Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dreadnaughtok pedig tényleg jók, de sosem szabad rájuk alapozni multiban, mert pikk-pakk szé szokták szedni õket ezen esetben 😊
(megj.: a gép ellen két teljes játékot nyomtam eddig, szóval nulla tapasztalat alapján... 😊))
Én a Space Marine-okkal (eddig fõleg velük játszottam) általánosan úgy látom, hogy a Scout-okkal szinte semmire sem megyek (szinte csak strat pont foglalásra jók), a Tactical egységek csak az elején használhatóak igazán, és fõleg az Assault Marine-ok lettek a fõ gyalogos egységeim. A Terminátorok nagyon táposak, de amire elérhetõek, általában már van két Dreadnoughtom, szóval szinte feleslegesek (a teleport miatt persze nagyon hasznosak, de ennyiért...)
A Dreadnoughtok a fõ támadóerõt képviselték (két ilyen szinte megállíthatattlan), az árukhoz képest talán azok jöttek be legjobban. A jármûvek közüt sok érdemi nincs: a Predator tetszett, de gyalogosok ellen szvsz gyenge, a Land Speeder meg túl sérülékenynek tûnik...
(hangsúlyoznám: a fentiek szinte csak ismerkedõ játék utáni élmények...).
Még open béta idején töltöttem le, de keyt nem küldött a fileplanet miután reggeltem.. help plz\"..Mert megérdemlem..\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Évek hosszú sora óta végre kapunk egy ízig vérig profin megoldott, A-kategóriás Warhammer 40k játékot az eddigi néhol kicsit, néhol nagyon gyenge próbálkozások után, de neked ez sem elég. És ahelyett, hogy örülnél neki, hogy most végre nem egy alacsony költségvetésû rétegjátékot kapsz, siránkozol? 😊
Csak pár vágyálom:
-Space Hulk FPS/TPS játék Doom3 engine-el.
-Egy OFP (vagy BF) szerû FPS/TPS játék rendes parancsnoki láncal, parancsmódokkal.
-Egy jó kis ûrstratégia a Battlefleet Gothic alapján (mondjuk Nexus: The Jupiter Incident motorral).

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Terminator osztagot nem lehet építeni benne? (hiába van meg minden épület, nem engedi)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Többesszámot használtál, feltettem nekem is szólt. 😊)
Ez azért bátor kijelentés. Lásd Warcraft 3, ahol ezért elég jól eltalált SP küldetések voltak, amiknek közük nincs a multis "csináloknagysereget és lerohanom" játékmódhoz.
Itt én kérek elnézést, mert felületes volt a válaszom:
Én konkrétan arra céloztam, hogy az SP és az MP játékmenet nem fog nagyon eltérni, az én szívfájdalmam pedig ugye az volt, hogy nem egy konkrét sereggel megyünk és visszük végig a kampányt, hanem ezzel az utánpótlásos rendszerrel. Természetesen az átlagos játékos számára ez tökéletes (ezért is írtam, hogy gyõzött a popularitás), de nekem elég nehéz elfogadnom, hogy pl. egy (tactical) ûrgárdista szakasz nem több, mint egy "átlag" gyalogos egység, amelyet gond nélkül feláldozok (feláldozhatok) ha úgy hozza a helyzet, mert úgyis hamarosan vehetek helyette egy másik szakaszt...
A véleményalkotás a hülyék kiváltsága?
A csudát... Különben is nevet nem mondtam, akinek nem inge :-)
kérdés önmagában a "tapasztalat" kérdése.
Ez a mondatom nem a Te, hanem Hmuda "Jó lett volna, ha tényleg vihettük volna tovább a tapasztalt és jól kipróbált osztagokat a küldetések között és multiban is sokkal élvezetesebb lenne így." mondatára vonatkozott.
Abban nincs vita hogy TÉNYLEG jó lett volna XP rendszer.
A játékmenet ugye aligha fog alapjaiban különbözni...Ez azért bátor kijelentés. Lásd Warcraft 3, ahol ezért elég jól eltalált SP küldetések voltak, amiknek közük nincs a multis "csináloknagysereget és lerohanom" játékmódhoz.
A véleményalkotás a hülyék kiváltsága?
Melyik multiplayer játékban lehet továbbvinni a tapasztalt egységeidet??????? :-)))
A kérdés önmagában a "tapasztalat" kérdése. Én ugyanis nem láttam a sima egységeknél ilyesmit (de csak pár órát játszottam a játékkal, tehát lehet, hogy csak a figyelmemet kerülte el).
Márpedig olyan multijáték volt már egypár (ha kell neveket is mondhatok, de ott volt pl. a Dark Omen is), aminél az egységek rendelkeztek XP-vel.
És a Single Playerre vonatkozó következtetéseket levonni egy MULTI BÉTÁBÓL... :-)
A játékmenet ugye aligha fog alapjaiban különbözni...
Én inkább megvárnám amíg meg is jelenik :-D
Én azt írtam, hogy "...félek, hogy le fogja verni (a lécet)". Feltételes módban.
És a Single Playerre vonatkozó következtetéseket levonni egy MULTI BÉTÁBÓL... :-) Én inkább megvárnám amíg meg is jelenik :-D
A grafikára egy szava nem lehet embernek, nagyon szépek az animációk is. A játékmenet már zûrösebb ügy. Félreértés ne essék, nagyon jó és élvezetes a játék, és tényleg magával ragadja az embert, órákig el lehet játszani vele....
De én nem ilyen játékmenetet vártam egy Wh40k RTS-tõl... Valami olyasmi lebeget lelki szemeim elött, mint a Shadow of the Horned Rat vagy a Dark Omen volt, ahol tényleg vitte az ember a sergét, amely szépen fejlõdött, és felszisszent, ha az egyik egységét elvesztette. Itt viszont a popularitás gyõzött...
Ettõl még nagyon várom a teljes Wh40k😄oW-ot, mert látványos és szórakoztató játék - csak én nagyon magasra raktam a lécet, amit a béta alapján félek, hogy le fog verni...
Leszedtem az open betát. Még nem tettem fel, de olvastam, hogy kulcsot kér. Please valaki dobjon meg eggyel.
Ferro_TwL neven vagyok fenn ha jon valaki szoljon (meg olyan kis csillag is volt a nevem mellett, csak egymas utan otszor osszerakott valami gyerekkel, akinek a statja ilyen 200 game 180 gyozelem volt, szal eltunt a csillag😄, meg a huje bugos elda farseer miatt szivok mindig😊.
Dav gyere feltetlen szvsz olyan jo kis game mint Wc3, nem egy Sc de a Wc3 szintjet meguti.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Remélem csak viccbõl :-))
Tegnap nyomtam az Eldákkal. Õk még nincsenek teljesen kidolgozva mert béééta, de így is iszonyat csatát nyomtam. A villámvihar legyetlen.
Érdekes, hogy ilyen fájlok is vannak benne mint a "Play mission", "skirmish" stb.
Olyan mintha a full szövegfájlja lenne.
Könnyen magyarítható, remélem ilyen lesz a fullban is.
Na mi a fura ezen a képen? :-))
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Rhino-t még nem gyártottam.
Az ilyen négyzet alakú?
Azért (is) foglalkoztat ennyire mert nem tudom mi lehet a hiba.
Tuti hogy a fullban is ilyen lesz. Úgy látszik csak én vagyok ilyen f@sz, csak engem zavar :-))
És még valami. Low shadow-nál meg csak egy négyzet van az egységek alatt, ami nem fordul az egységgel hanem mindig egy irányba áll.
Elküldtem a '[email protected]'; '[email protected]'
címekre :-))
Dolgozzanak még vele októberig :-))
http://www.sg.hu/galeria/10515302201092243108.JPG