9559
-
#4656 Addig itt egy másik:
http://www.gtr-game.com/download/GTR_1230_Hotfix_DE.exe -
#4655 Igen, mert szarakszik a site kiszolgáló, és még nem tudtam feltölteni, kis türelmet:) -
#4654 HAlihó!
Nekem nem működik a link.Csak egy htm kódot tölt le.... -
#4653 GTR 1.2.3.0 hotfix patch DE -
#4652 Milyen géped van,mikor telepítetted az op rendszert és az milyen?A vezetést pedig tényleg sokat kell gyakorolni,ez nem NFSUG2....Az Ennai pályán 1:45 a legjobb időm.Ninjanak,Daninak pedig 1:35-36.Pedig úgy érzem nagyon jól megy mégis kapok körönként 10 mp-et:-))) -
#4651 Sziasztok!
Úgy néz ki február végén Magyarországon is megjelenik a játék.MAgyarul és az 1.2 patchel. -
#4650 az öszinteségnél a pont. :)
sztem két különböző oknál fogva fagy neked ez a két játék... -
#4649 Hát most őszintén? Az NFSU2-t csak 1,5 félszer vittem végig, de már nem nagyon rajongok az ilyen arcade játékokért. Hát szimmel asszem még nem nagyon játszottam, kivéve a Richard Burns Rally-t. Azzal is csak 15 perce tudtam kb játszani mert a névválasztásnál lefagy az egész gép. Ezt néha a GTR is csinálja. Csak az fura hogy eddig nem csinálta egyik játék sem. De szeretnék beletanulni az ilyen szimes játékokba. Majd 2-3 óra felé megnézem amiket írtatok, hátha jobb lesz. Amúgy nem hiszem hogy annyira lekéne lassítanom hogy egy fokozattal lejjebb vegyek be minden kanyart. De hát még gyakorlok. -
K.András #4648 -
#4647 Amugy milyen szim-mel jatszottal eddig? Remelem nem NFS vagy Colin magus vagy, mert akkor tephetjuk feleslegesen a szankat?! (nem csesztetes, csak volt mar ra pelda, es kellemetlen meglepetes:))) -
#4646 A kormany beallitas nagyon egyen fuggo, nincs ra recept.
Van komoly szimes a full-extran hasznalja, de van aki szinte teljesen ki kapcsolja. Izlesek es pofonok:)
A recept, ami erosen ajanlott:
- tedd "negativba" - FFB erosseg alliasa allatt - ha nem ott lenne (Logitech es tarsai mutatvanya es/vagy ISI rulezz:D). A lenyeg, hogy a kanyarban ellenkezo iranyba huzzon a kormany (mint ahogy logikus lenmne):)))
- Kapcsolt ki, az allando kozepre huzast (drivernel valahol). Csaloka lehet.
De ha jol olvastam, nalad meg a "kozlekedessel" is gondok lehetnek. Ha a kanyarban az auto nem kanyarodik a kormany fogtatas ellenere, hanem megy tovabb egyenesen, az foleg a sebesseg miatt lehet:)) Ilyenkor, teljesen korrekten, "maga ala gyuri a kerekeket":)) Vagyis, lassits, csuszas nelkul:)) -
K.András #4645 Bent a játékban vedd le az ffb erejét 35%-ra... -
#4644 Nah! Most vettem észre hogy nem jelöltem ki neki hogy MOMO vagy milyen kormányom van. :-) De még mindig ugyan olyan szar. Miket kell/lehet állítani hogy jobb legyen a versenyen a kocsim? Én nekem is pont egy szar Vipert kellett választanom előszőr. -
K.András #4643 Az overall effect-et meg a többit kint kell a winfosban beállitani, control panel>game controllers utána ott propertis a logitechen és azon belül settings...
Egyébként sokkal jobb lesz kormányozni, szvsz jobban lehet vele érezni az autot... -
#4642 Valamelyik nap nekem is volt ilyen. -
#4641 csak 1 oldal volt, nem tudtam mit kiválasztani -
#4640 A legelejéig is vissza tudod nézni. Jobbra fönt oldalak mező. -
#4639 az előbb amikor néztem már csak 1 oldal volt a topicból -
#4638 Még mindig benne van a #4193-ban... -
#4637 Azok az Overall izák a játékon beül vannka valahol?
És ez a hosszú szöveg amit adtál az mit változtat?
Jójó. Megpróbálok nyugisan de már azt hittem hogy a rohadt kormányom oka. -
#4636 A #4193-as bejegyzésben volt leírás le van még valahol írva? Restartolt a gép és már nincsmeg. -
K.András #4635 De egyébként ez pont az a játék amibe nem fogsz jo idöket menni azonnal, ezt tanulni-szokni kell... -
K.András #4634 Figy elsö, Overall effects 60%-ék spring effects 37%-ék damper 10%-ék középre huzás nulla kikapcsolva...Ezek után nyisd ki a total commandert és menj bele a gtr mappába azon belül user data neved és abban a mappában a plr-fájlt nyisd meg a commanderral és ezt másold be oda ahol ugyanez van csak más számokkal:
FFB Device Type="1" // Type of FFB controller: 0=none 1=wheel, 2=stick/custom, 3=rumble pad.
FFB Effects Level="4" // Number of FFB effects to use: 0=No Effects, 1=Low, 2=Medium, 3=High, 4=Full, 5=Custom.
FFB Gain="0.66000" // Strength of Force Feedback effects. Range 0.0 to 1.0.
FFB Throttle FX on steer axis="1" // 0 = Throttle effects on throttle axis, 1 = throttle effects on steering axis.
FFB Brake FX on steer axis="1" // 0 = Brake effects on brake axis, 1 = brake effects on steering axis.
FFB steer vibe freq mult="0.20000" // Controls frequency of steering vibration. Recommended: 0.5 to 1.0, 0.0 disables steering vibration.
FFB steer vibe zero magnitude="0.03500" // Magnitude of steering vibration at 0mph (reference point).
FFB steer vibe slope="0.00000" // Slope of line defining magnitude as a function of frequency (used with FFB steer vibe zero magnitude).
FFB steer vibe wave type="0" // Type of wave to use for vibe: 0=Sine, 1=Square, 2=Triangle, 3=Sawtooth up, 4=Sawtooth down.
FFB steer force average weight="0.60000" // How much weight is given to new steering force calculations each frame (0.01 - 1.0). Lower values will smooth out the steering force, but will also add latency.
FFB steer force exponent="0.75000" // Steering force output "sensitivity". Range 0.0 to infinity. 0.0 to 1.0 = higher sensitivity, greater than 1.0 = lower sensitivity.
FFB steer force input max="-11500.00000" // Recommended: 11500 (-11500 if controller pulls in the wrong direction).
FFB steer force output max="1.50000" // Maximum force output of steering force, recommendation 0.8 to 2.0
FFB steer force grip weight="0.90000" // Range 0.0 to 1.0, recommended: 0.4 to 0.9. How much weight is given to tire grip when calculating steering force.
FFB steer force grip factor="0.60000" // Range 0.0 to 1.0, recommended: 0.2 to 0.6. How much of a factor the front wheel grip is on the steering weight.
FFB steer update thresh="0.00100" // Amount of change required to update steer force/vibe (0.0 - 1.0). Lower values = steering force updated more frequently = lower frame rate.
FFB steer friction coefficient="0.17500" // Coefficient to use for steering friction. Range: -1.0 to 1.0
FFB steer friction saturation="1.00000" // Saturation value to use for steering friction. Range: 0 - 1.0
FFB steer damper coefficient="0.17500" // Coefficient to use for steering damper. Range: -1.0 to 1.0
FFB steer damper saturation="1.00000" // Saturation value to use for steering damper. Range: 0 - 1.0
FFB throttle vibe freq mult="0.17000" // Scales actual engine frequency to force FFB vibration frequency. Suggested range: 0.10 to 0.50
FFB throttle vibe zero magnitude="0.09000" // Magnitude of engine vibration at 0rpm (reference point).
FFB throttle vibe slope="0.00000" // Slope of line defining magnitude as a function of frequency (used with FFB throttle vibe zero magnitude).
FFB throttle vibe wave type="0" // Type of wave to use for vibe: 0=Sine, 1=Square, 2=Triangle, 3=Sawtooth up, 4=Sawtooth down.
FFB throttle vibe update thresh="0.08000" // Amount of change required to update throttle vibe (0.0 - 1.0)
FFB brake vibe freq mult="0.90000" // Scales actual brake rotational frequency to force feedback vibration frequency.
FFB brake vibe zero magnitude="0.10000" // Magnitude of brake vibration at 0mph (reference point).
FFB brake vibe slope="0.00000" // Slope of line defining magnitude as a function of frequency (used with FFB brake vibe zero magnitude).
FFB brake vibe wave type="0" // Type of wave to use for vibe: 0=Sine, 1=Square, 2=Triangle, 3=Sawtooth up, 4=Sawtooth down.
FFB brake vibe update thresh="0.05000" // Amount of change required to update brake vibe (0.0 to 1.0)
FFB rumble strip magnitude="0.18000" // How strong the rumble strip rumble is. Range 0.0 to 1.0, 0.0 disables effect.
FFB rumble strip freq mult="0.55000" // Rumble stip frequency multiplier 1.0 = one rumble per wheel rev.
FFB rumble strip wave type="0" // Type of wave to use for vibe: 0=Sine, 1=Square, 2=Triangle, 3=Sawtooth up, 4=Sawtooth down.
FFB rumble strip pull factor="-1.50000" // How strongly wheel pulls right/left when running over a rumble strip. Suggested range: -1.5 to 1.5.
FFB rumble strip update thresh="0.07500" // Amount of change required to update rumble strip effect (0.0 - 1.0)
FFB jolt magnitude="1.00000" // How strong jolts from other cars (or walls) are. Suggested Range: -2.0 to 2.0. -
#4633 Sok múlik a beállításokon.Ne izgulj mindenki így kezdte és rengeteget kell gyakorolni hogy érezd az autót.De ha türelemmel és higgadtan játszol,illetve próbálsz egyre gyorsabb lenni akkor ez a Te játékod.HA csak idegeskedsz rajta akkor az gáz.Higgadtan és lazán kell vezetni,nem görcsösen.Ezt NINJA mondta pár napja Nekem is.Igaza volt... -
VO101 tvr #4632 A setup rejtelmei... Gyakorolni kell sokat hogy beforduljon... Én most járok kb 1000 teljesített körnél és még csak mostanra kezdem érezni a futóműbeállításokat! -
#4631 Már most kikészített a játék! Hát ahogy viselkedik a kormányom, hát az röhejes! (Logitech Wingman Formula Force GP) Nagyba megyek be a kanyarba, tekerem de ha egy nagyon picit is rosszúl veszem és továbbtekerem a komrány csak csúszik tovább a kocsi!! És azt szem hiszem hogy szinte minden kanyart egy fokozattal lejjebb kell bevennem. -
#4630 -
#4629 Basszus! Ezt miért nem tudták előbb közzé tenni?? El is indult rögtön a játék vele. :-) Köcce a segítséget. Remélem már minden rendbe lesz. Le is állítom a torrent-eset. -
#4628 Rendben -
K.András #4627 De simbin egyébként tényleg elb@szt@, ha kijött volna angolul a kutya nem akart volna tört verziot belöle, igy meg szo szerint rákényszeritették az embereket!!! -
K.András #4626 Szerintem az egyetlen megoldás ha kirakjuk banner alá a faq-ot és onnanton kezdve senki ne válaszoljon az ilyen kérdésekre... -
#4625 akkor beírjuk a faq-ba azt is, hogy:
"Elakadtál? Hamar megoldást szeretnél? További kérdésekkel ide fordulj:"
és megadunk egy nem létező e-mail címet :P -
#4624 A vicc az egészben az hogy csak vissza kellene olvasni és minden le van írva.654392szer.OK hogy van egy link amiben benne van mit hogy kell csinálni,de attól az aki eddig elakadt ezután is elfog.De ez a privát véleményem.Ja és a faq-t elolvasva ugyanúgy felfogja tenni a kérdéseket.... -
K.András #4623 Természetesen berakathatjuk azt is a baner alá... -
K.András #4622 A kérdés már csak az, ki vállalkozik a Faq elkészitésére, meg hogy mit irna bele, látod ha le is van irva se tudja megcsinálni...
Egyébként valamelyik nap ki akartam rakatni a gtr-masters linket oda alulra a többi mellé, magasrol szartak rá, na szolok megen... -
#4621 1.2-höz nem kell előtte feltenni az 1.1-et szerintem. -
#4620 De, nagyon kéne. -
#4619 támogatom a felvetést!! -
#4618 ezen az oldalon 4-5 hsz-en kivül végig warez volt.
csúnyább lesz mint anno a Toca RD2.
faq kell sztem is a fejlécbe. -
#4617 én 1 hete csináltam 1 egy ilkyen kis FAKK szerűséget :)
(még mondtam is hogy milenne ha betennénk a banner alá, de senki nem válaszolt így nem eröltettem. a frissitését sem)