9559
  • Johnny23
    nah lennt van!

viszont ez a strafuck -os szarság nem akar működni(pedig mindennt a FAQ szerint)!! :((
    Ezt nem a game dir ba kell bemásolni (mármint a starfuck-ot) és onnan inditani??
  • Kaszi46
    én is erre tippeltem, egy angolositott felpeccselt összeheggesztett verzsön lehet ez.t
  • Duddits
    Akkor tölsd az ujjat!
  • Johnny23
    na jah...viszont akinek még a német sincs meg
  • Panther
    Gondolom valaki csinált a német verzióból angolosítással - elég kering a neten - egy "angol" verziót, de most ezért letölteni annak, akinek már megvan a német...Ostobaság.
  • Duddits
    Töltsd le azt megnézzük!
  • Johnny23
    ja,én sem láttam ott......,csak az az érdekes,hogy más Warez oldal (pl.Wanadoo)is éppen ma! kirakta ezt a verziót ez viszont nem hiszem,hogy véletlen 1beesés !
  • Duddits
    Nem tudom de NFOrcon sincs!
  • Johnny23
    ez a verziom :

---> GTR.FIA GT.RACING GAME.MI.ENGLISH INCLUDED.INTERNAL-WoW
  • Johnny23
    W.C.O

akkor mi a megoldás??
  • Duddits
    Link??? A Starfuck után nem működik a meghajtóm! Vissza se tudom hozni!
  • Johnny23
    a "Warez Center Online" -ról.....ma rakták ki a cuccot

--> mondjuk itt is a Starfuck-os moka van ,ami annyira nem teccik/sőt tartok is tőle,de elvileg működik!!!

monodm csak azt nem tudom,hogy ez most vmi más/új verzió,mint ami nektek vagy ua., illetve hogy akkor tegyem majd rá a "német" paccseket v. mi??
  • Kaszi46
    mivel ugy vettem észre 1eseknek a kattintás se megy egy weblapon, kicsit leegyszerüsítettem a FAQ-ot.
  • Duddits
    Honnét? Van linked?
  • Johnny23
    Sziasztok!
    Én épp most szedem a GTR-t,amit ma! raktak ki warezra(WCO),és amibe már 59 kocsi,kibővített pálíák,sstb. van és angol verza!! (ez most akkor vmi új verzió ,vagymi?)

illetve még szeretném megkérdezni,hogy akkor erre is érdemes felrakni a 2patchet ?(ami meg német?!!!)
  • Solid Snake
    Van ilyen is: GTR Fia Racing Included English MI ha érdekel vkit.:)
  • Duddits
    Ezt mikor raktátok ki? Mert már kétszer néztem és eddig nem volt! De mostmár jó. Már én is látom.
  • Daffy
    OK.Nekem csak az olvasás van kipiválva megtagadásra és megy.Viszont ha a másikat is kipipálod és leokézod,onnantól nem tudod megnyitni a mappát.
  • Kaszi46
    az erdedeti, angol leírásban is az van emlékeim szerint hogy mindkét pipát át kell rakni megtagadásba.
  • Kaszi46
    űristen
  • Daffy
    Nem okoskodni akarok de a faqban van egy olyan rész hogy a system könyváron belül mindent pipáljon ki a delikvens.Szerintem nem kéne....
    Csak az olvasást.Ha a teljes hozzáférést is kipipálja onnantól nyista mappa-nyitogatás.....De ez csak egy észrevétel.
  • ratb
    mér' ide minden le van írva:
    http://gtrgyikhu.uw.hu/install.html
  • Duddits
    Hát kéne, mert az nincs is leírva, hogy mit kellenne buherálni a regedit-be!
  • Kaszi46
    lehet hogy kellene csinálni egy ennél is részletesebb faq-ot?
  • Daffy
    Keresd meg egy korábbi hozzászólásomat ahol részletesen leírtam hogy kell a játékot felrakni.Idáig 3 embernek raktam fel a magamén kívűl és mindenkinek elsőre ment.Üdv
  • Zykon Mancs
    Nekem is ugyanaz a szitu, mint pokesmile-nak. Már minden elképzelhetőt kipróbáltam, a DC-n a mukik 90%-ának ugyanígy nem működött. Ergo: vagy valami extra-buher-kütyü van a dologban, amit képtelen vagyok felfogni, vagy a közkézen forgó miniimidzsfájlok nem passzolnak a kóddal. Ha valaki segítene, azért kegyetlenül hálás volnék. Különben azon tűnődöm, hogy annyira jó munkát végeztek a srácok, hogy egy picit szívügyemnek tekintem honorálni őket. Azt hiszem, meg fogom rendelni tőlük.
  • Sonajk @:o)
    Örülök neki, hogy sikerült. Ezek szerint a probléma nem egyedi. Jó játékot neked és minden szimulátor rajongónak.
  • 505thZajcev[PT]
    Isten vagy, daemon reinstall es nekem is jo lett (ott van az a bejegyzes ami eddig nem volt), megy hanggal is a jatek!!
  • pokesmile
    leht,hogy azért nem megy mi?
  • pokesmile
    egyik ismerösöm adta.olyan,mintha be lenne csomagolva
  • Duddits
    DVD-s? Honnét? Neten én még nem találkoztam DVD-sel.
  • pokesmile
    lehet az hogy nekem azért nem megy,mert dvd-s változattal probálkozok?
  • pokesmile
    hogy csináltad?
    mi volt a baja?
  • ratb
    köszi
    időközben megtaláltam és müxik a game..:)
  • pokesmile
    könyörgök valaki segitsen már.legalább annyit,hogyez mit jelent:
    disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
  • Kaszi46
    miniimidzsfájl
  • ratb
    találltam külön tömörítve mds kiterjesztést,ezt kéne mountolni,nem de???
  • ratb
    nem ezt írja ki,hanem azt ,hogy a kód nem jó ehhez a lemezhez....
  • ratb
    milyen mini image file???
    be mountoltam az egyes cd iso-ját....
    az a mini image???
    egyépként a regisztriben szerintem jól irtam át...
    a deamon meg 3.47-es
  • pokesmile
    légyszi vki nekem segitsen ebbe,mert már halál ideg vagyok.már mióta ezt a játékot várom és most itt van,de nem tudok vele játsszani