...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezt az oldalt ismerem...esetleg énis vevõ lennék egy olyan oldalra ahol vannak setupok.....esetleg
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Mission Impossible 2010: PRO Class
sazl : c
pl szeertném ha összegyûjtenénk a játékkal kapcsolatos weblapokat. aki tud ilyet, az névvel 1ütt sziveskedjen belinkelni.
Aztán Superman-t kérdezném hogy áll a gtr engi handbook fordítással.
______________________________________________________________________________________
mindenki nyeljen 1et, meg számoljon el amíg tud, és a vitákat veszekedéseket hagyjuk ez alatt a vonal alatt, ha kérhetem.
*Posse*T.W.D*
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Persze a masik oldal azt mondja hogy mi vagyunk az okorsegekhez ragaszkodok😊 de tenyleg van magaslorolleszarommitmondaszencsinaltamaservertwazzeg igen o csinalta teszek ra csinaltak mar sokan de ezt sok ember tartja fonn!!
Ha meg ez sem erdekli oket akkor meg minek kellett jajdenagygtrliga semmi voltatok elegen a gpl-bol ennyi, de van am elet a gpl ligan kivul is csak elarulom mashol is vannak jo gyorskocsiversenyzok😊)
mi vagyunk a gecik, amikor te azt mondod az egyik emberre hogy retardált, a másikra meg hogy agyatlan barom? (ráadásul két abszolút rendes emberre, kérdez meg bárkit, budasp-ról én még nem láttam volna embert aki negatív véleménnyel lenne!) ... hogy neveltek téged, hogy mindent megengedhetsz következmény nélkül? azt kell mondjam a vita egy dologért érte meg: azért hogy nem fogsz jönni a bajnokságba - ugyanis ilyen negatív, bunkó emberekre egész egyszerûen nincs szükség, és ezzel a viselkedéssel max. két dolgot érhetsz el: vagy mindenki utálni fog, vagy egyszer jól megvernek (mármint ha az életben is van ekkora szád, és nem a sarokban ülsz nyuszi módjára!)
emléxem a régi aláírásodra is: "Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal."
ezért mondtam hogy nem szeretnék lesüllyedni, ha nem esett volna le 😊
ui: egyébként az aláírásodra reagálva most írjam oda én is az enyémbe hogy PeteSilver egy fasz? ne viselkedj már úgy, mint egy 8-9 éves
pá
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
GPLRank: -51|GTRank: -30
össze lett foglalva.
és innen ténylegesen a bajnokság oldalára kellene menni, az oda illõ problémákat megbeszélni,
megszavaztatni, megszavazni, javaslatot tenni.
ráadásul itt olyan emberek bántottak olyan más embereket, amivel döbbenetet okoztak pl. nekem, nem gondoltam volna, hogy ennyire fontos ez.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
uiÉettõl függetlenül én mindíg real névvel versenyzem mindenhol, de megtudom érteni a nickeseket.Mintha nekem nickel lenne kötelezõ a versenyzés....
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
😊
de nforce on nem fogod megtalálni mert csak német nyelvterületen jelent meg, igy a kalózverzió is német(persze leeht már teljesen angolosítani). nforce on és isonews on csak akkor lesz kint ha megjelenik végre valahára az angol verzió is
*Posse*T.W.D*
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty