9559
-
#5178 lassú voltam:)
Ha valaki szervert indít, és szívesen látna esetleg innen más playereket is akkor PLS itt publikálja az aktuális ip-t -
#5177 hello csak az ip kell.
az ip-det többféleképpen is meg tudod nézni.
ha xp-d van tedd a következőket: sajátgép, bal oldalon hálózati helyek, megint baloldalon hálozati kapcsolatok megjelenítése, itt egy bal klikk a netkapcsolatodon és bal oldalon az info boxban kiírja az ip-t.(ne ijedj meg ha nem látod a hálókártyákat, ez ugyanis a 2. regedit buher után eltűnik, visszaállításával természetesen ujra láthatóak lesznek)
2. megoldás ha tálcán, vagy az aztalon meg van jelenitve a kapcsolat ikon nyomsz rá egy duplaklikket és átváltasz a részletek fülre.
3. dos os parancsot én is elfelejtettem:) -
#5176 ipconfig /all -
Chaos25 #5175 hallo
Direct ip-zni szeretnék akkor meg kell addni ip után portot is vagy azt tudja magától?
off: nem tudja valaki azt a dos parancsot amivel meglehet nézni az ip címet (nem jut eszembe és nagyon idegesít ) -
horgaszb #5174 hallo!
Van egy kis gondom a játék telepítésével. Feltettem még régebben ezzel a kóddal csak nem csináltam meg akkor a regedit-es dolgot (és persze nem ment), most megcsináltam és nem enged játszani, mindig azt írja ki, hogy error, meg retry-zek, mert rossz, bla-bla-bla. Ezt hogy lehetne megoldani?
Előre is köszi a segítséget! -
KiMika #5173 Sziasztok!
Éppen most telepítettem fel a GTR-t az összes létező update-el és amikor megpróbálok egy edzést v. versenyt indítani megfagy a gépem. A vidkari driverre gyanakszom (catalyst 5.1), de gondoltam ti talán tudnátok segíteni nekem.
Egyszer az asztalra is kidobott, ott pedig menüképeket hiányol...
Előre is köszönöm a HELP-et!
Üdv.
KiMika -
Lacika 79 #5172 valszeg azért rendeznek bajnokságokat, mert egyedül jáccanak vele, nem? :D
Igen, lehet online nyomatni, csak olvass vissza picit.
Az elsővel kapcsolatban passz. -
DonManó #5171 lenne pár kérdésem:
1. az miért van hogy betöltés közben kivág az asztalra??
2. lehet online játszani?
-
#5170 Mindenkinek aki indul ma este a B-liga első hivatalos,éles versenyén,sok szerencsét,kopásálló gumikat,ki nem fogyó benzintankot és körültekintő, sportszerű versenytársakat kívánok!! -
#5169 elrontottad a video linkeleset.
itt van -
#5168 Én meg feltettem néhány setupot, meg replayt a lapomra az add-on pályákhoz (Mantorp, Le Mans, Zandvoort, Long Beach).
Setupok -
K.András #5167 Nézd meg végig, szerintem jo, nincsen benne taknyolás és nem rossz az átlagsebesség, 7km/h-val jobb mint a 2003-ban versenyen futott legjobb NGT-sé(persze ök nem egyedül futottak), te mennyi mész amugy ezen a pályán? -
#5166 akár mehettünk volna 1 helyen is:) -
K.András #5165 Kiprobáltam egy orás folyamatos edzést 1 kiállással, itt vannak képen
az idök:
http://gts.atw.hu\1.JPG
http://gts.atw.hu\2.JPG
Plusz itt van rola a teljes video.
152km/h átlagsebesség
167 kilométert mentem 65 perc alatt, minden help off kivéve kuplung. -
#5164 Müxik. Örök hála. Csak annyit, hogy akinek secondary-n van a cd-romja az ne felejtse el átállítani a starfuck-ban, mert alapból csak a primary channelt tiltja. -
#5163 -
#5162 N-force-on nem is volt még kint!!! -
#5161 1etértek!!! -
#5160 Ugye, ugye :))) -
#5159 Emberek!!Nincsenek "Hogyan rakjam fel?" hozzászólások,meghal a topic?
-
ezsolt #5158 Sikerült működésre bírnod a pályát? -
djcom #5157 Én nem ma kezdtem a warezolást,de hidd el nem megy.
Ma reggel 2 órán keresztül szórakoztam vele,de akkor sem tudtam elindítani.
Alkohollal is probáltam,nélküle is külön a 2 együtt a 2 stb.
NEM INDUL!
Manual letiltással(eltávolítással is)a CD/DVD meghajtókat,de akkor se.
Na most akkor ki mivan?
Az van,hogy nem tört verzió,fel se szabadott volnba tenni a warez szerverekre!
-
DonManó #5156 szevasztok
nekem már megvan a német fajta wáltozat, és arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség a most megjelent angol változathoz??
online lehet nyomni a játékot?? -
#5155 Tegnap a PH ETCC team tagjaival és Sanzikkal, az itteni nascarból nyomtunk egy egyórás Le Mans versenyt. A .gdb fájlban átírtuk a körök számát 100-ra, majd beállítottam az 1 órás időhatárt (16 kört mentünk) és hajrá. A végén mér éreztem a lábamat, a hátamat, meg mindent rendesen, bár annyira nem izzasztó, mint egy technikásabb pályán. -
polux #5154 SuperFreak: -
#5153 Ja, azt kihagytam, hogy próbálkoztam GT osztállyal is, de az még egyelőre nem nekem való...mindíg túlnyomom a gázt kigyorsításkor, és homok....:) de a viper hangja....uuuuuuuu...néha megyek vele egyet-kettőt... -
#5152 Szevasztok!
Én nem nyomom online-ban, championship-módban játszom.
Első nekifutásra és a pályákkal való ismerkedés miatt a ch beállításaim:
- 5% versenyhossz
- 90% ellenfél-tudás
- változó időjárás
- NGT Porsche
Jól begyakoroltam a pályákat practice-n, majd időmérő 1-es, ha víz volt akkor 2-es is (de általában maradt a víz is...:) ), majd warm-up kihagyása után race. Volt egy pár verseny, ami dnf-es lett, de alapjában véve elég jól ment.
A CH befejezése után elkeztem ismerkedni a setupokkal, még csak a gumikkal-fékekkel-motorral tudok babrálni tudatosan (figyelem a motec infokat practicen), de már ez is előrelépés számomra...
Úgy gondoltam, a következő beállításokkal fogok indulni legközelebb már (amit meg is tettem):
- 10% versenyhossz (kb 20 perc)
- 95% erősség
- változó idő
- NGT Porsche
- 5x-ös benzinfogyasztás, hogy ki kelljen állni a boxba (a tróger AI-k nak is :)) )
- 2x gumihasználódás
Barcelonat fejeztem be éppen, de SOKKAL élvezetesebb volt így játszani, mint alapon. (nem 1x volt restart race).
A fentieket csak azért írtam le, hogy kicsit más is legyen a fórumban, ne csak a hogyan telepíccsem -ságok.
Ki hogy játsza?
Megy vki BMW-vel, lehet tartani a tempót? Mert én próbáltam Elise-vel, nagyon kezek kis gép, csak nagyon otthagynak.
No, egyelőre ennyi. Szevasztok, jó versenyt! -
SuperFreak #5151 hivatkozás: #4970, #5064
Utoljára - kiegészítve - elmondom (mivel több privát üzenetet is kaptam) hogyan sikerült az elmúlt napokban immár 4 különböző gépre is sikeresen telepítenem a gamét:
- registry átirogatás nélkül
- optikai meghajtó kábelhuzogatás nékül
- néhány perc alatt...
Hozzávalók:
2 db GTR CD
2 db official patch (GTR_Update_1100_DE.exe, GTR_Update_1200_DE.exe)
2 db official hotfix (GTR_1210_Hotfix_DE.exe, GTR_1230_Hotfix_DE.exe)
GTR NOCD image (Mini Image – ahogy egyesek nevezik)
Alcohol 120%
StarFuck
Sorrend:
1. install GTR + install peccsek és hotfixek
2. GTR NOCD image-mountolás az alcoholba, game futtatás, Key megadása
3. StarFuck "disabe CDRoms" és esetleg "Patch Blacklist" StarForce 3.4363.2-vel
Fontos:
Vagy Alcohol 120% vagy Daemon Tools legyen telepítve. Egyszerre a kettő NE!! Nekem Alcohol 120%-al simán ment/megy – ha bajt akarsz magadnak, akkor Te NE így csináld… (Mondjuk Daemonnal nem próbáltam, de azt veszem észre, hogy főleg azok sírnak, akik azt használják!)
Tehát NEM KELL REGISTRY-zni, NEM KELL KÁBELT LEHUZOGATNI!
ennyi... :)
1. Ha valaki azt nem tudja, hogy egy játék esetében mit nevezünk patch-nek, azon már én sem tudok segíteni... A német nyelvű GTR-hez eddig hivatalosan 2 patch és 2 hotfix jelent meg. Ez nem árt, ha telepítve van...
2. A NOCD image az a játék első lemezével megegyező nevet viselő "kamu" fájl (GTR_CD1.mdf ill. GTR_CD1.mds), amit az Alcohol 120%-ba kell be"mountolni". Ha valaki ennyit sem tud angolul, akkor lapozza fel az interneten ingyenesen elérhető MTA SZTAKI szótárat itt.
3. A GTR játék indítása előtt szükséges lehet a StarFuck ISMÉTELT futtatása (pl. ha időközben a PC-d ki volt kapcsolva), az optikai meghajtók újbóli engedélyezése, majd ismételt letiltása céljából. Ez persze még így is sokkal egyszerűbb, mint a Registry-ben való irogatással “hazavágni” a Windowst, nem is beszélve az optomeghajtók állandó hardveres függetlenítéséről. Itt jegyezném meg, hogy a régi Registry átírogatós és CD/DVD kábellehuzogatós módszer hívei számára bizonyos esetben nem elég a CD/DVD ROM áram/tápkábelét lehúzni (ahogy a FAQ-ban ez tévesen írva vagyon), mert ha az IDE kábel rajta marad, a Windows még a BIOS-nál lefagy(hat).
4. Az Alcohol 120%-ba MÁR legyen betéve a NOCD image fájl, mialatt a StarFuck-kal letiltod az optomeghajtó(ka)t.
5. Run GTR (gyk. klikk GTR icon)
6. Legfontossabb (nem gyári) javítások:
GTRMAN_english_translation v1.4
GTRMAN_English_translation v1.4 fix
GTRMAN_English_pit_radio_mod
GTRMAN_English_loading_screens
GTRMAN_Realistic_Brighter_headlights v1
Készült: 2005. 01. 25. by SuperFreak -
#5150 Thx. Én már le is szedtem :)
Természetesen Grat én is. -
K.András #5149 Grat!Probáld meg tartani :D -
K.András #5148 Idö kell hozzá, meg egy saját magad álltal készitett jo beállitás :)
Egyébként a 360-sok között ez csak a 38. legjobb idö... -
#5147 sziasztok
gondoltam szólok, hogy annak örömére hogy gtrank-en pillanatnyilag 1. vagyok (), megosztottam a setup-jaimat és a replay-eimet is, letölthetitek INNEN
enjoy! -
#5146 Fene lopja el a füledet András!!!
Oschersleben (8) FERRARI 360 MODENA NGT 01:29.102 - 00:07.089 Simulation
Ezt hogy sikerült csinálni??? (közelében sem vagyok ) -
#5145 -
#5144 Még 1* bocs, de sztem hagyjuk, túl van tárgyalva, ne b*sszuk össze a fórumot! -
K.András #5143 Nem anyáztál, de kb 3 üznetet nem voltál hajlando visszaolvasni!Ez legalább olyan rossz, söt ha lehetne választani, inkább az anyázást választottam volna :DDD -
#5141 Bocsi nem olvastam vissza kellően!
Már megvan a hiba!
Egyébként, sztem túlzásba viszitek a leugatást, nem kellene rögtön az ember fejét leordítani!
Sztem én nem anyáztam senkit! -
K.András #5140 De azért bizonyos idöket kezelj fentartással!
Pl ngt-vel spa 2.17, az akkora kamu hogy szerintem az sem hiszi el aki életében nem látta még spát :DDD
Magyarokhoz viszonyitsd magad, mert mi nem csalunk... -
K.András #5139 Még most gyorsan beirtam, hátha valaki nem olvasott ez elöbb :)))
De mostantol pszt van!
-
#5138 Köszönöm