9559
-
pokesmile #4897 lehet,hogy az baj,ha csak starfuckal letiltottam a cd-ket és nem húztam ki?
-
pokesmile #4896 nekem ezt,pedig végigcsináltam mindent pontosan
-
pokesmile #4895 ratb:neked is ezt irja ki:error
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
?
-
VO101 tvr #4894 Fred Puhn: "How to Make Your Car Handle" című könyv elektronikus formátumban (.pdf,.jpg-k...) van vkinek? Szívesen tanulmányoznám ha hozzáférhető vhol. Thx! -
pokesmile #4893 x -
#4892 legújabb daemon van fent? abban all emulation opció be van kapcsolva? tuti jól csináltad meg registry buhert? gtr mini image file-t daemonoltad bé? -
ratb #4891 valyon mért nem fogadja el a cd keyt,nincs ötletetek? -
#4890 driverben természetesen be van állitva, nem műxik, játékon belülit csak azert kevertem bele mert gyanus hogy az fsaa inaktiv -
VO101 tvr #4889 A driverbeállításoknál beállítod az élsimítást úgy nem jó? Én ott állítottam 2x-t. Mi a különbség, ha a játékban is 2x-re teszem? -
ratb #4888 kösz a válaszokat
de sajna nem fogadja el a cd key-t:( -
#4887 a 2. regedites turka után eltűnik pl az eszközkezelő. ha videokártya drivert akarsz pl fel vagy le instalálni nem fog menni normálisan, csak abban az esetben ha visszaállitod a regedites mutatványt eredetire.
találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem megy az élsimítás játék alatt? csak gtr el nem műkszik. ha elinditom 3dconfigot az fsaa pl inaktiv. megkerestem magát a konfigurációs filet is, jegyzettömbel megnyitottam, fsaa nál nulla van, ezt átirtam 1-re,(hátha aza bekapcsolás) majd 4re (hátha a mértékét kell megadni), de igy sem műkszik. eddig amugy ment. sztem amiota uj rendszerem van azota nem jo. a játékot nem instaláltam ujra hanem simán megtartottam a régit . kiprobáltam azt is hogy ujratelepitem, helyzet változatlan. élsimitás nem megy fsaa opcio inaktiv a setupban. -
VO101 tvr #4886 Az utolsó verseny mindíg elmentve marad a pálya nevével. Át kell nevezned és akkor a következő indított futam nem írja felül... -
VO101 tvr #4885 A file kezelés nagyon lelassul: a windows intéző ill. egyéb programok file tallózása iszonyat lassú lesz. A totalcommander nem lassul le... Egyébként mást én nem vettem észre. -
ratb #4884 megcsináltam mindent,de nem megy a game
azt írja hogy nem jó a kód ehhez a lemezhez... -
#4883 Megmondaná nekem valaki, hogy holtudom beállítani a játékban azt, hogy pl 1 egész órás verseny visszajátszásra kerüljön (replay-ra gondolok). Azt ugye látom, hogy a gyors visszajátszással ezt hol tegyem. Csak a teljes visszajátszára vonatkozóan nem találom sehol sem. Van egyáltalán ilyen? Illetve ha nincs, hogy tudok olyan visszajátszást készíteni, mit az itt találhaók? Előre is köszönöm. -
ratb #4882 akkor világos:
a regeditet nem kell visszaállítani soha
csak a cd-kell nélkülözni....
kiprószálom...
-
#4881 Eddig senki sem paanszkodott, ezért gondolom megfelelően működik minden. -
ratb #4880
A többi progi+winfos megfelelően müxik a regedites turkálás
után?Vagy ha nem gtr-rel akarok játszani akkor mindíg
vissza kell írnom?? -
#4879 Starfuckkal esetleg vissza lehet dugni, pár embernek ment azzal, de egyébként nem. A lehúzott kábel a biztos. Regedit: mit gondolsz, miért kellett ezt megcsinálni? Ha visszavonod, olyan, mintha nem csináltál volna semmit. Feltelepülni anélkül is feltelepül, hogy a regeditben turkálnál, de el nem fog indulni. -
#4878 Küldtél fel időket? Ha igen, milyen néven? -
ratb #4877 ha átirom a regedittel a dolgokat
és megy a game,akkor vissza lehet dugni a cd meghajtókat
vagy mindíg csak lehuzott kábellel lehet gtr-t nyomni?
Szóval csak az első indításnál kell ez a procedúra?
Cd kábel visszahelyezés után nem kell a regeditben visszairni
a pipákat???
-
VO101 tvr #4876 Az időeredményeimet a GTRankoldalán szoktam viszonyítani másokéhoz. Néhol azonban találni gyanús időket. Pl. első két-három helyezett másodpercekkel veri a negyediket... Bár az oldal adminjai állítólag ellenőrzik (hogyan?) az korrektséget.
Kíváncsi lennék a sikeres HotLap menők véleményére... -
SuperFreak #4875 Na, végre megy tökéletesen az 1.2.3-as Hotfix-szel is... -
ratb #4874 ha átirom a regedittel a dolgokat
és megy a game,akkor vissza lehet dugni a cd meghajtókat
vagy mindíg csak lehuzott kábellel lehet gtr-t nyomni?
Szóval csak az első indításnál kell ez a procedúra?
Cd kábel visszahelyezés után nem kell a regeditben visszairni
a pipákat???
help -
#4873 nézd meg sonajk -
#4872 Hull a hó, hull a hó,
fut a játék, jaj de jó!!!
Szóval kiderült a gazság.
Azért nem találtam a megadott helyen a "PnP BIOS extension", mert ennek a piszok VirtualDAEMOON-nak kellet egy un, majd egy reinstall.
Erre ráment a mai napom. De meg van. És fut a játék. -
#4871 Ezer és egy bocsánat, ha félre értettelek volna . -
#4870 Sonajk: én csak arra céloztam, hogy az már erős offtopic, hogy megmondjak-e valamit az apunak, meg hogy ki kivel jár, amikor az én szerelmem. Mi ez, óvoda? Az meg nem mentség hogy 14, mert én is csak kettővel több. -
#4869 Mindjárt feldobom az ICQ-t és társaloghatunk. Természetesen csak ha idíttatást érzel hozzá . -
#4868 Igen olvastam. Thx. kedves kolléga a figyelmeztetést. Ennek ellenére sajnos az én gondom, a részletes olvasás utáni pontról-pontra történö végrehajtás sem oldotta meg. Hát ilyen az élet . Az egyiknek sikerül, a másiknak nem... -
#4867 Egyébként akinek problémája van a játék elindításával kapcsolatban(nem a különleges problémákra gondoltam),hála az égnek van egy FAQ link az oldal tetején ahol gyönyörűen le van írva minden!! -
K.András #4866 LOL -
#4865 igen,érezhető a különbség!! -
#4864 gtrspy.exe ez nem is az a progi. én most a gtrmanager progirol beszéltem
gtr manager jelenleg csak innen tudod letölteni. amugy a készítője asszem addig szünetelteti ezt a gtr manager dolgot amíg aa fejlesztők meg nem foltozzák rendesen a játék online részét! apropo az új hotfix el javult vmi? -
pokesmile #4863 sziasztok! én már egy jo ideje szenvedek,hogy elinditsam,de nem megy.mindent ugyanugy csinálok,mint ahogy le van irva a #4700-as hozzászólásban.és miutána kodot beirtam,check disc
aztán ezt irja:
error
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
én nem is nagyon tudok angolul,meg ha tudnám is mit jelent,akkor sem hiszem,hogy meg tudnám oldani.tud valaki segíteni? -
#4862 Szerinted (végig olvasva a hozzászólásokat)nekem vagy bárki másnak itt előítélete lett volna vele szemben. Még csak nem is minősítettem a viselkedését. Különben is, egy embert nem kell minősíteni, viselkedésével és tetteivel minősíti Ő önmagát. Én csak gratulálni szertnék ehez. -
#4861 14 évesen nem kell felelnie a tetteiért -
#4860 off:
nyissál, jobb lenne.
Nekem meg kifejezetten tetszik, hogy Duddits-ról leperegnek a kis finom 'b@szogatáscsipkék', 14 évesen nem kell felelnie mások előitéleteiért.
on: -
#4859 Nem tettem tönkre. Csak nem látja a meghajtót. -
#4858 Erősen gondolkodok rajta, hogy nem kéne-e nyittanom itt egy topicot "Illegális játékprogramok installálása közben gépet tönkretevő, szüleik előtt emiatt titkolódzó gyermekek lelki segélyszolgálata" címmel.