...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffy
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.Miután felraktam az 1.2 patchet a játék akadozik.Frankón indul meg ok minden csak akadozik.A videodriver frissitve lett és nem tudom mi baja van.Az 1.1essel ment simán,nem volt semmi baja.Van valakinek ötlete?
A gép 1.7 celeron,384 ddr ram,gforce videokari,stb.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Tiszta politika ígértek valamit rászavaztál és azt kaptad amit ígértek?Részben
arty
az a gond, hogy az ISI ugye kivált, tulajdonképpen az enginehez NAGYON nem képesek hozánnyulni SIMBINék, (szinte modderek) - igy nagyon nagy dolgokat nem lehet létrehozni, sajnos ez várhato volt 😊

azért egy átlag f1c modtol joval jobb 😊 - nekem egyértelmüen pozitiv eddig

Forza.

K.András
Megértem.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

b-type
Andris nálam most nem arról van szó, hogy jó, vagy nem...ezt mindenki el tudja dönteni, csak, hogy megen az RBR-t hozzam fel, az jött S3 nélkül, mizéria nélkül (sajnos multi nélkül) és kész.
megvettem... és olyan amit vártam.
Ezt megvettem és nem.
ezt nem is lehet általánosítani, ez csak így érzem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én nem arról beszélek, hogy jó vagy nem, félreértesz, tetszik, bajnokságban is bentleszek, de itt arról van szó, hogy igértek valamit, fizettem, és nem azt kaptam, ergo át lettem baszva!Nem akartam így írni, de errõl van szó.És ez tény függetlenül attól, hogy jó-e a játék vagy sem...

My words are weapons.In which I murder You with?

JuanG
"Ez nem egy DirectX 9-es engine. Nem lehet benne megoldani a dinamikus napszakváltakozásokat. "

hát a directx-tõl ez asszem független, emlékszem anno az Operation Flashpointban benne volt a dinamikus napszakváltás, és baromi hangulatos volt!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

K.András
Most akármit mondasz nem rossz ez a játék...Igértek dolgokat, pl hogy lehet pilotát váltani söt miközben a társad körözget te a telemetrián is nyomon tudod követni stb, de ezekböl semmi nem lett, azt kell szeretni ami van nem rossz ez majd meglátod.

DE ha a tied jobb, lécci oszd meg DC-n!!!😄

különbség

Mi nyomtunk bajnoki tesztfutamot, hát az 1.2 elõtt játszhatatlan volt neten sok emberrel, olyan bugok voltak benne, am szégyen.A pecs után egy nagyjából jó játék lett, de még így is csinál akkora bugokat, hogy csak sasolok.És a 24h nem 3x8 óra, nekem már 2 óra után váltott, mondjuk minden külömbség meg stb megmarad, olyan mintha elmentené a játékállást és visszatültené egy másik napszakú pályára(ezt is csinálja) ami azt jelenti, hogy megakad a pia a játék, tehát le kell nyomni 1ben, nem olyan vészes, csak nem ezt ígérték!!!!!!!
PL szó volt online pilótacserérõl, csapatfõnöki módról,stb.És én se nyomotam le 24h-t a játékkal, de ha már csinálnak valamit csinálják rendesen.

K.András
Szerintem nagyon jo lett a játék!Érzödik rajta a FIA liszensz,ettöl a 24H-s botlástol eltekintve nem sok kivetnivalot találok rajta,jo grafika szuper autok,ugy néz ki normális netes rész mi kell még?
Rakd fel meg fog gyözni hidd el 😉

sajoati
nagyon állat, csak nem mint versenypálya, hanem, mint "pálya". persze ez csak hozzáállás kérdése, mármint ki lehetne nevezni versenypályának, csak baromi hosszas tanulás kéne, hogy meglegyen fejben.
de azért szívesen megnéznék egy fun versenyt rajta (pl. elõzések hogy történnek), persze profikkal, nem mindent-rögtön-összetörõkkel, mert úgy nem fun

Endure, in enduring grows strong...

b-type
a rák, csak a kiadásra vonatkozott!!
attól még bõven lehet jó a játék.
(mivel nem használom, nem is szoktam írni, csak olvasok, csak most olyan 1etértettem, hogy muszáj volt 😊 )

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
off:
neked tetszik az a pálya? sztem valami állat! 😊
bár GPL-lel az igazi, mert jobban kilátni, mint a NR2003modokból, kivéve
az együléses modot.....hopp..meg is nézem azzal milyen..😊
on:

sajoati
mint említettem, a NR2k3-ban meg tudták oldani a vezetõváltást. Erre ment ki a poén is, hogy az IOM pályán akár 75 órás versenyt is lehetne rendezni, mondjuk húszfõs csapatok részvételével 😊
(vagyis kb. 20x20=400 pilótával)

b-type
emléxem vmi ilyesmire, de ott inkább azt hangsúlyozták, hogy csak tudja egy ekkora kiadó, hogy mit csinál...nem azzal vitatkoztak veled, hogy karácsony után jobb megjelentetni (miért is lenne).
csak sztem arra gondolt, hogy belülrõl jobban látni, és számunkra kedvezõbb lesz, ha nem adják ki olyan állapotban, ami nem tükrözi az elvárásokat.
Sztem erre senki nem számított. 😞
egy ekkora rákra..

K.András
Sirtam már én is ezek miatt,akkor senkit nem érdekelt söt volt aki meg akart gyözni, hogy sokkal jobb kiadni karácsony után mert akkor többet vesznek mint karácsonykor LOL
Szal volt ez körül nem kevés viccesnek tünö esemény, a megjelenési dátumoktol a németül hamarabb kiadomtol kezdve minden,de legalább már megy jo 24H-t azért nem megy senki olyan sürün,igazábol még a bajnokságban(GetReal) is csak 33%-ot megyünk csak...
Szerintem az 1.2-ben az a baro hogy kijavitották a join lagot lehet rendesen multiban játszani,emlékszem még meg sem jelent a játék és már mindenki tudta hogy nem lesz jo a netes része oszt mégis...

A 24 órás versennyel kapcsolatban 2 aggályom van:
- Ki az aki néhány óránál tovább képes a monitor elõtt ülve nyomatni a köröket? (nagyobb rontások, autótörések nélkül) Fõleg igaz ez Spa-ra, ami szerintem nehezebb, koncentrálósabb pálya mint a 24 órás Le Mans-i
- Ha pedig 6-8 vezetõváltással megy le a 24 óra, azt hogyan lehet megoldani, hogy bemegyek a boxba és átadom a csapattársamnak az autót? Nyilván senki nem tartja azt szórakoztatónak, hogy az ai-val váltják egymást...
Szóval nem csak a napszakváltásnál lehet itt probléma.

b-type
Ebben pl. számomra egy akkora igazság van, hogy nem látni a végét.
detto megvettem, tudtam hogy meg fogom venni, lenyeltem a nyomorult s3-at, és nem az a gáz, hogy nem tetszik (mert nem tetszik).
hanem az a hülye érzés, hogy nem azt vettem meg amit akartam.
és ha a 'majdjön' Angol verzió ilyenebb, meg olyanabb lesz (ami még nem biztos), akkor olyan q.gecc ideges leszek (meg még jópáran), hogy kaszát, kapát egyengetve dühöngök....és a mitomén mit fogok csinálni (persze mit is..mél)
Nem tom, egy jó mod még visszahozhatja nekem ezt a játékot, de egy király játéknak nem így kellene megjelennie, és nem is így szokott. (pl. RBR)
sztem. ja...és nem is tetszik! 😄DDDD

sajoati
bár nemtom, hogy a 25km-es Isle Of Man pályából is le lehet-e zavarni ötszázvalahány kört, mert az akkor kb. 75 órás versenyre elég, lol. (12000+Km 😊 )

Nemzetek kupája esetleg, 15 fõs csapatokkal?

sajoati
a dune-ban (dûne 1, 1992(?) westwood) volt dinamikus napszakváltozás 😄

viccet félretéve: a laplimit más játékban is benne van, pl. a Nascar 2k3-ban ötszázvalamennyi, igaz, ott a -- tudomásom szerint -- leghosszabb endurance verseny 1000 mérföldes, ami kb. 5 óra. Viszont váltott pilótákkal, ami tök vicces, mármint a módszer, ahogy megoldották, de mûködött /-ik.

K.András
Ha az engine nem engedi akkor ha szétszakakadnak simbinesek akkor sem tudják megcsinálni másként,igazábol egy nagyon jo játék ez csak ezt a 24H-s részét nem tudták ugy megvalositani hogy valoban 24H legyen ne pedig 8x 3 ora,mert ugye 8x3 ora az nem ugyanaz mint egyben 24 vagy 2x8 vagy 4x6 vagy akármi a 24H attol 24H mert egyben kell levezetni...

És inkább jövõ nyárra hagyták volna, de jó játékot adtak volna a kezembe, minthogy fizetõs béta-teszter legyek.Na ez a LOL.

Az, hogy te letöltötted valahonnan, és megnézted, ilyen, azt kész.De én egy jó fél éve olvasgatom a híreket, és istenítik a játékot, elmondták mi lesz benne, hogy lesz benne.Mondom ennyit megér, megveszem.Aztán kiderül nem is az van a dobozba amit írtak.Egy bughalmaz az egész.Azt mondják majd jön az addon, 1.2 tuti lesz, abba már benne lesz minden, jó lesz, igérjük.Aztán ez is csak nagyjából jó.Majd jön az angol, az lesz a jó, most ezt hallom.Csakhogy nem ezért fizettem!

Panther
Ez igaz, de:
1. Ingyen van a kiegészítõ. Ajándék lónak ne nézd a fogát.

2. Ez nem egy DirectX 9-es engine. Nem lehet benne megoldani a dinamikus napszakváltakozásokat.

3. A töltés valóban zavaró, de a második pont következménye, szóval senkit nem érhet váratlanul. Akkor nem értem, miért LOL a dolog. Ha nem testzik nem kell felrakni, ennyi az egész.

A Simbin így is a maximálisat hozta ki ebbõl az enginebõl, amit lehetett. Ha meg újraírták volna az egészet és azt mondják, hogy csak jövõ nyárra jelenik meg a cucc, akkor az lett volna a baj. Komolyan nem értem....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
😞(((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Még egy igen komoly hiba:A 24 órás futam igazából nem 24 órás, hanem 24h vagy 600kör.Igazi versenyzõknél nem gond a 600 kör, mert a pole idõ 2:16 az átlag meg 2:20 és a fölött.A játékban már az ai is tud 2:16-os átlagot menni, ami 22 és fél órát jelent 600 körre, A Norbi meg gondolom 20 órán belül is le tudná zavarni a 24 órás versenyt😊
Szóval nagy LOL

Megnéztem ezt a 24 órás futamot, hát elkeserítõ.A 2 óra végén megáll és elkezdi tölteni az estét.Aztán bejön a menü, hogy continue vagy save.....
Elég illúzióromboló, hogy 2-3 óránként tölt 1 új pályát.Még jó hogy az eredmények megmaradnak.

Én az eszközkezelõbõl szdtem le... viszont az Internet beállításoknál, a LAN beállításoknál a beállítások automatikus érzékelését bekapcsoltam, és már megy rendesen a net (router mögött vagyok)...

sza.sa

JuanG
hogyan szedjem le, ha "nincs is hálókártyám", ha a windows nem érzékeli...

Nálam is ez volt a gond este! Sõt a hálózati beállításból is eltünt a helyi kapcsolat és nagyon lassan indult be a net... leszedtem a hálókártyát és újra felraktam, így most már megy....

sza.sa

petesilver
Az 1.2-es hez a végsõ megoldást nyújtó letiltás pl pont a mountolt generic drivera vonatkozik, ami SCSI cdromdriveként jelentkezik a windowsban😊 amíg ahoz a drivehoz a SYSTEM, vagyis a rendszer hozzáférését letiltod, addig valóban nem lesz eszközkezelõd, ez egy újabb érdekesség az XP részérõl. Engedélyezd, és lesz ezközkezelõd.

Még valami. Tegnap belefutottam abba, hogy nem mûködött a cucc, leszedtem e Daemont, és nem bírtam felrakni. Ennek semmi köze a starfuckhoz! arról van szó, hogy az elsõ, enum rootos tiltás kavar be. A rendszereszközökben akkor jelenik meg a pnp bios extension, ha felrakod a daemont, ez annak a rendszeroldalú eszközkezelõje, mellé rak magának egy scsi meghajtó kezelõt szintén az eszközkezelõbe. Ezután a gtr indításához furcsa mód tiltani kell a daemonhoz való rendszerhozzáférést, és a cdromhoz való rendszerhozzáférést. Hiba abból adódik, hogy a root tiltás marad, és úgy akarnak sokan leszedni, meg feltelepíteni Daemont. Lejönni még lejön néha, de újra nem megy fel, errort ír, mivel a fentmaradt tiltást érzékeli, amely tiltás egyben érvényes még a pnpbiosextenisoinra is. szal a lényeg: Mielõtt Daemont leszedünk-felrakunk, újra engedélyezni kell mindkét helyen a systemhozzáférést a Daemon által felrakott eszközkezelõkre, ez az enum/root ban, és az enum/SCSI-ben eddig letiltott cuccoknál van.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Nézd meg jobban! Az alapból le van állítva, idítás típusa: kézi. Vagyis neked kell elindítani, ha akarod, vagy átrakhatod automatára is.

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
msconfig>>>szolgáltatások-nál a "univerzális plug and play eszközállomás" -ra azt írja hogy "leállítva"...pedig a pipa ott van...

JuanG
most nézem a munkahelyi gépemet (itt is fenn van a GTR 1.2-essel), és ugyanaz a helyzet, üres az eszközkezelõ...

JuanG
semmi mást nem tiltottam le, csak ez van megtagadva:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

és ha visszaállítom, és újraindítom, akkor visszajönnek a cuccok az eszközkezelõben...ki érti ezt? 😊

sajoati
akkor majd még szokom az ff-jét... JuanG: próbálkozz rendszervisszaállítással, vagy elõtte esetleg lecsekkolhatod, hogy nem tiltottad-e le a registryben a systemet másról is 😊

de a rencervisszaállítás egyszerû, kényelmes. 😊

JuanG
mindez win reinstall után, semmi mást nem buzeráltam, a PnP-t sem lõttem ki a szolgáltatások közül...

JuanG
nálam azért van gond...

az 1.2-es peccs install után megcsináltam ezt:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

itt a System hozzáférést letiltottam és már megy is!!!!"

ezután ezt a részt VISSZAÁLLÍTOTTAM, és úgy is megy :
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
ezekre ráállva a jobb oldalt megnézed hol szerepel a PnP BIOS Extension…ha megvan akkor rákattintassz jobb gombbal arra, amelyiknél szerepel (én pl. a 0002-re kattintottam), és utána az engedélyek (permissions) –re…a feljövõ ablakban ráállsz a SYSTEM-re, és az ablak alsó részében minden pipát amit tudsz átraksz a bal oldalra (megtagadás/deny)"

viszont most az XP eszközkezelõben nem látszik semmilyen eszköz sem?!!! és pl. nem tudok csatlakozni a netre...

ibronk
Le kell venni az effekteket highra és akkor az az állandó kis remegés eltûnik, akkor normálisabb lesz. De a nascarhoz képest tényleg kevésbé érezni rajta, nem húzza annyira írányba mindig, és eléggé más érzetet ad, szóval az után normális hogy furcsának találod. Meg kell szokni.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Panther
Nálam fullon jól érezni az autót, de a kezem zsibbad a Sidewinder kormánytól 😊))))) , így levettem high-ra az FFB-t, így már nem olyan jó. A .plr fájlban lehet részletesen is állítani az értékeket, ha gondolod túrj egy kicsit bele....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

sajoati
Az összes hackelést megfejelendõ:

"Baszki amit leírtál bejött, belenyúltam a registry-be és ELINDULT egybõl! BAZZE!!!

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

itt a System hozzáférést letiltottam és már megy is!!!!
😊 😊 😊
Kösz az ötletet!!!"

sajoati
kérdés: tegnap beüzemeltem a játékot 1.2-es peccsel, de miként az 1.0.5-nél, itt is elég gánynak tûnik a FF. Logitech MOMO racing kormim van, és NR2K3 alatt jól mûködik, érezhetõ az autó, itt viszont "special FF effects"-szel érdekes hangok jönnek ki a kormány házából. Lehet, hogy a hw-m sérült meg vmikor, csak más játék nem akart oda nyúlni, ahol most kattog a GTR?

Meg amúgy is ééérdekes az FF-e, az oké, hogy ránt ellen meg minden, de elég rosszul érezni az autót... Másnak mi a véleménye errõl a fícsörrõl?

K.András
Rakd nyugodtan megy faszán,eddig én csak szoptam ezzel a játékkal ma nem😄DD

Kaszi46
ezt meg fel sem merem rakni😄DD

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ha figyelmesen olvasnál ezen a lapon megtalálnád!!

*Posse*T.W.D*

Csiaki
És ebben hol van az 1.2rõl szóló elíndítás!Mert én azt kérdeztem!Ha figyelmessen olvasnál.Az 1.1esel már játszottam is,de nekem az 1.2 érdekel.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Megjelent az 1.2.1-es hotfix csomag, amit a már meglévõ 1.2-es patch-re kell rakni.

Elsõsorban Dedikált szerver oldali javításokat tartalmaz:
- Live reporting javítva lett (Hurrá végre lesz élõ közvetítés)
- Az egyéb festésû autóktól a szerver korábban kidõlt.

Letölthetõ a Letöltések / Egyéb kategóriánál.

A szerver már frissítve van az 1.2.1-es csomaggal, ezért Ti is frissítsétek a GTR-t, mert enélkül nem enged be a szerver

www.gtr-masters.hu

www.gtr-masters.hu

oneal1
picit kellett volna csak viszaolvasni

!Forza Ferrari!