9559
-
Nemtom megoldódott-e már a problémád a CD-olvasóval, de leírom, hogy én hogy tudtam ismét működésre bírni, ha szükség volt rá!
Azért ne kelljen már rögtön a drasztikus format c: megoldáshoz nyúlni, ha van egyszerűbb megoldás is! ;-)
Szal én megnyitottam az eszközkezelőt (DE CSAK AKKOR MEGY HA ITT: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0 visszaadod az engedélyeket a systemnél!!!!!!!!!!!)
és ott letiltva hagyja a starfuck az IDE vezérlőt, ezért nincs CD-ROM! Ezt engedélyezd ujra (jobb klikk)!
El lehet felejteni, hogy a registryben a daemonos letiltás kell ujra engedélyezni, nem az a titok nyitja! Remélem jót magyaráztam, és tudtam segiteni, ha nem akkor bocs, mert ez itten egy elég becsületes nagyságú OFF volt!

netes játék: Multiplayer rész, aztán Direct IP, és a szerver (aki inditja a játékot) IP-jét beírod, azzán csatlakozol, és kész! :) -
Most néztem, mert többen jelezték, hogy nem tudják tölteni: az ATW-ről nem jön le semmi, egyelőre várjunk.... -
Megcsináltam a GTR mérnöki kézikönyvet magyar nyelven is. Azért használom a ''megcsináltam'' szót, mert a németből és az angolból variáltam egy magyar nyelvűt és pár helyen ki is egészítettem. A végét, vagyis a játékon belüli beállítások tippjeit nem fordítottam le időhiány miatt, de a többi rész így is érthető remélem. Biztosan maradtak benne elírások és hibák, de többet nem tudok vele foglalkozni.
Erre tessék a letöltéshez:
GTR mérnöki kézikönyv -
Bakker! Kiváncsi lennék, hogy ti, hogy mentek a gép ellen!? Én most megint megpóbáltam, hát nem akarom elmondani hogy sikerült!
Végre megelőzök szabályosan egy nyomorék kocsit azt nem hogy a buszmegállóba kipördűltem? Na inkább megyek Far Cry-ozni. Bár az is teli van sok szerencsétlen eberrel.
-
Hogy? És ha van akkor hogy kell neten játszani? Gép ellen már nem akarok menni. -
Valaki nem akar indítani egy Mulitgémet???
-
Jó van! Én most vettem észre.
-
Latency #4769 Már vagy egy órája jöttem erre és akkor is bent volt. -
Vazze. Ne má!!? 
Betették a FAQ-t.
-
nah én ennél a pontnál telepítetem újra a gépet 
-
Persze! Már vagy 5x. -
újraindítottad a gépet az engedélyezések után?
ha nem akkor restart és utánna próbáld! -
Nem jó. P.csába! 

-
ha minden ok akkor elvileg visszalövi a CD meghajtóidat ha nem nemtudom mi lehet a gix.
-
És ha már engedélyezve van? Régebben itt is letiltottam a cuccost de eltünt egy csomó minden mert véletlenül utánna másra nyomtam. De most visszajött
-
ha nem jó akkor van még 1 dolog!A másik cucc amit letiltottál!
""HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
0003
0004
Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.""
Nekem a 0002 volt az neked lehet hogy más nah elvileg ez is le van tiltva ezt is engedélyezzed! -
De még mindig nem jó! -
Aham ezt! -
Ezt? -
Viszaállítod, amit eddig letiltottál a registryben és letiltod a System hozzáférést itt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0
A mini image legyen persze bemountolva és lehúzva az optikai kábelek. Sta -
Csa akkor tudod újra engedélyezni ha a regisztriben letiltott dolgokat újból engedélyezed!Amúgy én inkább lehuzkodom a meghajtókat mert nekem hazavágta a daemont a Starfucker és semmi kedvem megint Windovs reinstalosat játszani :)))! -
Hogy tudodm engedélyezni a CD olvasót ,hogyha a Starfuckerrel letiltottam??! Mert az Enable-val nemműködik! Fontos és sürgős! -
Marco #4754 Természetesen a legfrissebb driver van fent. Ennek ellenére a csúszkák még mindig csendesen pihennek, viszont a játékokban már megy a force feedback. -
bakkk #4753 Kösz a segitséget.Most már nekem is mükszi.
-
Sziasztok!Ehez a kormány dologhoz szólnék hozzá!Ien problémám nekem is volt!
Nálam ez volt a megoldás!
Amit a regisztriben letiltogattál hogy mennyen a game azokat engedélyezd újból!Azután restart PC és telepícsed fel újból a kormány Drivert majd ismét restart!
Nekem így mükszik! -
bakkk #4751 Te azt irtad,hogy a 4.30.253 sz van neked.Én pedig csak a 4.1.100 talalom.Egyébbkent én is ott keresem. -
K.András #4750 Én is...Hát a legujabb logitech drivert szinte biztos hogy a logitech oldalán lehet megtalálni.. -
bakkk #4749 Én a fájlverziora gondoltam -
K.András #4748 Klikk... Már van 4.40-es is, egyébként meg honnan máshonnan szedtem volna mint a logitech oldalárol???Nagyon nem akarhattad megoldani a kérdést ahogy látom :DDD -
bakkk #4747 Honnan szedted le,én csak a 4.1.100-at talalom -
K.András #4746 Leszedtétek a legujabb logitech drivert a netröl?Nekem a 4.30.253 számu driver van fent és tökéletes... -
K.András #4745 Ha ezt tölem kérded igen, momo racinget... -
bakkk #4744 Logitech kormányt használsz? Én tobbször probáltam,és sp2-nél soha nem tudja betölteni a profilt. -
K.András #4743 Nekem soha nem volt ilyen gondom, sp2-nél sem... -
Marco #4742 A csúszkák ugyanúgy elfelejtik a beállításokat és a Profiler sem indul továbbra sem. Játékban viszont végre műxik. -
bakkk #4741 Akkor te egy szerencsés ember vagy,csak nézd meg hogy nem állt-e vissza alapra. Mert állitani én is tudom,csak nem marad meg. -
Marco #4740 Megoldódott a problem. Magától. Hmm. -
bakkk #4739 sp1-elnekem minden okés volt,sp2 után csínálta ezt,tobbször probáltam.Biztos hogy az miatt van.Én is kérdeztem hogy van-e rá valami megoldás,eddig még nem érkezett válasz. -
Marco #4738 SP1-el sem ment. :( -
bakkk #4737 Az sp2 miatt van,én is miután feltettem nem lehet elérni a profilt.