Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Tulajdonképpen nekem sem, nem is nagyon szoktma játszani 😊 De azért az elején feelinges volt.
nah kiraly ujra van open beta...kaptam is emailen uzenetet szal mar keyem van is hozza😄 most meg mar leechelem...szal majd megkukkantom😊

[NST]Cifu
Õszintén bevalva a multi RTS nem az esetem, marha kapkodós a játék nekem... Majd kipróbálom, de nem fûzök hozzá vérmes reményeket...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lacc
Egy multi játék után ezt majd át fogod értékelni. A Predator tank nagyon über, fõleg nagyobb dögök ellen, ha minden add-on-t kifejlesztesz rá. Úgy még gyalogosok ellen is jó, mert dobálja õket szanaszét.
Dreadnaughtok pedig tényleg jók, de sosem szabad rájuk alapozni multiban, mert pikk-pakk szé szokták szedni õket ezen esetben 😊
[NST]Cifu
Õõõõ.... Igen, szóval én úgy értettem, hogy mely egységek mennyire nyerték meg a tetszéseteket. 😊)

(megj.: a gép ellen két teljes játékot nyomtam eddig, szóval nulla tapasztalat alapján... 😊))

Én a Space Marine-okkal (eddig fõleg velük játszottam) általánosan úgy látom, hogy a Scout-okkal szinte semmire sem megyek (szinte csak strat pont foglalásra jók), a Tactical egységek csak az elején használhatóak igazán, és fõleg az Assault Marine-ok lettek a fõ gyalogos egységeim. A Terminátorok nagyon táposak, de amire elérhetõek, általában már van két Dreadnoughtom, szóval szinte feleslegesek (a teleport miatt persze nagyon hasznosak, de ennyiért...)
A Dreadnoughtok a fõ támadóerõt képviselték (két ilyen szinte megállíthatattlan), az árukhoz képest talán azok jöttek be legjobban. A jármûvek közüt sok érdemi nincs: a Predator tetszett, de gyalogosok ellen szvsz gyenge, a Land Speeder meg túl sérülékenynek tûnik...

(hangsúlyoznám: a fentiek szinte csak ismerkedõ játék utáni élmények...).

haliho! tudna valaki privátban küldeni egy cd-keyt? ngyon rossz hogy itt figyel az install, de nem tudom kipróbálni a játékot key hiányában Még open béta idején töltöttem le, de keyt nem küldött a fileplanet miután reggeltem.. help plz

\"..Mert megérdemlem..\"

Hmuda
Szerintem RTS-hez képest kimondottan szépek és részletesek, némelyik még egy bénább FPS-ben is megállná a helyét (komolyan).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Milyen egységekre gondolsz? A DoW-ban levõkre?
[NST]Cifu
Egyébként mi az általános vélekedés az egységekrõl?

robotnyk
hmm ?
😊
[NST]Cifu
A 'sokkal többet érdemelne' azért jött, mert azért eléggé hányattatott sorsú a Wh40k franchise a számítógépes játékok világában, az elmúlt 3 évben ha jól tudom volt összesen 1, azaz egy darab játék, a Fire Warrior képében...

Rincewind
Oké, csak a "sokkal többet érdemelne"-bõl valahogy az jött le, hogy szerinted a DoW is szar. Na persze, ha így is lenne, hát szived joga, szóval vedd úgy, hogy nem szóltam. 😊
[NST]Cifu
Nagyon örülök a DoW-nak, tényleg jó, hogy lesz évek óta egy 'A' kategóriás Wh40k játék, de azért had álmodozzak már...

Rincewind
Nem vagy te egy kicsit elszállva a való világtól...? 😉
Évek hosszú sora óta végre kapunk egy ízig vérig profin megoldott, A-kategóriás Warhammer 40k játékot az eddigi néhol kicsit, néhol nagyon gyenge próbálkozások után, de neked ez sem elég. És ahelyett, hogy örülnél neki, hogy most végre nem egy alacsony költségvetésû rétegjátékot kapsz, siránkozol? 😊
[NST]Cifu
Hát igen a Warhammer 40k világa sokkal többet érdemelne...

Csak pár vágyálom:

-Space Hulk FPS/TPS játék Doom3 engine-el.
-Egy OFP (vagy BF) szerû FPS/TPS játék rendes parancsnoki láncal, parancsmódokkal.
-Egy jó kis ûrstratégia a Battlefleet Gothic alapján (mondjuk Nexus: The Jupiter Incident motorral).

fugitive1
Kösz, akkor reménykedem a mielõbbi megjelenésében. Király lesz, már csak maga az univerzuma miatt is.

Lacc
De úgyis hamaros kijön a full.
[NST]Cifu
Szerintem hivatalosan már sehonnan, mivel ha jól emlékszem, az open béta bezárta kapuit, aki eddig nem került be, az már nem is fog.

fugitive1
Hali!
Meg tudja valaki mondani, hogy honnan lehet letölteni a betát?

Wanted
Kipróbálom, kösz.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hmuda
De igen lehet. Olvasd el hogy mi hiányzik hozzá. Foglalj el egy Relicet, aztán építsd meg õket a barakkban és ha elkészültek, akkor teleportáld le õket a feszínre.

Wanted
Kipróbáltam a gammát, net nélkül csak a tutorialt.
Terminator osztagot nem lehet építeni benne? (hiába van meg minden épület, nem engedi)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

[NST]Cifu
A csudát... Különben is nevet nem mondtam, akinek nem inge :-)

Többesszámot használtál, feltettem nekem is szólt. 😊)

Ez azért bátor kijelentés. Lásd Warcraft 3, ahol ezért elég jól eltalált SP küldetések voltak, amiknek közük nincs a multis "csináloknagysereget és lerohanom" játékmódhoz.

Itt én kérek elnézést, mert felületes volt a válaszom:
Én konkrétan arra céloztam, hogy az SP és az MP játékmenet nem fog nagyon eltérni, az én szívfájdalmam pedig ugye az volt, hogy nem egy konkrét sereggel megyünk és visszük végig a kampányt, hanem ezzel az utánpótlásos rendszerrel. Természetesen az átlagos játékos számára ez tökéletes (ezért is írtam, hogy gyõzött a popularitás), de nekem elég nehéz elfogadnom, hogy pl. egy (tactical) ûrgárdista szakasz nem több, mint egy "átlag" gyalogos egység, amelyet gond nélkül feláldozok (feláldozhatok) ha úgy hozza a helyzet, mert úgyis hamarosan vehetek helyette egy másik szakaszt...

A véleményalkotás a hülyék kiváltsága?

A csudát... Különben is nevet nem mondtam, akinek nem inge :-)

kérdés önmagában a "tapasztalat" kérdése.

Ez a mondatom nem a Te, hanem Hmuda "Jó lett volna, ha tényleg vihettük volna tovább a tapasztalt és jól kipróbált osztagokat a küldetések között és multiban is sokkal élvezetesebb lenne így." mondatára vonatkozott.

Abban nincs vita hogy TÉNYLEG jó lett volna XP rendszer.

A játékmenet ugye aligha fog alapjaiban különbözni...
Ez azért bátor kijelentés. Lásd Warcraft 3, ahol ezért elég jól eltalált SP küldetések voltak, amiknek közük nincs a multis "csináloknagysereget és lerohanom" játékmódhoz.

Rincewind
Dark Omen, Shadow of the Horned Rat, hogy csak a Warhammer témájúakat említsem...
[NST]Cifu
Basszus, ne legyetek már hülyék...

A véleményalkotás a hülyék kiváltsága?

Melyik multiplayer játékban lehet továbbvinni a tapasztalt egységeidet??????? :-)))

A kérdés önmagában a "tapasztalat" kérdése. Én ugyanis nem láttam a sima egységeknél ilyesmit (de csak pár órát játszottam a játékkal, tehát lehet, hogy csak a figyelmemet kerülte el).
Márpedig olyan multijáték volt már egypár (ha kell neveket is mondhatok, de ott volt pl. a Dark Omen is), aminél az egységek rendelkeztek XP-vel.

És a Single Playerre vonatkozó következtetéseket levonni egy MULTI BÉTÁBÓL... :-)

A játékmenet ugye aligha fog alapjaiban különbözni...

Én inkább megvárnám amíg meg is jelenik :-D

Én azt írtam, hogy "...félek, hogy le fogja verni (a lécet)". Feltételes módban.

Hmuda
Hát símán meg lehetne oldani. Mindenki személyre szólóan összerak pontszámokból egy sereget és azt fejlesztgetni a multiban, és gyõzelmekért kap pontot, amiböl újabb egységeket vehet. Mondjuk a sereg fejlettségétõl függõen lenne besorolva a játékos szintje és csak bizonyos szintdifferenciával engedné össze a szerver a játékosokat. Volt annó egy ilyen MMORTS, már nem emlékszem a nevére, de ott is egy mech-ekbõl meg gyalogosokból álló sereget kellett vezetni és rengeteg játékos volt egy bazinagy világban. Kárhogy nem emlékszem rá, mert jó game volt és a zenéje is tetszett.

Basszus, ne legyetek már hülyék... Melyik multiplayer játékban lehet továbbvinni a tapasztalt egységeidet??????? :-)))
És a Single Playerre vonatkozó következtetéseket levonni egy MULTI BÉTÁBÓL... :-) Én inkább megvárnám amíg meg is jelenik :-D
Hmuda
Én inkább egy Ground Control 1 szerû squadgamét vártam. Jó lett volna, ha tényleg vihettük volna tovább a tapasztalt és jól kipróbált osztagokat a küldetések között és multiban is sokkal élvezetesebb lenne így. De hát sajna manapság ilyesmire nincs kereslet, még a GC2 is kidobta a csapatokat és a drop-zone-ok is felfoghatók épületeknek amik az egységeket onják rendelésre.

Lacc
Egyetértek, nekem is sokkal jobban tetszett volna egy sereges-xps dolog, de hát ez se rossz azért 😊
[NST]Cifu
Nah, tegnap egy CD-re kiirt változatot felraktam, hát....

A grafikára egy szava nem lehet embernek, nagyon szépek az animációk is. A játékmenet már zûrösebb ügy. Félreértés ne essék, nagyon jó és élvezetes a játék, és tényleg magával ragadja az embert, órákig el lehet játszani vele....

De én nem ilyen játékmenetet vártam egy Wh40k RTS-tõl... Valami olyasmi lebeget lelki szemeim elött, mint a Shadow of the Horned Rat vagy a Dark Omen volt, ahol tényleg vitte az ember a sergét, amely szépen fejlõdött, és felszisszent, ha az egyik egységét elvesztette. Itt viszont a popularitás gyõzött...

Ettõl még nagyon várom a teljes Wh40k😄oW-ot, mert látványos és szórakoztató játék - csak én nagyon magasra raktam a lécet, amit a béta alapján félek, hogy le fog verni...

Lacc
Nem semmi képeket találok itt, nagyon tetszenek! 😊
Wanted
Sziasztok!
Leszedtem az open betát. Még nem tettem fel, de olvastam, hogy kulcsot kér. Please valaki dobjon meg eggyel.

Ferro_TwL
Sracok jatszik valaki ezzel a jatekkal meg?

Ferro_TwL neven vagyok fenn ha jon valaki szoljon (meg olyan kis csillag is volt a nevem mellett, csak egymas utan otszor osszerakott valami gyerekkel, akinek a statja ilyen 200 game 180 gyozelem volt, szal eltunt a csillag😄, meg a huje bugos elda farseer miatt szivok mindig😊.

Dav gyere feltetlen szvsz olyan jo kis game mint Wc3, nem egy Sc de a Wc3 szintjet meguti.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Amúgy a mail-t amit a bugreportnak írtam, visszadobta a mailer daemon.
Remélem csak viccbõl :-))
Tegnap nyomtam az Eldákkal. Õk még nincsenek teljesen kidolgozva mert béééta, de így is iszonyat csatát nyomtam. A villámvihar legyetlen.
ha megnézitek, van egy english.ucs file.
Érdekes, hogy ilyen fájlok is vannak benne mint a "Play mission", "skirmish" stb.
Olyan mintha a full szövegfájlja lenne.
Könnyen magyarítható, remélem ilyen lesz a fullban is.
Hello.
Na mi a fura ezen a képen? :-))
szallj kis goblin szallj!

Rincewind
Ferro_TwL
Jo ez a jatek meg igy beta allapotban is, nem egy Starcraft, de azert nagyon jo😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Rincewind
Minek ezen ennyit lovagolni? Küldjétek be bug reportnak, akkor biztosak lehettek benne, hogy a készítõk tudomására jut. Többet úgysem tehettek, inkább játszatok. ^.^
Hmuda
Fogd már fel, hogy ez csak béta és tudatában vannak a készítõk az ilyen jellegû hibáknak és scak helykitöltõnek vannak bent ezek az árnyékok, a fullban 99% hogy nem így lesz.

ayden
Utolsó pillanata egy meccsnek, persze csak a tutorialban mert ott mindig hagy nyerni a gép:]

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

nem hiszem, mert az összes ilyen egység, és az a kisebb háromszög alakú árnyéka is ilyen.
Rhino-t még nem gyártottam.
Az ilyen négyzet alakú?
I.C.ram
Itt ekveredik szvsz két jármû árnyéka, és tlvessen a Rhino árnyékát rakta be.
Nálam a Codename: Panzersben is ilyen volt az árnyék Nvidia meg ATI kártyán is pedig azt megvettem.
Azért (is) foglalkoztat ennyire mert nem tudom mi lehet a hiba.
Tuti hogy a fullban is ilyen lesz. Úgy látszik csak én vagyok ilyen f@sz, csak engem zavar :-))
Okay.
És még valami. Low shadow-nál meg csak egy négyzet van az egységek alatt, ami nem fordul az egységgel hanem mindig egy irányba áll.
Elküldtem a '[email protected]'; '[email protected]'
címekre :-))
Dolgozzanak még vele októberig :-))

http://www.sg.hu/galeria/10515302201092243108.JPG
Hmuda
írjuk a béta számlájára. Fölösleges grafikai és egyéb hibákat fölemlegetni amíg nem lesz kiadva a játék mert addig úgyis találni fogsz benne.