...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clava
Szevasztok pff elég szarban vagyok.
leszedtem ezt a hülye nímet verziót de se crack meg semmi. de a gamma nem is indul olvastam valami hülyesget hogy mit kell csinálni de nekem ez kicsit magas meg kínai. a fordítás angolra hülyeség is megvan csak már az kéne hogy valahogy elinduljon ez a szerencsétlenség. Szóval megkérhetnék valakit hogy magyarul értelmesen sorjába leírná hogy mit kell csinálni ahhoz hogy elinduljo. és ne azt írjátok hogy olvassak vissza mert a faszomnaksincs kedve visszaollvasni 40xx kommentet. azért elõre is köszi.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Panther
Én még csak open practice módban próbáltam az 1.2-t, de hogy is van itt a fél-dinamikus napszakváltozás? Csak Spa-ban van meg és csak verseny alatt? Elméletileg a többi pályán is változnia kellene a napszakoknak, ha bepipálom az "Angepasstes Tageslicht" opciót.

Én ennek még nyomát sem láttam, pedig gyorsítottam is az idõt....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

[HUN]FaTaL
THX

http://goo.gl/gd6Zi5

Nemtom' de ha így van bele se kezdek! <#nevetes1>
K.András
F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Komolyan nem értem,hogyan lehetne már verseny alatt tölteni,és ha vezettem 5 körrel akkor ugrott az elönyöm 3 oránként mert be kell sötétiteni???LOL ez valahogy másként lehet,azt sem tudom elképzelni hogy pont mindenki a pit-ben lenne és akkor töltene mert valaki tutter van a pályán,szal ez most abszolute nem világos számomra,söt egyre jobban gondolkozom hogy is van ez...

[HUN]FaTaL
Valaki tudna dobni egy serialt?:/

http://goo.gl/gd6Zi5

JuanG
mi? verseny alatt bizonyos kör megtétele után fogja magát és elkezd tölteni??? és hirtelen napnyugta van, vagy mi???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Most akartam egybe lenyomni 24 órát, erre meg töltöget?
<#smile><#mf2>
arty
na, nekem is adtatok ötletet a reg cuccolással...

akienek eddig nem ment a starfuck, de már unja az ujrainditásokat/ide tiltásokat:
(nforce2 chipseten, 5.10es drivercsomaggal tesztelve)

itt lehet engedélyeztetni, tiltani a kontrollert, sajnos ez csak annak vigasz, akinek nem a primary/secondary IDE vezérlõn van a windows/game winyoja (pl sata/ide/raid kártya, vagy ugyan ez alaplapin) - hiszen igy kilõnénk a win alol a winyot 😊

Nekem megy!!! 😊 köszönet petesilver és VO101 tvr 😄

Forza.

JuanG
<#mf2><#alien><#nevetes2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát remélem nincs igazad, és a verseny alatt nem töltöget...vagy nem is lehet 24H -át nyomni egybe? Szarúl hangzik...

petesilver
Én is, de akkor így megvárom a hivatalos angol verziót!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Asszem 3 órás takkokra osztották, mert nem boldogultak a realtime dinamikus változásokkal az egybe 24 óránál

K.András
De tényleg ez a spa 24H hogyan is van, mert elkezdtem egyet és kb háromszor töltött a játék elején egyszer volt nappal gyakorlás töltés volt este,aztán volt nappali kvalifikácio után megen töltés lett esti kval megen töltés elkezdödött nappal a verseny!!!???Most akkor ez nem változik dinamikusan hanem töltögetni kell a verseny alatt is vagy mi?

petesilver
Jesszus mi van itt!!! 😊 Nagyon örülök, hogy sikerült, és végre mindenki élvezheti az új patch örömeit!!! Csak nem írkáltam hiába!!! Gratula V0101 tvr!!! Ha délután hazaérek, ki is próbálom!!!

K.András
"csatlakozom az elõttem szólókhoz!!!"

Akkor te is leszopod magad keresztbe hosszába?<#fogmosas>
(fényépes igazolást tudunk elfogadni csak)<#eplus2>

JuanG
csatlakozom az elõttem szólókhoz!!! Hálás köszönet a megoldásért!!!!!!!!!!!!!

tHoMaSmAn
Leszopom magam keresztbe, hosszába!!!!
Hálás köszönnet PETESILVER és V0101 tvr!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>
Meg mindenki másnak, aki közremûködött!!!
Sokat szoptunk emiatt az 1.2 mizéria miatt, de végre megoldódott!!<#taps><#taps><#eplus2>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

K.András
Ettöl függetlenül természetesen megveszem a játékot.

dan104
Srácok,hála mindenkinek aki foglalkozott a kérdéssel,nekem is megy!!!!<#worship>

K.András
Nekem is megy 😄DD
YES!

Hajrá!
Nekem tetszik! <#eljen>
<#worship><#worship><#worship>Yeah!!!! Megy!!!<#worship><#worship>
Örök hála mindenkinek, aki segített!!!!<#worship>

sza.sa

Hi!

Nekem is megy!!!
Pete, VO101 tvr<#worship><#worship><#worship>

Kaszi46
hááháááhháhá nekem is megy el se hiszem!!
nemtommár kinek de nagyon köszi jövök egy rekesz serrel<#eplus2><#eljen><#taps><#nevetes1><#violent><#worship><#nyes>

*Posse*T.W.D*

arty
nekem eddig is ment, de:

<#worship><#worship><#worship>

Forza.

Ninja
Azt hiszem nagyon sokunk Karácsonya ráment az 1.2-re! Eddig csendesen figyeltem s csináltam mindent, amit irtatok! A mai napig semmi eredmény, ha csak az nem, hogy Tiszta lett az Xp a sok Install miatt<#mf1>
Köszönet mindenkinek és köszike VO101 tvr-nek aki feltette az Íre a pontot<#worship>

Most már nekem is megy

<#wave>

Hang meg minden van 😊
Semmi mást nem csináltam, csak ami le volt írva az 1.1-hez... Daemon-t sem indítottam újra...
Vak tyúk is talál szemet...
Próbáljátok ki hátha nektek is mûxik...
A registry keresõjébe beírtam, hogy cd és ezt adta ki. System letilt és kész........

Baszki amit leírtál bejött, belenyúltam a registry-be és ELINDULT egybõl! BAZZE!!!

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

itt a System hozzáférést letiltottam és már megy is!!!!
😊 😊 😊
Kösz az ötletet!!!

CodeRed
Na , hogy még "lol"-abb legyen,ITT egy kis elõzetes a videóból.Bár kissé nagy fába vágtam a fejszémet ezzel a GTR videóval, azért megcsinálom ha törik, ha szakad <#vigyor3>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

LOL ami itt van :-)

www.gtr-masters.hu

Sziasztok! Aki PÜ-t vagy mailt írt nekem a GTR-el kapcsolatban, azzal holnap felveszem a kontaktot! Jó éjt!

petesilver
Ezeket nem magam miatt írom vazze! 😊 Hanem hátha valaki ezek után meg tudja oldani, meg a kihívás miatt. Inkább hozatom én is az eredetit, de azoknak, akik nem veszik meg, ez nem vigasz.

avcom
<#integet2><#worship><#finom>

K.András
Itt irja a srác hogy megy ki,francért nem ragadod meg az alkalmat?😄DD

K.András
Irtam neked sg-privát üzit, hogy ha mész ki akkor nekem hozzál,elküldtem a számom.thx!De kb mikor mész ki mikör jössz meg stb?

petesilver
hja, és ezt úgy kéne, hogy elõször eszközkezelõben ránézni a cdrom bejegyzési számaira, ezt kikeresni pnp, vagy cdrom oldalról a registryben, és a számok alapján azokat a bejegyzéseket tiltani, vagy a numerikus értéket átírni. Ha minden igaz a numerikus érték a registryben az 0-nem, 1-igen. Asszem. De ehez érteni kéne😞

petesilver
Nálam majd csak a reinstall fog segíteni, ahogy nézem, de azt ma már nem erõltetem. Szal ahogy nézem a dolog nyitja a CD-rom plugandplay kezelésében van. A gond itt az, hogy a plug and play alá tartozik a hang kezelés is többek között. Lehet nekem azért szállt el minden, mert elsõ nekifutásra is kevertem a rendszerbaszkurálást. Elsõ lépésként fogtam, és a szolgáltatásoknál letiltottam a plugandplay kezelést. Ezzel a mozdulattal kinyírtam a win oldalról a cd-rom felismerést-kezelést, valamint a hangkártya felismerés-kezelést, és a GTR 1.2 lehúzott cd-romal egybõl el is indult. Ezután ezeket visszakapcsoltam, lett is hang, de kihagytam az újraindítást, és utána mentem be a registrybe. Nos a másik verzió a daemonos registry után az volt, hogy lejjebb mentem a services részbe, és ott a cd rom szekciónál tiltottam le minden hozzáférést. Ekkor pnp engedélyezve volt, winben volt hangom, a játék indult, de hang nem volt így sem. Tehát a lényeg, hogy meg kéne találni a registryben a pnp kezelésnek csak a cdrom részét, és letiltani a pnp cuccok közül csak a cdrom részt. Ekkor elméletileg nem érzékel a starforce semmilyen eredeti cdromot, és elindul. Az a trükk, hogy a daemon féle emuláció scsi oldalról generic driver, és nem vonatkoznak rá a pnp beállítások, illetve ami vonatkozik, azt lövöd ki élbõl az elsõ registryturkával. Nos röviden ez az elméletem az egészrõl, valahogy így kéne mûködnie. A gond ott van, hogy a registrybõl a cd-romos rész túl sok oldalról megközelíthetõ.

nForce chipseted van? Nem gond ha nem lesz hang, már rutinból megy az XP reinstall....

sza.sa

Nálam ez volt a megoldás:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\ACPI_HAL
Mindent engedélyezni kell. (Jobb klikk a kulcsra és Engedélyek...)
És itt is:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_AUDIOSRV
Sziasztok! A héten megyek ki Németországba, akinek kell eredeti GTR legyen szíves ma vagy holnap megkeresni levélben.

petesilver
Nos. Egyáltalán nincs hang😊 De ezt a részét szerintem az elején tudatosan nyírtam ki, az a baj, hogy nem lehet a windowsba visszakapcsolni, illetve nekem nem megy😊

egyáltalán nincs hang, vagy csak a GTR-ben?
petesilver
Srácok, türelem. Jelenleg kinyírtam a hangot végleg a windowsXP-bõl😊 Amúgy érdekes állat az XP😊 Mindent visszaállítottam, minden megfelelõen mûködik, mégsincs hang😊 Szal ezért nem írom le a megoldás felé vezetõ utat, elég ha én szívok vele, úgyis a másodlagos rendszerem nyüstölöm, amit fél éve nem is használtam, ezért nekem nem gond az se, ha nem lesz hang. Csak nem akarom, hogy Ti is szívjatok vele.

Azaz mi a megoldás? melyik crack readme?

sza.sa

<#finom>

<#taps><#taps><#taps><#taps>

petesilver
Hja a megoldás alapja az eredeti crackreadme-ben rejlik.

petesilver
😊 Szal át lehet baszni ennek a starforcenak az agyát az tuti!!! 😊 Dolgozom az ügyön, egyenlõre a fõtrükk megvan, csak finomítani kéne, ha lehet. Jelenleg ott tartok, hogy beizzítottam a másik XP-s rendszeremet, és azon sem indult az 1.2. Azóta már két féle módon is át tudom vágni a program agyát, vagyis már el tudom turkálás után indítani az 1.2-es GTR-t, csak jelenleg egyik verziónál sincs hangja. Ha szerencsém van, sikerül megtalálni a módját, hogy hang is legyen, bár lehet, hogy az amatõr tudásom eddig tartott. Mindenesetre mostmár bármikor el tudom indítani a progit hang nélkül, holott egyik rendszeren sem ment eddig.

Nálam mûködik az 1.1, de utána külön könyvtárba telepítve az 1.2 nem. Az 1.1 továbbra is mûködik...