9559
  • Sonajk @:o)
    Nyugi, nyugi . Hisz megbeszéltük. mint ha levegő volna . Naaaaa
  • K.András
    GTR RANK
    Mások álltal futott időket biztosan lehet találni valahol (csak én bénázok). Tud valaki segíteni, hogy mégis hol keressem őket. Kíváncsi lennék rá, önmagamhoz képes. Előre is köszönöm.
  • K.András
    Bazmeg, ilyen nincs!Felejtsd el ezt a forumot ezzel a kérdéssel, ott a faq, ha nem megy az alapján akkor légyszi menj máshova segitséget kérni!
  • MikX
    Helló!
    Lenne egy kérdésem!
    Én megcsináltam azt ami a game nfo-jában van, azt amit ti leírtatok, de indításnál nem indul akkorsem, pedíg pontosan azt csináltam amit ti leírtatok!
    a Starfuck ban a beállításoknál mit kell állítgatni?
    Mert az SRS fut, csak ez nem!
  • Panther
    Egy német srác konvertálta Zandvoort-i pályát GTR alá.

Itt lehet letölteni:

Zandvoort
  • K.András
    Nekem ugyan van nyomtatom, de bizony a franc se szorakozik vele, elvittem copygenerálba, ki lett nyomtatva be lett kötve gyönyörüen, mindezt 1000ft-ért!
    Hát szakíts rá
  • tHoMaSmAn
    Én ma akarom kinyomtatni munkahelyen a kézikönyvvet, aztán elmerülni az okosságaiban, ha lenne rá időm...
  • tHoMaSmAn

Teljesen igazad van, ez a fasza kis topic, a mitugrászoktól teljesen haza lett vágva, talán itt is olyan lépéseket kellene tenni, mint a CS:Source topicban, ha valaki a FAQ-ban leírt dolgok után kérdez, annak automaikusan büntetőpont járna?
    Bár nemtom, hogy azz egyáltalán valós dolog-e, vagy csak egy elriasztásnak szánt(?) dolog?
    nm. :)
    Természetesen én sem úgy gondoltam és különben sem szívtam mellre :))
    Az ajánlatot viszont köszönöm. Nem kizárt hogy élni fog vele. Thx.
  • Panther
    Kösz, hogy reklámozol. De persze a könyv a lényeg...
  • Panther
    Én csak annyit mondtam neked, hogy megkérdezhettél volna, mielőtt hostolod. Semmi egyebet. Nem koppintottam az orrodra, nem szokásom és nem is olvashattál tőlem olyan hozzászólásokat, amiket itt. Egyébként tényleg vicces, ami itt megy.

Ha elmész a lapomra számos beállítást találhatsz különböző pályákra és autókhoz, ezt állítgathatod a saját vezetési stílusodnak, kormányodnak megfelelően.

GTR

Itt meg megtalálsz engem is, ha tudok valamiben, segítek:

PH_Team

• Ybas
    Nofene!
  • K.András
    Egyébként még javasolnám a telemetriával valo ismerkedést, nagyon hasznos informáciokat tudsz meg magadrol, pl hol fékezel hol üt be a kocsi alja, mekkora nehézségi erö nehezedik a kocsira stbstbstb, a képtáramban megtekinthetö nálam hogyan van beállitva telemetria...
    Jó ötlet :)
  • K.András
    Szia.

Szerintem minden fontosabb dolog le van irva a kézikönyvben(mondjuk én kinyomtattam és be is kötettem :D), de ha érdekel a véleményem kérdez bátran amire tudok válaszolok, amire nem azt majd megkérdezzük igazán profi emberkéktöl...
    A másik dologban benne vagyok, bár egyszer ez már le lett beszélve(ha hiszed ha nem), ezek szerint nem olvasta mindenki. ;)
    Asszem inkább ki kell iratni a banner alá, hogy telepitési problémákkal nem foglalkozik a forum.
    Szia Andris.
    Már nem ezért vagy azért, de ha figyeltél volna (természetesen nem baj, hogy nem), akkor láttad volna (#5012), hogy én tettem elérhetővé az oldalon (még mindíg letölthető tőlem), amiért aztán a fordítást végző emberke rendesen az orromra is koppintott (#5035) :((. Azért köszi. Éppen azt olvasgattam, de igazán semmi konkrét nincs benne. Azt természetesen leírják, hogy ezt meg azt állítanának, ha így és úgy viselkedik az autó, de én nem erre gondoltam. sokkal inkább érdekelne a játékkal játszó emberek vélaménye és tapasztalata. Illetve ahogy már előbb is említettem, legalább a játékról beszélgetnénk.

Különben támadt egy jó(???) ötletem. Ha nem magáról a játékról, hanem install problémákról ír valaki, szerintem egyszerűen nem kéne tudomást venni róla, hogy ideírt. Majd csak észreveszik magukat és talán elkezdik a megoldást kicsit visszaolvasgatva keresni. Na???
  • K.András
    Superman(Demko Sanyi) leforditotta az egész mérnöki könyvet, most meg nem mondom hol leledzik az anyag, de ha visszaolvasol megtalálod, hacsak nincsen sok faszsággal széttolva a topik...
    Bár nem ide tartozik, mégis betűzném tanulságként, meg mert nagyon tetszik.

A nap tanácsa:
    "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze, de csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."
    Amit mondasz abban van valami igazság, meg nincs is. Mindegy.
    Szóval beszélgetnék végre egy kicsit a játékról illetve ha valakinek van ideje, akár szívesen játszanék is vele. (Nem kell megijedni, nem csúcsköröket futok.) Igazán engem az autók beállítása érdekelne. Nem találkoztatok bizonyos autók beállításánál egy kis valóságtól eltérő irrealitással? Ti miket állítgattok, hogy jobb időket lehessen autózni. Tudom, hogy ezt így elég nehéz megfogalmazni, mert függ a pályától, az autótól, vezetési stílustól, de még is kíváncsi lennék. Arról nem is beszélve, hogy végre talán a játékról lenne szó.
  • djcom
    É nem vagyok híve a cd lehúzogatós módszereknek.
    A Starfuck-al pedig nem megy.Pedig nem ma kezdtem.
  • Daffy
    Az az egy két hülyegyerek aki osztogatja másoknak a minősítést jó lenne ha befejezné.Egyrészt akit nem ismersz azt ne minősítsd.(Lásd Dani104,K.András,stb)Ha annyira balfasz vagy hogy nem tudod felrakni a játékot annak ellenére hogy 146 oldalon 926féleképpen le van írva akkor inkább vegyél egy kvarcjátékot.Faszom ki van már hogy nem tudok egy értelmes játék hozzászólást elolvasni mert egy-két loser hülyegyerek inkognitóban itt játsza az agyát.Ha akkora a pofád akkor menj le a térre és emberkedj ott.Ez a topic nem arról szól hogy hú de megmondtam.....
    Arról nem beszélve hogyha véletlenül sikerül felrakni akkor meg majd jön a többi hülyeség.Nekem 128 mb sd ramom van miért nem megy???Fejezzétek már be...
    Ügyes vagy.

Látom érdekes dolgok történtek itt, mióta nem voltam :(((
    Nem semmi, a kultúra az egekig ér.
  • rorr
    nem tudom... nekem 20 perc alatt sikerült!
  • démonigyerek
    :D
  • arty
    topik a csúcson
  • démonigyerek
    el lehet innen húzni
    (ilyeneket még én sem szóltam be)
  • Goliath
    Hát te aztán nagy ember vagy. Egy hete regisztráltál..... lolság
  • Ybas
    tegedmegkiafaxomkerdezetkisköcsöghuzzamanelinnenanyadbatekisbuterator
  • dan104
    Okos kultúrált fórumozók!!!!!!Gratula,tényleg erről kell szólni egy topicnak!!!!!!
  • Ybas
    nm
  • GSiZSolti
    OK, THX
  • Ybas
    Nem hiszem, hogy gondot okoznának. Ez itt nem a Collin McRae Rally :))
  • Ybas
    De akkor mégis csak eke vagyol :)))
    K.ANDRIS MEG MINDENKINEK SEGÍT!!!
  • GSiZSolti
    Codec, ACDsee meg ilyen Lallerek nem zavarhatnak?
  • GSiZSolti
    De értsd meg , hogy nem vagyok eke, csak eccerűen nem megy :))
  • Ybas
    Képrdezd K.Andrást bátran. Ö szívesen segít a tört játék telepítésében mindenkinek :))))
  • GSiZSolti
    Sziasztok!
    Minden úgy csináltam ahogy a "nagyok" leírták...
    Akkor is azt írja ki , hogy Invalid disc, mikor végigmegy a skála!!
    Kiment a fejem, megveszem a gyárit februárban!!Bocs, hogy megint a nemindulós problémáról írtam , de délután 4 óta próbálkozom, s nem megy, pedig imádom a gamét...