudtok mit mondani...
www.gtr-masters.hu
1- cockpit kérdés, vannak akik nem csak így akarnak menni
2- A név, vagy nicknév használata.
3- Autócserebere tesztidény alatt.
Többet én sem találtam
Ugy latom ezek a fo problemak. Nem lehetne egy szavazast a regisztralt versenyzok kozott ezekrol a kerdesekrol? Vagy volt ilyen?
A lathato tobbseg akaratat konnyebben el fogadja az "ellentabor" is szerintem.
www.gtr-masters.hu
Ez kezd számomra durvulni...
www.gtr-masters.hu
Emberek senki nem tud konkrétat mondani???
Ne csináljátok, mert azt gondolom akkor hogy itt csak az üres vagdalkózás megy...
www.gtr-masters.hu
Endure, in enduring grows strong...
www.gtr-masters.hu
8 ev utan ezt nem kell mondanom nektek mik tortennek a palyan ha ezt szorzod az allandoan valtozo autokkal😊)
De a a kérdésed, és elõzõ hozzászólásod hûen visszaadja szerintem az én mondanivalómat. Vagyis közületek senki nem érti, mi lehet a gond a szabályotokkal. Itt sokan leírták a nem tetszésüket, de az titeket továbbra sem érdekel, mert a szabály szerintetek jó. Ha meg nem tetszik, akkor nem kötelezõ játszani szerintetek. Szóval ez csak megfigyelés útján leszûrt elméleti tapasztalat. szerintem semmi bántót nem írtam, nem elõítélet volt benne, hanem helyzetelemzés.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
Igazad van semmit nem csináltam. Biztosan akkor te gyõzködted Mozsót telefonon ennek az elõnyeirõl.
A nem indulásom oka pedig, hogy mivel két mûszakban dolgozom nincs idõm felkészülni a futamokra és csak minden másodikon tudnék elindulni 😞
Ennyi.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
www.gtr-masters.hu
Tehát ide hiába írkáltatok problémákat korábban, gondolom feltûnt hogy nincs rá válasz...
Most este nézem, szabályokkal KONKRÉT problémákat mondjatok légyszíves, ne lukas, üres mellébeszéléseket.
Itt vannak a szabályok: http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=rules
www.gtr-masters.hu
Nem olvastam végig a példát, hiszen a konkrét problémád kérdeztem a szabályokkal, arra nem válaszoltál, hanem elõítelekkel rendelkezõ hozzászólást írtál
Mi a gond a szabályokkal? Emlékeztetõképpen itt van: http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=rules
Hallgatom, kérlek mondd....
www.gtr-masters.hu
nordschelife-bol van nvidias és atis változat is, nameg egy szép kis grafikai javitás hozzá! egész szépen néz ki. már nagyon meg sem lehet mondani hogy konvertált pálya
*Posse*T.W.D*
tudom, mert az elsõt soha, a másodikat meg mindig akartam :]
En nem teszek meg mindent hogy nyerjek ugyanis sokminden bele ferhet ebbe van akinek bele fer hogy kiloki a masikat es nyom egy sorryt😊))
Lehet csalni is pl😄
amugy a gtranager-böl letölthetõ a rossi-s lambo! uj autóként jelenik meg szal aki celeti, az izzitsa a 46'racing team-et<#awink>#awink>
*Posse*T.W.D*
új kocsikat még nem igen tudtak belerakni, tudomásom szerint
1 írd meg a problémád. Megírják. Utána elkezdik bizonygatni, hogy nem értik ez másnak miért lehet probléma, miért nem lehet beletörõdni a szabályokba.
2 sarkított vélemény a végefelé: ha már kiadtuk a pénzt, és csináltunk szervert, akkor az lesz amit mi akarunk, ennyi minimum jár érte nekünk. Viszont nem kötelezõ elfogadni, és jönni játszani ha nem tetszik.
Szerintem maradni kéne végleg a kettes verziónál szervezõ urak. Az egyes verzió a kettes kultúráltabb, báránybõrbe bújtatott változata.
Azt viszont szem elõtt kéne tartani, hogy változtatásra csak nektek van jogotok-lehetõségetek. De ezeket olvasva úgy néz ki ez nem fog menni.
De egy érdekes péld. Építeszz sok pénz áldozásával, kemény munkával egy lakóparkot, amit elnevezel HGTRM lakóparknak. Az építõ tagok régóta cimborák, tetszik is nekik a lakópark, és be is költöznek, de jópár lakás még kiadó. Lehet jelentkezni a lakásokra, ki is lehet próbálni pár alkalommal megvétel elõtt. Jönnek is az emberek nézelõdni. Kicsit meghökkennek a dolgokon, ablak egyik lakásban sincs, az ajtót azonnal zárni kell, amint becsukod az ajtót, becsukva nem lehet csak úgy, azt azonnal zárni kell stb. Sokan értetlenkednek, hogy ok, zárni kell, hát zárni kell, de nem dönthetném el hogy mikor? És nincs ablak se? végülis villany van az ok, de azért csak kéne ablak. Eleinte a lakópark tulajdonosai értetlenkednek, hogy ez miért probléma, mikor õk így szeretik, és ez így tök jó, õk pl teljesen megvannak ezzel így elégedve. Persze ha kellõ helyen panszt emel írásban, akkor lehet szó módosításról, de nem ebben a két problémában, az is tuti. alakul a vita, amikor jön egy totálelégedett lakó és közli az érdeklõdõkkel: Nem tetszik, hogy nincs ablak? Hogy zárni kell egybõl az ajtót? Tudjátok Ti milyen nehéz munkával lett építva sok pénzért ez a lakópark? Lófasz a seggetekbe, nem lakópark! Ezután a lakópark tulajdonosai is megjelennek, és a buzgó egytértés mellett kijelentik, hogy nem kötelezõ beköltözni a lkóparkba. És bizony sokan nem is fognak.
Szép mese nem?