9559
  • Goliath
    Sziasztok!
    Ugyan elsőre írok ide, de tényleg srácok ennyire ne legyetek már bénák. Több megoldás van.
    A legjobb az ide channel tiltás, biosból cd tiltás, aztán regedittel megfelelő helyen babráslás. Nekem elsőre sikerült.....
    Pedig nem Albert a keresztnevem....
  • Sonajk @:o)
    Tetszett a viszajátszás
  • arty
    LOL
    De megy ám, min ta huzat (akarom mondani szélvész).
  • gizmoplayer
    Jó, de mi még mindíg a (GTR) játéknál tartunk
  • Jacek
    igen nekem emg a ki be jott be
  • Kaszi46
    nekem fel le huzogatással nagyon hamar megy
  • gizmoplayer
    Király. Pont erre gondoltam :) Amúgy neked is megy lehúzgálás nélkül?
    Elárulhatnád nekem, ha egésznap itt vagy (illetve nálatok), mi a fenéért nem válaszolsz a levelekre, amit küldözgetek neked. Játszhattunk volna egy jót. De te ehelyett ki a fene tudja, hogy mit is csinálsz.

Bocs mindenkitől, hogy ezt ide írtam, de Ő képes és még a priviét sem olvassa el.
    Istenítés így jó lesz ???
    Különben én itthon 2 teljesen eltérő gépre sikeresen tettem fel az előzőekben már túl sokszor ismertetett módszerrel.
  • gizmoplayer
    Nekem sikerült valahogy megcsinálnom, hogy ne kelljen lehúzogatni ezt a szar kábelt. És a Toca 2-nél is bejött a dolog. Addig kevertem kavartam, amíg csak sikerült. :) Még ki kéne próbálnom 1 másik gépen is, ne csak a sajátomon sikerüljön, és akkor tudok mondani pontosat. De ha sikerül, akkor csak 1 kicsit isteníccsetek.
  • dan104
    Nekem nem megy sehogy bár inkább befogom!!!
  • Duddits
    Boldog Születésnapot Davos!
    Mert te is láma vagy (bár a #5041 hozzászólásban megnyilatkozott "tanult" hozzászóló szerint ezt nem így kell írni, de most ez mindegy) és nem értesz hozzá. Nálam gond nélkül fut a visszajátszás. Csak, hogy piszkáljuk egymást, hisz nem a segítőkészség itt már a lényeg, hanem egymás minél nagyobb lehurrogása. Na ebből én sem szeretnék kimaradni. Azt természetesen egyik másikat leugató sem veszi észre magáról, hogy rég nem a játékró hirdeti itt az igét, de Őt ez messze nem érdekli. Lényeg az, hogy teljenek a sorok. Na én inkább megyek és játszok tovább.
    Ezer bocsánat érte. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy korrekt voltam, ugyanis, ha figyeltél ott áll, hogy nem az én alkotásom. Én csak elérhetővé tettem a többiek számára. Csak nem baj?
  • Duddits
  • arty
    na, páran megint feltalálták a spanyolviaaszt (cd/dvd letiltása BIOSbol / bár egyeseknek ez sem megy látom: megoldás: a secondary IDE vezárlőt kell DESABLED-be tenni, nem a meghajtoknál NONEre az adott meghajtot...)

bejövök nagy lelkesen, és megint a windows kezelése alapfokon tanfolyam megy ... FAQ-t senki sem olvas vagy csak kevés hozzá ... de megvenni drága, ha már lhama vagyok ...

grat urak ... :(
  • HPt
  • K.András
  • Lacika 79
    Mi a faszér' nem veszitek meg a játékot, ha egyfolytában csak a küszködés van a feltörttel? Én inkább várok, míg kijön az angol verzió, addig meg a demóval ökörködök. Akinek meg túl kínai minden, az jáccon a Marióval.
    Bocsi, de az utolsó 2-3 oldal csak erreől szólt, semmi érdemleges infót nem lehet találni.
  • Duddits
    Daffy: Írsz nekem mailt? Akarok kérdezni valamit. Csak itt nem adja be a Privátot.
  • dan104
    nem műxik!
  • Panther
    Nos, a könyvet én fordítottam. Azért megkérdezhettél volna, mielőtt hostolod a fájlt, nem kevés órát dolgoztam rajta, de most már mindegy.
  • Malachi
    uninstall,aztán install és kezd elölről :) ha így sem megy,akkor csak az 1.1-es patchet rakd fel,én is úgy nyomom!
  • Daffy
    Keress meg
  • pokesmile
    már 4-5 orája folyamatosan olvasgatok,hogy mit tehetek,hogy elinduljon.ilyen problémárol sehol sincs szo:
    error
    failed to identify the disc in the drive.insert a licensed disc
  • pokesmile
    valaki segitsen
    Az lehet, de egészen bizonyos, hogy sokat fogsz rá várni
  • Johnny23
    MÁR MEGTETTÜK !!!

1ébként személy szerint azt hiszem várok inkább 1normális crack -re!!! Ha meg nem lesz,hát igy jártam, fog kijönni ennél jobb autos szimulátor is,amivel nem lesznek ilyen problémák!!

(csakhát kárérte ténleg)
  • K.András
    Barcelona F360 145257 visszajátszás, természetesen minden segitség off.
  • pokesmile
    köszi de ezt már olvastam és nem müxik
    igy is ugyanazt irta
  • dan104
    Nem hiszem hogy van olyan probléma amit ebben a fórumban ne lehetne megtalálni!!!
  • dan104
    Ez félelmetes!!EZT NÉZZÉTEK MEG VAGY OLVASSATOK VISSZA!!!
  • pokesmile
    tudom,hogy már nagyon utáljátok ezeket a kérdéseket,de most mit csináljak.ötletem sincs.jol jönne egy kis segitség
  • pokesmile
    na most felraktam hozzá mindkét patchet ésezt irja:
    error
    failed to identify the disc in the drive.insert a licensed disc
    pedig ahonnan én töltöttem,ott volt hozzá külön mimiImage fájl is
  • pokesmile
    nekem sem ment a "régebbi" változat.pontosan végig csináltam mindent a részletes leirás alapján és ezt irta ki:
    error
    disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
    ennél is lehet,hogy azt fogja kiirni,ha találok hozzá cd key-t
    ugyhogy nem tudok segiteni bocsi
    viszont nekem elkelne egy kis segitség,hogy honnan szedjek hozzá cd key-t
  • Tom911
    Nekem megy a játék de egy másik gépen nem, csak azért kérdeztem és erröl nem láttam infót 4 oldallal előbb se, persze lehet, hogy elsiklottam felette.
  • davos80
    Ugyanez.
  • Kaszi46

mostmár aztán irgumburgum!!!
  • Tom911
    Azt tudja valaki, hogy nekem miért nincs ilyen Plug and Play BIOS Extension a 000X-es könyvtárakban (Alcohol van fent)?