9559
  • Duddits
    Mer? Szerintem belekéne írni! Most újraraktam azt se tudom mit kell csinálni.
  • K.András
    Nem is tudom hogy sirjak vagy nevessek!
  • Duddits
    Halljátok! Most néztem meg a FAQ-t. Nincs is bene róla szó. hogy ezt meg azt állítani kell, meg hogy hogy indítsam el!
  • Panther
    Nézd meg még a TPTCC és a Trans Am modokat is. Lesz egy PH-bajnokságunk, ahol szeretnénk, egyelőre úgy néz ki, egy olyan Nascar moddal menni, amivel a hsw-Mozso-féle szerveren nem. Erre mosta legesélyeseb a TPTCC, vagy a CTS.

Lesz egy tesztfutam, ahová szeretettel várunk, ha jönni akarsz.
  • arty
    tomén, csak arra irtam, h ezzel évek mulva sem fogsz játszani ... :( sajnos ...

ace576 netes gémhez original kell, ha tallozni akarod a szervereket ... warezzel csak direkt IP megy!
  • K.András
    MoTeC Használata meg config fájl is van hozzá, aki nem érti a dolgot annak hasznos lehet...
  • Kaszi46
    kösz már megvan, jelenleg ízlelgetem, gtp modot pedig rövidesen beszerzem mellé.
  • torrente
    Jaj, nem ez volt a lényeg. Csakhogy nem feltétlenül kell újnak lenni egy játéknak. Nincs bennem az a "egyből ki akarom végezni ezt a játékot"-érzés. Annyi van mostanában, hogy simán elleszek velük fél évig.
  • Ace576
    Hi

Neten szeretnék játszani a gtr-el. És mikor belépek kér egy sorozatszámot, majd egy nevet és egy kódot. Oda mindegy hogy mit írok menni fog? vagy van valami külön szám???

Köszi a segítséget!!
  • arty
    a HALO-n nem starforce volt, lehet ezért ;)
  • Duddits
  • Lacika 79
    Khm! FAQ!!!
  • torrente
    Türelmes vagyok. A Halo-t is most nyomtam végig.
  • Ace576
    illetve még annyi. Fent volt a dameon tool.s letiltottam a gtr-hez a dolgokat. Nem ment. Ki akartam próbálni acohol120-al hátha azzal működik. Az előzőkön kívül most még az a hibám, hogy miután letiltom a dolgokat a registryben után sem a daemon-t sem pedig az alcohol-t nem tudom telepíteni. Hiába engedélyezem újra azt amit letiltottam. Valakinek valai ötlete??? Köszi
  • Ace576
    Hi.

Biztos volt már ez a hibajelenség, de azért ha valaki tudja a megoldást írja le nekem, mert nagyon szeretném használni végre a GTR-t. Felinstalláltam, megvolt minden, ahogy le volt írva, regedit és társai. Elindítom a játékot. Elkezdődik a check disck és mikor vége ezt írja ki a gép.
    "The Disck KEY you entered does not corresspond to the disck in the drive. Make sure you use the correct Disck Key." nagyjából ennyi. De az a rossz az egészben, hogy a serialt még csak meg sem kellett adnom.
    Valaki segítsen.
    Előre is köszönöm a segítséget!!!
  • Panther
    Egyszerűebben indítható? Persze, hogy kijön, majd február végén: meg lehet venni nálunk is. A Starforce védelem miatt nem hiszem, hogy lesz ennél egyszerűbben indítható változat. Talán valamikor, de akkor már ingyen fogják adni ezt a játékot is annyira elavult lesz.
  • torrente
    Kösz! Ha ilyen macerás inkább kihagyom. Úgy is van bőven játék, amit végignyomnék. Addigra meg tán kijön egy egyszerűbben indítható.
  • Shan
    A FAQ-ban még képek is vannak.

Innen mindent megtudsz.
  • Daffy
    FAQ!!!!!!!!!!!
  • torrente
    Elnézést ha már többször feltett kérdés: ha letöltöm a játékot, simán fog futni vagy ezen is van valami védelem (hasonlóan a Toca2-höz)?
  • 505thZajcev[PT]
    Sziasztok ,lenne egy kis problemam.
    1.0 as verzioval (warez) ment a game a registry letiltasok utan, de 1,2 patch felrakasa utan ,ujabb registry letiltasok utan ,ugyan ment a game de hang az nem volt!!
    A faq ugy irja ugy kell a 2dik letiltast csinalni mint az elsonel ,de a 2dik letiltasnal nem olyan bejegyzesek vannak mint az elsonel.
    Elsonel ugye 0001, 0002....
    2diknal 2&12b1de20&0&000, 2&12b1de20&0&010..... ilyenek

Szal mit is kell letiltani hogy jatek is menjen ,es hang is legyen?
    Kosz elore a segitseget.
  • Latency
    SP2-vel én csak szívtam, egy hét után visszaraktam a régit
  • tHoMaSmAn
    Akko' nemtom mi lehet a kínja a cd-olvavsódnak!
  • KoNi
    hi, pár kérdésem lenne:

GTR 1.1et tettem fel (1.2t nemis, mert mégjobban belekéne nyulni a reg be), és kb utánna erőssen fagyogatott a gépem, vmikor jóvolt vmikor nem (volthogy winbe másolni csak 1 mbyte /sec el tudtam). Ez GTRhez köthető, virus, vagy vinyó hiba?

GTR szereti e az SP2-t, menni fog e vele a GTR? (eddig sp1-el fagyott, demost windows,midnent ujraraktam,gondoltam felteszem sp2-t)

NGT kategóriában monzán milyen időt mentek?

üdv! KoNi
  • Panther
    Szívesen. :))) Mondd csak: kell még a Nascar Racing 2003 teljes verziója? Mert a Nascar topikban mondtad, hogy esetleg....Most jött ki a GTP mod, nyúzom, nagyon jó, szóval, ha kellene esetleg, akkor dobj egy mailt, a címemet megtalálod a mérnöki kézikönyv végén.

OFF befejezve.
  • Kaszi46
    király vagy köszönjük!!

(fakkot héten frissítem és rendberakom)
  • Duddits
    De nekem ott már engedélyezve van!
  • oneal1
    persze!!
    egy 3rás versenyt nehéáz végigmenni..
    de én most nem a távról hanem a nehézségről beszéltem
  • K.András
    "Nem nagy szám"

Egy 3 h-s versenyen azért nem könnyü, persze egyben...
  • VO101 tvr
    100%-on én sem boldogulok velük. Nekem is a 95% tűnik használhatónak. Nekem úgy tűnik, hogy a program úgy veszi vissza az AI gyorsaságát, hogy egyenesekben lassabban mennek, de a kanyarsebességük marad. Nekem ez nem tetszik, mert így egyenesben könnyű elmenni mellettük és kifékezni az AI-t. Az agresszivitásukat lehet állítani, azt le kell venni, mert kilöknek, mintha 2 körös lenne a verseny :)
  • oneal1
    100 on sem oylan nagy szám leverni őket szerintem
  • K.András
    "Kiváncsi lennék, hogy ti, hogy mentek a gép ellen!? "

Ha 90%-on van, akkor egy körön kettöt verek az egész mezönyre, ha 100%-ra rakom akkor elég gyors viszont iszonyat agressziv, nincsen az hogy egy pole után megtartod az elsö helyet, profibbak biztos meg tudják csinálni de sok benyával hideg gumival nekem kell 1 kör legalább mig felveszek egy tempot, de eddig nem jutok el mert ugy letaszit mintha ez lenne a játék lényege...Ezek után persze kiprobáltam az arany középutat a 95%-ot igy talán használhato...Persze ezek saját tapasztalatok, lehet valaki teljesen más véleménnyel lesz erröl...
  • Panther
    Ha ezt most tőlem kérdezed, akkor én azt mondom, hogy ez egy fordítás és minden az benne. Még a fordító megjegyzése is. lehet vele egyetérteni, nem egyetérteni, ki is lehet dobni, ha nem tetszik. :)))) Miért tőlem kérdezed ezeket? Én csak lefordítottam egy szöveget.
  • VO101 tvr
    Nem a pop-up volt a megoldás, hanem az explorer biztonsági szintjét kellett levenni közepesről alacsonyra... :)
  • VO101 tvr
    "Csomagolók (rúgó(út)határoló) (Packers)...... Ha elöl minden a maximumon van (Fast Bump, Fast Rebound, Slow Bump és Slow Rebound), akkor a rúgóúthatárolókat is teljes mértében alkalmazni kell, és ugyanez igaz fordítva is."

1. kérdés Ha a lengéscsillapítók kemények, miért kell a határolókat magas értékre állítani? Hiszen már a kemény gátlók is nagymértékben megfogják a függőleges mozgást.

"Ha a felfüggesztés kemény (az értékek nullák, vagy ahhoz közeliek), akkor az a legcélravezetőbb, ha ez is nulla. "

2. kérdés A felfüggesztés értékei(lengéscsillapítók-bump,rebound) minél nagyobbak, annál több a csillapítás. Szerintem. Én így tapasztaltam. Nem jól tudom?

És gratulálok a munkához.
  • Panther
    XP+SP2? Akkor engedélyezd a pop-up ablakokat erre az egy letöltésre. A link jó.
  • VO101 tvr
    Nem tudok letölteni az .atw.hu oldalakról. Tűzfalat letiltom akkor sem. ??? Vki segítsen... thx.
  • Panther
    Kösz. :))) Ösze kellett hangolni a németet és az angolt, meg kijött Wéber Gabi magyarítása is a játékhoz, egyszóval még azt is át kellett nézni. Biztosan vannak benne hibák, de már nem tudtam időben vele többet foglalkozni. Talán így is lesz, akinek hasznos lesz.

Ezt jól megaszondtam..:))))
  • tHoMaSmAn

Köszi a fordítást, gratulálok!
  • Panther
    Javítottam a linket, már jónak kell legyen.