9559
-
Ybas #5097 És te ki a fax vagy? Kis illetve egy nagy köcsög!!! -
Ybas #5096 Hát ez jó. Te is akkor indítasz szervert, amikor én dolgozok :(( -
#5095 indítottam szervert akinek van kedve jöjjön nyugodtan! ip.: 81.182.121.170 -
#5094 Engem epp ezert nem latsz itt forumozgatni:)) Engem is erdekel(t) a jatek, meg is vettem volna azonnal ha tavaly megjelenik, de nem, raadasul SF3, igy egyszeruen nem akarok szivni, szenvedni, es szetbarmolt topic-ot olvasgatni:))
Es valoban az a baj, hogy az emberek egy resze, tenyleg csak a gyujtoszenvedelyet elegitene ki a jatekkal. Talan meg a demo-val sem jatszott, talan meg egy kort sem ment, sot meg korbe sem tudna menni... Sot, meg kormanya sincs, es a jatekrol is az nForce-on halott eloszor... -
#5093 Frissítettem a GTR FAQ-ot, örülnék neki ha adnátok ötleteket mik kerüljenek még fel az oldalra, vagy mit javítsak ki rajta! -
Lacika 79 #5092 osszas várakozás után 2005. február végén hazánkban is boltokba kerül a SimBin Development Team AB elsõ önálló PC játéka a GTR - FIA GT Racing Game. A német nyelvterületen már megvásárolható játék a sajtóközlemény szerint teljesen magyar nyelven (!) érkezik remélhetõen az 1.2-es karácsonyi frissítéssel együtt. A terjesztést a 2001-ben alapított SeVeN M (Service Vertrieb Neue Medien) csoport vállalja egész Közép-Európában.
Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a GTR az elsõ hivatalos és kizárólagos licence-szel rendelkezõ FIA GT játék, mely az Image Space Incorporated isi motor 1.0 nevû motorjának továbbfejlesztett változatát használja. A játékban 10 pályát találtok (ebbõl 4 a Formula 1-es világbajnokság része) valamint 19 különbözõ autó típust. Bõvebb információt a játék hivatalos weboldalán találtok.
Forrás: Hungarian Sim World -
#5091 Elvileg csak külföldön kapható,ha jól tudom!!De lehet rendelni,meg ne kérdezd honnan,nem tudom,erre más tudna válaszolni! -
#5090 Nézz egy kicsit a banner alá+magadba!Mindkettőtöknek van egy kis igaza,de nem lehetne ezt másképp megoldani????Tényleg unalmas már , oldalról oldalra ezt a sok ötvenkétszer elhangzott problémát nézni!!!
Elmegy az embernek a kedve a fórumozástól!! -
#5089 1.Igazad van tényleg nem jöttem rá hogy alapból nem kalibrálja be jól, mondjuk ez alap szvsz egy gameban, hogy calibrate controller gomb és nem újra mutogat..
2.fel tudtam rakni..
3. ki a fasz vagy te itt hogy így dirigálsz???
-
#5088 Sziasztok!
Hol lehet megvenni és mennyiért?
Egyáltalán van már itthon is kapható verzió?
Thx előre is! -
K.András #5087 Az a megoldás, hogy kalibrálni kell a játékban a controllert de ez annyira alap dolog, hogy ha ezt sem tudod akkor ezt a játékot fel se akard rakni, mert winfos ujratelepités lesz belöle, ezt most mondom... -
K.András #5086 Fejezétek már be ezt a faszopo nem megy a játék hogy kell felrakni témát!!!
Segiteni akarsz nagyon?Akkor add meg az icq-d a mailod vagy akármidet és ott beszéljétek meg!
Nem, ez a forum nem arra valo hogy a tört játékot hogyan kell felrakni, szal ne is gyertek a segitsünk egymásnak dumán, aki mostmár nem birja felrakni az tényleg kurva nagy láma mert kb 1500 millio verzio le volt irva, ha abbol egyik sem jo, akkor menjen el egy alap számitogéptanfolyamra és utána kezdjen tört játékokat buherálni, ne pedig itt offolja szét a topikot a faszságaival! -
#5085 Hi!
Tehát ha reggelős módszer nem sikerült arról nem a módszer tehet, hanem aki csinálta...:-)
Nem írod hogy pl a patchek fenn vannak e?
Nekem onnan nem megy, hogy starfukk elindít, disable, backlist nem csinál semmit. játék futtat sokat tököl majd hibás disk keyyel hibaüzenetel egyet. -
#5084 Sikerült marhaságot írnom, szóval a 4.0 kormány sw van fenn.
Separate-ra van állítva. Ekkor azonban a játékban nyomja alapból a féket, ha félgázt nyomok, akkor áll nullán mindkét tengely, padlógáznál meg padlógáz van. remélem érthető....
erre mi a megoldás?? -
SuperFreak #5083 Goliath #5072: Hali! Mint mondtam 3 különböző gépre is telepítettem az általam leírt módon. Ha azt veszem, hogy a FAQ-ban leírt Registry elállítós módszerrel az egyik gépnél - mint mondtam - a Device Manager ablakban csak nagy fehér üresség volt, továbbá a gép félpercenként megfagyott 10-15 másodpercre, végül ezek miatt újra kellett rakni a komplett Windowst is, majd erre a "szűz" gépre is felkerült a gamé, akkor már 4-szer sikerült hibátlanul telepíteni az "én" módszeremmel... és fut a játék! :)
Hogy neked nem sikerült, arról nem a "módszer" tehet... :) Egyébként melyik része nem műxik pontosan??
Ugyan még nem mondtam, de ami a vinyókat illeti, CSAK serial ATA-s gépekre telepítettem - de nem hiszem, hogy ez számít... -
davos80 #5082 Köszi! -
#5081 Nekem is Microsoft Sidewinder kormányom van, semmi baj nincs vele.
Teendők: 4.0-ás szoftvert feltesz. Ott beállítod, hogy a pedál "separate" legyen. Majd a játékon belül a fék tengelyének 10%-os holtzónát adsz. Ennek működnie kell. -
#5080 Ezt vágom , windowsban, microsoft ffb-m van, de a játék alapból kombinálton van, és félgőzzel nyomja a féket alapból. Ha taposom fullon a gázt akkor nem fékez de ha lalépek róla akkor fékez...
Az angolosítás meg megkotlik nekem a .2-es paccs és hotfixek után, azt mondja nem talá valami fájlt és kilép...
-
#5079 Ha Microsoft a kormányod, akkor is Kaszi46 #5078 hozzászólása a megoldás. -
#5078 ha logi kormányod van, akkor kint a windowsban a kormány driveénél állitsad be hogy ne combined legyen.(vezérlőpult\játékvezérlők\tulajdonságok\settings)
a másik meg szerintem vagy angolositsad, vagy töltsed le a Wéber G. által készített magyarosítást amit gtr masters oldaláról érhetsz el. -
#5077 Lenne egy láma kérdésem: lehet valahogy szeparált pedálokat használni, mert én nem találok ilyen opciót, igaz németből csak totózok... -
#5076 TrackPack
-LeMans
-Mantorp
-Vallelunga
-Falkenberg
-Laguna Seca
-Nordschliefe
-LeMans "Dusk" -
K.András #5075 Csak becsusztam 45 alá barcelonában(F360).
Igaz kicsit füstöl a motor, de utso kör volt amugy is :D
F360 144795 Vcr -
#5074 Pl. Én :)) -
#5073 De azért lesznek kivételek is. :) -
#5072 Ez így van.
Ha megoldódik a probléma akkor jön majd: ááá szar a grafikája, nehéz irányítani, áá nem is kell --letörli-- és ezért elrabolt akár több drága percet az életedből, mert próbáltál segíteni..
Superfreak: ahogy leírtad, úgy nekem nem műkszik a dolog, ha pedig a registry buhera miatt elszálltak dolgok akkor neked is kéne egy registry gyik, mert azokkal a variálásokkal amiket végre kell hajtani a reg-ben NEM LEHET elszúrni a vindzózt. Ugyanis semmi mást nem csinálsz mint olvasási jogokat vonsz meg.... na sziasztok -
#5071 Lassan itt is az lesz, mint a TRD2 topikban. Mindenki arról beszél, hogy lehetne működésre bírnia cuccot, amikor meg működik, már nem érdekli az emberek legnagyobb részét, eltűnneka topikból. Ez a játék is megvolt, igaz, nehéz, akkor meg minek küszködjünk vele. A lényeg az, hogy már működik..... -
#5070 miért nem? :))) -
SuperFreak #5069 Re> #5064
4. A GTR játék indítása előtt szükséges lehet a StarFuck ISMÉTELT futtatása (ha időközben a PC-d pl. ki volt kapcsolva), az optikai meghajtók újbóli engedélyezése, majd ismételt letiltása céljából. -
#5068 Ha Mac-ed van, akkor nincs sok valasztas:)) De azon meg nem fog elindulni:)))))))) -
#5067 Bazz tényleg. Csak nem tom eldönteni melyik gombbal -
#5066 Kiveve, ha a Taskbar-on van, ott eleg EGY klikk is.:) -
#5065 szal nem akarok kötözködni, de azért a 6-os pontot kiegészíteném azzal, hogy DUPLA klikk GTR icon, nem mindegy szerintem, nem szerinted? -
SuperFreak #5064 A #4970-es post-ban leírtam, hogy mennyire egyszerű a telepítés.
NEM KELL REGISTRY-t átírni (amitől pl. nálam a komplett Device Manager eltűnt), NEM KELL kábelt lehuzogatni a CD/DVD-ről...
Amit a #4970-es hozzászólásomban nem írtam (mert gondoltam van ennyi eszetek):
1.Ha valaki azt nem tudja, hogy egy játék esetében mit nevezünk patch-nek, azon már én sem tudok segíteni... A GTR-hez eddig hivatalosan (gyárilag vazze, érted má?) 2 patch és 2 hotfix jelent meg. Ez nem árt, ha telepítve van...
2. A NOCD image az a játék első lemezével megegyező nevet viselő "kamu" fájl (GTR_CD1.mdf ill. GTR_CD1.mds), amit az Alcohol 120%-ba kell be"mountolni". (Ha valaki ennyit sem tud angolul, akkor lapozza fel az interneten ingyenesen elérhető MTA SZTAKI szótárat itt: http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
- sajnos ezzel már olyan mély szintre sűllyedtem, hogy magam is döbbenten állok, mi mindenre vagyok képes ostoba embertársaim megsegítése céljából.) :)
3. A StraFuck-ot innen lehet leszedni:
http://www.project-starfuck.tk/
4. A GTR játék indítása előtt szükséges lehet a StarFuck futtatása, az optikai meghajtók újbóli engedélyezése, majd ismételt letiltása céljából. Ez persze még így is sokkal egyszerűbb, mint a Registry-ben való irogatással hazavágni a Windowst, nem is beszélve a optomeghajtók állandó hardveres függetlenítéséről. Itt jegyezném meg, hogy bizonyos esetben nem elég a CD/DVD ROM áram/tápkábelét lehúzni (ahogy a FAQ-ban ez tévesen írva vagyon), mert ha az IDE kábel rajta marad, a Windows a BIOS-nál lefagy.
5. Az Alcohol 120%-ba legyen betéve a NOCD image fájl, mialatt a StarFuck-kal letiltod az optomeghajtó(ka)t.
6. Run GTR (gyk. klikk GTR icon)
ennyi... :) -
#5063 csááááááááááh all!
én is leszettem a gtr -t ésnem megy...:(
nekemazt írja ki ho nem korreket a cd key és ho aggyam + a korrekt cd keyt...tápok kihúzva mini image bemountolva (d-tools 3.47
mi lehet a baj?????
please help! -
#5062 hahaha -
#5061 sajna nem:\ -
sza.sa #5060 Hali!
Nektek megy a GTR Manager Download Addon része? Nekem Lost connectiont ir ki...
-
#5059 De ugye Einstein a vezeték??? -
#5058 Tegnap este, hol hagytad a motorháztetőd???