3478
-
#958 Én most vagyok a 7. missionnél, mennyi van még? -
#957 Tenyleg rovid? Ne orits! Akkor nem is sietek vele! -
#956 tipikus mai játék, sajnos. valahogy nem vigasztal a tudat, hogy bezzeg multiba meg skirmishbe milyen frankót lehetne nyomni a másik fajokkal is ... a wh40k lényege a jó sztorik és ha már a starcraftbe is meg tudták csinálni a többfajos játékot (hogy a warcraftról ne is beszéljek), itt se lehetett volna gond. lusta rohadékok. :(
kár, mert amúgy jó játék lenne. -
#955 valami irk csennel van ? #dow.hu ? esetleg ? -
#954 huhh, az elejétől kicsit megijedtem
viszont akkor bejött amitől tartottam, rövid a kampány, és mapeditor sincs, hogy jöhessenek a custom mapok :(( -
#953 Na, akkor ma jövök én is :))
Egyébként mi a rák, a végén még te is beleszeretsz a játékba? :)) -
#952 Hat amikor eloszor telepitettem fel ma delutan a gamat aszitem unistall... de mondom legalabb a tutorialt toljam vegig. Es semmi... ez a jatek unalmas. Aztan este 10-kor nekiultem amiutan a War3-mat befejeztem. Mit is mondjak :) Azota is ezt jaccom.
Ez a gama Rulez!!!! -
Duck #951 Hali all segítene vki hiányzik 1 rar és nemtom se dc-rol se netrol leszedni vki addjon 1 cimet vagy küldje át valahogy ha lehet pls a fájl ami hiányzik: vng-dow3.r31
Pls Help
Thx Duck -
#950 Na pl az elöbb fejeztünk be egy 3vs4(gépi hard) meccset. És kiba jó voltáááááááááá -
#949 Nálunk is volt olyan probléma amit leírtál de megoldódott hogy aki másodiknak csatlakozott, az kiment egy pillantra és 3.ként jött be. -
#948 Tudtatok 3an játszani? Érdekes. -
#947 Mi simán játszottunk 3-man sőt ma ha minden igaz többen is leszünk. -
antijedi #946 van épitgetés... -
#945 ez olyan mint regen az FPS -ek... a single player nem egy tul nagy durranas de a skirmish meg a multi az kegyetlen szerintem... vagy nem ? :D -
#944 kiabranditoan rovid volt a campaign ;((( semmi elda vagy kaosz kuldi ;(
-
#943 sziasztok! ez a játék az épitgetésen alapszik mint a C&C sorozat vagy csak kapsz 1 adott egységmennyiséget és nyerj ahogy tudsz? -
Dankó #942 Okés nem veszem alapul viszont a doom3 1024*768-ban high-ba futott.(mondjuk árnyék kikapcs), és az ut is full futott ezért állok értetlenül eme játék miatt. -
#941 Torrent
FTP kliensel. -
Balage Mester #940 Sziasztok!
Tudtok mondani egy címet honnan lehet leszedni? -
#939 Nekem is nagyon bejön, most a singlet tolom.
Viszont nem tudom, próbáltátok-e már a multit, Direct IP-vel. Mert mi próbáltuk, és egészen addig ment is, amig csak ketten akartunk játszani, akkor simán be lehetett joinolni ahhoz, aki hostolt. Ha viszont már 3an akartunk játszani, akkor az, aki másodikként joinolt volna a hosthoz, azt nem engedte be. Azt irta neki, hogy connection refused by host.
Na most szerintetek ez egy bug, vagy direkt igy van, hogy vedd meg a játékot, ha sokan akartok neten játszani?... -
#938 Van teleportálás, és van droppod, de olyan nincs, hogy az osztagod újabb egységgel bővül, vagy más fegyvert kap. (kivéve bizonyos Káosz démonokat). -
#937 úgytudom ott is "hozhatsz" be új csapatot .. valamilyen pontért cserébe persze :) -
#936 vége :[
rövid volt . és normalon nem volt kihívás különösebben .. szal lehet majd insane be skirmishelek egykettőt :] -
#935 Venti? Te barom
Ja és ezért IS kapsz... -
#934 Szánalom ... -
#933 Eleddig még nem kerültek ki a cheatek a játékhoz... -
#932 Nem erről van szó. Arról, ahogy a szakasz létszámát emeled, mert akkor a semmiből tünik elő egy új tag, de ugyanígy érdekes, ahogy a semmiből a kezükbe teremnek a nehézfegyverek...
Erről írtam már korábban is: ez egy populáris átírat, a játékmenetnek abszoulte semmi köze az egyébként igen kidolgozott világhoz...
(én az 8.-dik küldetésig elvesztettem kb. egy egész űrgárdista rendre való gárdistát (egy rend mintegy 1000 űrgárdistából áll)) -
#931 Skacok van olyan opció (skirmis) hogy "cheat enable" na már most akinek Columbo észjárása van az már tudja is a kérdésem lényegét, anélkül hogy konkrétan lekeljen írnom... -
#930 A Battlefront eléggé sanszos összehasonlítási alap, amikor még az UT2k3-nál is gyengébb grafikával bír, inkább a FarCry-t vagy a Doom3-at vedd alapul, mint mai FPS... :DDD
-
#929 Nekem is fagy singleben. (bár már más is fagyott) De skirmishben meg semmi gond. -
Riker #928 Ha jól tudom,a kiképzett űrgárdistákat a bolygó körül lévő űrhajóikról "szállítják" a harcmezőre. -
#927 AKi ismeri a WH40K világát elmondhatná, hogy mi az ideologia a semmiből odakerülő squad memberekre.
Abszolute semmi. A táblás Wh40k esetén (amire a játék alapoz) ugyanis előre összeállított seregek harcolnak egymással, tehát semmiféle építkezés vagy egységyártás/bővítés nincs. Ezt egyébként már párszor kifejtettem a topicban. :) -
#926 AKi ismeri a WH40K világát elmondhatná, hogy mi az ideologia a semmiből odakerülő squad memberekre. Teleport, vagy mi a túró. Amúgy a game királyságos, nagyon tetszik. -
mstummer #925 1 kérdés: a Wanadoo-n kivül leszedhetõ máshonnét is? Csak mert az halott.Az se baj ha nem fizetõs :D -
mstummer #924 Nekem a demó lazán futott XP 2500-ös barton alatt,512 ram meg gef3 ti 200-al...semmi szaggatás. -
Dankó #923 Azt szeretném megkérdezni hogy mi a gépigénye ennek a játéknak ugyanis nekem P4 2.4-es 768 ddr ram asus geforce 4 ti-m van és ha mindent middle-re veszek akkor is szaggat.Ezt nem hiszem el holott a legújabb fps-ek nem szaggatnak full felbontásban.(Lásd: star wars battlefront).
MI lehet a gond? -
#922 nemvagom hogy akadhat el valaki annyira elol a gammaban ;)
mind1 en 10. palya vegen "akadtam el" aszondja a gamma hogy :
-
#921 Amikor jönnek a menekültek, és védekező pozicióból indulsz? Én így csináltam meg:
FIGYELEM, SPOILER, AKI MAGÁTÓL AKARJA MEGCSINÁLNI A 3. KÜLDETÉST, NE OLVASSA TOVÁBB!
-Először is vidd le és csatold a rajokhoz a kapitányt és a könyvtárost, valamint foglald el a fent lévő strat.pontokat.
-Építs ki a feljárók aljánál H.Bolter Turreteket, nálam mindkét oldalon 6-6 védett a végén, egységet eddig nem is gyártottam, csak fejlesztettem.
-Mikor már jól állsz, csinálj Tactical egységeket (sajnos az Assault egységek szvsz kicsit alul vannak méretezve a játékban, menetrend szerint verik laposra őket az orkok...), és szereld fel őket.
-Párhuzamosan, 2-2 tactical egységgel haladj előre, fent könnyebben tudsz előre haladni, lent és középen nehezebben, ha elfoglalsz egy zászlót, rögtön építs ki köré védelmi állást. Alternatívaként koncentrálj lefele, ugyanis alul, kb. középen van az elveszet Macihne Cult és egy Dreadnought. Ez segítségével könnyedén takaríthatod már meg az utat előre (a Dreadnought közelébe legyen mindig egy szervitor, aki az üres percekben megjavíthatja).
-Mikor a városban lévő 3x3 zászló megvan, a végén lévő 3 feljárón haladhatsz előre. Én itt is párhuzamosan haladtam, mivel 2-3 egységnél több úgyis csak akadályozza egymást. Így haladj szépen előre, egészen az ork bázisig. Ennyi... -
#920 Hát baz+ -
#919 Nna kérem ilyet még nem láttam , single-ben kifagy 3 perc alatt , skirmish , direct ip-s mult meg megy órákig LOL ?