Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Vadászatra fel! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Per Aspera Ad Inferi.
sehol semmi...
Per Aspera Ad Inferi.
TSW: Tunderke
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ráadásul a kései regényei katasztrófálisan szarok lettek (Harlequin és a Chaos Child). Ami tényleg hangulatos és jó az az Ûrgárdista és az Inkvizítor, meg pár novellája. A többi WH40K-s irománya katasztrófális.
RatBag:
Mire gondolsz? Könyveket angolul rendelhetsz direkben angoloktól a Black Library oldalról vagy idehaza ugyanezeket a Trollbarlang boltjában is megteheted. Rengeteg könybõl lehet választani (különféle ûrgárdista rendekrõl vagy egységeikrõl szóló sztorik, démonvadászos sztorik, amolyan piszkos tizenkettõ jellegû IG sztorik meg amit akarsz), van itt mindenféle.
A legjobbank a Horus Heresy sorozatot, illetve az Eisenstein sorozatot tartják. Elõbbi az eretnekségrõl szól, utóbbi egy inkvizítorról.
A magyarul megjelent könyvek mindegyikét (Gaunt regényekbõl 4-et, illetve van még Ian Watson teljes Warhammer 40000 Univerzuma) a Szukits kiadó adta ki, így tõlük lehet megrendelni vagy bármely nagyobb könyvesboltban utánanézni, hátha akad még belõlük. Esetleg némelyik online könyvesboltot érdemes meglátogatni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Per Aspera Ad Inferi.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
😄😄
Elképesztõen jó lett szerintem az Inkvizítor, Most kezdem befejezni az Ürgárdistát. Eszméletlen jó. Bár sztem az Ürgárdista az jobb mint az Inkvizítor. Ez volt sztem életem eddigi legjobb könyvvétele, h megvettem a NAGY KÓDEXET 😄
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
ide ménem lehet html kódot?
For the emperor😄
U.I most csak a dark crusade van fenn de sztem az is bõven elég😄
de ha nem infozzatok😄
Dawn of War
Azt szeretném kérdezni,h melyiknek nagyobb a gépigénye?
A Dawn of war-nak vagy a Lord of the rings batle for midle earth 2-nek???
És érdemes még egy Fõépületet készíteni, mert akkor hiányzó másik utolsó épületet is ki tudod fejleszteni.
Russolást szerintem nálam tau népet jobban ismerõk le tudják írni. Tankirtásban gyengébbek a tau, úgyhogy ezt kell begyakorolnod.
látom a Dark Crusaderõl megy a beszélgetés.Beszállnék egy kérdéssel:Azért hagytam aba a játékot,mert egyszerûen nem tudtam tovább csainálni.Volt 1 havas map,már nem emléxem a nevére...Taukkal voltam,az ellen az az elfes kinézetû akarmik voltak(Sry elfelejtettem a neveket) volt,egy dombon kezdtem,mellettem 2 strat point 1más mellett a domb tövében,meg elõttem 1 2 kicsit távolabb.Na azt valahogy végszenvedtem(Úgy, hogy szerencsémre megtámadta más õket, így könnyebb volt elfoglalni a mapot)..Aztán csinálgattam a mapokat tovább és kész.....De eljutottam valahova...Egy olyan állapotba,agol már csak 10 és 10< területek voltak.Na itt hagytam abba.Egyszerûen olyan túlerõvel kezd,és olyan hamar lerohan,hogy az kivédhetetlen..Hiába van kezdõ egységem,meg kezdõ épületem,amiket nem kell építeni,az ellen 2 kifejlett bázissal kezd.....
ide a kérdés:Hogy van-e használható taktika az ilyen erõsen védett mapokra?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Necron lordnak melyik az a 3 skill egyben ami nagyon jó szerintetek és miért?
Eddig épületlebegtetés, láthatatlanság, zöld köd, scarabidézés és félelemkiáltás, nightlord, feltámasztás.
Még egy érdekesség: necron lorddal feltámasztom az elhullott katonákat nemcsak hogy cap-otjócskán meghaladja, de még az egységeket számát is tudom növelni maxra. Igaz én nem raktam fel az 1.2-es patch-ot.
Szerintetek megéri felrakni, nem veszítem el a meglévõ küldetéseim?
Nekron varázsló nincs. Necron lord van csupán. 😊
Õ meg úgyis fel fog kelni ha az ellenfél újra legyártja. 1 osztag assault terminatoron simán átverekszi magát upgrade nélkül is, hát még ha fejlesztést is kap. Lazán legyilkolja õket és megy tovább. Amikor áll fel akkor hiába csépeled, fel fog gyógyulni maxra és 2-3 másodpercig ott is marad minden õt érõ csapás ellenére, de közben már ütni fog és ölni. Jóval több kell a lekötéséhez mint 1 osztag közelharci terminátor.
Az az igazán kellemetlen, ha pár spider is bejut a bázsig és ott kerül leverésre. Azok seperc alatt szétkapják a védelmet és bármilyen épületet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Necrovarázslót nem lehet valahogy bebörtönözni mikor meghal? Arra gondoltam, hogy kalapácsos terminátorokat kéne hullája mellé rakni és akkor nem nagyon urgálna.
Fõleg arra mentem rá, hogy minél elõbb legyen tankgyáram azután kinyomtam belõle 3-4 gépfegyveres-rakétás lépegetõt. Végül erõs védelem ki lett bõvítve két squad gépfegyverre bõvítet ûrgásdistákra és két squad mesterlövészre.
Támadás: ugráló gépfegyveres gépeket gyártottam, elõkészítettem a terminátorokat teljes létszámra, majd visszapakoltam a barakkra. Orbitális állomás mellé tettem csomó kifejlesztett gyalogos harci egységeket, hogy benne lévõ hellfire-k után azokat is ledobom a cél mellé.
Végül annyi történt, hogy bejumpoltam gépfegyveres gépekkel és oda melléjük hellfire lépegetõket és összes erre készített gyalogos egységeket.
Seperc alatt legyakták a HQ-t mivel gyalogos egységei nem voltak ott.
Aki akar hamachin játszani az jöjjön ide: neve:dow15 jelszó:dow15
Gyertek amennyien szeretnétek.
Üdv:Solid Snake
<#banplz>#banplz><#integet2>#integet2><#vigyor2>#vigyor2>
<#pardon1>#pardon1>
Ezt nevezem igazi kihívásnak.
Nekem például bejöttek a Grey Knights sorozat könyvei, azok egy másik gárdista rend életérõl szólnak, és ott is hentelnek rendesen a fiúk. Összehasonlitanom kicsit nehéz az Ürgárdistával, mert ezeket angolul olvastam, a Gárdistát meg magyarul 😊
1. Felteszem a sima dawn of wart, aztán nem crack-elem, nem patchelem, semmi. Ezután felteszem a Dark crusade-et, és kitörlöm a DoW mappájából minden fájlt, kivéve az exét?
2. Ha nem teszem fel a WA-t, akkor is tudok lanozni? Imperial guardokat úgysem választjuk lannál, szal az nem fontos. De ha nem rakom fel, úgy is fog menni? Ha mégis fel kell tenni akkor DC install után WA minden fájlát törölni kell, kivéve az exéket?
Bocs a körülményes fogalmazásért, de tényleg szeretném pontosan tudni a dolgok menetét. Elõre is köszi!