9559
  • Duddits
    Nem, csak fater nekem adta. 14 éves vagyok. Eddig egyedül télen dolgoztam a hidegbe. Fát árultam.
  • Met
    "Kérlek hagyd, hisz Ő tudja. Tudja???"
    :)
  • Sonajk @:o)
    Már bocsáss meg, ha azt feltételezem rólad, hogy biztosan keményen megdolgoztál az áráért - "gép enyém".
  • Duddits
    Biztos elengednek. Nekem nem oyan szüleim vannak. A gép enyém, szóval ANNYIRA () nem nagyon érdekli, de mégis.
    Osztom a véleményed. Valószínűleg nagyban hozzá járul a döntéséhez. Kérlek hagyd, hisz Ő tudja. Tudja???
    Bizony tényleg ezt írják (ha vissza olvastál volna, mióta megnyílt e topic, már vagy 20x ezt írták). Ennek ellenére sajnos én sem boldogulok vele, de ez az én bajom.
  • Met
    azért nem akarod neki megmondani mert félsz, hogy nem mehetsz buliba
  • dzsanesz
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám a GTR Real racinggel.
    Nekem nem teljesen legális a játék és nem tudom megcsinálni hogy elinduljon. Ezt írják:

No-CD method:
    In order to play without swapping the original CD-Rom all the time you need to do the following...

1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.

2. Install GTR.

3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.

4. Start up your computer.

5. Open your Computer Management then go to> Device Manager> System Devices.

If you have Alcohol installed you should see "Plug and Play BIOS Extension" and if you have Daemon Tools you should see "PnP BIOS Extension". If you have both installed you have to do the following for both.

6. Right click "Plug and Play BIOS Extension" or "PnP BIOS Extension" and go to Properties.

7. On the Details tab you can select "Device Instance ID". Looks like ROOT\SYSTEM\0003. Remember or write down the last numbers.

8. Now you go to> Start> Run> Now you type: regedit

WARNING! You are now about to edit the registry. Errors in the registry can cause errors in your system. If you do exactly what's described here it won't go wrong. You are responsible for your own actions.

9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot\SYSTEM

10. Under the system folder you see the number(s) as you found in step 7.

11. Right click the number(s) and select "Permissions"

12. Click on the System group and set "Read" to "Deny"

13. Close regedit

14. Mount the .mds from this package

15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

NOTE: This serial will only work with the .mds included.

16. Start the game and enjoy!
  • Duddits
    Köszi, bár nem hiszem, hogy menni fog. Pont ma látom, hogy a szerelmem az osztály szégyenével jár, aki ráadásúl ronda, és mindenki utálja az osztályból! És mindig sajnáltatja magát. Na jó, nem untatlak titeket a magánproblémáimmal.

És hogy mutassam meg neki a GTR.exe-t? gtrspy.exe Ezt elindítom, utánna kér valami server.plr-t, azt beírom neki, aztán meg keress valamit. De még az utat se kéri.
    Tégy, ahogy gondolod. Azért előtte még egy dolgot mondanék. Mielőtt bármit is tennél, próbáld beleképzelni magad az Ő helyébe. Én itt befejeztem a tanácsadást. Jó és különösen lelkiismeretfurdalás nélküli felszabadult bulizást kívánok neked.
  • Kaszi46
    a gtr exe filet keresi sztem(mutsd meg neki) az említett file-okat elküldhetnéd a [email protected] címre ha megy:)
  • Duddits
    a GTRManager nekem else indul. Keress valamit de nem találja. A nointro nekem megvan. Meg az angolosítás is.
  • Kaszi46
    gtrmanager download addon része nektek sem műkszik? nincs meg esetleg valakinek a nointro és az angolositások(v1.1,v1.2,english loading screen) GTR_addon file-i?
  • Duddits
    Miért ne tegyem később? Ma este megyek buliba, talán holnap elmondom.
    Ha most nem teszed, később se tedd. Reménykedj abban, hogy nem jön rá, de ne okozz neki csalódást.
  • Duddits
    NEm jön rá. Hacsak elnem mondom. És amúgy se tudd vele mit csinálni. De majd később talán elmondom.
    Apropó. Ha már úgy is annyira a GTR topic-ba vágytál, légy már annyira kedves és próbálj meg valami épkézláb választ adni a #4836 és a #4837 hozzászólásomnál előadott sirámomra (csak tudod, hogy a GTR topic-ban érezd magad)
    Örülök, hogy Te ott érzed magad. Én nem.
  • HPt
    Jaj, rossz a cím. Azt hittem ez a GTR topic, de valahogy a pszichiátriára keveredtem.
    Ez már csak a dolgok csűrése, csavarása. Légy őszinte. Te sem igazán díjaznád, ha becsapnának.
    Fogadd meg Prezsi #4834 tanácsát, szerintem is ez az egyetlen megoldás. Még mindíg jobb, ha őszintén bevallod, mint ha Ő jönne rá és akkor még a történtek tetejébe, hazugágon is ér téged. Szóval fenék és fog összeszorít és irány apuhoz. Ha én lennék az édesapád, ezt értékelném a leginkább.
  • Duddits
    De úgyse tud vele mit kezdeni. Meg csak leszid.
  • Prezsi #4834
    Megmondod neki.
  • Duddits
    Jah, fater szétszedte az egész gépet de nem bírta működsére bírni a meghajtómat. Igaz nem mondtam el neki,, hogy letiltottam a StarFuck-kal, nem nagyon merem. :-( Esetleg valaki tudna rá megoldást?
    Látom, nem dúskáltok az ötletekben. A nagyobb baj az, hogy sajnos én sem. Közben kipróbáltam azt is, hogy a sajátgép - tulajdonságok - hardver - eszközkezelők - rendszereszközök címszó alatt található PnP BIOS Extension-nál megtaláltam, hogy nekem a "0003"-nál kéne letiltanom a teljes hozzáférést és az olvasást. Megtettem, de ez sem segített. Lassan feladom
    Ez ügyben a gond csak ennyi
    mindegyiknél csak ugyanennyi látható, mint amit itt látsz. Telepítve DAEMOON V3.47 van.
    Most akkor mi legyen? Különleges a Windows-om???
  • K.András
    Akkor menj tovább 0004 0005 stbstbstb, nekem a 00011-ben volt...
    Hatalmas nagy bajban vagyok. Én végig olvastam a #1968 hozzászólást. Az apró kis problémám ott kezdődik, amikor nem találok egyik ott említett -

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"

0000
    0001
    0002
    0003"

helynél sem "PnP BIOS extension" bejegyzést. Akkor most mi van??? (WinXP SP2)
  • Panther
    Én meg belefogtam egy kis pályakonvertálásba. Most készítem az Osterreichringet. Ha jó lesz, akkor persze kiteszem ide is és készítek egy pontos leírást arról, hogyan is kell és mi kell hozzá.
  • K.András
    Alig egy orája beszéltem a lakatossal :DDD
    Kedden kapok árajánlatot a cockpit-re( most adtam oda tervrajzot meg mindent), és ha elfogadom akkor 2 hét alatt megcsinálja, azt mondja kb 50 ezerböl ki fog jönni de még el kell végezni a pontos számitásokat...
    A brd pedál meg kifogyott :(,remélem minél hamarabb lesz raktáron és abban a pillanatban rendelem meg...
  • dan104
    Köszike!!
    Csak ha nem olvastátok volna.

"Hosszas várakozás után 2005. február végén hazánkban is boltokba kerül a SimBin Development Team AB elsõ önálló PC játéka a GTR - FIA GT Racing Game. A német nyelvterületen már megvásárolható játék a sajtóközlemény szerint teljesen magyar nyelven (!) érkezik remélhetõen az 1.2-es karácsonyi frissítéssel együtt. A terjesztést a 2001-ben alapított SeVeN M (Service Vertrieb Neue Medien) csoport vállalja egész Közép-Európában."

--== FORRÁS ==--
  • HPt
  • K.András
    Honnan tudná hogy a leglassabb, hiszen nincsen ráirva vigyázz én vagyok a leglassabb :D, csak az van odairva loerö 200/8200 nyomaték 220/5500 de hát ebböl ki látja(?), ahhoz már vérprofinak kell lenni!:DDD
  • oneal1
    jobb ha tudod hogy a lotus a leglassabb:))
  • Duddits
    Hogy én mennyire utálo ezt a játékot!! Kiválasztom a Lotus Elise-t nyomom a köröket, erre jön a sok köcsög az enyenesbe és úgy elúnak mellettem mintha állnék!! És elvileg egy kategóriából valók a kocsik. Na erről ennyit!
  • Duddits
    Innét.
  • 505thZajcev[PT]
    Tudnal nekem linket, url-t adni honnan szedhetnem le a progit?
    Koszi
  • Duddits
    Na mostmár nem kell. Csak a Starfuck-ot megcsináltam azt jó lett.
  • Duddits
    Valaki gyorsan leírhatná mit kell piszkálni a regisztryben!