...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
http://www.adonf-fr.com/bibliotheque/index.php?Fichier=20)

én ezt az oldalt ismerem...esetleg énis vevõ lennék egy olyan oldalra ahol vannak setupok.....esetleg

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Kaszi46
vicces, de az elsõ dolog amit tettem az elolvasása után, hogy elkezdtem alapsetupopal menni! javultam is, aztán kicsiket módosítva javulgatok tovább.most amugy csak spa-n tolom

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hmm okké azért annyira nem sûrgõs , csak mondom megkérdem. apropo köszi a te leírásodat, nagyon hasznos volt számomra!

*Posse*T.W.D*

rezsofiz
ok megpróbálom kösz

sazl : c

Kaszi46
lehet. nekem ez a GTR_CD1.mds MINI IMAGE file van bemountolva. arra figyelj hogy maga az iso és a amini image file-nak ua. legyen a neve

*Posse*T.W.D*

petesilver
Jelenleg elutazott, és valahol készül a karácsonyra, csak Notebook van nála, vagyis nem hiszem, hogy januárig meglesz. Max egyeztetek vele, és befejezem a végét segítségképpen😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

rezsofiz
Jah megcsináltam mindent, regeditben átállítottam systemnél megtagadásra, aztán megadtam cdkulcsot stbstb.. az gond hogy nem az mds hanem az mdf fájlt mountoltam?

Kaszi46
elvileg minden benne van. a hiba valszeg az ön készülékében van. cd-t lehúztad?

*Posse*T.W.D*

rezsofiz
Megcsináltam mindent ami a leírásban le volt Írva és nem jó.. Van még esetleg valami amit kihagytam és nincs benne a leírásban?

Kaszi46
fölötte meg beszéljünk arról amirõl szolnia kellene a topicnak!
pl szeertném ha összegyûjtenénk a játékkal kapcsolatos weblapokat. aki tud ilyet, az névvel 1ütt sziveskedjen belinkelni.
Aztán Superman-t kérdezném hogy áll a gtr engi handbook fordítással.
______________________________________________________________________________________

mindenki nyeljen 1et, meg számoljon el amíg tud, és a vitákat veszekedéseket hagyjuk ez alatt a vonal alatt, ha kérhetem.

*Posse*T.W.D*

Jacek
adja elo kulturaltam kutyat nem erdekel de nehogymar hozzank szoljon😛

Jacek
ja ertem nincs tobb kerdesem😛

HPt
Jacek, kit érdekel igaza van-e, adja elõ kultúrált formában, de ne a gpl tagokat baszogassa

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Kaszi46
elgépelés powa😄

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
1 úkabb pálya, és a alemans frissitése:

*Posse*T.W.D*

Jacek
Ettol fuggetlenul nehogy azt mond hogy neki semmi igaza nincsen? es igen is okorsegekhez ragaszkodo embereken fol tudja magat huzni az ember(van rutinom😄)

Persze a masik oldal azt mondja hogy mi vagyunk az okorsegekhez ragaszkodok😊 de tenyleg van magaslorolleszarommitmondaszencsinaltamaservertwazzeg igen o csinalta teszek ra csinaltak mar sokan de ezt sok ember tartja fonn!!
Ha meg ez sem erdekli oket akkor meg minek kellett jajdenagygtrliga semmi voltatok elegen a gpl-bol ennyi, de van am elet a gpl ligan kivul is csak elarulom mashol is vannak jo gyorskocsiversenyzok😊)

HPt
legózz

petesilver
Unatkoztam, nekem jó móka volt! 😊

HPt
huh PeteSilver, te mekkora pöcs vagy

mi vagyunk a gecik, amikor te azt mondod az egyik emberre hogy retardált, a másikra meg hogy agyatlan barom? (ráadásul két abszolút rendes emberre, kérdez meg bárkit, budasp-ról én még nem láttam volna embert aki negatív véleménnyel lenne!) ... hogy neveltek téged, hogy mindent megengedhetsz következmény nélkül? azt kell mondjam a vita egy dologért érte meg: azért hogy nem fogsz jönni a bajnokságba - ugyanis ilyen negatív, bunkó emberekre egész egyszerûen nincs szükség, és ezzel a viselkedéssel max. két dolgot érhetsz el: vagy mindenki utálni fog, vagy egyszer jól megvernek (mármint ha az életben is van ekkora szád, és nem a sarokban ülsz nyuszi módjára!)

emléxem a régi aláírásodra is: "Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal."

ezért mondtam hogy nem szeretnék lesüllyedni, ha nem esett volna le 😊

ui: egyébként az aláírásodra reagálva most írjam oda én is az enyémbe hogy PeteSilver egy fasz? ne viselkedj már úgy, mint egy 8-9 éves

Ne haragudj Petesilver, a véresszájú aláírásoddal sokkal inkább magadat minõsíted, mint bárki mást.

GPLRank: -51|GTRank: -30

petesilver
Jó ötlet!

b-type
sztem sem kellene, ezen vitatkozni.
össze lett foglalva.
és innen ténylegesen a bajnokság oldalára kellene menni, az oda illõ problémákat megbeszélni,
megszavaztatni, megszavazni, javaslatot tenni.
ráadásul itt olyan emberek bántottak olyan más embereket, amivel döbbenetet okoztak pl. nekem, nem gondoltam volna, hogy ennyire fontos ez.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Stay Real Code! Stay Real!

CodeRed
Csakhogy énis beleugassak egy picit az egészbe....Szerintem az hogy lehet a nicket használni de csak real névvel az olyan mint a "nesze semmi fogd meg jól"...ugyanis aki nicket akar használni az valószínûleg nem a saját nevével akar menni.Ezért abszolúte nem megoldás ez a real közé írhatod a nickedet szabály.szerintem.

uiÉettõl függetlenül én mindíg real névvel versenyzem mindenhol, de megtudom érteni a nickeseket.Mintha nekem nickel lenne kötelezõ a versenyzés....

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

petesilver
Prezsi, szépenszépen kérlek, ki ne fejtsd neki!!! Egyetérteni nem fognak vele, viszont plusz 2 új oldal, és tuti felhúzom újra magam, és leviszem a fórum színvonalát a hozzászólásommal! Kérlek ne vigyél kísértésbe!

petesilver
Rájöttem a lényegre! Itt mindenki helikopter, csak én vagyok hülye! Vagy fordítva!

Tényleg felesleges a vita, most meg azért kötsz belém mert nem oda van írva ahova én mondtam, de egyértelmûen ottvan, és úgy van ott a site legtetején hogy még a szabályzatra sem kell ráklikkelni. Egyébként a magas ló nekem szólt?? Ha igen akkor fejtsd már ki bõvebben légyszi, nem tudom megígérni hogy ma válaszolok rá mert nem leszek Pécsen(netközelben) de pár nap múlva biztosan kapsz rá választ!
Vicc, ami vicc... <#csodalk>

petesilver
Agyatlan barom! jogos a magas ló? mire fel?

Ne mond, hogy egyszer sem jogos 😊

Prezsi
Nagyon ügyes, a hírekben valóban ott van, de a hat pontos szabályzat és a hírek nem ugyanaz. A jelentkezés résznél pedig még mindig nyomatékosan felhívjátok a figyelmet a nicknevek használatának elkerülésére. Igazat kell adnom Pete-nek, a magas ló effektus odaver azért pár embertõl. <#eplus2>

rezsofiz
Elnézést, tudom hogy le volt írva, de tudnátok adni egy mûködõ torrent linket? Vagy akármit

Akkor lesz nagyobb gond, ha a futam közben is ennyire ismeretlennek bizonyul a szabályzat...

😊

Roccso
vmi rémlik télleg😄D

Emberek!! A nick kérdésre már régóta megvan a válasz, le van írva a siteon, hogy mindenki használja a nickjét a real nevével egybeírva, vagy ahogyan akarja. Ebbõl látszik hogy olyan szabályokról vitatkoztok amiket el sem olvastatok. De ezt is kb. 20 láttam már leírva elõttem, és még mindíg megy a vita, esküszöm nem értem.
Kaszi46
GTRManager\download add-on

*Posse*T.W.D*

Kaszi a Le mans tracket honnan szedted le az érdekelne engem is 😛PP
ja szerintem 😄DDDDD
Roccso
szerintem😊 ha jó😊

-r
1-0 Roccsonak !!!!! Én személy szerint egyetértek vele aki nem tudja vagy nem akarja elfelejteni a nickjét egyéb okok miatt tegye bele a nevébe és kész szerrintem a vita lezárva ennyi.
Cowek
Igazi kompromisszumos :-)
Támogatom :-)

http://www.f1-info.hu/

Kaszi46
újabb jelentkezõ😊

*Posse*T.W.D*

Roccso
Láttam itt egy hozzászólást,ami sztem a legjobb megoldás lenne nicknév igazi név kérdésben.Profi Box-ban is a rendes név közé megy a nick pl:Nagy"Csonttörö"János és ez igy rendben lenne nem? Nyilván sok embert nick alapján ismernek kár lenne ezt megvátoztatni....

Kaszi46
jeszjesz

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
GTR FIA GT RACING GAME

de nforce on nem fogod megtalálni mert csak német nyelvterületen jelent meg, igy a kalózverzió is német(persze leeht már teljesen angolosítani). nforce on és isonews on csak akkor lesz kint ha megjelenik végre valahára az angol verzió is

*Posse*T.W.D*

Ombika
Most ennek a gamenak mi is a hivatalos neve ,mert pl nforce.nl-en nem talalom! 😞 THX

Már kikerült a hír a HGTRM site-ra. Magny-Cours lesz.

JuanG
Most hogy így elcsendesedett a vita, érdeklõdnék, hogy hétfõn (27-én) melyik pálya lesz soron? És GT lesz megint?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HPt
uh, nekem win98se, radeon 9000, amd 2500 barton húzva 2200-ig, offline 40, online 30 fps 😊 és örülök, mert 800x600-ban volt 20 fps-em online, 1024x768-ban több lett 😉