9559
-
#4937 nah lennt van!
viszont ez a strafuck -os szarság nem akar működni(pedig mindennt a FAQ szerint)!! :((
Ezt nem a game dir ba kell bemásolni (mármint a starfuck-ot) és onnan inditani?? -
#4936 én is erre tippeltem, egy angolositott felpeccselt összeheggesztett verzsön lehet ez.t -
#4935 Akkor tölsd az ujjat! -
#4934 na jah...viszont akinek még a német sincs meg -
#4933 Gondolom valaki csinált a német verzióból angolosítással - elég kering a neten - egy "angol" verziót, de most ezért letölteni annak, akinek már megvan a német...Ostobaság. -
#4932 Töltsd le azt megnézzük! -
#4931 ja,én sem láttam ott......,csak az az érdekes,hogy más Warez oldal (pl.Wanadoo)is éppen ma! kirakta ezt a verziót ez viszont nem hiszem,hogy véletlen 1beesés ! -
#4930 Nem tudom de NFOrcon sincs! -
#4929 ez a verziom :
---> GTR.FIA GT.RACING GAME.MI.ENGLISH INCLUDED.INTERNAL-WoW -
#4928 W.C.O
akkor mi a megoldás?? -
#4927 Link??? A Starfuck után nem működik a meghajtóm! Vissza se tudom hozni! -
#4926 a "Warez Center Online" -ról.....ma rakták ki a cuccot
--> mondjuk itt is a Starfuck-os moka van ,ami annyira nem teccik/sőt tartok is tőle,de elvileg működik!!!
monodm csak azt nem tudom,hogy ez most vmi más/új verzió,mint ami nektek vagy ua., illetve hogy akkor tegyem majd rá a "német" paccseket v. mi?? -
#4925 mivel ugy vettem észre 1eseknek a kattintás se megy egy weblapon, kicsit leegyszerüsítettem a FAQ-ot. -
#4924 Honnét? Van linked? -
#4923 Sziasztok!
Én épp most szedem a GTR-t,amit ma! raktak ki warezra(WCO),és amibe már 59 kocsi,kibővített pálíák,sstb. van és angol verza!! (ez most akkor vmi új verzió ,vagymi?)
illetve még szeretném megkérdezni,hogy akkor erre is érdemes felrakni a 2patchet ?(ami meg német?!!!) -
#4922 Van ilyen is: GTR Fia Racing Included English MI ha érdekel vkit.:) -
#4921 Ezt mikor raktátok ki? Mert már kétszer néztem és eddig nem volt! De mostmár jó. Már én is látom. -
#4920 OK.Nekem csak az olvasás van kipiválva megtagadásra és megy.Viszont ha a másikat is kipipálod és leokézod,onnantól nem tudod megnyitni a mappát. -
#4919 az erdedeti, angol leírásban is az van emlékeim szerint hogy mindkét pipát át kell rakni megtagadásba. -
#4918 űristen -
#4917 Nem okoskodni akarok de a faqban van egy olyan rész hogy a system könyváron belül mindent pipáljon ki a delikvens.Szerintem nem kéne....
Csak az olvasást.Ha a teljes hozzáférést is kipipálja onnantól nyista mappa-nyitogatás.....De ez csak egy észrevétel.
-
ratb #4916 mér' ide minden le van írva:
http://gtrgyikhu.uw.hu/install.html -
#4915 Hát kéne, mert az nincs is leírva, hogy mit kellenne buherálni a regedit-be! -
#4914 lehet hogy kellene csinálni egy ennél is részletesebb faq-ot? -
#4913 Keresd meg egy korábbi hozzászólásomat ahol részletesen leírtam hogy kell a játékot felrakni.Idáig 3 embernek raktam fel a magamén kívűl és mindenkinek elsőre ment.Üdv -
Zykon Mancs #4912 Nekem is ugyanaz a szitu, mint pokesmile-nak. Már minden elképzelhetőt kipróbáltam, a DC-n a mukik 90%-ának ugyanígy nem működött. Ergo: vagy valami extra-buher-kütyü van a dologban, amit képtelen vagyok felfogni, vagy a közkézen forgó miniimidzsfájlok nem passzolnak a kóddal. Ha valaki segítene, azért kegyetlenül hálás volnék. Különben azon tűnődöm, hogy annyira jó munkát végeztek a srácok, hogy egy picit szívügyemnek tekintem honorálni őket. Azt hiszem, meg fogom rendelni tőlük. -
#4911 Örülök neki, hogy sikerült. Ezek szerint a probléma nem egyedi. Jó játékot neked és minden szimulátor rajongónak.
-
#4910 Isten vagy, daemon reinstall es nekem is jo lett (ott van az a bejegyzes ami eddig nem volt), megy hanggal is a jatek!! -
pokesmile #4909 leht,hogy azért nem megy mi? -
pokesmile #4908 egyik ismerösöm adta.olyan,mintha be lenne csomagolva -
#4907 DVD-s? Honnét? Neten én még nem találkoztam DVD-sel. -
pokesmile #4906 lehet az hogy nekem azért nem megy,mert dvd-s változattal probálkozok? -
pokesmile #4905 hogy csináltad?
mi volt a baja? -
ratb #4904 köszi
időközben megtaláltam és müxik a game..:) -
pokesmile #4903 könyörgök valaki segitsen már.legalább annyit,hogyez mit jelent:
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
-
#4902 miniimidzsfájl -
ratb #4901 találltam külön tömörítve mds kiterjesztést,ezt kéne mountolni,nem de??? -
ratb #4900 nem ezt írja ki,hanem azt ,hogy a kód nem jó ehhez a lemezhez.... -
ratb #4899 milyen mini image file???
be mountoltam az egyes cd iso-ját....
az a mini image???
egyépként a regisztriben szerintem jól irtam át...
a deamon meg 3.47-es
-
pokesmile #4898 légyszi vki nekem segitsen ebbe,mert már halál ideg vagyok.már mióta ezt a játékot várom és most itt van,de nem tudok vele játsszani