Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most tolom a winter assault kampányt az imp guarddal. nemrég fejeztem be azt a missiont mikor el kell juttatni az ultramarine apc-t a kapuig, közben váltani kéne az eldarokra is. nos, én elsõ próbálkozáskor elverekedtem magam odáig az ig-al aztan mission vége, eldarok kizárva, csókolom... arra lennék kíváncsi hogy mi van akkor ha az eldaros objective-eket is? más befejezés lesz vagy akkor hogy alakul a történet?
Per Aspera Ad Inferi.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
TSW: Tunderke
Megpróbálom beszerezni a HORUS RISING-et (Dan Abnett).
Azért hivatkoztam az Ûrgárdistára, mert jobban szeretem a hõsalapú történeteket, mint egy háborús leírást, ami kicsit személytelen számomra.
Újrakezdtem a SM-val hardon, még úgysem tudnak megszorongatni. Elõzõ hozzászólások alapján keményebbre számítottam. Szerintem igazi nehézség skrimishben van. Fõleg ha arra van beállítva, hogy csak teljes megsemmisítés esetén van vége a játéknak. Insane módban durván játszanak a computerek. Teljesen más a taktikájuk, mint Winter Assaultban volt. Lan-on 3on3-ban (ember vs computer) nagyon legyaktak minket.
Egyedül az Imperial Guard egyik seregét bemutató könyvek vehetõek meg magyarul. Ezeket Dan Abnet írta és a Gaunt's Ghost sorozat könyvei. Eddig megjelent az Elsõ és Egyetlen, a Szellemgyártó, a Nekropolisz és most már kapható múlt hét óta a legújabb, a Becsület Õre (Honour Guard).
Ha angolul szeretnél regényeket, akkor a Black Library ahová el kell látogass itt a neten. Vagy a Games Workshop. De ha gondolod, ott van lehetõségként a Trollbarlang boltja Bp-en, ahol ezeket a könyveket beszerezhetetd, megrendelheted. Az elsõ két helyütt a könyvekrõl rövid ismertetõt olvashatsz és eldöntheted melyik tetszik és melyik nem.
Így eslõre a Horus Heresy sorozatot tudnám bátran ajánlani, meg Dan Abnet Eisenhorn trilógiáját. Szintén elég pozitív a visszhangja az író Ravenor sorozatának is. A Horus Heresy az eretnekség korában játszódik izgalmas és nagyon régóta vágyott történelmi hiánypótló, a másik kettõ meg az inkvizíciós akciózásokba visz bele.
És hol érdemes megrendelni egy ilyen külföldi könyvet?
Köszi a választ elõre is!
Ott tartok, hogy az orkok fõbázisa szétgyakva van, ennyit a Waaagh-jukról. SM Whaaag-ja gyõzött itt. Ezen a mapon csináltam két rakétás ûrgárdista egységet. Épületekre és tankokra használtam. Ajánlom figyelmetekbe a varázslót. Annak a telekinetikus csapása megölte a Ork Monstrumbikát, igaz akkor addigra nem volt már sok élete. De többször észrevettem, hogy összeesnek a orkpofák mikor rájuk nyomok egy ilyen csapást. Mivel honor egységként is van nekem varázsló úgy két egységet azonnal tudok eltüntetni harc közben. 😊
Szerintem lehet hogy újra fogom kezdeni mert nem kihívás ez normalon.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Eddig bevált recept: scout-ok minimum 4 osztag mellé commander + skull amint lehet + láthatatlanság + plazma!!!. (snipa nem jó mert akkor nem tudom szétlõni a zászlópontokon a védelmet)
Hamar leaprítják a ig egységeket a scoutok. Felderítés ellen úgy védekezek, hogy szétszórom a scout (láthatatlan) egységeket. Ha egyiket felderítik akkor arrébb viszem és máris láthatatlan lesz. Volt már arra példa, hogy üldözõbe vették a láthatóvá scout egységemet és erre a többi láthatatlan scout lõtte oldalba lõtte õket, mintegy vesszõfutásként. :-)
Aztán elsõnek a nagy tankot utána két kisebb tankot készítem el, végül minden maradék a gépfegyveres jumpgépek.
Ezt a hordát megindítva nem sokminden tud ellenállni.
Teleportépülettel meg ledobom az utánpótlást (terminatorok + ûrgárdisták) amint fogynak az egységeim.
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Nem érdekelne vkit egy eredeti Dark Crusade mindennel eggyütt kivéve doboz, mert vga-hoz volt de nekem nem kell(egyszer sem volt használva, origi!!) ?????
msn: [email protected] <#taps>#taps>
http://flickr.com/photos/zolika90/
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
Viszont most más gondom akadt. A 7800GTX-et lecseréltem egy X1950PRO-ra, és nagyon sokszor beszaggat a játék (akkor is, mikor szinte semmi sincs a képernyõn), holott 40-60 fps-eket produkál. Találkoztatok ilyen problémával radeon kártyákkal? Megoldás van?
Az orkoknak (õk a legkeményebbek mint birtokosok, bármi más fajt simán lehet lenyomni de mások ritkán szerzik meg ezt a területet) szal az orkoknak is idõ kell amíg összedobnak egy csapatot, persze erre elég nekik pár perc is és utánna folyamatosan fognak özönleni, ezt úgy lehet megelõzni hogy nagyon gyorsan le kell zúzni a déli bázisukat, TÉNYLEG gyorsan szal 1-2 perc alatt és így ha az a Relic kiesik akkor Squiggothokat vagy Nobokat pl szinte egyáltalán nem is fognak gyártania (bár megtehetnék de mégse nagyon fognak) ha gyorsan lemész délre akkor könnyû a pálya, ha vársz akkor rohadt nehéz lesz.
Azután menj középre a Critical Locationhoz és kempelj, pár perc után elfogynak az orkok és simán körbemehetsz a Baneblade-ekkel.