3478
-
#998 észrevétel?
Igen, akad. Azonnal menj el a szemészedhez, és kérd meg, hogy kapartassa ki mind a két szemedet, mert úgy sem használod őket.
-
Viper #997 Csá!
Az lenne a kérdésem, hogy ki tolta végig a gammát?
Mert nekem nem adja a hadjárát végén többi fajt, hanem marad csak az ember
észrevétel?
-
#996 hi all!
az a progi kellene amivel a wh40K file-okban lehet turkelászni...link vagy ilyesmi..thx -
maniac001 #995 Bocs...GameHunter-es... -
maniac001 #994 Az egyik HunGames-es srác azt írta, kb. másfél hónap amíg kész lesz a DoW fordítás... -
maniac001 #993 jaja, igaz.
Elírtam :-)) -
#992 jaja, igyekeztem diplomatikus lenni, pedig ami elsőre lejön belőle, az a "nyúlás" :P -
#991 Dawn of War :) -
#990 hat igen. es annak nem csak a menuje fog hasonlitani a wc3-ra:D:D:D
(de legalabb magyar fejlesztes) -
maniac001 #989 Tudom hogy megéri, de nekem csak a munkahelyemen van időm olvasni néha, az meg gáz lenne ha az asztalomnál egy könyvvel a kezemben ülnék :-))
Szabadidőmben inkább Down of War!!!
Remélem a fordítás minél előbb kész lesz. -
#988 Könyvet?!?! Ha Ian Watson műveire célzol, szvsz sehol... Inkább vedd meg, tényleg megéri! -
maniac001 #987 Nem tudjátok honnan lehet Warhammer könyvet letölteni? -
maniac001 #986 HEY!!!!!!!!
Warhammer 40.000: Dawn of War honosítás várható!
Igen, jól látjátok! Ugyan a játék csak szeptember 24.-én jelenik meg, úgy néz ki, a GameHunter fordítócsapat nekiáll lefordítani azt. Pontosabban már hozzá is kezdtek a honosításhoz, mivel a kiadott demo (letölthető innen) tartalmazza az interfész szövegeinek egészét, így pl. a multi szövegeit, a GameSpy textjeit, estébéestébé.
Érdekesség, hogy a magyarítás nem csak úgy ukk-mukk-fukk módon fog történni, hanem a regények fordítói is beszállnak a munkálatokba, hogy az egyes kifejezések teljesen passzoljanak a WH univerzumba. Jelenleg több, mint 2000 szót gyűjtöttek össze a könyv-fordítók a lelkes csapat számára, így aztán minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes honosítás lásson napvilágot az év egyik legjobban várt RTS-éhez...
Hajrá! :)
-
z3d #985 Tudom nem egyszerre tervezem :)
Nézegettem Vampire Count sereget, fantasyban az érdekel, 40Kban nem tudok még dönteni . . . stílusosak a Chaos Marineok nagyon csak hát mégis . . nemtom :)
Az hogy epikus kampány az LOL, a történet eléggékarcsú csak úgy mint a missziószám, igaz harbna nem lehet 6-8 óra alatt végezni :)
sok-sok skirmish lesz részemről meg bátyámmal is össze tervezünk ütni a kampány kivégzése után . . .
-
#984 -1 majd
én írtam a mapeditorról, valaki belekukkanthatna a readmebe, hogy tényleg írnak-e ott róla. -
#983 akkor majd nézd meg az armies of exigot majd :D -
maniac001 #982 valaki írta hogy lesz map editor.
Tudsz erről valamit?
Az a 11 küldi nagyon halvány szám. -
maniac001 #981 Na kíváncsi vagyok hogy lesz-e olyan kieg amiben a többi faj kampánya is benne lesz....
Tényleg könnyű normál fokozaton?
Mert akkor hardban kezdem. -
#980 Nem. Mind 3 "ellenséges" faj szerepel benne. -
#979 a jatek menuje egy picit Warcraft 3 szagu :D -
Mozes #978 HELP! Linket nem tud valaki?
Köszi előre is.
M -
#977 Kampányban mindenki lesz ellenként, és tuti lesz még egy halom kampány is mivel a játék menüje is már eléggé olyan szagú. -
maniac001 #976 Sőt, azt írták hogy fordulatokkal teli EPIKUS kampányt kapunk.
Na most 11 küldetés nem igazán nevezhető epikusnak :-((
Szerintem ez totál hálózati játéknak készült, és nem lesz kieg.
Legalábbis nem olyan ahol a többi fajnak is lesz kampánya. És ha még az ellefél is csak az ork faj...
Azt hiszem most döntöttem el hogy nem veszem meg.
Kár érte!!! -
maniac001 #975 A kampányban tényleg csak ork ellenfelek lesznek? -
#974 Ja, már a bejelentéskor megmondták, hogy itt csak marineok lesznek. A többi meg biztos a kieg.-ekben :) -
#973 Az már az elején le volt tisztázva, hogy kampány csak a Space Marine-okkal lesz, az nem volt tiszta, hogy ilyen rövid kampányt kapunk.... -
ShaiHulud #972 vigyazz marha sok penz kell hozza:D barmelyiket is valasztod:) -
#971 Ahh ne oritsetek! A Campaign az csak par missio? Nem lesz osszes fajjal???? -
#970 állítólag a readmeben benne van, hogy hamarosan letölthető lesz a relictől a mapeditor. -
#969 Nemcsak a sztori, de a hangulat sem teljesen kóser, sokkal kevésbé ájtatos, mint amit a világtól elvárhatnánk... Akár a Space Hulk, akár a Final Liberation, akár a Chaos Gate játékokat vesszük alapul, bizony a DoW hozzájuk képest alul marad sajnos a feeling terén... -
#968 Bár a hangulat az megvan. Igaz egy kicsit több renderelt átvezetővel (tehát az intron kivül többel :D) jobban tetszene. -
#967 Hát a könyvek alapján én is jobb sztorira számitottam. -
#966 blablabla... -
#965 Ja és ráadásul a sztori sem valami egetrengető, bár még csak az 6. pályán vagyok de már eléggé sejthető, hogy ki mit fog csinálni.
Ebből az univerzumból sokkal többet ki lehetett volna hozni szvsz...
Bár azért kicsit még reménykedem, hogy ez csak úgy tűnik mintha kliséhalmaz lenne de aztán oltári csattanók lesznek később de hát nincs rá nagy esély úgy tűnik... :\ -
z3d #964 Ezért tolom a kampány is már hardban . . .
bár a 10-12 küldi nagyom karcsú egy mai RTSnál az is biztos . . . .:( Kár
Mindegy megveszem Ian Watson teljest jövő héten azt is el kell olvasni meg elkezdtem erősen töprengeni hogy belefogok a táblás verzióba is, csak nem tudok dönteni hogy fantasy vagy 40k . . . -
#963 thank you -
#962 ja, új ellenfélnek meg jönnek a tiranidák (génorzók meg ilyesmik) sztem.
ettől még inkább rohadékok. még jó, hogy nem adtam érte egy drachmát se ... most aztán mérgelődnék, hogy 6 órányi játékot kaptam a pénzemért. :) -
#961 Van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamarosan meg fog jelenni egy kiegészítő amelyben majd benn lesz a chaos, ork vagy eldar champagin...
(ergo szvsz már megvan nekik csak nem adták ki hogy így többet keressenek) -
Gear #960 Mondj helyet ahová feltehetem ... -
#959 3-4 asszem