...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gtr-masters.hu
My words are weapons.In which I murder You with?
"Direkt odaírtam az aljára, hogy gondold végig... Nem megy?"
aha tehát nem választhatok fix autót, mert mi van ha többen olyannal akarnak jönni...de ha csatlakozom valamivel, amivel már valaki bent van az nem probléma...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mission Impossible 2010: PRO Class
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Reméljük az 1.2es patch segít ebben is.
Vigyünk valamit?😄
azt hiszem jó hogy van egy szûrõ mégis
ha jól tudom lamborghinibõl a játékban egy darab van, a múltkor (barcelona) mégis vagy 3-an voltak bent vele...akkor õk egy boxban voltak (egymáson)???...kérdezem, mert nem tudom????
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De a stílust hagyjátok itt légyszí :-)
Ha csak anyázni és nyafogni akartok, akkor nyugodtan folytassátok itt :-)
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
a lasabb pilotak ugyan olyan jol el tudnak csatazni a hatso tarktusban mint a gyorsak elol egy nekik jobban vezetheto gyorsabb autoval
Utána lesz, hogy úgy rajtolsz ahogy akarsz oszt' jóvan?
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
Direkt odaírtam az aljára, hogy gondold végig... Nem megy?
www.gtr-masters.hu
tapasztalatot szerezzünk, igen...a lebonyolítást és a szabályokat illetõen, de nem az autók megismerésében! Arra ott az offline akár...én online már az általam választott kocsival akarok tapasztalatot szerezni...sokat...
www.gtr-masters.hu
Hozzáteszem eddig nálunk senki nem jelezte, hogy gondja lenne a szabályokkal, amint jelzi megfelelõ számú ember, lehet róla szavazni.
Annak aki azt sem tudja, hogy jönni akar-e, nyilván senki nem kiváncsi a szavazatára.
És mégegyszer ez a fórum, nem az a fórum...
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
Annak nincs értelme hogy mindenki pl. Saleen-el menjen, mert pl. nem fog tudni hova kiállni a boxba (erre is kell gondolni).
Annak sincs értelme, hogy Norbi "szabadakaratból" befigyel az F550-be és esélye nincs senkinek az egész évben.
Itt ne a szabad akaratot hangsúlyozzátok, mert abból az jön ki, hogy szar lesz az egész bajnokság ilyen elven.
Az elsõ bajnokság célja, hogy TAPASZTALATOT szerezzünk. Ezért van pl. az autócsere, hogy kipróbálj minden autót, hiszen csak úgy tudod meg, mi az ami a legjobban fekszik Neked. És ehhez hidd el 10 kör nem elég...
Késõbbiekben elképzelhetõ pl. a handicap rendszer bevezetése, vagy más módszerek a versenyek kiegyenlítése céljából.
Ezért kérek építõ és jól végiggondolt kritikákat.
www.gtr-masters.hu
"Adott versenyzõ nem használhatja ugyanazt az autót kétszer a szezon
során, tehát minden futamon más autóval kell rajthoz állnia."
javasolnék egy szavazást, mivel már többen ellenezték ezt, hogy ne legyen ez kötelezõ, vagyis:
"Minden versenyzõ bármely autóval (ami az épp aktuális kategóriának megfelel) rajthoz állhat az adott futamon, hogy legyen lehetõsége kipróbálni az összes autót."
...vagy valami ilyesmi...
én amúgy:
GT-Lister
NGT-porscheGT3
Endure, in enduring grows strong...
2002 Race
http://www.theuspits.com/sims/movies/br1000vid_2002lo.zip
Windows Media 9, 400x300, 24 meg
2003 Race
Media 9, 400x300, 33 meg
"Yeah....and you know what, Salma Hayek wasn't impressed at all when I tried to tell her that I was a famous Sim Racer with several BR1000 wins to my name, go figure"
Endure, in enduring grows strong...
egyébként: szólíthatsz hummer-nek vagy petinek is 😊)
De elõtte persze írta, hogy fejezzem be a falemlést, és álljak elõ ötlettel. Ok. Flamelést befejeztem, elõálltam javaslattal, és ez volt a válasz. Kérdem én, akkormost. Van rá remény, hogy ebben a kérdésben legyen szvazás, és a szavazás végeredmény legyen a végleges szabály?
www.gtr-masters.hu
2. Ezt nem értem? Mondtam, van nicknév, be lehet írni. Nem figyelsz ide?
3. Kérdeztem, milyen autóval szeretnél menni?
Mi a hülyeség ez a "szabadakarat csorbítás"? Minden szabály amit az életben alkotunk arról szól hogy csorbítjuk a szabad akaratot. Pl. nem ölhetsz embert, nem csinálhatsz nem erõszakot, ezek mind-mind szabályok, amik csorbítják a szabad akaratodat...
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu