9559
-
SuperFreak #5218 nem értem miért szenvedtek ezzel a hülye starfuckal,amikor a bios+eszközkezelős megoldás mindíg működik!! ha megnézed szinte csak annak volt problémája a felrakással aki ezt a baromságot használta!Tisztelet a kivételnek akinek ezzel elsőre ment!
Már úgy érted, hogy szinte csak annak volt problémája, aki a Reggelős (emiatt esetleg Windows hazavágós), kábellehuzogatós (vagy Device Manager átállítgatós, BIOS letiltós - emiatt kétszer bútolós) módszert választják... ??! :D
Mert nekem és másoknak - akik a StarFuck-os módszert választották - nincs ilyen játék indítás előtti 10 perces rituális procedúra végrehajtási kényszerünk és mégis simán indul a gamé...
Persze én megértem, ha valakit az a vágy hajt, hogy minél bonyolultabban, lehetőleg több lépcsőben hajtson végre egy műveletet... :) -
#5217 Ezt betehetted volna verseny elott is , sok bosszusagtol megkimeltel volna!
Nem tudom hogy csinalod, hogy ezzel a beallitassal 50 meterrel kisebb a fektav.....
Masik: Dunlop gumis setup? Hol lehet gumi tipust valasztani? Mert nalam csak olyan van, hogy soft ,medium slick.... -
K.András #5216 Na de addig is jöhetsz, nekem is még a warez van, de ha jön majd ki ugyis megveszem, addig meg senki nem szol, egyenlöre nem dedikált autokkal megyünk... -
#5215 majd ha kapható lesz nálunk is. -
K.András #5214 Na felraktam a tegnapi netes verseny(NGT) visszajátszását, hátha más is kedvet kap a netes versengéshez! Gyertek minél többen, az a 3500 ft amit be kell fizetni a szerverre az lofing, annyiért semmit nem kapni ma már, ennyiért viszont ellenörzött körülmények között lehet versenyezni, mindenkinek ugyanolyan feltételekkel, nincsen csalás stb!
Jelentkezés a GTR-Masters.hu-n!
NGT verseny 1 h -
#5213 tényleg jár az eredetihez?:
:DDDD -
K.András #5212 Itt vannak a beállitásaim barcelonára F360-hoz qual meg race, plusz van a rar-ban két telemetria fájl, egyik a mai verseny a másik a leggyorsabb barcelonában futott körömé... -
#5211 Bakker! És én meg az ilyen szar 7 lóerős gépekkel versenyzek.
Nem semmi a gép! -
#5210 ez egy állat!!!király! -
#5209 EZT csekkoljátok!! kicsi a bors de kibebaszott erős:D -
SuperFreak #5208 OK. Semmi gond - részemről. Én az angol "verzsön" előtt már ezt leírtam... azontúl akkor dühödtem be, amikor lefagyott a Windows-om a regisztrys módszer miatt (a bizonyos 10-15 mp-es leállások amiket már említettem), plusz nem indult az 1.2.3.0-ás GTR... ekkor egy teljes napon át szarakodtam vele, hogy egyszerű megoldást találjak... kétségtelen, hogy volt az FAQ-od alján egy sor arról, hogy van StarFuck-os megoldás (de nem ajánlott), ez azonban nem volt kidolgozva... ebben mélyedtem el és ez került nekem 1 napomba... de megérte :D -
#5207 remélem nem értesz félre, én nem kötözködöm veled! a mailban irt dolgot természetesen várom! amugy a te módszered 80%-a az eredeti nfo bol van véve nem(mármint az angol verzsön napjainkban megjelent nfojából)? -
#5206 félreértettél, nem azt állítottam hogy a te esetedben nem tudtam a forrás nevét, hanem azt, hogy nem írtam ki szánt szándékkal, mivel másokat sem említettem név szerint, és lap végén köszöntem meg. nah akkor asszem ezt is tisztáztuk, és akkor ha jól sejtem már neked sem fáj semmi! és nyugi kint lesz a neved!!! -
#5205 A másik,kiváncsi lennék rá hogy a te szuperegyszerű installod honnét való!!!????? -
#5204 Szerintem ne légy annyira nagyra magaddal!Senki nem kért meg rá hogy beírj ide,ha meg az a fene nagy segíteni vágyásod vezérelt akkor meg ne hándáld fel,inkább köszönnéd meg Kaszi fáradtságát hogy csinált egy oldalt amin minden egy helyen van!!!!Neked is lehetőséged lett volna egy ilyen oldal készítésére,de nem tetted miért??? -
SuperFreak #5203 ... akkor írd ki húsz ember nevét... egyébként nincs az húsz... a FAQ-ban "csak" a Game Copy World-ről is elérhető NOCD fájlban lévő szöveg van lefordítva, az se' pont úgy - ezért elismerés max. a fordítót illeti...
Az meg hogy kompletten kiollózod az egy nap próbálgatással tökéletesre kicsiszolt valóban szuperegyszerű insatll módszeremet nem fáj, csak pofátlanság azt állítani, hogy nem tudod ki a forrás. -
#5202 nem értem miért szenvedtek ezzel a hülye starfuckal,amikor a bios+eszközkezelős megoldás mindíg működik!!ha megnézed szinte csak annak volt problémája a felrakással aki ezt a baromságot használta!Tisztelet a kivételnek akinek ezzel elsőre ment! -
#5201 Ez a poén, mindent megpróbáltam, pontosan úgy ahogy le van írva! -
#5200 Olvasd el a FAQ-ot valszeg találsz rá megoldást!! -
#5199 Egyébként remek kis küzdelem várható ma este az első GTR magyar bajnokság B-ligájának mai versenyében,ahol NGT autókkal csapnak össze a remek versenyzők(HAJRÁ FIÚK!!)!Ajánlom mindenkinek aki nem tud mit kezdeni magával ma este kísérje figyelemmel a GTR-masters oldalon!!(Hajrá : Zozo,Daffy......stb) -
#5198 #5186
Akkor nekem lenne egy kérdésem!
Mi van akkor, ha mindezekután sem jó a game!
feltesz a game, 1.1peccs, 1.2peccs, 1.21hotfix, 1.23hotfix, cd key, Alcohol mount, starfuck cdeng, cdletilt, patch blacklist, check cd rákattint, elindul a csík, fél óráig szarakodik, majd kidobja, hogy tegyem be az eredeti lemezt!
NA EZMI?
Ere válaszoljon vki, ne azzal a pisissel, úgysem érti miről beszélsz! -
#5197 Hagyd már, úgysem fogja megérteni! -
#5196 Most mit kell piszkálni?! Szerintem nem csináltam semmi olyat! -
#5195 sebaj , majd ha idősebb leszel megérted! -
#5194 Nem tudom miről beszélsz! -
#5193 vannak más módszerek is amivel eredményt lehet elérni!!Pl:visszaolvasás..........stb
De bocs ha megbántottalak volna,csak ez már szinte elviselhetetlen!! -
#5192 Olvass kisfiú,aztán okulj! -
#5191 Vki mondjon valami okosat erre pls!
Már azért 3 nap után csak játszanék a gaméval!
-
#5190 Valaki elvállalhatná a topic moderátori jogát!
(Amit művelek az már spam-nek minősül?) -
#5189 jaigen a nevedet pedig azert nem tüntettem fel, mert akkor kb 20 embernek kellene még kiírnom a nevét. ráadásul nem tudom már ki, mit írt , egy egy dolog több ember szájából is elhangzott. ezért gondoltam úgy, hogy téged sem nevezlek meg, szimplán csak egy köszönömöt mondok a lap alján, névteltelenül, mindenkinek aki hozzájárult az oldal tartalmához. -
#5188 elolvastam leveledet. változtatásokat eszközölni fogom, ha lesz rá időm.
nyelvtani, stilisztikai, alaki hibákra felajánlott segítségedet pedig szívesen fogadom! ha ezeket a javításokat elküldöd akkor ujra hozzá nyúlok az oldalhoz és, frissítem az általad javasolt dolgokkal is. -
#5187 nekem privi nem jött, mailt meg sose nézek:) a módszered ahogy először leírtad, benne van a fákk ban. A REGISTRY-S MODSZER MEG NEM BASZ SZÉT SEMMIT EGYSZERÜEN OLVASÁSI JOGOT TILTASZ MEG AMIT 1 KLIKKEL VISSZA IS TUDSZ ÁLLITANI!! -
#5186 Akkor nekem lenne egy kérdésem!
Mi van akkor, ha mindezekután sem jó a game!
feltesz a game, 1.1peccs, 1.2peccs, 1.21hotfix, 1.23hotfix, cd key, Alcohol mount, starfuck cdeng, cdletilt, patch blacklist, check cd rákattint, elindul a csík, fél óráig szarakodik, majd kidobja, hogy tegyem be az eredeti lemezt!
NA EZMI? -
Bandy #5185 én örülök hogy ide irtad mert segitettél vele thx -
SuperFreak #5184 Megpróbáltam...
Privi-ben nem vite át a rendszer (gondolom sok a karakter).
KASZI-nak is írtam még tegnap, de semmi...
Amúgy nem érzem, hogy szétverném ezzel a topikot, ha nekem nem indulna a GTR, engem se' az érdekelne, hogy hány perces köröket mennek mások, hanem, hogy én is tudjam a gamét használni... -
#5183 Szarnak rám?? Te miről beszélsz? Én nem tudok ilyenről! Beavatnál?! -
#5182 Ezt miért nem lehetett volna priviben megírni az illetékesnek?Miért kell szétbarmolni ezzel a topicot?Miért nem keresed meg a FAQ gazdáját(KASZI46) és írod meg neki??
Duddits te meg már nem veszed észre magad?Minden topicban leb......nak,szarnak rád,vedd a lapot!!
Elnézést ha valakinek belemásztam a lelki világába!De ez kikivánkozott!!BOCS!! -
#5181 Azt leírnátok hogy mi kell a netes játékhoz és hogy hogy kell megcsinálni? -
SuperFreak #5180 [quote=Iceman]Müxik. Örök hála. Csak annyit, hogy akinek secondary-n van a cd-romja az ne felejtse el átállítani a starfuck-ban, mert alapból csak a primary channelt tiltja.[/quote]
Örülök, segíthettem és hogy megy! StarFuck Preferences-ébe - nem írtam - annyira egyértelmű, hogy be kell kukkantani és beállítani minimális dolgokat...
Telepítésről - arról volt szó - nem írunk itt többet, viszont a telepített gamé indítása úgy látom még mindig sokaknak problema...
Az én módszerem a StarFuck-kal NEM a Registry átállítgatós, Windows hazavágós, gép oldalát állandóan nyitva tartós (mert húzkodom az IDE/tápkábelt) megoldás. Ergo minden szar, amit ezügyban anno átállítottál vissza az eredeti állapotba!!!
Most akkor lépésről-lépésre (ha már a telepítés sikeres volt):
1. Most ébredtem. :)
2. Bekapcsolom a gépem.
3. Egyelőre még virtuál drive sincs létrehozva az Alcohollal, nemhogy bemountolva a NOCD (mini) image - csak a két igazi hardveres meghajtóm látszik a "My Computer"-ben (DVD-ROM és DVD-RW).
4. De mivel "nemértmadzsar" - meg aztán születésemkor is oxigéngondok merültek fel, ígyhát agykárosodott vagyok - megpróbálom azért is elindítani. :) Persze ERROR hibaüzenet: Insert the GTR-FIA GT Racing Game into the disc drive and press "Retry".
Vagy ha még a Serial Key-t nem adtad meg, akkor azért is szólhat egyszer.
5. Na akkor Alcohol megnyit, létrehoz 1 db virtuál meghajtó, NOCD (mini) image bemountol. Persze a két hardveres meghajtóm még látszik...
6. Nem baj, azért is elindítom. Újabb ERROR: Insert the GTR-FIA GT Racing Game into another drive then press "Retry".
7. Most aszondom elég, StarFuck futtat, Disable CDRoms (esetleg Patch BlackList). Ellenőrzöm a "My Computer"-ben, hogy nem maradt-e ott esetleg egy hardveres (néha igen) meghajtó. Most nem. Remek!!
8. Játék futtat...vazze, azonnal megy a v1.2.3.0-as verzió!!!
Még egy megjegyzés. Ezzel a módszerrel még olyan gépen is fut a GTR, amiről a game alól leszedték a Windowst (a Reggelős szétcseszés miatt) és újrarakták - miközben a GTR maradt. (Persze itt alapból a Windows a C:\ partíción volt, GTR az E:\-n). Mindenki tudja, hogy ilyenkor a Registryből tőrlődnek az installkor bevitt GTR-es adatok... és mégis... minden gond nélkül indul!!! -
#5179 meg fogom, ha lesz időm.
amúgy kérdésedre válaszolva ngt-s autóval még nem áltam rá erre a pályára(Ennek ellenére pont mentem rajta pár karikát modenával, akkor 01:50.055 volt az időm).
GT vel meg eddig vért izzadtam az 01:43.209-es időért lambo-val. tegnap kiproszáltam peter hum setupját saleen al, és mondhatni elég hamar lementem 01:42.325-re. még olyan 2 sec mínuszt érzek magamba azon a pályán. Bár ez nem mérvadó, mert spa-n is demoban 1.21 re azt mondtam , ok itt a vége, soha nem lesz jobb. aztán fullban lett 2.18, arra is azthittem hogy jobb nem lesz, de egy kis setupolással lementem 02:15.193 ra.
igazán spa-n nyomtunk haverommal lanba ngt vel, ott saját setupos PORSCHE 911 GT3-RS-el mentem 2:24.842-t